2 x 20W, Mikrokýbl... - Klikni zde pro originální téma |
Jimmy |
Tak přicházím s updatem a dokonce mým prvním problémem za celou dobu co pěstuju ganju. Jeden z afghánků podivně ztrácí barvu na listech 2. patra. Dnes se to dokonce přesunulo i částečně na 3 patro. Přehnojení to není, začlo to ještě předtím, než jsem začal hnojit a hnojím podle návodu. Poraďte prosím co s tím. Ten co mi řekne jak to spravit má u mě K+ :D
Zde foto toho listu. |
|
|
Jimmy |
Ještě pohled jak to začíná u 3. patra |
|
|
Jimmy |
A celkový pohled do kýblu. |
|
|
Nexius |
Teplota? Ph? Zálivka?
Nemáš tam nějaké potvory? |
|
|
WERD |
Taky bych se přikláněl k otázkám kolegy Nexiuse...
nepíšeš nic o hlíně kde nevidím ani krapet Perlitu,teplotou to nejspíš nebude,spíš to vypadá trošku na pH,nebo spíš nedostatek nějákých prvků |
|
|
Nexius |
Já bych tu teplotu nezatracoval, nedávono jsem tady narazil na dred, kde kytkám borec pěkně zatápěl (35°C), a pak to vypadalo docela podobně jak toto...uvidíme :) |
|
|
Jimmy |
Potvor jsem si nevšiml, prohledal jsem to pořádně. Substrát je na výsev a množení, mám s ním dobré zkušenosti, je vzdušný a vysychá tak akorát. Když jsem naposled měřil teplotu bylo to krásných 24 ale dám ho tam znova a uvidíme. Ph jsem za celou dobu co pěstuju ganju neměřil, ale myslím, že to by se projevilo na všech kytkách ale koupím nějaký test a uvidíme. |
|
|
Jimmy |
Tak problém jsem nejspíš vyřešil, totiž minulé kolo s Top 44 jsem zalíval kytky jenom pitnou vodou neperlivou z lahve. A tyhle afghánky jsem zalíval jenom odstátou vodou z kohoutku takže jsem koupil plato vody a řekl bych že kytka se spravuje. |
|
|
Jimmy |
Něco na tom outsiderovi je ;) |
|
|
Jimmy |
Detail větvení. Jinak teplota přes den 24-25 stupňů, v noci 19. Hnojím obden Agla Grow 4ml/l. A je to 15 den růstu. |
|
|
Stunt |
jimmy spravily se ti hezky gratz |
|
|
papaOUT |
čau, no som zvedavý ako to dopadne...a ako tak pozerám tak v príspevku č. 110 ta rastlinka vyzerá byť taká nesvoja,...neprehnojuješ to nahodov?...aj keď to tak výrobca uvádza ale tie 4ml na tak malé rastlinky:jerk: ...noo ale zase v príspevku č. 109 vyzera rastlinka velmi pekne:bounce:...držím palce...čússs |
|
|
Jimmy |
Máme 21 den růstu. Kytí jsem znovu zastřihl, až se rozjedou nové větvě přepnu to. Teplota v noci 19-21 ve dne 22-26, vlhkost 45-60%. |
|
|
dareba |
Roste ti to pekne, preju ti hodne G :) vnukl jsi mi inspiraci nekdy v pozdejsi dobe udelat taky neco podobneho, vedle meho 250W sodiku jen tak for fun :) no jeste uvidim... kazdopadne mas u me K+ |
|
|
Klamath |
Takzejedes druhy kolo. to je super. Podivame se jak to tentokrat pojede.
Ph urcite mer. u me to bylo strujcem hodne problemu.
ja kdyz sem zkousel dat mejm holkam 4ml grow / litr tak mi malem zkapaly.
ale jel sem ze semen a ty mas rizky. |
|
|
Jimmy |
citace: |
Původní příspěvek od Klamath
ale jel sem ze semen a ty mas rizky. |
Tohle kolo jsem jel taky ze semen podívej se na předchozí stránku. No, brzy je přepnu, zítra foto. |
|
|
Jimmy |
Tak nějaké foto kytek. 23 den růstu, jak se ještě rozjedou nové větve tak to přepnu. |
|
|
Jimmy |
Tak po 25 dnech na růstu jde kytky přepnul na 12/12. Dostaly hned 2x Alga Bloom, 4ml/l. Teplota v noci 21 stupňů, 50% vlhkost. Přes den cca 25-26 stupňů a vlhkost kolem 50%. Sem tam půjde průplach vodou + někdy slabá dávka Alga Growu pro snížení dusíkového deficitu.
Nějaké fota |
|
|
Stunt |
až na ty žlutý lístky což už si asi vyřešil proč to je tak je t OK |
|
|
Hardy |
Čau,
moc se mi líbí tenhle nápad s kýblem a chtěl bych to po tobě skopčit, jestli dovolíš :-) Dnes jsem si byl koupit všechny důležitý věci jako úsporky, kabeláž a tak a už mi chybí jen fólie. Chtěl bych tě poprosit, jestli by si mohl vyfotit to víko zevnitř, jak to tam máš zařízený, protože mě ňák nenapadá, jak tam přidělat větrák, úsporky a tak... Moc DÍKY předem |
|
|
Stunt |
to Hardy : foto máš v příspěvku č.3 první stranka jestli ti to postačí |
|
|
Hardy |
@Stunt: Díky, na tenhle obrázek sem koukal, ale moc tam neni vidět, jak je to uchycený a tak.... |
|
|
Stunt |
Update bude??? určitě z toho máš už pěkný keříčky |
|
|
Stunt |
Update Update .... :) |
|
|
Hardy |
Hej Jimmy, ňákej update. Jedu podle tebe (skoro) |
|
|
darebaCZek |
skoda... jimmy uz nejak neni aktivni :-( zrovna tenhle microgrow se mi libil ze vsech nejvic |
|
|
Jimmy |
Přiznám se, Jimmy se na ten UpDate prostě vysral :D Takže to celé dopadlo asi takto: Odjel jsem na několik dní pryč a kytky zalíval otec. Když jsem se vrátil a uviděl to, šlehlo to se mnou. V kýblu byly 4 hnusné, vytáhlé košťata a navíc jsem zjistil, že mě kolega podělal na semínkách, protože ze všech kytek vylezli krásní hermíci. Takže jsem se nasral, vytky hned skosil a upekl buchtu :D nějaké fota tady dám. Jinak momentálně v kýblu předpěstovávám 4x Early Special, ty půjdou pod 150W HPS, 5x Lowryder 2 a 5x Widow Skunk, ty půjdou ven. |
|
|
Jimmy |
Tak tady jde vidět, jak jsem ohýbal |
|
|
Jimmy |
A konečný výsledek :D |
|
|
Stunt |
byla dobrá aspon? :) |
|
|
Jimmy |
Byla skvělá, otec snědl půl plechu a pak dobře hučel :D Brzy nový thread, snad konečně něco pořádného, 150 HPS |
|
|
Jimmy |
Tak se znovu hlásím s mým slavným kýblem :teef: Tentokrát Tam bydlí 5x Mazar. Jeden už jako řízek přišel o vrchol, teď už se vzpamatoval, a jedna kytička zaostává za ostatníma, ale jinak to zatím vypadá slušně :) Nad 4-6 patrem jsem je zaštípnul a ty vyšší jsem ohnul. Hnojit zatím nehnojím ničím, později Algy. 18 dní od přesazení |
|
|
WERD |
Příspěvek č. 134
zdá se mě to nebo tam vidím zelenej mech na té hlíně? |
|
|
Milanec |
Zdravím pane kýble :D
jsem rád, že opět jedeš. Kulatá pěstírna má opravdu něco do sebe. Ten kružnicový tvar je nejefektivnější využití prostoru. Rodiče už nejsou tedy proti tvému zahrádkářskému primalex-hoby? :)
Já teď jedu v též v malém utajení na koleji s 125kou CFL Dual, tak když si chtěl kupovat úsporku, tak můžeš mrknout u mě, jak to pod ní jede ;) Jaké teda používáš světlo v tom kýblu? Tu HPSku? |
|
|
Jimmy |
Původní příspěvek od WERD
zdá se mě to nebo tam vidím zelenej mech na té hlíně? |
Není to mech, spíš nějaká zrněnka nebo něco takového. Ale je to poprvé, co mi něco takového na médiu vyrostlo...
A jinak jsem problém nepřizpůsobivých rodičů vyřešil vlastní cestou, pronajal jsem si garáž na kalení a zewlení, vzniká nám tam krásné doupě :vampire: A světlo zůstalo původní, tedy 2x20W. HPSko rozjedu v nejbližší době - cca 14 dní |
|
|
Klamath |
co tam chces davat? a jak velkej budes mit boxik? |
|
|
Jimmy |
Pod sodik narvu Herery... a rozměry si nepamatuju ale moc velké to nebude, zase si budu hrát s ohýbáním a šetřením místa :D
Teď nějaká aktualizace... 22 den růstu |
|
|
Jimmy |
S kytičkama jsem si pohrál a stáhnul je na čtvrtinu původní výšky |
|
|
Tomeekkk |
Jen tka mimochodem nevyrostli ti tam i smeínka k tomu ? |
|
|
Jimmy |
Nevím kde vidíš nějaké semenáčky :D |
|
|
GrowJoe |
Jimmy .. moc pekny grow... pro mě je tohle inspirace...dik...jen jake sou rozmery kýblu? K+ |
|
|
Jimmy |
Je to už 32 dní růstu a tak přepínám na květ. Nějaké fota... Jinak rozměry jsem tu někde psal... chce to jenom hledat. |
|
|
asi_sem_moc |
Hele, máš to hodně parádní, kýbl není vůbec špatnej nápad, jak to tak sleduju.. Ale pokud jde o utajení, tak je celkem nápadnej co?? Přece jen to PC se tak nějak ztratí... :D Jinak K+ za dobrej nápad ;) |
|
|
Jimmy |
Nějaký update... i když se nic neděje :teef: |
|
|
Jimmy |
Jinak se to dá utajit úplně v pohodě... na větráky hodíš květináče, aby neprošlo ven moc světla, vzduch přes dírky pro odtok vody proudí dostatečně, a jinak je to úplně tiché takže maximální utajení... akorát už nic tajit nemusím :) |
|
|
Jimmy |
Už to začíná nakvétat... Trošku mě trápí některé žloutnoucí listy... napadá mě taky, že by nemusely být moc spokojené s teplotou... Teď, když začaly mrazy se v garáži blbě udržuje teplota... |
|
|
Stunt |
Hodně podobný příznaky jsem měl u mé letošní balkonovky ... ale neokázal jsem najít řešení... teplota to myslím nebude myslím že to bude nějaky nedostatek prvků .... Jinak moc pěkné a ať to vyřešíš PEACE |
|
|
Shiby |
Chlape tvuj napad s kyblem je genialni ... mam s rodinou stejnej problem takze se mi tohle naprosto hodi ... Kybl jsem se rozhodl a můžu dovolit použít větší .. 40l Primalex polar ... Ovalny vysoky vsude stejne sirky ... Svítit chci na rust usporkou PlugandGrow 125w blue a na květ RED ... Na větrání bych použil ultratiché a výkoné :D větráky Zalman ZM-SF3 (120 x 120 x 26.4) ... Jelikož jsem si doposud jen kupoval, mam nulovy zkusenosti ... Myslíte že to takto může fungovat ? |
|
|
Jimmy |
Nevím jestli větráky narveš do víka... Možná budou lepší osmičky... |
|
|
Jimmy |
Tak jsem tady s updatem. Co se mi během ochlazení venku všechno nepodařilo, tomu by jste nevěřili. Kýbl byl v garáži, a do té se zima drala co to šlo, pro jistotu se ještě ke všemu posraly spínací hodiny a to tím způsobem, že kytky měly místo 12 hodinových cyklů 48 hodinové cykly a to asi 10 dní, než jsem to zjistil. K tomu byla v kýblu přes noc zaznamenána nejnižší teplota 0,2 stupňů. Kytky dostaly po prdeli, jen co je pravda, byly v jakési hibernaci, vůbec nerostly ale kupodivu přežily. Donesl jsem je domů, dostaly dávku Grow i Bloom a krásně se vzpamatovaly. Teď už zase krásně kvetou. |
|
|
G.M.O. |
náhodou máš moc pěkný micro pěstík:) K+ |
|
|
Mr.Nobody |
Docela zajímavá fotoperioda :D to máš skoro jako v přírodě :D:D
Jop máš to hezký jako vždy ) |
|
|
Jimmy |
Tak se to docela nafukuje... první milimetry blizen už sesychají... brzy ostříhám největší listy, aby to trošku dotáhly spodky. |
|
|
Jimmy |
Tak a blížíme se do finále. Holky jsem trošku potrápil nůžkami, přišly o velké listy, aby se světlo dostalo ke spodkům, aby trošku dohnaly vršky. Už zalévám pouze čistou vodou. Jednu z paliček jsem ustřihl a dal sušit, poněvadž jedu zítra do Prahy na silvestra a slečně :girldevil se nelíbí, že hulím, takže si vychutnám svou práci na silvestra a pak přijde předsevzetí :hanged: Takže nějaké fota... myslím, že na 40W to nevypadá nejhůř... |
|
|
Jimmy |
A je tu konec mazarů. Říkal jsem si, že déle už je trápit nebudu. Takže listy šly dolů, udělal jsem Vám pár fotek a holky už visí. Kolik z toho nakonec bude si netroufnu tipnout, vy si ale tipněte. Zahajuji tedy tipovačku, 3 členové, kteří se nejvíce přiblíží konečnému výsledku budou odměněni karmou. :sun: |
|
|
Jimmy |
A poslední... ta kvalita je trošku slabší tak se omlouvám... |
|
|
PLANTER |
pěkný micro ... :rasta: můj typ 15 gramů k+ jinak kolik má ta 20w lumenů? |
|
|
Jimmy |
Původní příspěvek od PLANTER
pěkný micro ... :rasta: můj typ 15 gramů k+ jinak kolik má ta 20w lumenů? |
každá má 1350 lumenů, dohromady tedy 2700 |
|
|
Stunt |
samozřejmě přeji co nejvíce a muj tip 17,5g |
|
|
tuffgong1 |
zdravím máš to moc pěkný na 2 úsporky :D
a muj ytp je :D 16,5 g :D |
|
|
dudino |
ahoj pekny grow moj typ je 16.8 ;P |
|
|
IcanLearnUgRow |
čau no já ti přeju a typuju aspon 23g. ale připravuješ se o gramy-sklidl jsi to podlě mě uplně nezralý, 2 tejdny tak bych tomu dal ,za který to většinou nejvíc nabobtná. ale jinak dobrá práce!! |
|
|
HurricaneGeorge |
18,21g, jinak pěkný mazárci :) K+ |
|
|
DoublePowa |
Pěknej micro :) K4U
Jinak typuju tak 18,5 géček |
|
|
Jimmy |
Tak máme usušeno, zváženo. Nakonec z toho vylezlo 17G. Výherce ohlásím a karmy rozdám později.
|
|
tuffgong1 |
gratuluji a dík za K+ :D |
|
|
Stunt |
Připojuju se k tuffgongovi pod 40w dobry vykon a THX za K+ |
|
|
Jimmy |
Tak z prdele dělám pokus o pěstování v co nejnižší nádobě. Je to Magic Bud Feminised od Paradise Seeds. vyrostl v jiffu, ten jsem pak smáčkl a teď to budu ohýbat a trápit u země. |
|
|
Jimmy |
Uvidíme, jak se tohle vyvrbí |
|
|
G.M.O. |
to nebude dobrý nápad... ale jak myslíš... |
|
|
Stunt |
To G.M.O. : však píše že je to jen pokus co z toho bude zatím to nevypada špatně, ale taky mě zajímá jak to dopadne.. třeba se kořeny adaptujou na takový prostředí a budou se roztahovat do stran místo směrem dolů, vše je třeba jednou vyzkoušet |
|
|
Fajnšmekr |
peknej vynos na tak malej mikrogrow :) a podle me zajimavej pokus s tim nizkym kvetinacem :) budu sledovat :) |
|
|
YosH |
fkt povedenej mikro grow, co se tyce toho low kvetinacku docela zajimavej pokus. Mam sice pocit ze se koreny spis potahnou dolu takze by mohli kyticku polozit, kazdopadne budu sledovat a doufat v uspech :)
tak at ti to roste ;) |
|
|
Jimmy |
Zatím to hučí moc pěkně :) Je to znovu zastřižené, až větvičky poporostou, zakotvím je a přepnu. |
|
|
luky19 |
ty káre ... :D to je uplne úžasný, jesltli z toho neco sklidíš (jakože předpkládám že z toho neco sklidíš ) tak máš mí uznání :) |
|
|
Stunt |
Mohl bych poprosit o fotku z profilu kytky abychom si představily výšku kytky diky. |
|
|
OutDoorEr |
pak to primontuješ ke stolu až to povyroste? :D vypada pěkně...až dokvete tak ji zkus opatrně vytrhnout a nafotit kořeny jak rostly...samozřejmě že je to odvoditelny ale stejně.
Good job Jimmy |
|
|
q*BerT |
zajímavej pokus.. už bys měl pomalu přepínat ne? :teef: |
|
|
Jimmy |
Řekl bych, že už moc neporoste, nebo dost pomalu, takže to přepínám. Uvidíme, co z toho vzejde :D |
|
|
Jimmy |
Zase z boku... je to pěkný salát :D |
|
|
Klamath |
ja bych este pockal tak tyden, ale je to trvoje tak samo ze zalezi na tobe |
|
|
Jimmy |
Nějaký update... už se to povytáhlo, snad brzy nahodí květy... sakra... taky by mohli vymyslet trávu, která dozraje za 20 dní :D |
|
|
Jimmy |
Zase z boku.. ta krabička od sirek se začíná ztrácet :D |
|
|
Stunt |
Jimmy povím ti jen jedno KLOBOUČEK :P |
|
|
Jimmy |
17 den květu... jede to překrásně... kdo že tu mluvil něco o tom, že to není dobrý nápad ? :P |
|
|
Jimmy |
A zase z boku... krásné, silné větvičky i bez ofuku :) |
|
|
|
|