darxtar |
makro 2
/Skoro som zabudol podakovat za vase Káčka a chvalu. Dakujem a som rad, ze sa niekomu paci aj ked v teme je celkom mrtvo. :) |
|
|
mysak |
Hmm tak ja mam taky 4kilo a neuchladim...záleží taky kde kde je box umístěny.. |
|
|
Xirpap |
Zdravim, mas to suprovy, doufam ze budu mit taky takovy uspechy, az se do toho obuju poradne :) Z tech fotek to vypada lahodne a tecn cukrik :P No tesim se na smokereport :) |
|
|
darxtar |
dik za reakcie, ta usporka zerie realne 30-32w takze celkom nic moc (odhadom +-2000lm), aj ked mne to rastlo solidne a to mali rastlinky i poriadne suchy vzduch, okolo 30 percent. Aspon je to dokazom toho, ze na rast staci daleko nizsia wattaz. Druhe kolo ale idem do osvedcenej plug n grow pravdepodobne do 200w verzie.
Ta Ecolite 105w bude mat realne pocitam tych 40w. To uz fakt radsej PnG 125W za 800kc.
Teplota miestnosti je 22st +-1st. v skrinke mam od 25 do 30 stupnov od kvetinacov po vrcholce. Ale vetranie je slusne, cez 400m3/hod...
Suprove to zdaleka nemam. Haze vysli krasne a mam z nich naozaj velku radost, ale nadruhej strane vidite, ze white rhino su nic moc, snad na celom fore som nevidel tak slaby vysledok tejto odrody, takze som sa mnohemu priucil. A to je zaklad, ved toto je pilotny grow a na nom som si to mal okusit. |
|
|
darxtar |
Takze flushing nakoniec pokracuje, dnes som prelial kazdu kvetinku 2l cistej H2O s upravenym pH na 6 za pomoci citronu a tym odstranil akekolvek ziviny v substrate. Dnesnym dnom su kvetinky 60. den na kvetovej periode, v utorok ich posledny krat preplachujem a pojdu na 48hod do tmy.
Prinasam seriam poslednych fotiek "za ziva", konecne s lepsim fotakom. |
|
|
darxtar |
znizena citlivost |
|
|
darxtar |
White Rhino (znamky zo spalenia + chloroza) |
|
|
darxtar |
White Rhino na bielom svetle |
|
|
darxtar |
White Rhino detail 1 |
|
|
darxtar |
White Rhino detail 2 |
|
|
darxtar |
Pokope pod bleskom |
|
|
darxtar |
Super Silver Haze 2 |
|
|
darxtar |
Super Silver Haze x Marley Collie |
|
|
darxtar |
Stonky to znacne nedavaju 1 :) |
|
|
darxtar |
Stonky to znacne nedavaju 2 (SSH) |
|
|
darxtar |
Takze vysledok (to co ostalo :P) |
|
|
darxtar |
zvysky z prestrihavania |
|
|
darxtar |
butanova metoda z odpadu - proces susenia (nalavo), zosulkane z prstov po prestrihani (napravo) |
|
|
darxtar |
zosulkane z prstov - 0.3g |
|
|
mikael |
Zdar , krásně ti to dopadlo.Myslíš že SSH stačí jen 60dní? Já ho jedu taky a všude v seeds bankách píšou,že dozrává 10-12týdnů. Přeju ať ti chutná
Potom se poděl o smoke report a gramáž. |
|
|
darxtar |
mam od rezkara info, ze mu treba 60-65dni, 65dni pre smakovitu chut a v 65. den som ich aj vybral z hliny. Myslim, ze su sklidene tak akurat a co som chutnal, tak chut ako aj sila vyborna. z WR vyslo celkom malo, ale zato je to jedno z najsilnejsich zmastovakov, ake som kedy fajcil. Haze vyborna nakopavacia nalada, silny a dlhy zfajc. Ten plastik z haze ako aj z WR sundali 3 ludi takze velka spokojnost. Vynos nebude nic extra, ale to viem uz dlhsie. Jednak rastlinky prisli o spodky (obcasne pofajcievanie posledne tyzdne), dalej su sisky celkom makke a pri vysuseni stracaju dost vahu. Uz dnes, 24hod susenia su sisky len polovicne. strata vahy experimentalneho vrsku pri rychlosuseni v trube z cerstveho stavu 3.8g --> 0.9g (0 percent vody). No, ale vsak uvidime. Ja som kazdopadne spokojny, velmi kvalitne to odrody. Skoda tych WR, mali i po vybrati strasne male korienky, pritom ale zdrave biele relativne, tak neviem. A to som pouzival aj BIOMAGIX, rozne preplachy a i tak sa im nedarilo. Jednoznacne boli WR narocnejsie na podmienky a vobec sa im nedivim, ked v raste nemali zvlhcovacku a rastli pri 30 percentach. Preto dlzka rastu bola 6 tyzdnov. Druha vec, moja "85w" usporka pod ktorou som ich mal (http://www.growelectric.cz/85-w-usp...lue-p-1574.html) ma prikon v skutocnosti len 30w ! Velmi nedoporucujem tuto cinsku znacku, do mikro skriniek tu "85w"kludne, za necele 4 stovky je to dobra kupa, ale vyssie vykony jedine osvedcene Plug n Grow (125w zerie 100-105w, 200w by mala nieco okolo 170-175, este ju nemam zmeranu), alebo nurturlite a pod znacky. Ale ako vidite, ani 6 rastliniek nemalo nejaky problem rast pod 30w, osobne som prave prekvapeny. O to horsi bol ale sok po vymene lampy a nastala v pripade WR chloroza. ja som zltnutie pripisoval chybajucemu drasliku, ini zase k zlemu pH (to bolo vzdy dobre), dalsi zase nedostatocnym hnojenim (to zas pravda nebola :)), pravda je taka, ze islo o chlorozu z presvetlenia. Niektori dokonca radili dat tienidlo blizsie k rastlinkam, takze tu chlorozu som si ani nepripustal. Nakoniec som problem pripisal nedostatocnemu hnojeniu, mnohi to potvrdili a ja som zvysil mnozstvo hnojky. Zvysoval som postupne az nad doporucenie vyrobcu a White Rhino velmi rychlo ukazalo presolenie pody a listy schli a opadavali. Sisky vsak rastli normalne a tak som to prestal nejak rapidne riesit. Mam na mysli opadavanie stonkovych listov. Nic vsak nebolo na mliecko, ktore som chcel ochutnat, ale nevadi. :) Presolenie som zacal riesit enzymami od Bcuzz - Atazyme a s hnojenim som 2 zalivky prestal. Nasledne som hnojil uz len opatrne polovicnymi davkami a poslednych 10 dni nastaval preplach. Celkom 4 zalivky za ten cas, 1. 5l s atazyme, 2. 5l voda s citronom, 3. 13l voda s citronom, 4. 13l voda s citronom. Vytok z poslednej zalivky bol prakticky bez zafarbenia. Chut oboch vzoriek vyborna, neskrabe, necitit ziadnu chemiu, ale musim si pockat na poriadnejsie dozretie. Haze mozem kazdemu doporucit i do prveho kola, rastie to rychlo, nie je to narocne a pri vhodnych podmienkach sa podakuje naozaj peknym vynosom. A ta lahodna vona a chut... :) |
|
|
*LENIN* |
Cus ten SSH je nadherny ... krasny grow K+ leti hlavne za trpezlivost ... predsa tych cca 17 tyzdnov je dost ...:D |
|
|
darxtar |
Dakujem za karmu vsetkym darcom, ani neviem ci si ju zasluzim, keby ste sa opytali White Rhino zastupkyn, tak asi ani nie. :)
proces susenia po 24hod, sisky stratili cca 50 percent vahy, nedavno odtrhnute spodky vaziace presne 2g mali po totalnom vysuseni presne 1g. Z toho usudzujem to, ze behom 24hod rastlinky prisli o cca 50 percent vody (experiment - hmotnost cerstvo odstrihnuteho materialu v case sklizne bolo necele 4g na necely 1g). Uvazujem nad tym, ze zvysim vlhkost a znizim intenzitu vetrania v skrinke, aby bol proces vysusenia prirodzenenjsi a menej nasilny. Inak dnesny vecer sprevadza siska z haze a zabezpecuje vybornu naladu. Nadmieru spokojny :) |
|
|
burk |
čau maš to moc pěkny..k+ a neviš prosim tě kolik ti ta 400Wsežrala produ za celou dobu??ja mam 150Wa pravě sem přemejšlel že na květ pošlu 400w ale nevim nevim jestli by to pak moc nestalo... |
|
|
SmokeHillz |
Cau,sklizen je pekna,ale zajimalo by me taky kolik ti to zralo.Planuju 125 na rust a 250 na kvet,ale rozhodnuty jeste nejsem... |
|
|
darxtar |
400w lampa s mojim predradnikom bez kompenzacneho kondenzatoru zrala 500w +-5w takze denne naklady pri 5kc/kWhod cinili 30Kc, teda 900kc za mesiac a cca 2000kc v celku.
pozeram, ze dnes je moderne tipovat, tak preco nie. Tu je posuseny material, to, co proste ostalo (su to skoro same vrchy): |
|
|
darxtar |
tak nikomu sa nechce tipovat? nemusime... |
|
|
burk |
čau :-D těžké ale řek bych tak 195g
ale čim víc tím líp maj sa... |
|
|
mikael |
Zdar maš toho požehnaně , přeji dobrý kouř a můj tip je 147,415g
Přeji dobrý kouř! |
|
|
freeonly |
tak skúsime...175G ? :) |
|
|
ham.pavel |
zdárek já bych tip 230g,máš to nádherný já sem v 27den 12/12 pošlu foto až tam něco bude |
|
|
darxtar |
vynos s predcasnymi zastrihami cca 35g na rastlinku Haze, 5g na malicku White Rhino a 15g na tu vacsiu sestricku. Odstonkovane, obstrihane, dobre vysusene. Cize okolo 160g fajnoveho materialu. To, co bolo dofotene na fotkach je cca 100g Haze a 15g White Rhino. Vsetko prevazne TOPy. Dakujem za sledovanie, K+ leti najblizsiemu tipu od mikael. Do skoreho videnia :) |
|
|
|