Moltres |
Takze uz to skoro bude, v tom chladu to jde trochu pomaleji, musim pritapet :)
vcera probehl prvni test:flamer: dali jsme s kamosema pred futsalkem v hale.. Solidni odpal. Sice ze startu se mi nechtelo vubec behat a cumel jsem jak pero z gauce, pak jsem ale nasel dostatek chuti a S.A.G.E. dodal kreativitu a uz tam padal jeden fik za druhym :D
Maximalne do patku sem hodim vysledny vynos + foto sushiny, tak kdo jeste nestihl tipnout mate posledni moznost! |
|
|
LemonJelly |
Tak este dotipnem na celkom solidnych 1418,10g. |
|
|
josip222 |
1222,222g. tak to je a možno viac :D |
|
|
Underground ZP |
co tak 1365 :D |
|
|
kingpinn |
ja tipnem 1234:d ale prajem rozhodne viac |
|
|
marihuskilzz |
Takže já bych řek že to bude neco okolo 975 g dobroty :leaf: |
|
|
marihuskilzz |
Tak co Moltres kde to vázne??? |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od marihuskilzz
Tak co Moltres kde to vázne??? |
řekl bych,že v plicích:teef::D |
|
|
Moltres |
Čus lidi, už znám výsledek.. Je to trosku zklamání, ale i tak jsem celkem spoko. Problém je v tom, že je to suché až moc, to topení to během 3 dnů co jsem tam nebyl vysušilo tak, že nepotřebuju ani drtičku, můžu si to nadrolit v ruce.. Ale co už, podmínky pro tenhle grow byly díky velkým mrazům dost stísněné a jsem rád, že jsem to dojel do zdárného konce..
Ještě dnes dodám foto sushiny a výsledky tipovačky. Zatim. |
|
|
illegal nature |
sem zvědav na foto a zkusím si taky ještě na poslední chvilku tipnout....můj tip je 953.999999999 :goldcup: :popcorn: |
|
|
|
pěkné, velké, efektivní, K letí.. tipuju 1038g |
|
|
bootii |
vydareny grow..tipujem 1357g.. |
|
|
Mr. Knorr |
ja vidim problem v ty zime, pokrouceny listy rikaj ze je to uz tak akorat na hrane, z toho duvodu ti preju aspon 950gramiku suchyho, ale zaslouzil by sis vic. Jestli to jedes dvakrat za rok tak jaro a podzim sou na to idealni :) |
|
|
Moltres |
Čus lidi.. Takže jsem zde po prokaleném víkendu (sry že to vyhlašuju až teď, o víkendu toho bylo feeest:frog:). Tak jak už jsem naznačil, s gramáží to není nic moc.. Celkem to dalo rovných 954g bez stonků, důkladně opracovaného hulitelného materiálu. Kouř je takový kořeněný, ovšem moc jsem toho ještě nezhulil, takže na nějaké hodnocení je jestě brzo. Na vině slabého výnosu jsou určitě ty psycho mrazy a moje neschopnost zajistit holkám dostatek teplíčka. Místama musely snášet i teploty kolem nuly, ale držely se. Dále pak trochu to přesušení, ale aspoň to nádherně hore ve špeku.. Pro ilustraci přikládám fotečku pryskyřice :mlsoun:
Takže výherci:
1st - illegal nature 953,9999g :D:D:D
2nd - Mr. Knorr 950g
3rd - ThunderFuck! - 981g
Všichni 3 jste už dostali karmu, s illegalem toho ještě hodně zdegustujeme, takže i on by sem pak mohl hodit nějaký ten smokereport. Co Ty na to? Já myslím, že když už jsi tu tipovačku vyhrál, tak bys to sem pak mohl určitě hodit :teef:
Po sléze uploadnu i fota těch větších šišek. Mějte se fajn, M. |
|
|
marihuskilzz |
zdar Molteres ze 3tim mistem jsi se trochu seknul pac ja sem tipoval 975g |
|
|
Ono |
Ahoj Moltres. No S.A.G.E. si trošku potrpí na starostlivosť, genetika si to žiada. To presušenie poznám, ale zrovna pri S.A.G.E. to nie je veľmi na škodu, keďže pekne preschnú aj tvrdé a nedostupné vnútra šišiek. S.A.G.E. veľmi pekne vystreľuje, prináša energický high, ktorého účinok trvá veľmi dlho. Šišky majú extrémne veľa pryskyrice, jednému kamarátovi sa to až nezdalo.:D Každopádne pekný grow a pekný výsledok.;) |
|
|
Mr. Knorr |
jupí!!! V životě sem nic nevyhrál :D a ted sem na krasnym druhym miste a jeste tak tesne :D dik za karmici a preju at je to priste lepsi, pojedes dalsi ted nebo az za dalsi cas? |
|
|
Moltres |
Původní příspěvek od marihuskilzz
zdar Molteres ze 3tim mistem jsi se trochu seknul pac ja sem tipoval 975g |
Ty jo sorry draku, nebyl to úmysl, každopádně už máš taky K+... Ještě někdo další??? :D:D
Původní příspěvek od Ono
Ahoj Moltres. No S.A.G.E. si trošku potrpí na starostlivosť, genetika si to žiada. To presušenie poznám, ale zrovna pri S.A.G.E. to nie je veľmi na škodu, keďže pekne preschnú aj tvrdé a nedostupné vnútra šišiek. S.A.G.E. veľmi pekne vystreľuje, prináša energický high, ktorého účinok trvá veľmi dlho. Šišky majú extrémne veľa pryskyrice, jednému kamarátovi sa to až nezdalo.:D Každopádne pekný grow a pekný výsledok.;) |
No pryskyřice fakt kotel, ale už jsem měl více whity odrůdy. Třeba powerplant nebo mazar.
Původní příspěvek od Mr. Knorr
jupí!!! V životě sem nic nevyhrál :D a ted sem na krasnym druhym miste a jeste tak tesne :D dik za karmici a preju at je to priste lepsi, pojedes dalsi ted nebo az za dalsi cas? |
Mohl jsi být na prvním fleku, poděkuj Illegal naturovi a jeho nekalým praktikám :satan:
Teď si dávám chvíli voraz.. Musím optimalizoat pěstírnu. přidat termostaty a celkově lépe vychytat ventilaci. Ale začnu to řešit až se oteplí, teď je bůča dost:pimp: |
|
|
marihuskilzz |
Jasná dikec za K |
|
|
WAMParjan |
taky bych dal košta :) |
|
|
Moltres |
Nahazuju foto dvou věží, jsou to kousky, jedna má 12 a druhá 15 |
|
|
Scott |
Zdravim Komunitu :) a Moltrese
Tak mel jsem tu čest vyzkoušet vzorek Sage tady od fredyho :D
Pekne jsem si vyčistil bongo, vyklepal jsem ledik a pekne si ho pripravil nabil jsem si kotlik a zapalil ( sirkama) dal jsem si asi moc velkeho :D vyfoukl jsem to napul nosem a napul usty :D chut nebyla nijak vyjimečna spiš takova citronkova až takova moc silná" nevim k čemu to prirovnat .. Vune suche palice byla citronova pripominala mi to venkovni Satori .
Skončil jsem u jednoho šluku :D sedel jsem v gaučiku a za pet minut jsem byl štastny, citil jsem jak naval energie a takoveho toho hučeni nastupoval ho zadni časti hlavy, srdce mi nejak bouchalo asi jako kdybych si dal sprinta :D a po 30 minutach jsem porad citil to hučeni a tu silu odrudy Sage .. Chut byla takova zvlaštni spiš kysela až pižmová (chutnalo to stejne tak jak to vonelo :D i po hodine jsem byl krasne v opojeni a nebylo třeba vubec nic delat .. Jen jsem sedel a vychutnaval si to :)
Doporučuju si to nabit do bongu (čisteho bongu) a veškery nasaty dým vyfouknout nosem :D:D sice jsem chvilku brečel ale je to super :)
A veřim že za mesic až dva mesic v misce to bude ješte lepši a chut bude vice rozpoznatelná a vhodna k prirovnani ... Kouřil jsem to i po ranu a mužu rict že jsem byl překvapen a nebyl jsem vubec unaveny a praci jsem si naramne užival :) :)
Dým je hutný a težky usedavajici v pokoji mi to vonelo jak v mlikarně :D
Diky Moltres :) a chvala tobě a Sage :) ale nech si to pekne uzrat ve sklenicich .. |
|
|
Ono |
Scott, je vidieť, že si znalec. Presne, ako píšeš, S.A.G.E. poskytuje skôr energický a kreatívny high a jeho dym je hutný. Pripisujem to veľkému množstvu pryskyrice. 36CHAMBERS popisoval jeho vôňu a chuť ako "oldskoolovú".:leaf: Niekedy je to fakt vražda a stav trvá aj 3 hodiny.:death: |
|
|
Scott |
Původní příspěvek od Ono
Scott, je vidieť, že si znalec. Presne, ako píšeš, S.A.G.E. poskytuje skôr energický a kreatívny high a jeho dym je hutný. Pripisujem to veľkému množstvu pryskyrice. 36CHAMBERS popisoval jeho vôňu a chuť ako "oldskoolovú".:leaf: Niekedy je to fakt vražda a stav trvá aj 3 hodiny.:death: |
Ahoj :)
Máš pravdu :) je to pekna energitka ale zaleži jak to sklidiš ..
Jak vidiš ty fotky tech palic tech dvou třeba tak s fotky to přijde že nejsou ani moc tvrde a ne přiliš kompaktni .. s fotky jsem si to myslel .. Ale až mi donesl tu palici Sage tak jsem hned vedel že jsem se mylil palice byla opravdu tvrda a odolná :)
Diky a at se daři :) |
|
|
|