Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento thread, pokud se někdě již nevyskytuje, by nám pomohl ozřejmit druh policejního přístupu k hulení a pěstování.
Mohl by koncentrovat zajímavé poznatky a zkušenosti o takových přístupech.
Co si podle vás myslí většina či jak velká část policistů o kouření a pěstování a - jak k tomu přistupuje? Konají vždy z povinnosti loajálnosti k zákonům, nebo dělají výjimky podle osobního uvážení?
Kolik procent policistů v nějaké míře toleruje tyto zvyky?
Příliš nevěřím, že někdo na sebe prozradí své zaměstnání u policie, ale jistě se najde řada těch, co mají takové kamarády nebo známé.
Sem tak byl v kramku (pracovne) a najednou prisel cerny policajt a rikal ze chce neco na jidlo. Tak sem se na nej nejak dival a on ti vam mel cerveny oci jak rajcata. Nejak to neslo moc poznat v barve jeho pleti....ale byly
A jak odchazel, tak se krenil...ze mi tam neco v zadu chybi.taxem se na nej zakrenil a rek , ze mi toho chybi dnes vice a on se zacal nehorazne chlamat....a pak radsi utekl ven.
Tos i u tak represivniho statu jako usa se najdou...ne tak u nas. Jen si myslim ze u nas to bude vetsinou ta mladsi generace.
Co jinak mam zkusenosti z CR ...policajti jsou docela v pohode. Pokud jim to clovek nefouka do xichtu, tak delaji ze nic.(coz je ten nejlepsi postoj co muzou v soucasne situaci zastat).
No jaa paar polduu, co si zapaalej znaam (mestskaa i staatnii), ale spiis me dostalo, dyz me vypraaveli, ze paalej zabavenyy paalo a prej sou teda i smejdi, co to wobratem prodaavaj a to nejen paalo to je dost smutnyy - nejdriif sem tomu netel verit, ale slysel sem to wod nekolika. Inak me se podarilo si nechat smaaznout pokutu za specka - to bylo ale jen tag symbolickyy vyjaadrenii diikuu (:
znal jsem jednu strážnici, která hulila docela fest, jezdila s náma na rychty,hodně v pohodě... ale co řikala tak u nich byla spíš výjimka, jináč tam spíš takový polonáckové...
Tak policajt sice nejsem, ale s jedním už jsem hulil (a to mu bylo asi tak padesát) a byla to slušná hlína, pak ještě somroval na pivo. Doufám, že mi nepřidal do kartotéky puntík, protože toho špeka jsem mu nabídnul já
Zajímavý, tak jsem si to představoval.
Že by prodávali zabavený hůlo, o tom jsem už slyšel, ale že by to bylo ve větším množství a ne-výjimečně ?
Sviňuchy jedny...
Že by to i hulili, to jsem teda fakt nečekal.
2Hellboy: Kolik jsi dostal pokutu a jak k tomu došlo? To Tě normálka čapli a rychtovali Ti kapsy ?
2Tim: Ha ha, to je dobrý. Taky si myslím, že nevšímavost policajtů u nás je tak nějak nejčastější reakce ( teda jak si psal, když jim to nefuníš do ksichtu)