Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Six Grow 250W.W.W.Euforia,AK 48 - Klikni zde pro originální téma
chymal
Zdarec
Všem
Grower abstimemce už mi nedala spáp a tak sem vyšmelil net zbouchal komp a teď už su na g 5 den a nemohu se nabažit .
Moje nová skříň respektive špajz má přívod dole a nahoře pěkně odtah ať to fičí jako no jako no no no třeba v v v v no su v hajzlu no.(záchvat).
Světlo -mimi 24w zářivka
capart 125W cfl
puberta 250W MH
1.období které mi lidé většinou pro pro no pro pronajímáme svou postel osobě kterou zneužijem ke své potřebě si za za za no za založíte úvěr uděláte děti pak se rozvedete a pak když vám zbyde energie tak to otočíte ještě jednou nebo dvakrát atd.
2.období které mi lidé většinou pro pro no pro pronajímáme svou postel osobě kterou zneužijem ke své potřebě si za za za no no bute to fajn ráno čau a zbohem a pak to otčíte ještě stokrát nebo tisíkrát atd.
3.období které mi lidé většinou pro pro no pro pronajímáme svou postel osobě kterou zneužijem ke své potřebě a spolu si zahulíte , zadíváte se do očí a samo zasunete a zažijete noc nejlepších zážitkú a samo zásunú a den nejlepších zá za za zá atd.

Sory su něaké zamyšlené
dospělost250W sodík
Vzduch-euro na přívod a odtah něco na ofuk a něco v záloze
sps 808 5l nádrž
Skříň(špajz)s odvětráním dole i hore 150mm 60na60na od země do stropu. fota dám pozdějc
chymal
Něaké to foto
Kytíz sou ve Flood Grow papaj hesi a áháčka PH 6,0 EC 1,8
Maj za sebou od šmiku 14 dní 24W 7 dní 125W 7dní 250W MH a 8 dní 250W gib flower.
ZivyKvet
naaaaa, teraz si ma zamestnal:)

tak ako citam tak by to malo byt ok vsetko proti nicomu nemam vyhrady:) ked budu fotky urcite bude na co kukat:) jaj jo akurat citam ze 6ti grow:) drzim palce idem po takou istou watazou.....

Edit: mal som tu stranku dlho otvorenu tak som si nevsimol ze fotky su tu..... a nikde som sa ozaj nedocital ci je to s rezou alebo semienok lebo na rezy vyrezaju na to kolko rastli dost malinke....
chymal
Tak edit
Jojo živí květe si vela pozorny trochu mi blbl časovač takže mi nakvetli řezy tak sem je tam rubl co to udělá budu mezi ně dávat řezy na selekci jo a ako v Nitre tam už som nebol?
Ps někdo pověřený prosím máznite mi ty dvě neotočený fota v předchozím threadu thanks.
chymal
Hoj všeci groweři a growerky mám dvě nové fotečky jak se to u mě rýsuje dnes sem taky vyměnil lampu GIB flower 250Watíků kterou sem jel tak rok a dva měsíce za N-lite 250W sodík obohacenej o něaké to fialové spektum tak sem zvědavej co to udělá.Jo a taky jim pouštím hudbyčku z rádia a přidal sem ventilátor na ofuk a taky jim dělá společnost paní pažitka z teska podpořená AH root a taky v truhlíku mám dva druhy petžele zatím žerou z předhnojenýho biobizzu to je tak asi vše .
Jo a to nejdůležitější Kytky v hydru jedou po první dávce blooma jak diví a já začínám mít radost kytky se celkem vzpamatovávaj ze stresu no uvidim
Hesi bloom hned u AK nové pestíky růst doslova před očima
enzymi obsahující trichodermu mazec zase mi to prorostlo do
spodní nádržě a to sem dával roota jen jednou ,ale když už tak
neudělám chybu jak přědtím -naistaloval sem vzducovací kámen
a vzduchovadlo frčí na plný kotel.
AH root dával sem ho jen jednou a ted sem dal ještě jednu dávku ať si ty svině teda prorostou nu což barák potřebuje taky pevné základy.
chymal
21 dní Květ hnoje od koně hesi ale kura začátečnická chyba zblilo mi jen tak 2l zálivky v nádrži a Ec vyletělo na 2,6 což sem poznal hned jak sem uviděl vadnoucí listí .Ph bylo nečekaně v pohodě a byl sem pryč jen den tak sem jim dal 5l nové vody z tesca , Ph upraveno 5,9 Ec 1.25
tak snad jim to moc neuškodilo i když by to nebyl jejich první šok a v podstatě prochází genetickou skouškou to se projevilo hl. na Euforii která má ty paldy roztáhlý a nic moc kvetení né jako ak to se nafukuje že mi to dělá radost.
Ale nu což tento grow stejně slouží na vyselektění samiček
chymal
Kytky dostávaj 30ml Bloom na 5 nových litrů maj 23 den na květu.
Dál tu mám pro spestření foto mí dvou sklípkanú










První je mimino Brachypelma Smithi









A ten druhej agresivnější druh Brachypelma Vagans
SaMoLeBKa
Ahoj, máš to pěkné jinak ohledně těch sklípkanu vagans neni agresivnější druh, pouze agresivnější povahy,měl jsem 2vagansy jeden byl jak anděl a ten druhý terminátor,je to o povaze....k+
chymal
Hoj su tu zase , ale co je to můj thread a já ho chcu mít co nejhezčí a co nejpečlivěji popsaný ať je complet .
Včera sem zainvestoval a koupil sem CO2 od GIBU za 350,- 60ks a hned sem tam jednu šoupnul , účinost těchto tablet je prej 4-6 hodin takže sem si dal každou hoďku ke skříni a jednu minutu čekat a pořád tak dokola , ale jinak to dám na dvě zálivky během účinnosti tablety mno tak su zvědav co to udělá jinak přihazuju foto mejch hnojek .
chymal
A kurnik dnes sem zjistil že jedna tableta je na sto litrů to znamená že sem jim pořádně okotlil CO2 i když podle zdroje by přebytek neměl mít žádné následky jen je to zbytečné a tak tam teda dávám jednu čtvrtinu tabletky .
Jo a zdroj varoval před zvlhnutím tabletek když krabu často otvíráte , je prý lepší si jich pár odsypat a dávát z toho , kamik z toho měl ke koncu prášek takže bacha na vlhkost.Majte sa a najeste sa .
chymal
28den květu
EC 1,95 PH 6,0
chymal
30den Kotel Ph 6,3 Ec 2,23 hnojeno pk 13 14, Bloom, Enzimy
chymal
Foto
chymal
p
chymal
37 dní květ ec 2,30 ph 6,1-6,3
iafour
Zdravim tě Chymale, noo koukám, že jsem měl čest s profíkem..:-)Jestli si pamatuješ, tak asi měsíc nazpátek jsme se potkali u Viktora v growshopu a bavili jsme se o tom, že máš v plánu rozjed nějaký outdoor řezy, tak jsem se chtěl optat jak to vypadá a popřípadě se s tebou domluvit, že bych si nějaký vzal..Dej vědět! Iwosh
chymal
42den květ no tak se to nafukuje


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma