Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jsi policista nebo znáš hulícího poldu ? - Klikni zde pro originální téma
PORSCHAK
Tento thread, pokud se někdě již nevyskytuje, by nám pomohl ozřejmit druh policejního přístupu k hulení a pěstování.
Mohl by koncentrovat zajímavé poznatky a zkušenosti o takových přístupech.
Co si podle vás myslí většina či jak velká část policistů o kouření a pěstování a - jak k tomu přistupuje? Konají vždy z povinnosti loajálnosti k zákonům, nebo dělají výjimky podle osobního uvážení?
Kolik procent policistů v nějaké míře toleruje tyto zvyky?
Příliš nevěřím, že někdo na sebe prozradí své zaměstnání u policie, ale jistě se najde řada těch, co mají takové kamarády nebo známé.
Tim
Sem tak byl v kramku (pracovne) a najednou prisel cerny policajt a rikal ze chce neco na jidlo. Tak sem se na nej nejak dival a on ti vam mel cerveny oci jak rajcata. Nejak to neslo moc poznat v barve jeho pleti....ale byly :)
A jak odchazel, tak se krenil...ze mi tam neco v zadu chybi.taxem se na nej zakrenil a rek , ze mi toho chybi dnes vice a on se zacal nehorazne chlamat....a pak radsi utekl ven.

Tos i u tak represivniho statu jako usa se najdou...ne tak u nas. Jen si myslim ze u nas to bude vetsinou ta mladsi generace.

Co jinak mam zkusenosti z CR ...policajti jsou docela v pohode. Pokud jim to clovek nefouka do xichtu, tak delaji ze nic.(coz je ten nejlepsi postoj co muzou v soucasne situaci zastat).
cross
Jeden muj znamej je policajt....sam sice nehuli, ale jeho mama si obcas s chuti da...:D
Hellboy
No jaa paar polduu, co si zapaalej znaam (mestskaa i staatnii), ale spiis me dostalo, dyz me vypraaveli, ze paalej zabavenyy paalo a prej sou teda i smejdi, co to wobratem prodaavaj a to nejen paalo :( to je dost smutnyy - nejdriif sem tomu netel verit, ale slysel sem to wod nekolika. Inak me se podarilo si nechat smaaznout pokutu za specka - to bylo ale jen tag symbolickyy vyjaadrenii diikuu (:
Dude
znal jsem jednu strážnici, která hulila docela fest, jezdila s náma na rychty,hodně v pohodě... ale co řikala tak u nich byla spíš výjimka, jináč tam spíš takový polonáckové...
Graetar
Tak policajt sice nejsem, ale s jedním už jsem hulil (a to mu bylo asi tak padesát) a byla to slušná hlína, pak ještě somroval na pivo. Doufám, že mi nepřidal do kartotéky puntík, protože toho špeka jsem mu nabídnul já :bounce:
PORSCHAK
Zajímavý, tak jsem si to představoval.
Že by prodávali zabavený hůlo, o tom jsem už slyšel, ale že by to bylo ve větším množství a ne-výjimečně ?
Sviňuchy jedny...
Že by to i hulili, to jsem teda fakt nečekal.

2Hellboy: Kolik jsi dostal pokutu a jak k tomu došlo? To Tě normálka čapli a rychtovali Ti kapsy ?

2Tim: Ha ha, to je dobrý. Taky si myslím, že nevšímavost policajtů u nás je tak nějak nejčastější reakce ( teda jak si psal, když jim to nefuníš do ksichtu)

Jen tak dál,díky.
Hellboy
Ne - to byla pokuta za projetii na zaakaz vjezdu a bylo to pres typa, co pracoval u poldu a mel moznost to zmaaznout - tagze pres znaamyyho....
weedpolis
Jo jo, znám jednoho policajta, co hulí.Aji nám dá někdy hulo nebo listy na mlíko a zahulí s náma.. je naprosto v pohodě.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma