Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Houbičky - Klikni zde pro originální téma
Fisa
Sorry jestli to tady někde je!
:bounce:
Chtěl sem zeptat jak je to s legislativou okolo houbiček, jakýkolich s psi* . :flamer: Nic vo tom nevim a to mě znervozňuje. Páč bych to s nima chtěl zkusit. :pimp:

Jo a muj obdiv za heslo pod čarou "Schiva je zde" , velmi zajmacopodporné Schiva + Zjev. sv. Jana (konec Bible číst pozorně)

Grůvrujme ať je v Čechách dobře a doma nejlíp.

Čus Fíša :bandit::flamer:
Era
Sběr a držení zakázány nejsou. Nesmí se jen šířit.
Ant
A ještě teda takovej dotaz protože do tohodle taky moc nevidim tak se rači zeptam jak by to bylo s pěstovánim houbiček doma bylo by to nelegální ??? A pokud ne myslíte že by se tady daly sehnat nějaký semínka nebo zárodky nebo něco takovího....... čistě pro informační účely :) !!
-=*GroweR*=-
Mrkněte Na tyhle stránky, ale myslim že je to docela piplačka. Hodlám to vyzkoušet na kopinatkách, a potom si propašovat z Amstru Kubánský, Mexický, ... nebo ňáký jiný, to je fuk.
http://drogy.jinak.cz/houbicky/hub_grow.htm
Dude
ale hledat to ted nebudu - samotný spóry by nelegální bejt neměli, kdysi jsem jich nechal poslat 20 kubíků z USA a když to můžou prodávat po státech a až sem tak to asi bude OK... bohužel jakmile začneš pěstovat tak už vlastně vyrábíš, i když jsem ještě neviděl zátah na deset zavařovaček se substrátem a podhoubim;)
když budeš hledat tak tady najdeš i adresu na PF - výborný amazonský hubky za 20 doláčů, spolehlivý za tři neděle mi přišli diskrétně zabaleno...
psilos
Pěstování houbiček je nelegální, roztok se spory v inj.stříkačce Ti pošlou z USA cca za 10$. Je toho dost na pár desítek suchejch gramů. Doporučoval bych sdružení Psilocybe fanatikus ,jsou nejlepší. A co se mopdelu týče, tak rozhodně Pilocybe cubensis(Lysohlávka kubánská), odruda Golden teacher. Název sám napovídá, proč. A na houby pozor, to už neni prdel. Ostatní v PM
psilos
kopinatky jsou blbost, nejde to a jen vyhodíš prachy. Příroda je občas nenahraditelná. Jinak je to fakt dost velká piplačka, proti tomu je pěstování trávy celkem hračka.(z vlastní zkušenosti)
Dude
copa voto, vypěstovat podhoubí je docela v pohodě, i mycelium slušně dává problém je s extrakcí - komu by se chtělo žrát litr zrní s houbama, horší už je to s plodnicema, udržení vlhkosti a sterility, na to sem byl dycky už nějak línej:(
oton
podle toho co jsem čet na jinak.cz, je to teda pěkný sraní s velkým S, nutná sterilita, při sebemenší nesterilitě zmar, připadlo mi to hodně složitý, na rozdíl od growingu hůla

jestli máte někdo lepší zkušenosti sem s nima! :)
psilos
No já to pěstoval na rejžových koláčích (Rice cake) a musim říct, že 1.fáze, tj.očkování .je asi nejnáročnější ze všeho. Pak, když máš vybavení alespoň jako já, je to celkem stejný jako u trávy-vlhkost, teplota..., i když teplota se dodržuje s přesností na 2°C , no nevim.
No a je to dost nenáročný na světlo ,takže úspora.
Kmenet
Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem jsi ojednával ty spory od Psylocibe fanaticus (zaslání peněz, kolik poštovný a a tak). Jestli nebyly nějaký problémy a došlo to v pořádku ? Chystám se pěstovat taky a nevím jak s tou objednávkou. Za jak dlouho to přišlo ?
Předem dík za odpověď !
Dude
2 psilos - no já pěstoval na žitu, to vočkování je fakt náročný na sterilitu, vyvařovali jsme sklenice v papiňáku, ale povedlo se za 3 neděle už byli prorostlý jak svině...
kmenete jestli můžu já, než se ti ozve psilos - já posílal PFkářum 20 doláčů normálně v obálce mezi barevnejma papírama, sice maličko risk ale v poho... poštovný sem myslim neplatil (jako za ně) - bylo zadarmiko no psilosi dyžtak mě upřesni, je to asi dva roky zpátky
Graetar
Zkuste se někde v nějakým undergroundovým nakladatelství zeptat na jedno starší číslo časáku Mašurkovské podzemné. Určitě to prodávají v Olomouci ve Votobii, v Ponorce, nejspíš to budou mít třeba i u Mati. Asi před třema, čtyřma rokama tam vyšel několikastránkovej, podrobnej článek Kterak pěstovat halucinogenní houby doma. Jen nezaručuju, že je to ještě k sehnání.
psilos
to all: Já to pěstoval před 4-ma rokama, normálně pošli $$$ v obálce mezi složeným modrým papírem, já to prosvicoval jedině v modrý $$$$ nejsou vidět. Všechno dojde v poho tak do 3 týdnů. A diskrétně.
Mašurkovské podzemné mám, je to škoda, že to nevycházelo nějak pravidelně, alespoň o tom nevím. Mám právě to číslo s houbama. Info jsou docela dobrý, ale lepší je origoš brožura od PF. A nebo českej překlad-Kouzelné houbičky-,vyšlo to nějak ilegálně, či co, jako neprodejnej vzorek a stálo to kilo. Divný,co? Dalo se to koupit v knihkupectví hned vedle knihkupectví u Černý matky boží,jen pár metrů od .
psilos
Tak ta¨dy mám jednu dresu, někomu jsem to slíbil,ale už nevím komu, tak pro všechny.
http://www.amazing-nature.com
je na ně spoleh
Graetar
psilos: Mašurky snad ještě pořád vycházej. Akorát že asi jednou za rok a půl, jak se jim chce a jak maj materiál. Tadyto houbičkový číslo vyšlo někdy v roce 96-97 a od tý doby se objevily snad jenom asi dvě nebo tři další čísla. Průměrná doba vycházení se dá spočítat - vychází to někdy od poloviny 80.let a zatím vyšlo asi dvacet čísel. Takže výtisk na rok. Na tom by asi Ringier a spol. nezbohatli :D
psilos
Dík za info o Mašurkách, zkusim se ve Votobii zeptat.
Inkvizitor
Hele vy blbouni :D ;) :D, nic ve zlém, ale jak vás tak poslouchám, tak houbičky nechte radši na pokoji. Vona i tráva vám může nadělat v hlavě pěknou paseku a houby jsou v tomhle asi 1000x silnější a nemilosrdnější.

A pokud přece chcete experimentovat, tak si napřed přečtěte něco tady: http://entheogeny.jinak.cz, pak si najděte někoho, kdo už v tom umí chodit a naučí vás, i třeba jen to, jak se k houbě správně chovat, jak jí sbírat a sušit a hlavně taky, jak jí používat. Ale udělat to můžete i sami, tak těžký to zase není. Jen PROSÍM, buďte na to alespoň pořád dva.

Vono totiž možná fakt stojí za to, udělat si párkrát v životě v některejch věcech hodně rychle a hodně moc naráz dost jasno, ale fakt jen párkrát! Vono se to totiž hned na pokaždý nepovede, ikdyž člověk drží tejden před tím beztukovej a bezmasobílkovinnej půst a udělá rituál v tichosti a v pozornosti někde daleko od civilizace. A tak to člověk zkusí víckrát a víckrát a podle toho, jak se fakt dobře připraví a jak moc to bere vážně, tak se mu to jednou povede a podruhý. Jo, to je fakt dobrý. Jenže jednou, v určitým okamžiku, kterej přijde u každýho jindy, člověk zjistí, že se počítali všechny pokusy, i ty moc nepovedený, a že se počítalo i to, co a kolik ho to vlastně stálo, případně ještě nějakej čas bude stát. V tom samým okamžiku a nebo pozdějc pak taky zjistí, že jasno, už si v ničem dál dělat nemusí. Že vo to vlastně ani zas tak moc nejde. ;) A že už teď jediný, vo co jde a co popravdě musí, je dávat bacha, aby ten svůj život, ten život, co je tu jen pro něj, už dál moc nevoral a radši ho jen pořádně žil. A na to bude potřebovat všechnu sílu, co má, protože zjistil, že dávat bachat je dobrý pořád.

Ale co vás nemá, srandisti? ;) Dávat bacha fakt neznamená bejt furt z něčeho vystíhovanej, ale něco úplně opačnýho, a sice bejt zároveň tady a zároveň někde na malým a nedůležitým místečku, který jsem jednou náhodou našel a vo kterým už vod tý doby dobře vím. Na tom místě, mi totiž nedělá problém nebejt z ničeho nic. :) Například třeba nebejt nic z tohoto právě vytvářené a velmi pochybného příspěvku, který čtete (pro mě až, pro vás už) ve vašem čase +X. ;)

Taky musím napsat něo o sobě, abych se tu jenom nevytahoval. Přiznávám, že snadný to není, je to fakt dřina, ikdyž já sem taky pěknej lenoch a hulič, takže se víc vymlouvám, než že by to byl zas až takovej nářez, ale nářez to je. ;) Ale to každej sám dobře ví, že když má bejt něco udělaný vopravdu pořádně, musí se to dělat fakt pečlivě a s láskou. Ale zpátky ke mě. Už chci vlastně říct jen jedno. Houby jsem měl v životě šestkrát. Poprvé před dvěma a půl rokem. Nasbíral je můj dobrý přítel (protože se mu zdálo, kde rostou) na podzim roku 1999. Byly to fakt kopinantky a snědli jsme jich jedno hezký odpoledne na jaře příštího roku každej suchejch deset plodnic v rozvalinách pravěkýho možná keltskýho hradiště uprostřed hlubokýho bukovýho lesa na kopci za městem. Pak jsem je měl ještě pětkrát: 15, 20, 20 s routou, 25 s routou a nakonec 27 přímo ten den utržených plodnic (Ten poslední výlet jsem ulít fakt moc daleko, až moc :(:(:( daleko. ;) Odstup mezi jednotlivými rituály byl někdy půl někdy čvtrt roku. Nejdelší dojezd (ten poslední) trval přes půl roku. Nevím samozřejmě, co přinese čas, ale vím alespoň v tuhle chíli určitě, že houby už brát nebudu.

Iknvizitor

P.S. Jo, a určitě nedoporučuji pěstovat je doma. Samořejmě, že to jde, ale co ti asi tak řekne na uvítanou houba, kterou si dusil doma v teráriu, narozdíl od houbičky, která viděla zapadat slunce za šítem hor a nebo za úplňku tančit víly v dubovém háji či v srpnu padat létavice? A houby jsou taky hodně o takovýchle věcech. FAKT HODNĚ a ikdyž existujou takoví tvrďáci, co jich zbodnou na kalbičce padesát a zalejou je dvěma flaškama whisky, nebudou k nim určitě patřit všichni z vás, to vím jistě.
psilos
Hrubej nesouhlas s posledním odstavcem.
A co ganja podlapovka a její sluníčko?
Inkvizitor
Dávat bacha jsem psal, že? Všimni si prosím, že jsem nenapsal, že to tak je, ale že NEDOPORUČUJI. A to vše jen na základě svýho příběhu a svejch zkušeností. Ty máš jistě jinej příběh a jiný zkušenosti, takže doporučuješ něco jinýho, to je jasný, ale tim to taky končí a nic víc už to neznamená.
oton
to Inkvizitor: určitě nejsem žádnej mega žrou hub, jim je už pár let, cca 5, když jsou samozřejmě na podzim, dám je klidně jednou za tejden či 14dní, cca 25, loni sem měl 30 i 50, ale 50 už bylo fakt honě hustý číslo, a prostě to nebylo ono, nejlepší číslo je 33 u toho zůstávám, 33 houbiček je ideál na dobrý odpoledne

rozhodně bych v to ale neviděl tak hustě jak píšeš ty, je to jen o psychice a o tom, že jí prostě někdo má slabší a jinej silnější, rozhodně bych nedoporučoval někomu kdo chce s houbama začínat, aby si dal hned 33, nejlepší je začínat pomalu, 15hub na začátek ideál, je to ale různé protože síla hub se liší s každým místem kde rostou, ale 15 hub nic neposere

kdo má slabší psychiku ten by to žrát něměl vůbec, pak se totiž nemůže divit že mu z toho může hrábnout

ty píšeš že jsi měl dojezd půl roku!!!??? to nedokážu pochopit jak je to možný a zatim sem to ani u nikoho neviděl, jo mám po houbách tak jeden den v hlavě docela guláž ale to je druhej den pryč a sem o.k.

nějaký rituály a podobný věci, jo možná je to občas dobrý a někdo to dělá, ale připadá mi to jako zbytečný pozlátko, bejlepší pohoda je když jsou dobrý lidi, se kterýma už se něco zažilo, houby, trip, a stačí jakýkoliv místo na světě, lidí aspoň 3 nejlépe 5 a je pohoda, a záleží na každým jak si to udělá, tak to má

odstavec o tom že houby pěstované doma, a že budou zlé, jak se houba odmění za to kde roste, no s tim nemůžu ani trochu souhlasit,

člověče houba snad neni myslící bytost co by se to měla nějak odvděčit, když to prostě umíš vypěstuješ super houby, tak jako ve skříni vypěstuješ super kouření, to je jako kdyby si nám tu tvrdil, že hulení ze skříně se nám taky špatně odvděčí, když se musí neustále koukat na rozpálenou sodíkovou lampu, ... :D to je ale blbost co?

ne, jen mi tvuj článek přišel dost odrazující od hub, a tak bych chtěl říct, určitě se lidi hub a podobných věcí nebojte, když na to jdete s rozumeme a nenarvete si na poprvé do huby 50 hub tak je vše o.k., rozhodně to chce ale vyrovnanou psychiku bez sklonů k nějakým depresím, zdar a sílu a hodně srandy s malinkým ahoubičkama :D
Kmenet
to Inkvizitor:

nic ve zlém :cool:

Člověče, když čtu tvůj příspěvek, tak mám dojem, že jsi z protidrogovky a snažíš se přesvědčit ty nebohé a přihlouplé TV Nováky o zkázyplné, tvrdé DROZE s názvem LYSOHLÁVKA :eek:

--------

to oton:

Je pravdou, že SVATÉ HOUBY jsem ještě nikdy nezkusil (do budoucna se na to pochopitelně chystám, leč neznám zatím osobně nikoho, kdo by mně je fyzicky ukázal :( ), nicméně tvůj příspěvek plně akceptuji a za něj K+.

Inkvizitor
:D:D:D no člověče tys mě fakt pobavil. Jako bych slyšel sám sebe před takovýma dvěma lety. Jasně, máš jiné zkušenosti a zatím si můžeš jen tak užívat a svůj život utrácet v iluzorních radostech. A dost možná, že budeš mít takové štěstí, že ti to tak půjde až do smrti, ale třeba taky ne. Nakonec to není k ničemu důležité, to se ukáže samo. Jen to chce ten okamžik nepřehlédnout. A právě proto prosím každého, aby k psychedelikům přistupoval PEČLIVĚ a POZORNĚ! To je všechno, o nic víc mi v mém příspěvku nešlo.

P.S. S tou stabilitou psychiky to není až tak jednoznačné, jak se domníváš. Je celkem častým jevem, že do určitého okamžiku naprosto pohodový a fungující člověk si najednou vzpomene na nějakou hodně zasunutou ošklivou věc, třeba až z odbobí, kdy mu byl jeden rok a vypadnul z kočárku. Přečti si Grofa, který dlouhá léta používal LSD k terapeutickým účelům, tam je takových výpovědí a příkladů celá spousta. No a při takové vzpomínce to taky člověk začne prožívat a v tu chvíli už případný rituál není jen pozlátkem, ale spíš záchraným kruhem. Vono se asi jinak vyrovnává s traumatickou vzpomínkou uprostřed lesní paseky a nebo vířícího našlehlého davu na trance-party. Ale to ať si každý vybere sám.

Znovu opakuji, s houbičkama pečlivě, pozorně, pomalu a opatrně.
Inkvizitor
Ještě, že to je jen tvůj dojem a né můj..... no comment
Inkvizitor
Doporučuji shlédnout dokumentární film Houba. O myšlení hub se totiž dá dost úspěšně polemizovat. Houba není rostlina ani živočich. Houba je třetí skupina, něco mezi rostlinou a živočichem. To, čemu říkáme houba jsou jen plodnice a například o těch se dodnes neví jak a proč vznikají a to považ přestože, že elektrochemický molekulární model hub je HOTOVÝ, či-li na současné úrovni vědy už není co zkoumat, neboť všechny transformační a distribuční cykly tohto organismu jsou uzavřené a pochopené. Přesto není jasné, proč houba ŽIJE? A ona žije, že? ;) Jiný postřeh, mezi mykology je hodně věřících. Další postřeh, houbaři (ikdyž chodí jenom na hřiby, podstatnější je, že chodí často) jsou většinou velmi pozorní a moudří lidé. Poslední postřeh: Činnost, které se věnuješ při sběru hub v lese, je velmi velmi podobná popisům pokznů jógických meditací.

HOWGH.
cHLeBiK
kdyz jsem zmlikovanej tak ani nevim co na to rict :)


:wink: :wink: :wink: :) :smoker: :wink:
¨proste ne....

..
...
......
........
............
neni to off-topic?
............

to mliko bylo vcera fakt husty a ja jsem jeste porad v alternativnich realitach, ktere se prolinaji a proplovouaji mym vedomim a zkouší se zapsat na místo skutečné reality... ale zvládám :D
psilos
to Oton : souhlas se vším
to inkvizitor: souhlas s tím, že je třeba dávat velkej pozor, zbytek sorry.
oba : K+ za dobrou diskusi
oton
to inkvisitor: jo chlape s tebou se diskutovat fakt nedá, myslim, že se hodně moc pitváš ve svý vlastní psychice a to neni moc dobře, teda podle mě, púodle tebe asi jo, já se na houbách prostě bavim, chci se smát a to hlavně, užít si s lidma, sednout si někam do kouta naložit si 50 hub a 4 hodiny se topit ve svý vlastní hlavě a halech to neni nic pro mě! ale tim nikomu nic nenutim, každýmu co jeho jest

jinak asi bys to domě neřek, ale já jsem dost vášnivej houbař a to nemyslim lysohlávky, ale obyč houby, a jak píšeš že houbaři choděj jen na hříbky, no chlape, pravej houbaž sbírá tolik druhů různejch hub, že by se něktěří z vás docela divili, a já se dovoluju za pravého houbaře označit

jinak houba je opravdu velmi zvláštní organismus, taky sem si dřív myslel, že houba je prostě to co roste nad zemí, klobouk a noha :D jo jak jsem byl hloupej :D, ale to mě na tom baví, že je stále se co učit, houba je prostě hustej organismus, prorůstá celým lesem, a vlákna jsou strašně dlouhý, viděl sem nějakej dokument, nevim jestli to zrovna nebylo to co jsi psal, to už si fakt nepamatuju

ale jinak jsou mi tvoje názory dost cizí, jak už sen psal, na mě se v tom moc pitváš, ale to neni nic osobního, měj se, zdar a sílu
Inkvizitor
citace:

... to inkvisitor: jo chlape s tebou se diskutovat fakt nedá, ...


To určitě ne, chlape, když si se mnou ani diskutovat nezačal. Pokud čtu pečlivě tvoje příspěvky (narozdíl od tebe), tak nenacházím žádnou polemiku, ale jen samá tvoje tvrzení, kde žádnou jinou možnost nepřipouštíš a ani ti nestojí za to, se nad nějakou jinou možností zamyslet. JÓ, za to může nepozornost a necitlivost, které oboje mimochodem hulení velmi zesiluje. Ale tím se nenech zaskočit, tvrďák jako jsi ty, takové vlastnosti nepotřebuje. Obrazně řečeno: "K užívání a radostem silákovi stačí přijít, udělat buch buch, aby si bylo kam sednout, a pak hodně hulákat a všem říkat, jak to je. YEAH" ;)

Jo a nevěděl bych to, kdybych nebyl stejný!!! Takže si na mě jednou možná vzpomeneš ;)

citace:

... jinak asi bys to domě neřek, ale já jsem dost vášnivej houbař a to nemyslim lysohlávky, ale obyč houby, a jak píšeš že houbaři choděj jen na hříbky, no chlape, pravej houbaž sbírá tolik druhů různejch hub, že by se něktěří z vás docela divili, a já se dovoluju za pravého houbaře označit...


Jó chlape, tak tady máš zrovna konkrétním příklad svojí nepozornosti. Já nenapsal, že houbaří chodějí jen na hříbky. Já napsal, že každý, kdo chodí často třeba i jen na hříbky, je většinou pozorný a moudrý člověk. V tvém případě jsem teda přestřelil, protože ty se považuješ za houbaře, ale pozorný moc nejsi. No, asi výjimka povtrzující pravidlo ;)

Já se za pravého houbaře nepovažuji, ale do lesa chodím minimálně jednou týdně a z toho jen čistě houby sbírám tak 10x do roka (letos zatím 7x), zhruba od jara do podzimu. Poznám tak 30 druhů hub, z toho pravidelně na svých místech sbírám tak 10 druhů. Většinu umím určit jen lidovým názvem: (Hřib bílý, Hřib kovář, Hřib hnědý, Babka (suchohřib), Klouzek, Koloděj, Bedla, Kotrč, Liška, Kopinatka (tu už jsem tady sbírat přestal ;) )

Za pravého houbaře považuji svoji kámošku, která chodí na houby celý rok, dopisuje si a navštěvuje se s pány z České mykologické společnosti a pozná snad úplně všechno. A pak ještě svojí babičku, která si sice s nikým nedopisuje, ale to všechno, co moje kámoška pozná odborně, umí moje babička navíc i uvařit nebo naložit, atp. ;)

Jsi na řadě, chlape, pravej houbaři. Kolik poznáš hub, kolik jich sbíráš a kolikrát si letos na houbách byl?
oton
no nevěděl jsem, že sem tu za tvrďáka :D, a ani se za něj nepovažuju, ale je to tvuj názor a já ti ho nehodlám brát, zdar

s houbama sem na tom podobně jako ty, jinak tu končim, protože si myslim, že se to neubírá dobrým, spíš žádným směrem, tvuj názor na mě ti vyvracet nehodlám, protože to nemá cenu a hlavně k čemu by to bylo, jinak s pasáží o řvaní, či co, jo to ses trefil, ale tak před 8mi lety, a myslim, že taková byla většina, ty časy jsou tu dávno pryč, ale sakra co tady chci vůbec vysvětlovat a proč, né fakt končim, zdar a sílu

[Edited by oton on 30-09-2002 at 06:47 PM]
Inkvizitor
Škoda, takovouhle rekaci jsem čekal ze všeho nejmíň. Na to, abych na tebe měl názor, bych tě musel potkat, potřást ti tlapou a pořádně pokecat. Takhle jde maximálně o dojem a pokud jsi schopen vnímat to, co si sem napsal a co jsem napsal já, tak sám musíš uznat, že mám na takový dojem maličko právo.

Jinak fakt nic ve zlém ani nic proti tobě. Měj se fajn.

P.S. za měsíc budu sklízet Purple Star (outdoor/indoor bez lampy, jen u okna), tak se určitě přijď podívat do Galerie, dám tam fotečky ;)
oton
sakra, než sem tam stačil přidat ten zbytek tak si mě předběh :) s odpovědí, tak by to chtělo přečíst celý, jinak já taky nic ve zlým, to je jasný, jinak na fotky se těšim...
koles
hmmm, to byl teda duel...

jinak, někdo to už v nějakym fóru o houbách zmínil ale..., vřele doporučuju knihu Návrat archaismu od Terrence McKenny. Tenhle člověk nabízí prostřednictvím tý knihy dost zajímaví teorie ohledně halucinogenních hub. Kde se tu na Zemi vzaly, co jsou zač, jak zasáhly do evoluce a tak dál. Mimojiné mě třeba zaujalo, že vztah člověka a houby označil (T.McK.) jako symbiózu. Taky se tam píše o tkzv. logos, tedy hlas, se kterým je možno prostřednictvím houby rozmlouvat. Zajmavý, ne?

malý podotek k názorové roztržce: jistě se mnou budete souhlasit, že houba je u každého velmi subjektivní. různým lidem odhaluje různé věci, a tak bych z odlišnosti názorů příliš nestřílel...

:)
jonas3
2 Oton : K+ no comment

2 Inkvizitor :
Jak se u tebe projevuje půlroční dojezd? Jinak mě ty tvoje příspěvky pěkně zprudily. Je tam sice spousta věcí, ze kterých by si člověk mohl něco vzít, jenže tys to podal tak, že to spíš nasere.
Graetar
Hehe, ještě offtopic, i když ne tak úplně:
Psilosi, tak jsem vypátral hodně zajímavej odkaz:
http://www.guerilla.cz/masurky.htm

Na druhou stranu se v těhle časácích o houbičkách a jejich pěstování píše hodně... ;)
psilos
díky moc, hned na to kouknu, vypadá to , že si chybějící výtisky stáhnu nebo koupím.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma