Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Prvni pokus:)indoor 250W - Klikni zde pro originální téma
kolotoc23
zdarekk lidicky:)rozhod sem se konecne zakrocit proti krizi zvelebyt si trochu satnu ve s vim pokoji:-D vse se sohlasem spolubydlicich(rodice):-Dsepsal sem na papir PRO a PROTI a dalo by se rict ze sem je postavil prd hotovou vec:-)n a kupodivu to proslo bez vetsich kompliaci:-DByl sem ponekud omezen prostorem tak ze to neni nic moc velkyho ale nasel sem proto koutek o rozmerech:sirka-60,hlobka totez a do vyse neco kolo 220,tak ze jak rika nic moc ale myslim ze na start postaci a myslim ze pro pripadne rozsireni bude prostoru dost:)Jelikoz nehodlam CEZU paltit horentni sumy za el.rozhod sem investvat do uspornejsiho druhu sviceni:)mam tu plug and grow 125W blue pro holky do skolky a pro uz hezci slecinky 250W red,vse jak rikam usporky:)celkem asi 3 vetraky s regulaci kterou sem koupil v sade se 4 vetrakama za priznivou cenu kolem 500,1membranovyho neblera+ plovak(made in DOMA)n a klasika vlhko/teplomer,2 casovace a pachfiltr:)no a nesmim opomenout taky rostlinstvo tu je 2xbelladona+1JH+2Xapollo-11.tak jsem zvedav jaky bude vysledek:)samozrejme se budu snazit o vsem, iformovat:):winner: [
to kolotoc ¨
ses hustej typek.preju ti aby ti to rozervalo satnu vynosem.JH dobra volba protoze se da brutalne tahat do vejsky.beladona zajimave kurivo/potlesk senoru kosmicka raketa/. tak pestu zdar
kolotoc23
:ddoufam ze dojde na tva slova:)a dekuju:)jo jinak to mam v cocosu a hnojim terra grow a bloom + enzimy atd...:)kdyby ste nekdo mel nejakou radu ci zkusenost ocenil bych kdyby se o ni podelil myslil cim vic infa tim lip:)pestu zdar
kolotoc23
cau lidi tak jsem tu zase a mam tu jeste nejaky ty fotecky 8 den rustu:)myslim si ze to vypada zatim vse ok:) mohl by ste mi nekdo pls na to rict svuj nazor..:)
Milan8
Ahoj vypadají docela pěkně. Jak vysoko máš světlo?
kolotoc23
cau:)n svetlo mam cca asi 5cm od rostlinek:)myslis ze je to moc bo malo?sla by klidne este niz ale myslel sem ze je takhle akorad:)
kolotoc23
jeste jsem to tedko trochu poupravil:)a tedko zjistuju ze se mi pres noc cosi ukazalo na 1 kyte nevite nekdo co to a cim by to mohlo byt?
kolotoc23
jinak svitim 18/6h teplo pres den 28 noc asi okolo 23 a vlhko furt 75-76%n a jen tak pro vas na ukazku tohle mi vyrasilo za 7 dni ze seminek:)
D..omino
roste ti to pekne :-D jen bych je asi nasazel kazdou jednotlive...shanel jsi nejake seminka z seedshopu nebo to je no-name??? a cim svoje sverence hnojis???? protoze to zloutnuti lystku vypada na nedostatek dusiku.... jen muj nazor
Let´s Grow a t to roste :-D

EDIT: Sorry za blbej dotaz.....ohledne tech seminek nedocetl jsem uvod :-(
D..omino
jen takovy navr.... psal jsi ze mas 250W na kvet ale jako usporku...kdybys zainvestoval trosku vic a koupil HPS predradnik s vybojkou te vyjdou do 3000,- mel bys urcite lepsi vysledek...na rust je usporka vyborna vec ale na Kvet JEDINE HPS... jen tak pro zamysleni
hellfire
kolotoc23 : Zdravím tě, tak pro začátek ti přeji hodně štěstí do tvého prvního kola ... K problému s listím, podle mě to určitě nebude nedostatkem dusíku ale přesvícením možná i trochu spálením od usporky. Dej ji o trošku dál. Dále určitě doporučuji rozesadit každou rostlinu zvlášť. Už jsou odrostlejší, tak bych to dělal moc opatrně.
kolotoc23
cau dik za nazor a rady:)hnojim to terra grow+pitamin a jednou tydne je zaleju enzimem,delam neco spatne?jo a co se tyce ty lampy na kvet tak jsem asi tak nejak stejneho nazoru ale bohuzel si nemuzu dovolit jeji spotrebu,myslim ze by si vzala tak 3x vic..??proc je ta usporka tak na prd...??:(o investyce do svetla a tak mi nejde..
kolotoc23
cetl sem neco o tech lampach a psali ze muzou bejt 4-5 cm od rostlin ale urcite dam na tvou radu:)hned to jdu o neco zvednout:djak asi visoko by mela byt??
kolotoc23
a na tom rozsazeni taky hnedka zapracuju:)myslel sem ze kdybych jim dal tomu odpovidajici nadobu taky by mohly rust vsechny u sebe az do cile,jakej na to amte nazor?samozrejme pocitam s mega kyblem:)teda jestli je to vubec rozumnej napad...??
hellfire
Terra grow mám taky a sem docela spokojenej, hlavně si hlídat ph. Jak vysoko dát lampu si musíš určit sám. Dej nad vrcholky rostlin ruku aby jsi cítil v jaké teplotě jsou. Pokud je problém opravdu způsobem přesvícením, jakože to tak podle fotek opravdu vypadá, tak by se měl projevovat na listech neblíže zdroji světla. Zkus dát lampu třeba o 10-12cm výš a uvidíš jestli problém setrvá. Případně ji pak můžeš dát zase níž však tu vzdálenost si vychytáš.
Každou rostlinu určitě zvlášť, může se stát, že každá bude potřebovat jinou zálivku a co pak? Nebo že nějaká chcípne nebo ji budeš muset šmiknout, pak by kořeny zůstaly v hlíně a zavazely. Taky každá bude mít určitě raději svůj vlastní prostor:). Určitě je mnohem lepší to udělat.
D..omino
k te spotrebe.... 250W usporka zere stejen jako 250W HPS ....rozesadil bych je vsechny zvlast...mas jistotu ze muzes pristupovat ke kazde kytce zvlast....co se tyce jejich potreb....kolik stupnumas u vrchoku??? to spaleni me taky napadlo ale usporka nevytvari skoro zadne teplo.....
kolotoc23
zdarec:)pro hellfire:ph mam porad neco kolem 6-7 n a stim presvicenim si mel asi pravu pac sem to jeste vcera v noci predelaval a uz se to nikde nedela:)teda aspon mi to tak pripada:-Dakorad me stve ze sem je este vcera nestih presadit, tak se na to tak za 20 min vrhnu udelam par foto a vse vystavim:)
domino:s tim spalenim to nejspis nebudea ty listy ani nevypadaji jako by byli spaleny,to zloutnuti mi prijde jako kdyz zacina od ty vetvicky dol jednotlivejch listecku,nebyli by zluty vsude a ne jen od hl.zilky na listu??fakt nevim je to jen domenka:)jo a jeste s tou lampou jak sme se bavily sry za blbou odpoved,dopral sem si vcera trochu vic koure nez je obvykli tak sem byl trochu mimo:)
Milan8
Ahoj taky bych řekl, že bylo světlo moc blízko jinak se už těším na foto.
kolotoc23
uff:)tak konecne sem to presadi a predelal vetrak a neblera:)no a samozrejme svetlo:)tak uvidime jak se to bude projevovat dal,n sem kazdopadne zvedavej jak to nakonec dopadne...:)tady je par fotek pro priblizeni nastalych zmen:)
kolotoc23
jeste prar fotekk tech listku,delaj mi starost holky:)
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od kolotoc23
hnojim to terra grow+pitamin a jednou tydne je zaleju enzimem

Zdarec!
Phyt-amin používáš do zálivky, anebo na postřik? Do zálivky bych ho moc nedoporučoval, protože zasoluje zeminu, takže pouze postřik.

citace:
Původní příspěvek od kolotoc23
cetl sem neco o tech lampach a psali ze muzou bejt 4-5 cm od rostlin ale urcite dam na tvou radu:)hned to jdu o neco zvednout:djak asi visoko by mela byt??


ZDE - Jak vysoko nad vrcholky rostlin zavěsit lampu?

citace:
Původní příspěvek od kolotoc23
ph mam porad neco kolem 6-7


- Problémy s pH
kolotoc23
zdravim vsechny zahradkare:)predem bych se chtel omluvit za delsi nepritomnost ale znate to predvanocni shon a tak podobne:)n a mam tu par novinek:EXODUS-moc dekuju za otazku skrze phytamin,samozrejme ho pouzivam jen na postrik asi 2x tydne ale diky ni sem si uvedomil ze sem si ja hlava zhulena pri zalivce nejspis splet flanderu a striknu sem ten phytamin ke hnojkam:-))sem to ale debyl co:-))nu coz chybama se clovek uci a aspon si dam priste bacha:)no a tim se vlastne vyresila zahada se zloutnutim tech listu,uz se to nikde nedela a zustalo jim tam uz jen par flicku..tak ze jsem nakonec rad ze to takhle dopadlo..holky sem opet presadil a vede se jim myslim celkem fajn:)sice asi 2 mou blbost neprezily ale ostatni sou silacky a prezily:)tady mam par fotek na priblizenou:)growu zdar a at to roste:)
kolotoc23
a tady mate tu posledni:)tak ze mi konec koncu zustaly 2 beladony1JH a 1 apollo:)
sotolosot
to kolotoc
hehe stava se s ttim ze si clovek splete flasku.aspon ze ne jako ja ze sem pak z toho mnel 3 tejdny poleptanou hubu zevnitr.jeste ted to cejtim.niocmene kytky uz to asi nepocejteji.
ted ctu tvoje posledni vety 2X bela JH a apolo??myslel sem ze tam mas ze seminka.nu coz tak hodne uspechu.cekej me o sklizen -)
nicmene usporka je hezka na estetiku ale ucinek zadnej.nebo spis ne zadnej ale spis asi tak o par desitek procent mensi vynos.aspon teda to tak typuju kdyz sem videl jak rezy lezou pod 250 w usporkou a jak to leze pod 600w sylvania grolux kombinovana.mozna je to vatazzi nebo lampou.rozmysli si to dobre do ceho pujdes.ale pocitej ze to budes muset poradne odvetrat protoze to topi jako prase.tak pestu zdar
kolotoc23
jojo mel sem tam kyti ze seminek ale bohuzel neprezily muj omyl:)n jak tak koukam tak tu lampu asi fakt vymenim ale myslim ze 600w bude asi trochu moc na ten prostor co tu mam,nebo ma nekdo jinej nazor?
DZUVIS
Servac a bonifac JA MAM JINY NAZOR!:) hehehe wole sem ti to uz rikal vyhazej si celou satnu mna postel (stejne mmooc nespis:) a rozsvitime to cely...udelame diru do strechy a odtah je vyresen...?????? Co ty na to? :) KWETEME :rasta:
kolotoc23
Pankrac:)no coz voto,kdyby zalezelo ciste jen na me tak to tam sviti uz davno ale uz se promejslej a vymejslej plany na rozsireni:)tak ze ted uz jen pockat az holky dojdou do cile a pak huraaa na repas:-D tak ze v uplnym finale by meli mit prostor:viska-220 delka-160 a hluboky 70:) tak si myslim ze po rekonstrukci se budou mit jako v bavlnce:) zahradkarine zdar!!:)
sotolosot
to kolotoc
koukam 160x70 a vejska 220.no vejska ani nakl nehraje roli ale 160x70.nevim nevim ale bejt tebou zacnu pocitat a setrit aspon na nakou 600w slunecnici pac ta ti optimalizuje podnebi ve 120x120.bo tam svihni holt 2x250 nebo 2x400. ale nevim nevim tyses takovej setrilek a skrblik.a nevytahuj tady ze ti dluzim sicaku.:-) nicmene asi vym co tam das nebo je ma uvaha o sodiku mylna???? tak pestu zdar a aby te parata jarali :-) ric pic
kolotoc23
nn samozrejme ze s prestavbou prijde i upg.i na lampu a to s tim setrilkem si docela prehnal:-D a o to s tim dluhem sis rek sam:-Da jen tak mimochodem na svoji zalibe urcite setrit nehodlam tak se wyswixni:)ping pong:)
sotolosot
to kolotoc
ping pong???? ee ja mam radsi kompot ve slozeni pomerance citrony vina obcas prolozeny hvezdickama. jo jeste si si tu mnel rict o to tricko rovnou a teplaky.jo a nechces treba i tu mikinu??? tak swix jak swiks
Milan8
Ahoj co nějaké foto?
DZUVIS
tady se asi hosi fotek nedockame...:rasta: hlavne ze ta bukvice je cely dny a noci na faceboku!!!!!! kolecko vyfot to!"!!!
! :banana:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma