Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
S.a.g.e. - Klikni zde pro originální téma
Moltres
Čee, growerstvo.. Vidim, že se tu rozběhlo spoustu krásných témátek s vyšší wattáží, a i já se rozhodl, že přispěju svou trochou do mlýna.. Původně jsem to sem nechtěl dávat, je to mé malé tajemství, nikdo o tom neví, až na pár nejbližších ( sklízet takový kopec sám je fakt dojeb, 2 dny minimálně:D.... néé, sradna!), ale to jsem prudce odbočil.. takže, jedná se o prostor 2*4m, kde 1*4m je pěstební prostor a 1*4m je ulička, ve které operuju:devil: O ventilaci se stará zaboxovaná ulita 1500m^3, tlumená sonoflexem, takže v domě není žádný hluk. Mám tam i pacháč.. Žádný smrad, ale ta mrdka váží 27kg!! Dál pasivní přítah, 2* potrubí o průměru 200mm. Jedno vede ven z domu a jedno jen ven z místnůstky, podle potřeby zadělávám. V zimě mám zadělaný venek a v létě vnitřek.:D Ostatně vše můžete vidět na fotkách.. Rozhodl jsem se pro drip, předchozí kolo jsem zadupad výběrem čerpadla a po konzultacích s plackou (fakt dík chlape) jsem koupil pořádného aquakinga a zálivka jede, jak švýcarské hodinky:teef: Mám tam 30 krasavic od mého kolegy, musím tyhle klony fakt vyzdvihnout, to nejsou klacky, ale větve! :sun: Jedná se o S.A.G.E.
Teď budu mít čas i chuť toto téma obnovovat a aktualizovat, proto bych se rád vyhnul zbytečným OT a debilních narážek, myslím, že bychom tu měli být všichni na stejné lodi a ne jeden druhému házet klacky pod nohy a shazovat ho za to, že jede wyšší watty, jak jsem si všiml v některých tématech.. I toto byl důvod, proč je tu mé téma, ať vidí, že v tom nejsou sami:) No a kdo se prokousal mýma kecama až sem, tak zjistí, že to mám 2*750 lampu a dva awingy large:D:D Myslím, že na tento prostor je to tak akorát, i když uprostřed by to sneslo určitě víc světla.. Roztok udělám jednou za týden, mám 120l sud, je to v podstatě bezúdržbový systém, pokud je dobře nastavený.. Hnojiva používám bcuzz A+B, hydro booster, atazyme, bloom stimulator a na konec květu mám nachystaný bloombastic. Začátky měly holky celkem těžké, byla jim kosa, ale pak jsem přidal topení a už si to dávají. No a teď už nějáke fotoz teda:



Na fotkách vidíte skoro celý mesíc na růstu. Byl to cca měsíc.. Nízká teplota, navíc S.A.G.E. se nějak moc netáhne..
Moltres
Tady máme holky na 14. dnu květu.. Ph teď držím na 6.0 a EC na 2.0, Juknětem jak se jim to líbí :)
Moltres
1. fotka přívod vzuchu -ten zadělaný používám v létě, vede ven z domu. V Létě to mám naopak a proto nemám problémy s vysokou teplotou

2. Pacháč, važící 27 kg! Pravda, je už trochu zaprášený a funguje na jednočku

3. Zaboxovaná ulita - oproti ufu fakt hodně tiché, ufo o stejném průtoku by mi tím zvukem trhalo zdi:D

4. Elektrorozvodna - mám tam stykač, jistič, hodiny a dvě zásuvky na dvě výbojky... Obyč časovač by to nedal.


Tak těším se na konstrukční kritiku a za nedlouho update.
Moltres
Čau Šlajs.. tento grow podniknu 2x do roka, takze 60 klonů není zas tak moc.. Navíc nemám prostor na matkárnu.
Ono
Ahoj. Ten pachový filter má akú pôvodnú farbu?:teef:
EricCartman
Jak tak na to koukám tak by se konec hlasování v anketě indoorista roku měl posunout tak na únor :)

Co říkáš na ty 750? mě to přijde jako vtipnej kompromis mezi 600 a 1000 :)

Pacháč 27 kg? to zase není tak moc... popravdě jsem zvedal i větší macky :) máš ten odtah nějak regulovanej? Aspoň na dvě úrovně den/noc?

Jinak moc pěkný kytky a celkově pěkně provedený.
PS: Tvých keců si vážím.
Moltres
Čus chlapci, jooo ten filtr byl původně bílý, ale dost se tam prášilo, tak je celý zajebaný :D

Jinak se 750 jsem spoko, ale dalo mi práci k tomu sehnat předřadník, taky ten předřadník vypadá, jak vypadá... Abych řekl pravdu, 1000 jsem nikdy neměl a 600 by mi to neosvítilo podle mých představ.. Myslím, že litry by už byly moc na můj prostor.. Odtah regulovaný není, jede furt naplno, ve dne v noci :)
Ono
Na tú farbu som sa pýtal kvôli tomu, že ja aj keď som mal iba minimálne zanesený pachový filter, tak jeho účinnosť išla dole kľudne aj o 60 %.
Moltres
no, já tam přes něj furt tlačím těch 1500m3/h, žádný regulátor a krásně mi ho to profoukne.. Musím zaklepat, smrad vubec žádný v domě není, ale jakmile vlezu do roomu, už mě ten sage praští přes nos :D
rastajohn
zdar moltres. Prosimte ten rozvadec sis delal sam? Ja jsem se prave chystal ze si taky jeden vytvorim, ale jako neelektrikar jsem vubec nevedel ze existuji takove zasuvky na DIN listu, tak jsem se na to vysral. Na kolik vyjde prosimte ta jedna zasuvka...to je supr ze to existuje :)
Moltres
hoj chlape, jelikož nejsem taky elektrikář, tak jsem jen koupil součástky, 2m kabelu a dal jsem to pospojovat kámošovi.. Než abych to někde zvrtal.. no a jak jsem to viděl uvnitř propojené, řekl jsem si, že bych to stejně sám nedal :D Jinak tu cenu zásuvky si nepamatuju, ale celé komplet (hodiny, stykač, jistič, dvě zásuvky, kabely, koncovka a krabice) stálo cca 1300
rastajohn
no vis co, musis si to prvni nakreslit na papir a potom az to spojit v realu. Ja kdyz se podivam na to jak sem spojil stykac,hodiny a predradnik tak to taky nechapu jaktoze to funguje :)
Moltres
Čego.. Venku mínus 5, v nezatepleném domě hotové neštěstí.. el. topení jede na max, což žere další 2Kw, ale přece je nenechám zmrznout, chuděrky moje. Teplota se pohybuje kolem 19 při rozsvíceném světle, ovšem toto je teplota u libra truhlů, čili u vrcholků bude vyšší tak o 5 stupínků .. v noci to je horší, ale pod 13 to nejde..
EC 2.2
Ph 6.0
vlhkost 35-55%
Scott
Čau Moltres :)

S tou teplotou je to ješte pohoda :) s tim bych si nelámal hlavu jak jsou rostliny už vetši což už jsou tak jim to nijak neškodi a teplota neni až tak nizka že by měla nejaky negativni vliv na rostliny .

Jinak vypadaji velice hezky a zdrave ! :) dej tomu knedlik :D
ganja-steve
tahle teplota je podle mne oka, i ty kytky vypadaj pekne, i kdyz by si zrovna sage pral trochu vic stupnu)
Moltres
Tak sem dávám zas update, koukněte na vánoční stromky :leaf:
Posralo se mi topení, bo jelo skoro v kuse a do toho ješte taková srandovní věc s čerpadlem, ale to je celkem na dlouho, možná se o tom rozepíšu až budu míň hladový a míň nahulený, hehe. Už jsem to dal ale vše do pořádnku a nezanechalo to na nich stopy, snad.. vypadají k světu, néé? :sun:
-------
chtel sem ti to poslat do karmy ale nejak sem to predcasne odeslal :)
to ec jsi podle me na 2,2 vyhnal moc brzo na poslednich fotkach uz jde videt prvni znamky popaleni. Podivej se na koreny jak to davaji byla by skoda je spalit
Moltres
hoj, pokud máš na mysli krapet nažloutlé listy, tak to podle mě neni přehnojením. To by žloutly a schly od krajů lístečků a to neni můj případ. Navic by to schytaly všecky a ne jen 3 rostlinky. Podle mě je to tím chladným prostředím. Co se EC týče, tak v dripu to snese fakt kládu, klidně by daly i 2,5, ale to je škoda hnojiv. Když jsem míchal naposled sud, dal jsem jim jen 2,0. Taky myslim, že 2,2 bylo dost, ale rozhodne nejsou popálené. Koukni se do jiných dripů, kolik jim borci solí.
tomas2pet
Ahoj kolego
Kytky jsou zdravé a vitální. Sage mám už sjetou jak na Rw, tak kokosu, a ona prostě dělá to, že občas ukáže nějaké listy co je potřeba otrhat, vezme z nich energii a jsou pro ní zbytečné.
Myslím že by neuškodilo PKko, i to muže být důvod toho lehkého světlání listů, ale barva listu není zas tak důležitá, stejně to protrháš.
Jinak je to hezky zaplněné.
ganja-steve
myslim si naopak,ze barva listu je dost dulezita ;hlavne v rust az do cca 2 tydnu pred sklizni. Vetsina problemu se vzdycky projevi na listech
-------
jasne ze to v dripu snese i tech 2,5 ale ja sem spis zastance mensich koncentraci ale to je vec nazoru a zkusenosti. Meris ec odpadu to je asi nejobektivnejsi zpusob jak zjistit jestli uz to na ne neni moc. Nemyslel jsem to jako vytku ...
Moltres
Přesně tak, je to věc názoru, zkušenosti.. Abych se přiznal, teď EC odpadu neřeším. Měříval jsem ho kdysi, když jsem s dripem začínal. Teď už to mám dá se říct celkem vychytané, tak na to seru :)
Po mých zkušenostech s dripem jim radši trochu přidám, než aby mi nerostly a žloutly.. Kostky napouštím na 1-1.2, jak prolezou a jdou na rohože, davám 1.5, když přepínám mají 1.8, začátkem květu 2.0, končím na 2.5 a poslední týden jenom voda.. Myslím, že tyhle hodnoty jsou ok, protože když se dívám do jiných threadů s dripem, tak jim dávají i přes 3.0, což je podle mého zbytečně moc, ale každý má svůj způsob a svoje názory.. já to nebral jako výtku, v poho. Jsem rád, že tu můžu pokecat a zůročit i zkušenosti ostatních. Dík všem moc za karmice, jsem rád, že se vám moje skříňka líbí!
Scott
Taky dost zaleži na genetice, každa ma rada jinou hodnotu EC ..

Vždycky si řikam radeji mene než vice, jak u zalivky tak u davkovani hnojiv .. Ale třeba v kokose se tomu da solit opravdu hodne.. Zaleži na dosti faktorech taky i o jakou značku hnojiv se jedna .. me se nelibi tvoje skřinka me se libi tvoje obydli pro slečinky :D mej se
Moltres
pičo zlaty pasek, maras! :teef:
citace:
Původní příspěvek od Moltres
pičo zlaty pasek, maras! :teef:


:D
tož ti ještě přidám.

grow máš moc pěkný,genetika cool,tož jsem zvědav jak tuhle plantáž dojedeš.
držím palec
...toho krmení se neboj.

zdarec...
Moltres
bré ránko! heeej, jsem včera trochu potáh, tak mi ten příspěvek krapet ujel :) Simore dík ;)
Moltres
Tak aby nebyly ne téhle stránce jenom kecy, tak nějaké foto ze včerejška.. Paldy se nafukujou a rostou přímo před očima jako z vody :D
Nasazen bloombastic - dobrá sračka zelená
Moltres
Zdravím vespolek... Bojuju s teplotou.. Odešlo topení (opět :rolleyes: ) a musel jsem nahradit dočasně takovým starým shitem. Ale už jsem koupil nové topeníčko, tak doufejme, že vydrží aspoň do konce.. Odtah je fest silny a nechcu to regulovat. Holky si to celkem dávají, jen jsou mírně podzimně zabarveny :) No jinak ta teplota s tím shitem topením byla cca na 13 stupních u vrcholků. teď to pod 24 nejde pokud svítí lampa. Za tmy mají kolem 16-17. Zima je sviňa! Kytky čeká velká manikůra, už to potřebujou jak sůl :D
Moltres
Tak se pomalu řítíme do finále, včera jsem protrhával listy jak vzteklý.. 4 hoďky roboty :) Plíseň se mi zatím vyhýbá, za což jsem moc rád. Ale ta nízká teplota se na holkách projevuje a určiě to ovlivní i výnos.. Jak jsem měl včera ty truhlíky venku, jeden po druhém, tak jsem pozoroval stavbu kytek.. Jsou pěkně větvené, ale měl jsem to prorvat daleko dříve... Orval jsem spodky, jak mikro palicky, ze kterých by nic nebylo, tak i spodní větve, na které se stejně světlo nedostalo. Mám v plánu to seknout v 60. dnu květu, tak uvidíme, jestli ten prostřih bude mít ještě nějaký efekt.. No a k fotkám.. Vytáhnu foťák a jak na sviňu mi zas došla baterka, takže sem dávám všechny tři fotky, které jsem pořídil :frog:
Mrkněte na to:
Moltres
Konec se blíží.. na radu matkaře nechávám Sageovky do 65. dnu, pak to pokosím. Začínaji se hezky vybarvovat.
Scott
Cau Moltres

Vypada to moc krasne, ale ... Nafot nejake fotky bliže palic :) Nejaky Buds Porns :)
Moltres
hoj scotty, bud porn bude, neboj ;)
Teď tu ještě hážu foto dvou věží, co se urodili, moc se mi líbí!
burk
čau ja teda nejsem moc znali pestitel ale napadlo me při pohledu na tvi luxusni prostory na grow že kdyz udelas uzavrenej prostor jen pro kiti treba folii z growu tak bys tam mel jeste veci využiti svetla ne??a s teplotou by to bylo taky jinak.co si o tom myslis?jinak fakt pekny doufam že se mi nekdy taky neco takoviho povede maj se at se dari.........
Moltres
Čusek, no není to špatný nápad, udělat tam nějakou příčku z fólie, ale musel bych jinak vymyslet ten přítah, musel bych ten vzduch přivádět přímo na kytky a ten studený vzduch je problém. Otázka je, jestli jsou ty ztráty světla tak velké.. Já myslím, že jsou zanedbatelné, přeci jenom odrazem od jedné stěny už toho moc nezachráníš.. Navíc takhle mám k holkám super přístup, nemusím nic oddělávat, nic nepřekáží, jen vlezu a jedu :D
Scott
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Čusek, no není to špatný nápad, udělat tam nějakou příčku z fólie, ale musel bych jinak vymyslet ten přítah, musel bych ten vzduch přivádět přímo na kytky a ten studený vzduch je problém. Otázka je, jestli jsou ty ztráty světla tak velké.. Já myslím, že jsou zanedbatelné, přeci jenom odrazem od jedné stěny už toho moc nezachráníš.. Navíc takhle mám k holkám super přístup, nemusím nic oddělávat, nic nepřekáží, jen vlezu a jedu :D



Ja bych to nechal tak jak to je .. Vždyt jsi stim spokojeny ne tak proč to menit, jedine by jsi mohl přihodit dalšich 2x750 na tu druhou polovinu mistnosti :D:D

aj teplo by bylo :p:
marihuskilzz
Proste krasná práce
Klobouk dolu šéfe a K plus
Sem zvedavej kolik té pochutiny bude
Doufám že budeš vázit na konci?

pěstu zdar
-------
cus moltresaku taky bych se na nejakou stenu vyprdnul ale maly zlepsovak pro tebe mam. Ted mas stinitka patkou ke zdi kdyz je otocis tak svetlo ktere vychazi ze "spicky" vybojky se bude aspon castecne odrazet od zdi... Vysledny efekt asi nebude nijak dramaticky ale kazdy lumen dobry no ne? a taky ti to tak nebude svitit do oci :)
toz at se dari mas to krasne rozjete a urcite to i krasne dojede!!!
Moltres
Hoj chlapi. Dík za karmy a slova chvály :)
Tak vážit budu určitě, jak to pokosím bude i tipovačka. No kdybych otočil wingy, asi by to víc odráželo, to máš recht, ale musel bych koupit znova kabely a celé to znovu připojit, protože mi kabely sedí na centimetry, mám tam minimální vůli na vertikální posun světel a kdybych to otočil, kabely by byly krátké, navíc by zasahovaly do pěstebního prostoru, myslim, že takhle je to good.. Jedinný upgrade, nad kterým uvažuju je nějak rozumně upravit přísun čerstvého vzduchu.. Chci ho rozvést rourou až ke kytičkám, ale musel bych ho nějak ohřívat. Napadá mě dát do té roury 100W žárovku. Ta topí jak svině, a kdyby byla strčená v té přívodní rouře, možná by se ten vzduch i trochu ohřál. Ale je to jen nápad, nevím jestli to bude v praxi fungovat.
Moltres
Tak je to za námi. Po týdení dozrávací a čistící kůře (flushing:D) jsem to pokosil. To zas byla šichta. Ve dvojko jsme šmikali 11 hodin čistého času. Mazec, a to jsme rubali, že listí jen lítalo! Ale jsem spokojen jak s kvantitou, tak s kvalitou. Modýlek vypadá opravdu nadprůměrně. Ale nechme se překvapit, co ukáže ve špeku. Pryskyřice kotel a pálky jsou jak rakety! zde vám přináším fotoreport ze sklizně, fota nic moc, ale o to více si pohraju s fotkama suchého materiálu, to bude ten pravý bud porn! :teef:
Moltres
Výnosová tipovačka
Tak děcka, teď by mě zajímalo, jaký je váš odhad na výnos. Já mám svůj tip, ale nechám si ho pro sebe, ať je to krapet zajímavější. Pro lepší odhad postuju foto narvaného sušáku. Je fakt napráskaný.
Nevím, jak s cenama, asi rozdám prvním třem místům karmu. Možná připadá v úvahu nějaký ten košt, to bychom se domluvili přes pm.
tak pište pište, jsem moc zvědav na vaše odhady. Připomínám wattáž 1500 a rostlin bylo rovných 30.
Ono
Tipujem 1500 g.:) Nádhera.;)
-------
1474gramů tan vidim ale tusim ze by to mohlo byt i pres g/w
Apartman
ahoj-tipnu 1360 gramů
RENE.2
1228g krásná pracička.
Plechh
čau , vzorový grow který tipuju na 1289 g,
Koloušek
Ahoj, krása. Tipnu si 1189 g.
valec
pic pěkná prace tipuju 1kg
acheron
1.550 Kg
Bandita
caw
sledoval som a ucil sa
tipnem 1389g
1,650kg
SaMoLeBKa
1,7 kg ne-li víc...
kola666
moj typ 1322g :guitarist :guitarist :guitarist
Bostik1
muj typ je 1349g ;)
ThunderFuck!
981g cesteho bez stonku:)
Hysteric
1315 g
EricCartman
tipuju 1390
krásný kolo jen škoda té zimy
Pestovatel
1412g Ale prajem rozhodne viac ;)
SuperMan
1461,27g......Paráda Kámo!!! :drools:
Lampick
1,444kg super materiálu,ten sušák se jen prohýbá:D
Millanm
1365,5 g :) a ještě k+
nobody
1333,33g K+
myemi
1386G
grizly
1250g
Igraczek
1356G
HCrider
1615G
rovny kilo a pul
D..
1299g
Moltres
citace:
Původní příspěvek od benji chaouat
rovny kilo a pul


Hej draku ten tip uz tu je, Ono by nesnesl kdybyste byli na prvnim miste dva! :D:D
1501 ale toho gramu navic budu litovat.
Mr.MEN
1.329
Anonymer
Tipnem 1399.7 :) Brú chuť prajem :frog:
€sprit
pěkná práce :) typuju 1444 g
spagy
dobrech 1500 g krasa fakt se ti to povedlo
Moltres
Ty woe, aspon si to tu precti, na teto strance resime, ze ten tip uz byl. Kua to je mazec..
fujtajxl
Jasnejch 1622 gé, krásná práce
ganja-steve
1342 g
darxtar
1399 :)
LEM
1555
krasus
1234 Gramofonu
Dobby
1499
Roluk
ja to slast pro oci, skoda ze ten susak neni focenej i ze zhora, muj tip - 1 855g
Scott
1410 gulek :)
Ether
1 666 :-)
repa(outdoor)
1325,45 :)
miguelx
1530 gé a velmi krásná práce...:-)
dlasa
Sledoval jsem od začátku a nechal se hodně inspirovat a můj tip
1386g
kacerik
2000 géé tipujem ...........jednoducho povedane naadhera
zdáreček kolego....
:bandit: na těch 55 - 60g na kytku byses mohl i dostat, ale na tom sušáku mi toho tolik nepříde, proto budu rači v tipu při zemi a nechám se kdyžtak příjemně překvapit a budu tipovat cca 50g na jednu - takže muj tip je : 1536g

škoda žes nenafotil aspoň jednu kytku pro ukázku samostatně ...neva
good work


EDIT:
a jen taková rada, nerada - pro příští kloa ...Lampy bych otočil, na celou tu odkrytou stranu přidělal fólii a kytky no ty bych nasadil až na uplny konce rohože a ještě vytáhl do strany příde mi že si zbytečne narazil kytky na sebe (myslim tim na jedný rohoži - když to dáš jak to máš ty, dvacet třicet cm od konce rohože napereš je tim víc na sebe...dej to příště jestli se ti tahle připomínka zalíbí, až uplně nakonec rohože a získáš zase trochu prostoru mezi kytkama
ber to jen jako lehkou inspirační radu nic víc nic míň...
darxtar
skusim si tiez tipnut - 1294g

a mas to fakt krasne, zavidim ;)
Beethoven
1561 géé :drools:
Moltres
citace:
Původní příspěvek od 36 CHAMBERS
zdáreček kolego....
:bandit: na těch 55 - 60g na kytku byses mohl i dostat, ale na tom sušáku mi toho tolik nepříde, proto budu rači v tipu při zemi a nechám se kdyžtak příjemně překvapit a budu tipovat cca 50g na jednu - takže muj tip je : 1536g

škoda žes nenafotil aspoň jednu kytku pro ukázku samostatně ...neva
good work


EDIT:
a jen taková rada, nerada - pro příští kloa ...Lampy bych otočil, na celou tu odkrytou stranu přidělal fólii a kytky no ty bych nasadil až na uplny konce rohože a ještě vytáhl do strany příde mi že si zbytečne narazil kytky na sebe (myslim tim na jedný rohoži - když to dáš jak to máš ty, dvacet třicet cm od konce rohože napereš je tim víc na sebe...dej to příště jestli se ti tahle připomínka zalíbí, až uplně nakonec rohože a získáš zase trochu prostoru mezi kytkama
ber to jen jako lehkou inspirační radu nic víc nic míň...



Čestík 36, jo s těma kostkama jsem to posral, příště je dám určitě na kraje, protože kořeny si prostor vždycky najdou.. Jinak s tím otočením lamp nevím, nevyšla by mi jednak délka kabelu a ten kabel by mi pak vadil při práci s holkama.. Jsem rád, že tam mám teď pěkně prostor, nemusím odstraňovat žádnou folii, pokaždé když tam přijdu.. Ale tento nápad už tu v threadu někde je. Dík za pochvalu a tip, pokud bude tolik kolik píšeš, tak budu nadmíru spoko :)
Hrnek
ahoj moc pekny grow a ja typuji 1446,8....ale přeji ti víc :)
fridrich
mám ty stejné rezně,je to má premiera...doufám, že jsou tak pohodové jak trdíš...
burk
čau tak ja bych řek že budeš mit 1460g ale čim vic tim lip:-D
jalala1
1465,5g báječného pokouření :)
konopnak
1300 :)
Ono
S.A.G.E. je krutý...:chef::hanged:
easyrider
1377,8g :) NICE
peacetoall
i kdyz zalezi na hodne faktorech, placnu od boku 1200 gesos.
1287.4


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma