Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
prevoz marihuany na slovensko - Klikni zde pro originální téma
drinker hulič
ahoj,
predem se omlouvam esli je tu uz resene, ale ja hledal a nenasel. takze muj dotaz. za nedlouho mam jet na slovensko (svatba :) uz se tesim) a rad bych tam prevez nejaky to huleni (svatebni dar :D ). takze - delaj se "psi" kontroly na prechodu (nevim rpesne jmeno, nekde u zlina, prej), nebo se to mava. upozornuju ze nepojedou hipisaci, ale tri velice slusne vypadajici 40catnici a jedna manicka (ja :) ) :) kdyz nekam do auta strcim paklik s hulenim, projde to? radsi se ptam, uz dlouho sem na slovensko nejel.

kdyztak me smazte, nebo milosrdne hodte link.

diky.
Jeckob
Kdyz jsme jeli na slovensko na cundr:)(tomu se ani cundr neda rikat:))tak jsme provezli uplne v pohode.Kolik toho powezes?Jestli jen par g,tak se nemusis niceho obavat.
Ted jsme byli na Slovaci a v poho jsme provezli huleni pres hranice. ;) Ani jsme se nenervovali, protoze jsme na nej uplne zapomeli. :) Ja myslim, ze to muzes klidne risknout. Tedy pokud toho nepovezes celou karku. :)
dalajlama
na Slovensku jsem byl naposledy před třema tejdnama, no parádička :) ale co se týče hulení...
měl jsem vyjet v šest ráno z čr, ale čekal jsem na peníze, abych vůbec moh zaplatit pak ubytování a tak :D a nakonec jsem tedy vyrazil až večer a ještě jsem jel z Prahy prvně do Třebíče, pak si dal v devět večer večeřu ve Studenci a jel ku slovenským hranicím.. všichni v autě včetně psa spali a já jel a hulil, jel a hulil a hulil.. a protože su zvyklej, že hranice na rakousko jsou obrovský zářící monstrum, kterýho si prostě musíš všimnout, čekal jsem to všude, tedy i na slovensku.. co se nestalo.. jedu asi 90 (na ty serpentýny dost rychle) a najednou z ničeho nic se z tý tmy a ještě z kopce vyloupla vodorovná větev s cedulou stop a koukám hranice! abych tou "závorou" neprojel, zabrzdil jsem... tedy najednou se z obrovskýho oblaka čoudu ze spálenejch pneumatik napřáhla ruka celníka se slovy: "co to tu vyvádíš?!!" a já, ještě "posilněn" jsem úplně ztuhl a hodil po něm občanku, pas, očkovák psa, kartičku dárce krve, šalinkartu... no prostě všechno co bylo po ruce.. on toho půlku sebral ze země a říká: "a číslo bot?" no a v tý chvíly jsem ho už vážně nestih!! :D ale měl smysl pro humor. Číslo bot jsem mu neřekl, protože jsem nemohl mluvit, on se zeptal: ˇ"nějaký tovar?" - já na spolujezdce: "co říkal?" - spolujezdec: "jestli vezeš něco k proclení!! vole!" - já: "ne" - celník: "jeďte" a taxem jel... na klíně šlukovku, v autě hafo hulení... ale před hranicema na slovenský straně jsem to už uklidil.. ty jsem už čekal...
Mios
No ja ti moyem popisat iba moje zazitky s cestou autobusom. Proste sme vsetci vystupily ukaali pasz a isli dalej SK- CZ hranica je uplne OK.
onika
No my tam byli asi pred 14 dny. Dopredu nas znamy varovali, ze nektery celnici jsou docela vostry - prolejzali jim auto asi dve hodiny - a nic, nic totiz nevezli. Ale pokud to chcete mít po jistotě je nejlepci prejizdet hranice kolem 4 ráno, v 5 se totiz stridaj a kdo by mel chut delat pres cas. My jsme to takhle udelali a veselymu vyletu uz nic nebranilo.
Idea
cau
no podle me ,je to vsecko o stesti na jakyho narazis celnika a jakou ma zrovna v tu chvili naladu

Pred mesicem sme jeli na slovensko ,ted nevim jakej to byl prechod myslim Bumbálka , s dvema kamosema ve veteranskym vartburgu z roku 1960 asi ,fakt nadherna limuzina ;) ,tam sme projeli v pohode ale kdyz sme se vraceli z5 do CR ,tak nas odstavili a rozebrali nam auto ze sem docela cumel ,jeli sme tam pro naky zavareny okurky ke kamosove babce a jako vsechny sme je museli otevrit ,vokurky v prdeli,posrana nalada znate to ... no proste HC ,nakonec sme tam stravili neco pres dve hodiny,ale nastesti sme zadny weed nevezli..

drinker hulič
no tak jo, ja to asi risknu :D jinak nepovezu toho moc jenom trochu na par brcek a tak... znate to :)
diky za odpovedi a zkusenosti!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma