Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak som zahájil môj prvý indoor. Je v podstate len test, či dokážem niečo vypestovať. Mojím cieľom v budúcnosti je pestovanie pre liečebné účely a následne výroba konopnej masti a výťažku (potrebujem to sám pre seba, dôvod - psoriáza). Od jedného člena odtiaľto som spolu so vzorkou mastičky dostal zopár noname semien, tak som to skúsil. So:
- seeds noname (nemám ani šajnu čo to je)
- box cca 2,5x2x2m, folia Mylar
- svetlo Osram Plantastar 400W
- prívod vzduchu Vents VKO 1, odsávanie Vents TT 125
- ofuk rastlín bežným izbovým ventilátorom
- zvlhčovač vzduchu
Zdravim ve spolek , no co to vlastně máš za kytku se pozná celkem těžko , druhů je strašne mnoho , jedine az bude větší by se podle nějakejch dominantních znaků dala poznat určita podobnost s nečim konkrétnim , tady kdyz na to koukam tak to bude spise indika podle širších listu , pokud ti to dal kamarád tak snad to nebude technické konopí , jinak mas docel hodne prostoru , budes z toho delat nejakej velkej bush/keř ??
Se dvouma kytkama toho jinak moc nevyčaruješ , tak drzim palce , cau Hlava
Diky za prispevok Hlava, okrem toho mam este 2 rastlinky (to isté noname) pod ziarivkou 2x18W (prikladam foto).
Toto je len testovanie, ked sa mi nieco podarí, objednam nejake original seeds.
rozhodne by to chcelo ten box viac vyplnit.. je skoda mat pod 400w len 2 rastlinky a hlavne ked to nejsu fem semena.. samci su vsadepritomny.. nezabudajme na to ja som napr dnes 2 z boxu vyhodil
je pravda ze do toho boxu by si nacpal aj 2x 600w a 400w ti to nepresvieti moc dobre.. ale skus tam pridat ece zopar raslin a neskor nahodit siet.. bude to v pohode
drzim palce, budem sledovat
jako na prostor 2x2m 2 rostliny je fakt chaby, jestli chces delat monster bush, tak to mas tak skoro 2 mesice na rust a 400W ti neprosviti takovej ker...
NOwaLIFE, ticisac : asi ste ma dobre nečítali. Spomenul som že to je len TEST. Okrem toho - nemam vlastne žiadny box, len nevyužitú malú miestnosť. Skúšam to s darovanými noname semenami (nemám ani šajnu čo to je), ide mi len o vyskúšanie (veľa som tu toho poštudoval tak to overujem v praxi). Semienka medijuany sú drahé a nerád by som to pokazil..
- - -
A teraz poprosím o radu: medzi hlavnou stonkou a listovými stonkami mi vyrastajú miniatúrne lístočky (viď foto). Čo s tým, nechať tak alebo odtrhnúť ?
určitě nechatto jsou postranní větve budoucí....možná je čas na to to začít ohýbat zavčas.Předpokládám že je to i obyč. hlína-přemýšlíš o nějákým hnojivu do budoucna?
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
to WERD: hlina je bobizz all-mix. Na hnojenie mám pripravený biobizz bio-grow. Zatiaľ som nehnojil len zalievam demineralizovanou vodou cca 1x za 3-4 dni. Rastlinky sú po 2 týždňoch (od naklíčenia a zasadenia) dosť vysoké, bude to zrejme nejaký outdoor..
4XXMMXX:čéče ty máš skoro všechno ideální...prostor,světlo,hlínu i hnojky a jedeš "kdovíjaký" noname.to je fakt škoda.Ale zas něják se začít musí i když to bude ve finále hluboce pod 1W/1g jde přece o zkušenosti a taky nějáký ten léčebný material.Ale jak píší kluci-postav si z laťěk nějákou konstrukci na 400W max 150*100cm ,vylep to černobílou folii/na SK teď hodně frčí ten mylar.Líp se ti tam bude držet vlhkost,teplota i světlo než na poloprázdným placu...jelikož přemýšlíš časem o kvalitních semínkách,předpokládám že sušený všechno nenasypeš do mastíale spotřebuješ i jiným způsobem.Toť můj názor a rada jak bych to vyřešil já
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
to WERD: ved práve toto som chcel otestovať (priestor, svetlo, hlinu, teploty, vlhkosť) - všetko sa mi javí priam ideálne. Teplota je 26-28/ deň a 20-22/noc, vlhkosť s maličkým zvlhčovačom 60-80, ventilátory sa zapínajú cca 1x za 2 hod. a za 2 min. je teplota vyregulovaná, ofuk mám nastavený cez časový spínač tak že fúka cca 10 min. za každú hodinu...
Tie rastlinky nemám v úmysle ísť do konca! Nie som blázon, keď ani neviem čo to je. Mám v pláne Alaskan Ice (kvôli vysokému % CBD a CBG) a Medijuana (high THC-up to 25%). Z toho výroba masti a výťažku.
To čo tam mám teraz si nechám ako izbovú kvetinu za oknom v obývačke. Neviem čím to je, ale pri pohľade na tú kytku mám povznášajúce pocity, je nádherná...
Drobná poznámka na záver: verte-neverte, nikdy v živote som nehulil a ani neplanujem.. Ale taká vaporizácia ma celkom zaujala.
to Anonymer: díky chlape, to vieš na SK je to ťažké, k žiadnym info sa normálne nedostaneš. Ja robím osvetu ako môžem, verím že v krátkom čase sa toho veľa zmení...