Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím zelenou populaci. Nemám rád úvody. Přijít někam, kde už to 10 let žije, a má to stovky členů je fakt o ...
Takže kdo má o mě zájem, rád mu o sobě něco napíšu. Ale připojil jsem se hlavně z jednoho důvodu...informace. Kde jinde se radit a ptát než tady. A protože jsem VELICE zvědavý, tak mám hned první otázku v rámci úvodu
Co se stane, když si například udělám krupicovou kaši, a do ní si přisypu nějakou marihuanu. Myslim ze začátku, do mlíka, když se to vaří. Tohle mě vždycky zajímalo, ale nějak nemám odvahu to zkusit
Dříve si Vinnetou s Old Shatterhandem řezali ruce a míchali krev na počest přátelství. Dnes si přátelé vyměňují baterky v telefonu.
!A nekoukejte do korun stromů, po nocích tam číhaj opice!
Whoa, děkuju za vyčerpávající odpověď ... já jsem právě chtěl nějak předejít tomu procesu několikahodinovýho vaření. Doufal jsem v chuť toho jídla, která by to přebyla. Ale zdá se, že se tomu nevyhnu
Dříve si Vinnetou s Old Shatterhandem řezali ruce a míchali krev na počest přátelství. Dnes si přátelé vyměňují baterky v telefonu.
!A nekoukejte do korun stromů, po nocích tam číhaj opice!
Nevyhneš.
Jak zaznělo výše, jedna z možností je časté převaření a scezení, já převařuju 3 - 4x ale používám větší hrnec. Chuť konopí v mléčné bílkovině je bez poctivého vyvaření poměrně hnusná a mlíčko typicky "zhořkne". Vyvařuj na velmi mírném varu, lépe těsně pod ním. Doba vaření v mléce by měla být přibližně tak dlouhá jako ve vodě cca 3hod., respektive vařím tak dlouho, až se z materiálu vyvaří zbylá voda a mléko se vyvaří na 75% pův. obsahu. Hotové mlíčko po vychlazení co nejdříve do chladničky.
Zvykl jsem si vždy dolívat obsah litrové láhve rumem, jednak se má mlíčko s rumem rádo, druhak se tím báječně prodlouží použitelnost...no,..
Měj na paměti, že pojedeš chvilku dýl než po pálení a tvůj organismus se za to nebude stydět ani po dvou dnech při silniční kontrole...
Směle do toho, kvalitní mlíčko je výborná věc a pokud se to člověk naučí šéfovat, bývá veselo a bez výkydů. Pro nekuřáky ideální v jednoduchosti přípravy a vapík může zůstat ve skříní.
H
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.