Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
My 1. indoor - for medical usage - noname seeds - test - Klikni zde pro originální téma
XXMMXX
Zdar growers,

tak som zahájil môj prvý indoor. Je v podstate len test, či dokážem niečo vypestovať. Mojím cieľom v budúcnosti je pestovanie pre liečebné účely a následne výroba konopnej masti a výťažku (potrebujem to sám pre seba, dôvod - psoriáza). Od jedného člena odtiaľto som spolu so vzorkou mastičky dostal zopár noname semien, tak som to skúsil. So:
- seeds noname (nemám ani šajnu čo to je)
- box cca 2,5x2x2m, folia Mylar
- svetlo Osram Plantastar 400W
- prívod vzduchu Vents VKO 1, odsávanie Vents TT 125
- ofuk rastlín bežným izbovým ventilátorom
- zvlhčovač vzduchu

Prikladám foto po 2 týždňoch od vyklíčenia.

Najde sa niekto kto poznal čo vlastne pestujem ??:)
XXMMXX
No a este to foto
Hlava
Zdravim ve spolek , no co to vlastně máš za kytku se pozná celkem těžko , druhů je strašne mnoho , jedine az bude větší by se podle nějakejch dominantních znaků dala poznat určita podobnost s nečim konkrétnim , tady kdyz na to koukam tak to bude spise indika podle širších listu , pokud ti to dal kamarád tak snad to nebude technické konopí :) , jinak mas docel hodne prostoru , budes z toho delat nejakej velkej bush/keř ??
Se dvouma kytkama toho jinak moc nevyčaruješ , tak drzim palce , cau Hlava
XXMMXX
Diky za prispevok Hlava, okrem toho mam este 2 rastlinky (to isté noname) pod ziarivkou 2x18W (prikladam foto).
Toto je len testovanie, ked sa mi nieco podarí, objednam nejake original seeds.
XXMMXX
Dnes bola tá najvyššie zastrihnutá - pokus o FIM:)
Tak som zvedavý, čo mi na to odpovie...
mas strasne velkej box na 2 rostlinky a 400W...ten box je tak na 2x 600W
NOwaLIFE
rozhodne by to chcelo ten box viac vyplnit.. je skoda mat pod 400w len 2 rastlinky a hlavne ked to nejsu fem semena.. samci su vsadepritomny.. nezabudajme na to :D ja som napr dnes 2 z boxu vyhodil
je pravda ze do toho boxu by si nacpal aj 2x 600w a 400w ti to nepresvieti moc dobre.. ale skus tam pridat ece zopar raslin a neskor nahodit siet.. bude to v pohode
drzim palce, budem sledovat
jako na prostor 2x2m 2 rostliny je fakt chaby, jestli chces delat monster bush, tak to mas tak skoro 2 mesice na rust a 400W ti neprosviti takovej ker...

muj nazor a rad se necham vyvest z omylu
XXMMXX
NOwaLIFE, ticisac : asi ste ma dobre nečítali. Spomenul som že to je len TEST. Okrem toho - nemam vlastne žiadny box, len nevyužitú malú miestnosť. Skúšam to s darovanými noname semenami (nemám ani šajnu čo to je), ide mi len o vyskúšanie (veľa som tu toho poštudoval tak to overujem v praxi). Semienka medijuany sú drahé a nerád by som to pokazil..
- - -

A teraz poprosím o radu: medzi hlavnou stonkou a listovými stonkami mi vyrastajú miniatúrne lístočky (viď foto). Čo s tým, nechať tak alebo odtrhnúť ?
WERD
určitě nechat:Dto jsou postranní větve budoucí....možná je čas na to to začít ohýbat zavčas.Předpokládám že je to i obyč. hlína-přemýšlíš o nějákým hnojivu do budoucna?
Nexius
Jasně, testuješ, to dělá každý začínající, ale co na tom testu prosvítíš, tak bys za to mohl koupit originální semena popřípadě řezy
XXMMXX
to WERD: hlina je bobizz all-mix. Na hnojenie mám pripravený biobizz bio-grow. Zatiaľ som nehnojil len zalievam demineralizovanou vodou cca 1x za 3-4 dni. Rastlinky sú po 2 týždňoch (od naklíčenia a zasadenia) dosť vysoké, bude to zrejme nejaký outdoor..
WERD
4XXMMXX:čéče ty máš skoro všechno ideální...prostor,světlo,hlínu i hnojky a jedeš "kdovíjaký" noname.to je fakt škoda.Ale zas něják se začít musí i když to bude ve finále hluboce pod 1W/1g jde přece o zkušenosti a taky nějáký ten léčebný material.Ale jak píší kluci-postav si z laťěk nějákou konstrukci na 400W max 150*100cm ,vylep to černobílou folii/na SK teď hodně frčí ten mylar.Líp se ti tam bude držet vlhkost,teplota i světlo než na poloprázdným placu...jelikož přemýšlíš časem o kvalitních semínkách,předpokládám že sušený všechno nenasypeš do mastí:Dale spotřebuješ i jiným způsobem.Toť můj názor a rada jak bych to vyřešil já
XXMMXX
to WERD: ved práve toto som chcel otestovať (priestor, svetlo, hlinu, teploty, vlhkosť) - všetko sa mi javí priam ideálne. Teplota je 26-28/ deň a 20-22/noc, vlhkosť s maličkým zvlhčovačom 60-80, ventilátory sa zapínajú cca 1x za 2 hod. a za 2 min. je teplota vyregulovaná, ofuk mám nastavený cez časový spínač tak že fúka cca 10 min. za každú hodinu...

Tie rastlinky nemám v úmysle ísť do konca! Nie som blázon, keď ani neviem čo to je. Mám v pláne Alaskan Ice (kvôli vysokému % CBD a CBG) a Medijuana (high THC-up to 25%). Z toho výroba masti a výťažku.

To čo tam mám teraz si nechám ako izbovú kvetinu za oknom v obývačke. Neviem čím to je, ale pri pohľade na tú kytku mám povznášajúce pocity, je nádherná...

Drobná poznámka na záver: verte-neverte, nikdy v živote som nehulil a ani neplanujem.. Ale taká vaporizácia ma celkom zaujala.

Tak snád som Vás nesklamal:)
Anonymer
citace:
Původní příspěvek od XXMMXX


Drobná poznámka na záver: verte-neverte, nikdy v živote som nehulil a ani neplanujem.. Ale taká vaporizácia ma celkom zaujala.

Tak snád som Vás nesklamal:)


Konečne si aj "nezaujatý nehuliči" začínajú všímať lekárske využitie a účinky našej milovanej rastliny. A to na Slovensku! Holá, kiežby vás bol viac :)
XXMMXX
to Anonymer: díky chlape, to vieš na SK je to ťažké, k žiadnym info sa normálne nedostaneš. Ja robím osvetu ako môžem, verím že v krátkom čase sa toho veľa zmení...
XXMMXX
Je to samec ??
Hy3nA
blahopřeju tatínku, máte synáčka :D
WERD
tak tak....kluk jako buk:D
Je to on,narodil se,honem snim pryč kámo:Dnež budeš sklízet popcorn:D
Zdravím taky mě zaujalo že chceš rozjet indoor kvůli lékařským ůčelům.
Ale zdá se mi to mrhání prostředky . vem si že u in jde o kvalitu,vůni.chuť a jiné aspekty co takto vypěstovanou trávu odlišujě od Outdoor.

No nevím je to můj názor, a seč nic moc nevím o konopné politice na slovensku (jen chabě že jste natom daleko hůře než čr) ale zkusil bych buď tebou outdoor kde lze udělat 1kg suchého z 1 kytky která má dostatek živin a prostoru (genetika ovšem také) to dává pěkných pár kilo na výrobu masti. Ale nevím jaké máš možnosti ale zkus otom pouvažovat . Myslím že učinky budou srovnatelné a výtěžek větší a můžeš to používat pak celoročně.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma