Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1st in- micro led box with Jack herrer - Klikni zde pro originální téma
benycute
Vsechno to zacalo tohle leto.S kamaradama sme rozjely outdoor kdesi v praze.Meli sme tam asi 8 kytek z noname seminek a rozjely se moc hezky.Ja pak ale odletel na dva mesice do jinych krajin a staral se staral kamarad kterej ovsem nerozena samce od samice...tak asi tusite jak to dopadlo.Nastesti z toho bylo aspon trochu hase muffiny a kakao a hlavne sem nastesti mel na zahrade este 3 bonsayky(viz foto) ale bylo toho tolik ze se to premenilo do plynneho zkupenstvi v neprijemne kratke dobe a to me primnelo k tomuto kroku tedy prvnimu indooru.Je to tedy asi mesic co sem si zridil tento ucet a cely mesic jsem bedlive cetl a cetl.Po mesicnim cteni sem se rozhodl ze zkusim grow pod LED svetly, jednak z duvodu financnich prostorovych a taky pac tu toho s LEDkama zatim moc neni a rad budu pokouset nove veci.
benycute
Takze sem splodil nakej ten box.Je to kartonova krabice 22x22 a na vysku to ma 40cm.Na netu sem koupil 120cm LEDpasku s cervenyma led a 50cm s modryma led(ty sem nepouzil vsechny) pricemz na kazdych 5cm pasku sou 3 diody.Je to jen bilej box a svetla jinak nic, zadnej pritah odtah pachac.Uvidim jak to bez toho vseho pude a dyztak to budu resit casem.tak tady posilam prvni fota boxu a jacka...jo za toho chci podekovat Kosmicky.rakete..thnx Man:banana:
NOwaLIFE
drzim palce..a ten boonsay vypada luxusne :D btw vies nam nieco povedat viac o pouzitych diodach ?
niaky link na ne ? resp ich specifikacie ?
nireko
Taky by mě to zajímalo o těch led diodách :D jinak držím palce a pořádně se o ně starej stojí to za to ;-) :D
LSD-3D
cau co ta vysli tie LED ?
benycute
Dekuji moc za pranicka =)
Tak neco o svetlech.Jsou to jiz zminene ledpasky ktere sem sehnel zde http://www.led-zarovky-osvetleni.cz.../0000041500009/ no a ledky me vysli asi na 700 i s postovnym + este zdroj ten byl asi 250 bez postovnyho. Vedle prikladam obrazek specifikaci tech pasku a jelykoz me cisla delaj problemy tak budu moc rad kdyz mi reknete jestly maj ty spravny parametry ,pokud nemaj tak se asi vobjesim :hanged:

Dale se chci poradit.nasel sem doma pytel kraviho hnoje v jakejchsi granulich a prmejslim tedy ze bych to celi jel bio.myslite ze je to pouzitelny??A jaky dalsi bio veci bych si mel dyztak sehnat aby to obsahovalo co nejvice potrebnych latek??
dekuji dekuji panove a damy
NOwaLIFE
idealne ledky su na tychto frekvenciach
Red LED: 620~630nm, Blue LED: 460nm
dalej u led musis vediet uhol v akom svietia.. idealne je 120° pretoze budes moct vyuzivat aj doraz svetla a nebudu svietit len priamo dole
ledky maju aj dalsie parametre ale toto su najdolezitejsie informacie ktore my o nich potrebujeme
dalej by mal byt svetelny pomer 8:1 r/b .. pouzivaju sa aj ine kombinacie ale tato sa zda byt zatial najefektyvnejsia
na linku ktory si dal som si niak nevsimol specifikacie o pouzitych ledkach na tieto pasi .. ale z vlasnej skusenosti typujem ze nebudu idealne.. pretoze tieto led pasi su spravene a svetelne reklamy... takze nepouzivaju ledky ktore su dobre pre nas...
kazdopadne skus niekde o nich naist blizsie specifikacie ... ak chces o led diodach vediet viac odporucam prebehnut grower... zopar clankou tu uz o nich je..urcite v nich najdes skoro svetko co potrebujes vediet... staci citat :D gl hf
benycute
Pokud sou ty parametry tak jak rikas a mam za to ze sou pac sem o tom uz taky neco procet tak by to snad melo byt v pohode pac na tabulce (viz last picture) sou psany hodnoty 620-627nm pro cerveny a 464-470 pro modry. uhel je tam taky kterej je tech 120° taze ideal a kdyz sem to delal tak sem to ani nevedel ale ted kdyz sem to spocital tak zem zjistil ze ty ledky 8:2 mam taky =) takze nakonec zjistuji ze by to snad melo byt v pohode.dyztak koukni na tu tabulku v mim poslednim prispevku.(tu tabulku mi poslali primo z toho shopu)
(pridavam fotku sestaveneho LED panelu)
mirosk
2: benycute
Ciao, super nápad s týmito pásmi. Kto by to bol povedal, nemusíš sa trápiť so spájkovaním LED a pod. Nedočítal som sa o žiadnej ventilácii alebo aspoň o ofuku. K tomu hnoju: kľudne ho použi, ale začínaj opatrne, o hnojivách sa viac dočítaš tu na G, stačí len si pohľadať a prečítať. Rastliny daj čo najbližšie k LEDkám, veď veľmi nehrejú a skús naozaj si vyriešiť tú ventiláciu. O dva tri týždne by si teoreticky mohol aj prepínať na kvet. Prosím ťa, mohol by si nejak popísať alebo nakresliť ako tie pásiky spájaš dohromady?

2: NOwaLIFE
Ten tvoj pravopis ... :rolleyes:
benycute
JO pasky sou v pohode ale i presto se clovek musi pajit.Nastesti zdaleka ne tak jako s jednotlivima LEDkama.Kdyz se podivas na posledni obrazek s tim panelem tak vzdycky na konci pasku mas 2 tecky jedna je + druha - a ty potom prave pajenim a dratkama mezi sebou propojujes.pridam obrazek tech spoju.specially for you =)

Jo a pravopis je jedna z veci za kterou se chci vsem moc omluvit.Neni to ma silna stranka nejsem taky uplne cechem ikdyz to me neomlouva pac tu sem od malicka ale tak aspon naka vymluva =)
Flop
To je hodně zajímavej nápad s těma LED páskama, už o tom taky začínám uvažovat... :)
Akorát bych ti možná doporučil jinej box, protože ten karton bude hodně sát vlhkost což dost zvyšuje pravděpodobnost vzniku plísně. Možná by šlo alespoň ten karton vevnitř přelepit nějakou tou černo-bílou folíí z growshopu i kvůli lepšímu odrazu světla.
benycute
No uvidime jak to pod tema paskama pude....snad dobre...ted sem na 3dnu a zatim zadnou moz zmenu v rustu nevidim.Uvidime urcite to tu sledujte =).Problemovost kartonu mam na vedomi...zatim to resit nebudu pac nejsou finance ale treba se k tomu dokopu pozdeji.
benycute
A to sem zapomel
Zapomel sem celkemm podstatnou vec podotknout a to tu ze se chystam pouzit techniku SCROG.A ikdyz sem si procital cely ten clanek o scrogu nevim kdy mam pletivo nasadit....mam to tam dat uz ted od zacatku???
Jimmy
Zdravim, mas to fakt dobre, mozna bych to na pristi kolo vzal do mojeho projektu kybl. viz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46778 ode me mas K+ a budu sledovat
citace:
Původní příspěvek od benycute

Dale se chci poradit.nasel sem doma pytel kraviho hnoje v jakejchsi granulich a prmejslim tedy ze bych to celi jel bio.myslite ze je to pouzitelny??A jaky dalsi bio veci bych si mel dyztak sehnat aby to obsahovalo co nejvice potrebnych latek??
dekuji dekuji panove a damy


jelikož pěstuješ indoor tak je to horší protože ty látky nemají moc času se rozpustit...ale i tak to tam můžeš dát a čekat co z toho...nebude to tak efektivní jako u outdooru s tím počítej
takže ti poradim až budeš příště připravovat hlínu sežen si : symbivit (myko houby), rohovina /dusík (1:30), kostní moučka /fosfor (1:30), wormhumus (1:15), a taky vápno aby dodalo Mg a Ca a taky aby to nebylo tak kyselý (taky cca 1:25) ...jakýkoliv granulovaný kravský konský hnůj jde taky použít akorát je lepší mít to rozemletý ... jestli máš možnost tu hlínu nechat odstát aspon i ten měsíc (mezitim zalejvat samo) bude to lepší (bez symbivitu - ten se dává až s rostlinou)...taky je dobrý mít hlínu pořádně vzdušnou a dobrou drenáž..

ale řekl bych že to přijde skoro vniveč protože základ je pořádný slunce - ne že bych měl něco proti led a tak dále ale mikrogrow je mikrogrow, víš jak :wink:

citace:
Původní příspěvek od benycute
A to sem zapomel
nevim kdy mam pletivo nasadit....mam to tam dat uz ted od zacatku???


bysme ti poradili víc kdybysme věděli jak to ted vypadá. jednoduchá rada - připrav si větve ;) jestli aspon trochu chápeš system tak ti snad nemusim nic vysvětlovat. zapln si to a pak nasazuj...taky je těžký odhadnout jak se chová ta tvá noname genetika ...
benycute
jimmy dekuju moc...taky ti to moc hezky jede!!!


Respecte ty granule sem tam naky nasypal do hliny ale tem jak rikas nedavam moc sanci na rozklad.Ale delam to tak ze je smicham s vodou ty se tam pekne rozmocej a pak to tim zalejvam.To myslim ze by se ty ziviny do toho mohly dostat v klidu.S tim souvisejici:nevadi ze to zalejvam jen touhle hnojovu vodou?a pak to vyflushuju nebo to mam radsi furt stridat s cistou vodou???

A v tom SCROGu mam trochu zmatek....je mi jasny ze jedna dira jedna vetev ale nerozumim jak se docili toho aby ta hlavni vetev proste nerostla dal a tim neumoznila to aby ji ostatni vetve dohnaly...kdybyste mi to nekdo byl schopnej vysvetlit tak vam budu moc vdecny.(prikladam fotky toho jak na tom priblizne sou-tahle je ta nejvetsi z nich)
Jo a v nazvu uplne na konci je
with Jack herrer takze to neni noname genetika =)
citace:
Původní příspěvek od benycute
... delam to tak ze je smicham s vodou ty se tam pekne rozmocej a pak to tim zalejvam.To myslim ze by se ty ziviny do toho mohly dostat v klidu.S tim souvisejici:nevadi ze to zalejvam jen touhle hnojovu vodou?a pak to vyflushuju nebo to mam radsi furt stridat s cistou vodou???

A v tom SCROGu mam trochu zmatek....je mi jasny ze jedna dira jedna vetev ale nerozumim jak se docili toho aby ta hlavni vetev proste nerostla dal a tim neumoznila to aby ji ostatni vetve dohnaly...kdybyste mi to nekdo byl schopnej vysvetlit tak vam budu moc vdecny.(prikladam fotky toho jak na tom priblizne sou-tahle je ta nejvetsi z nich)
Jo a v nazvu uplne na konci je
with Jack herrer takze to neni noname genetika =)


dobrej nápad s tim rozpuštěním ve vodě ale opatrně ! ne furt...občas čistou vodu

nejde o to aby hlavní větev nerostla dál ... zkus nějak nenásilně ohnout a přivázat :wink: jack herer jestli je to jack tak počítej s tim že ti to povyjede hodně do výšky - čili prostě to přivazuj až to budeš mít zaplněný (ne listama ale spíš výhonkama kde se začnou tvořit paldy). asi tak...to budeš mít v cajku časem a příští kolo ti to bude jasný jak facka ...nech to vyrůst tohle je ještě málo , resp. málo výhonků ze kterejch budou paličky
benycute
Ok tak dekuju zitra je nak spoutam. =)
A teda pokud dobre chapu tak u scrogu vetsihou hlavni vetev nejde do diry primo nad sebou ne? taky se ohyba a dava do diry nekam bokem???Chapu dobre???...sorry za tyhle noob otazky ale nak sem to z tech vsech cteni a fotek uplne nepochopil...sorry a dik moc za odpovedi a trpelivost
V POHO
JO CHÁPEŠ TO DOBŘE ... jinak to je ohýbání ...taky jde docílit lepšího vyplnění zaštípnutím - FIM .. HELE a proč se nekoukneš po threadech tady co mají v názvu scrog myslim že projití jednoho kvalitního ti odpoví na většinu otázek :wink:
benycute
Ale jo ja sem to projizdel celkem dost ale uplne sem z to z toho nepobral.FIM sem zkusil u jedny kytky ktera byla nejvyzsi a etse nedokazu rict jestly se podaril.taky sem je dneska pozohybal.Ale nemuzu ted najit nabijecku na fotak tak az ji najdu tak sem hodim aktualni fotky.A este jednou dik
benycute
Tak dnes sme se dostali na prvni tyden.Zmena je videt ale cekal sem trochu rychlejsi rust.Ale zijou a to je hlavni.
benycute
We are on 11th day
benycute
.
benycute
Tak dnes jsme na 13 dni v růstu a ja jim konecne byl schopnej nainstalovat sitkuna SCRoG.Ted maj kytky vetsinou neco mezi 4-6 vetvema z kterych by mohly byt kvety.Premejslel sem ze bych je zitra na vanoce prepnul na 12/12 ale ohledne toho se chci s vama poradit jelikoz sem sitku naistaloval dneska je malo vyplnena- vetsina z vetvi k ni jeste nedosahuje proto se chci zeptat jestly mam pockat az k sitce dorostou nebo jestly to muzu prepnout a ony tam postupne dorostou??
ZivyKvet
citace:
Původní příspěvek od benycute
Premejslel sem ze bych je zitra na vanoce prepnul na 12/12 ale ohledne toho se chci s vama poradit jelikoz sem sitku naistaloval dneska je malo vyplnena- vetsina z vetvi k ni jeste nedosahuje proto se chci zeptat jestly mam pockat az k sitce dorostou nebo jestly to muzu prepnout a ony tam postupne dorostou??

zdravim ta
ja by som to este rozhodne nechal kus porast.... nevravim ze dovtedy kym ti to uplne nedorastie do ociek ale rozhodne ich este nechaj chvilu na raste... realne by som videl to prepnutie az za nejake 3-4dni (mozno viac) ale to samozrejme uvidis sam.... myslim ze jack sa po prepnuti na kvet nevytiahne az o 50% percent samozrejme zalezi na podmienkach... a co sa tyka tej kartonovej skatule fakt si zaobstaraj daco lepsie lebo to je bohove riziko ist scrog v skatuli od topanok :)... (moze sa to rozmocit a bude problem to od tial naraz aj pletivo aj rastlinky vytahovat) dokonca dost mozne ze sa ti to polame... a mozno iba ja som nesika:D heeej a este ze k+ budem sledovat.... ZK
benycute
Moc diky za rady a K...jo jak rikas necham to este minimalne 4 dny mozna i vic.Do konce tohohle growu nejspis zadnej lepsi kvartyr nez tuhle bednu nedostanou ale pristi grow uz urcite bude v jinym stylu =)
Jimmy
Zdar, netrpelive jsem cekal na tvuj dalsi update. ty led pasky si nejspis koupim. Podle mych zkusenosti bych to ted zastrihnul, nechal den dva na rustu a uz rval do kvetu protoze mi kytky vyrostly asi jeste o 3/4 puvodni velikosti a to mam nejrychleji kvetouci odrudu (top 44) takze zastrihnout, 2 dny a kvet... ale delej jak uznas za vhodne treba se to pod led moc nevytahne...
benycute
Hmmm a to zastrihnuti myslis jako ze to este rozvetvit??Stihnou se rozjet??Nevim ty vrchni vetve by se daly zastrihnout...u tech spodnejsich nevim jestly to chci riskovat aby stihly v rozumnou dobu dorust k sitce...
Jimmy
No jestli zastrihavat tak jenom ty vrchni vetve ty spodni by se moc nerozjely... rozhodni se podle sebe... z fotek toho taky moc neurcim... nebo to nestrihej a nech jeste par dni na rustu a prepni bez strihani
benycute
Dle vasich rad(za ktere dekuji) stale cekam a pocitam s prepinanim 31. kdy prihodim photoupdate...tak zatim a uzivejte volna ti co jej mate!!
Klamath
vypada to celkem huste. sem zvedavej jak ti to dopadne. GL 2 ya
u me mas K+
benycute
Tak je tomu dnes 22 dni co se mi dostali malý jackové do ruky a co si rostli na 18/6.Nu a dnes na nový rok tedy konečně okusí 12/12.Zatím jediným problémem mi byly mušky kterých se mi tam vyrojilo mraky ale grower poradil a ted už je jejich počet redukován žlutými lepovými deskami.Karton zatim problém nedělá bez pácháče sem se taky zatim obešel a jak moc to bude smrdět v květu ještě uvidim.Tím chci říct že pěstírna je zatím úspěšně tajena...teda brácha to našel ale bracha je bracha.Tak ja zatim děkuju za rady a za zájem a doufam že to tu budete sledovat dal pac ted to snad poradne zacne!! =)
Tak preju hezky rok 2010 a hodne uspechu ve vašich pěstírnách!!!
Jimmy
Vypada to dost dobre, na to ze ty led nejsou treba od mazara... preji hodne uspechu v novem roce a at ti to vyjde :)
benycute
Mam tu fotku pestíků který vyjely uz po prvnim dvanactihodinovim dnu a dost me to prekvapilo ze vylezli tak rychle ale nasel sem jen tyhle 4 na tyhle kytce tak nevim co si o tom mam myslet....
Klamath
ja bych si o tom myslel ze sou holky asi uz v kvetu.... :D
zmetek
no nevim jestli to znamena ze uz kvetou, ve skleniku se mi stavalo bezne ze vylezly pestiky jen takhle u kazdyho listu, ale palicky mi pritom zacinaly rust treba az s 3 tydenim zpozdenim
Klamath
2 zmetek :
to sem nevedel :D.
Oprava, tak to nutne nemusi znamenat ze kvetou :D
benycute
Tak dnes to máme osmý den na květu a je to na nich krásně poznat.Viditelně se vytáhly a hlavně nám začínaj nakvétat.Dneska jsem je poprve od nasazení do Scrogu ze síťkz vytahal a provedl potřebné prostříhání a pak je zpět protahal do oček.Zalívím stále na střídačku čistou vodou a vodou smíchanou s hnojem a popelem a zatím to vipadá že holky BIO rády.Tak přihazuju Photoupdate a neostýchejte se na cokoli zeptat...
benycute
jackove venku po kadernicke uprave
benycute
13th day 12/12
benycute
13th day 12/12
lagarto
Ahoj,moc ti fandím....děláš to asi nejlépe podle možností co máš.Také jsem to přepnul 31.12 takže budu sledovat.Jo a ofuk to bude chtít každopádně co nejdřív.Jednak to naser. mušky,kytky zesílej a je to prevence proti plísni pálek.
Stačí PC větráček.
Pěstu zdat K+
benycute
Dekuju za radu a podporu...beru to k srdci a proto snad budu schopnej tam aspon jeden vetracek zakomponovat.Chci se ohledne toho zeptat, asi je lepsi mit aktivni odtah a pasivni pritah, nebo naopak???

Dale me zas zacaly prudit ty musky.Proto sem se rozhodl prez hlinu pretahnout latku kterou tam necham a zalivat to budu prez ni....nemate s tim nekdo zkusenosti?jestly to muskam zabrani a jestly to kytkam nevadi??
Nexius
Je lepší aktivní odtah a pasivní přítah.
Taky mám problém s muškama...takže se s tebou podělím o své zkušenosti.
1. Prevence, předpokládám, že máš nějakou hlínu na muškáty ze zahradnictví, nebo nějaký podobný hnus. Pro příště si pořiď nějakou originální hlínu nebo pokud chceš ušetřit a "namáhat se", tak tu hlinu strč na 10 minut do trouby na 180°C/nech vymrznout...
2. Ty jsi ale ve fázi, kdy se ti zrovna toto nehodí, takže se ti pokusím poradit s bojem proti muškám. Tady na groweru sem vyčetl, že zabírá kombinace 3 následujících věcí
a. Roztok tabáku (tabáku do vody asi jako na velice silný čaj), tím prolít kytky
b. Zasypat povrch hlíny pískem, aby se zárodky mušek uvnitř v hlíně udusily <= neprospívá kořenům kytek
c. Rozvěsit po pěstírně "lepivé papírky", na které přilepíš kousky brambor, na které mušky nalákáš a ony se přilepí...
...moje osobní zkušenost je taková, že nepomáhá ani jedno, jediné co sem zaznamenal je, že to malé kytky odnesly uplně a ty velké to docela schopně ustály...takže si pořiď ofuk a snaž se kytky posilovat tímto způsobem.
Ještě mně borec v growshopu radil roztok peroxidu vodíku, ale s tím osobní zkušenosti nemám..
benycute
No ten tabakovej caj mozna zkusim...ja uz tam mam asi dva tydny ty zluty lepovy desky na ktery se chytaj.Fungujou celkem dobre akorat tomu aby nakladli vajicka to nezabrani no...uvidim treba ta latka bude fungovat...
benycute
Tak ta latka vubec nepomohla, zas sem ji dal pric.A ted prozmenu zkousim ty brambory ale trochu jinak nez si ty doporucoval. na netu sem nasel tohle: Nakrájel jsem také několik brambor na plátky a položil na substrát. Po několika dnech se na spodní straně brambor hemžila spousta malích červíků. Bramborové návnady tedy putovaly i s larvami do koše a nahradily je brambory nové.
Tak treba to zafunguje...
Klamath
no ja sem zse videl na vlastni oci kdyz sme meli na kytkach nejaky zvirata ze otec dal do kvetinace vajgly. stacej 2-na kvetinac. a zadny breberky sme tam nemeli
benycute
Potrebuju rychlou radu.Konecne sestavuju vetrani...co je lepsi? -mit jden silnejsi aktivni odtah a pasivni pritah - mit aktivni slabsi odtah a aktivni slabsi pritah???
ZivyKvet
zdar

efektivnejsi je silnejsi odtah!!! toto riesenie najdes aj v omnoho priestranejsich pestirnach.... cus at rastie:)
benycute
Tak konecne opet po hodne dlouhy dobe nakej update.Za tu dobu co sem neprispival se toho hodne udalo.Z kladnyho soudku je to ze sem jim tam konecne nainstaloval vetracek, 1x odtah.A ted prichazi ta stina stranka ohledne ktery potrebuju poradit.Na tyden sem odjel z domova a po navratu jsem zjistil ze je box vypojenej a po vyzvidani jsem zjistil ze tomu tak bylo temer cely tyden, takze kytky byly celej tyden bez svetla.Kdyz sem box otevrel zadna moz velka zmena videt nebyla ani k lepsimu ani k horsimu.Svetlo jsem tedy opet zapnul na rezim 12/12 a den po dni zacal pozorovat nasledky...vsechny pestiky postupne seschly a plno listů taky.A ted nevim co mam delat zitra to bude tyden od meho navratu a nevim co...tak vas zadam o radu zad si myslite ze se z toho kyticky vyhrabou nebo je raci kuchnout uz ted asi 2 tydny pred planovanou sklizni?

pridavam 2 fota jak to vypadalo pres odjezdem a 1 po prijezdu.
benycute
.
benycute
po prijezdu
zmetek
nic nezkazis kdyz to tam nechas, kdyz se to bude zhorsovat muzes je setnout vzdycky
dareba
To jsou vsechno musky na te lepove desce? :o jich tam mas kurevsky hodne...
vulcano-squash
taky na to koukám,fakt masakr,jak v teletníku :-)
benycute
No s muskama furt problemy mam ale to na ty desce je nachytany asi behem 4 tydnu takze to v zas takovim extremu neni...
vulcano-squash
kup si postřik na smutničky nebo svilušky..
benycute
Nu tak tři kytky tyden bez svetla nepřežili tak sem je skosil priblizne na 45 dni květu kdy byly paličky fakt maličký takze z těch tří kytek bylo asi na dvě brka...poděl.Jedna jediná kytička to přežila a stale se sluní v boxe kde jí necham eště tak 2-4 dny...dnes sme na 61 dni květu.Jo a chtěl sem říct že už ty dva jointy z brzkeho zběru mě poslaly SO HIGH takže spokojenost a už se nemůžu dočkat plnohodnotného okusení.Další věcí je že když jsem ty 3 skosil vytahl jsem je z hliny a zjistil že dvě z nich měli naprosto minimalně vytvořenej kořenovej system...nevite cim to muze byt??
pridavam fotky přeživšího Jacka
benycute
a jedno macro

doporucuju zvetseni do plny velikosti!!!;)
Nexius
Nejsem si jistý, ale předpokládám, že ty potvory, co máš v boxu se velice rády živí kořínky kytek...evidentně jich tam máš hodně(podle papírku, kam se chytají), tak proto asi nemáš kořínky :)
Jinak je to pěkně osypané ;)
benycute
Tak uz i posledni jack ma smrt zasebou...sou tomu asi tri dny co sem ho říznul a bylo to tedy v 62 dni květu.ted se tedy suší a suší a az ho spalim tak se ozvu s recenzí.No a co dál?? přesto že tenhle grow dopad vlastne spatne, sem rad že sem ho podstoupil páč mi přines veledůležitou informaci a to tu že pod LED paskama se pěstovat dá!!S tímto vědomím se tedy chystám v LED growu pokračovat a chci pokoušet přidávání dalších barev, tedy spekter.S tím však bohužel musím vzhledem k okolnostem jěště počkat, planuju začít nějak po skončení outdooru 2010 a to ve větším propracovanějším a hlavne již né kartonovim boxe.Nechci se ale do té doby nudit proto nejspíše rozjedu kolo číslo 2 ve stejném boxe a těď doufám že již bez větších chyb.Ten by mohl začít tak během dvou týdnů a muzete ho pozorovat v tomhle threadu...a budu rad kdyz budete!
zmetek
Cau, super zes to dotahl do konce, bejt tebou tak bych ale jeste naky diody pridal, zda se mi ze mas malej vykon. A pro zacatek by asi bylo dobry pridat 660nm diody, a casem nakou oranzovou... Hodne ti to skurvily ty musky, sam vim ze tech korenu dokazou zlikvidovat fakt hodne, uz sem ve svym boxu taky jednu zahlidl, ale snad to ty 2 tydny uz vydrzej. Hodis sem pak celkovy vynos? K+
benycute
Dekuju dekuju....pridavat budu urcite do pristiho vetsiho boxu ted na to bohuzel nebudou finance.S tou oranžovou tam pocitam jen este musim vyčís kolik.Jo mušky sou fakt svině!Hlínu mám z pokoje už dávno prič a mušky sou v pokoji furt a furt...jen se jich musim zabavit do toho příštího growu aby se mi tam zas neusadili.No do tvýho boxu ti je nepřeju!!!No a výnos bych skoro radši ani neuváděl =)...řekněme že s těch tří brzo sklizených bylo tak na tři brka a na tomhle jackovy to odhaduju tak na dalsi max 3g =/ palice sou celkem řídký.Ale vosypaný sou fakt krásně.
benycute
SECOND ROUND!!!

Tak je tu kolo číslo dvě.

s novými dětmi: Apollo
Pepr
Northderm Light
Skunk 1
A druhou novinkou je že zkouším přidělávat CO2 za pomoci kvasinek...tak uvidime jak se projevi.

Budu rad kdyz to budete sledovat a snad se jiz vyvaruju chyb.
Zatim peace
benycute
Tak nám to roste dál. I přezto že sem hlínu propekl se mi zas začínaj rojit mušky a myslim že se s toho brzo podělám!! Dál mi přestal fungovat transformátor takže to ted asi 4 dny běží bez odtahu....to se snad brzy spraví.Všem se střihl FIM tak doufám že bude zdařený.Planuju to nechat na růstu dlouho aby se co nejvíce rozvětvili...takže cesta je ještě dlouhá....toť vše. zatim peace
tornado12
Chlape zjisti co je to za mušky a kup si nějaký postřik v zahradkařství.
2x týdně to postříkej a za 14 dní budeš mět snad pokoj.
Zkus zvenčí krabice kolem otvorů a ventilůatoru nastříkat nějaký repelent proti hmyzu.

zkus ještě 30% peroxid v poměru 5ml/1l vody a zalít květináče.
benycute
Síť se nám hezky plní a plní ddalšíma a dalšíma větvičkama

1) Apollo- od začátku největší kytka tedy stále vede v rozvětvení. FIM se nepovedl nejspis
2) Skunk 1- Zde se FIM povedl.Větví se bez problému
3) Pepr- Zatim simpatická kytka. Krásně dohnal Skuak 1 a apollo a to byl na začátku o mnoho menší.Má taky nejsilnější aroma a vůni pepře nezapře.FIM podařen
4)NL- Ten je na tom nejhůře.Větvit se mu nechce a ani do vejšky se nějak moc nepohnul.fim se nepodařil a asi ho nutit nebudu a necham ho dat centralni palici. U jedny větvičky teď zkoušim Super-Cropping tak uvidime

A muškám už se u me naštěstí taky nedaří.
benycute
Sme na 38 dnu a myslim že růst budou ještě tak 1-2 týdny.
Ale obracim se na vás nyní protože mám promblém s peprem...asi začal kvíst a fakt nevim proč??Nemáte s nim někdo zkušenosti, neni to autoflower? A nebo pestíky nemusej nutně znamenat kvetení??Pease help guys!!
Hardy
update?!
St3wk0
Ahoj,

Mne sa stalo to isté s voodoo. Začala kvitnúť na perióde 18/6. Doteraz neviem prečo.
benycute
AHHH dlouho, dlouho je to od posledniho prispevku, sorry.
Jedinou změnou je před čtyřmi dny přepnutí na 12/12.
Jinak nemam asi co dale rozvadet, pokud sou nejake dotazy tak rad odpovím.
Zatim Peace!
burk
čau
ja bych se tě chtěl zeptat na to jaký maš teplo uplně u tech diod?
a proč nehejbeš (zdrojem světla)nahoru a dolu.??tudíš blíž ke kytkám..
jinak to maš fakt dobre ukutěný bych řek.
pěstu zdar a at se daří
k+
benycute
Diky za k+ a taky nekomu za k-...rozumim ze se to nekomu nemusil libit, ale tak aspon k tomu k- napisu neco.
Omlouvam se, ale nemam zadnej dost dobrej teplomer k mereni teploty primo pod LED ale, hřejou naprosto minimálně přímo nad kytkama by mohly být bez problému.No ukutěný to právě není dokonale a proto se bojím s panelem jakkoli manipulovat, el. spoje sou křehký a každou chvíli něco letovat mě nebaví.
dogg128
tak posun rastlinky višie i tak na tom budeš mat len zopár mini paličiek a rohodne ked to bude bližšie to pomože at to rastie :)
benycute
20 day 12/12
gravedigger
zajimave :)
Ola
mooc se mi to líbí!!!!! Klobouk dolů:)
Klamath
nejakej up? sem zvedavej kolik z toho vybusis. je dobre ze tu sou lidi co chtej experimentovat. a je to dobre hlavne kvuli tomu, ze sou lidi co nemuzou mit skrin 1x1 nebo vetsi.
benycute
Jo jo už to UP chce.
No tak dnes sme na 36 dni 12/12 a paldy jen mohutněj a mohutněj.Avšak nic obrovskýho to nebude ale už teď vim že to dopadne lépe než kolo 1. Pepr, kterej začal kvíst sám od sebe nějak brzo se zasekl a dál palice nerostou a tak jako tak už to pro něj bude něco přez 40 dní na květu takže během přístích dnů ho nejspíš seknu. Ostatní před sebou ještě nějaký ten čas mají.
High
Tak co?Jak to nakonec dopadlo?Moc mě to zajmá.Hlavně zda se to vyplatí z hlediska výnosu a pořizovací ceny led pásků.Ahoj
gravedigger
Pic, tak jak ???
Neuro2
super nápad s těmi ledkama,daří se ti docela dobře :) K +
Carcoolka
Tý jo tak to je hooodne zajímavé,nic takového jako led pásky sem ještě neviděl :) Fakt mazec teda. K + je to běs
benycute
Josh to jsem na todle misto nejak zapomnel. Carcoolko tenhle dred uz asi rok nebezi takze sledovat to muzes, to joo ale myslim ze te to moc bavit nebude. Kdyby se to nejak pohrotilo tak by se z toho nejspise neco vytezit dalo ale vzhledem k tomu ze ani ma ventilace nebyla idealni, me to stacilo vsechno asi na 4 brka. Ale ty zas stali za to! Nejvice me asi znicil Northderm Ligtht...doporucuji.
CallMoor
čaues máš to fakt vymakecovaný , jen bych chtěl požádat o celkové foto toho osvětlení a fotku trafa :) předem dík , GOOD IDEA !


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma