Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
První pokus indoor: 115W mikrogrowkýbl. - Klikni zde pro originální téma
Jimmy
Zdravím příznivce nižších watáží. V úvodu upozorňuji na to, že tento thread vytvářím po oslavě dokončení mikrogrowu, takže ještě moc nerozeznávám tvary a z uší mi ještě leze dým, omluvte prosím pravopisné chyby.

K věci:

Jako box posloužil kýbl od primalexu 20L. Vylepen growfolii, ve víku vyřezán přítah: 50mm PC větrák, Odtah 80mm PC větrák. Sluníčko je Spořivka od Philipsu, žere 20W a podle všeho by měla svítit jako 115W. 1350 lumen.


Osazenstvo na tento můj první indoorový grow mi poskytl uživatel Ruprecht, tímto mu děkuji za řezy, které přečkaly bez úhon jízdu na motorce :D A mám tu celkem 7x Top 44 + 1, ten se zlomil :D a je mi ho líto vyhodit tak jsem ho píchnul do misky, snad z něho bude aspoň gram :D Takže celkem 8x Top 44. Lebedí si v hlíně, substrát pro výsev a množení. Už teď jedu 12/12. Hnojky budou Plagron Terra Bloom.

Tak a na fotce je pohled na celek.
Jimmy
Přidávám foto víka
Jimmy
A ještě holky už v hlíně... je to můj 1. indoor, prosím o rady, kritiku, pochvaly a K :D
zdravim... máš to moc pěkný, nikdy by mě nenapadlo pěstovat v kýblu od primalexu :D .Tak snad z toho něco budeš mít.Držim ti palce ;)
Ty máš tokovou možnost mít řezy a zabyješ to usporkou???Přidej tam ještě jednu usporku o stejnem příkonu jinak to upně zabiješ.Muže to být krásný grow ale jedna usporka navíc ti elektroměr
neprotočí.Chválím výběr odrudy top44 je nice.Hnojivo plagron terra bloom je v pohodě ale třeba alga bloom je lepší protože je 100 procentně organické.Ps.posílám karmu na posílení.
http://www.klecka.cz/growshop/ssr/P...loom_0_5_l.html
ZivyKvet
zdraviiim ak som spravne pochopil tak v 20l kybli mas 7 rastliniek a jednu 20W usporku? suhlasim s kolegom Purple daj tam este minimalne jednu aj ked ja by som tam radsej svacol minimalne 70tku sodik ale aj ten by mal problem zo siedmimi klackami... takze nebuc halmuzny a investuj daco... pokial nezainvestujes tak to bude velmo predrazena uroda... heeeej a este daco to tienidlo na tu staticku usporku je s tej kuchynskej alobalovej misky ze? a nieje ani na retiazke..... no ja ti neviem... dalsi problem vidim v tom ze tie crepnicky sa mi zdaju dost malicke a pokial viem tak konope je na korenovy bal a jeho obmedzovanie velmi nachylna.... dalej k ventilacii... neda sa ti prerobit ten ventilator co vhana vzduch na ofukovy?? myslim ze je zbytocne mat aj pritah aj odtah a este k tomu ked pritah ma 50 kubikov a odtah 80 ci kolko to je....
ale inak prajem vela uspechov ZK

EDIT: ale ten kybel vyzera stylovo to musim uznat:D
MojeMalickost
Hej tak to stinidlo me totalne uzemnilo, kdyz tvrdim ze to je ulet tak to nemyslim zle :)

Ale nazev dredu je dosti zavadejci... 115W je srovnani te sporivky s zarovkou tzn ze sviti stejne jako klasicka 115watova zarovka. Je ve zvyku psat tech 20 ...
Rascal33
helou :c)
kýbl je luxusní musím říct.. chválím profesionální přístup od začátku :c) jen dvě věci..

zkus si zjistit barevné spektrum té úsporky co tam máš, to je stejně důležité jako světelný tok... potřeboval bys tak 2700K aby ti to pod tím pěkně kvetlo, růstovou fázi můžež vzhledem k velikosti kyblíku klidně přeskočit nebo ji mít tam týden max.. (v závislosti na genetice a velikosti řízků)

a druhá věc, těch 115W je blábol, orientuj se podle normalniho nominálního příkonu tj. 20W a ten tvůj kyblíček by určitě chtěl alespoň dvě.. zas tolik nestoji a kdyz uz si k tomu pristoupil tak zodpovedne, myslim ze druhou (v idealnim pripade i treti) zarovkou bys rozhodne neprohloupil..

at se dari! budu te sledovat :c)
Jimmy
Zdravím prátelé. Tak k současnému stavu: Mikrogrow je načerno napojen k rozvodu el. energie ve sklepě a je schován pod schody do sklepa. díky tomu je zde možnost odhalení všetečnými zraky znuděných důchodců. Proto jsem zvolil možnost předání řezů ke strýcovi, který by se o ně postaral... (lepší než průser z odhalení). V pátek se snad dozvím, jestli klacky změní bydliště. Pokud však ne, přibude další spořivka.

Později přiložím foto umístění mikrogrowu.
Jimmy
Zde foto umístění
Jimmy
Holky den po přesazení
Jimmy
Zdravím, tak kytky jsem po dokončení všech úprav nechal na 18/6. Dnes se dovím, zda změní bydliště, či nikoliv. Jinak kytky nevypadají, že by jim něco chybělo, naopak krásně rostou.

Zde foto, 4 dny po přesazení.
Nexius
No musím říct, že máš fakt odvahu nebo prachy nazbyt :D...nakoupit řezy řekněme 80-100kč/ks, do toho světlo, hlínu, květníky, větráky...dohromady řekněme 1500 a nacpeš to pod schody(v paneláku??)...:D
Jimmy
No jo... nejsou možnosti umístění... mít to kam dát tak už jedu HPS 250W :D
Jimmy
Tak a máme tady další update. Kytičky jsem nakonec i přesto, že jsem psal, že už jedu 12/12 nechal týden na 18/6. Daří se jim a dnes dostaly podomácku vyrobený pachový filtr, druhé sluníčko a první zálivku s Alga Bloomem. Zde foto kytiček, týden po umístění do boxu a přesazení. Z důvodu lepšího prosvícení a místa jsem nakonec tu nechtěně zastřihnutou dal kámošovi, takže nyní je setup 7x Top 44 a 2x20w.
Jimmy
Ještě foto vylepšeného sluníčka, dal jsem na Vaše rady, snad se to vyplatí :-)
Rascal33
luxus, nebudes litovat, good luck!
Jimmy
Ted jsem se byl podivat na kyti, a napadlo me, jestli je neohnu. Jeste to prozkoumam a jestli k ohybani dojde, budou fota.
Jimmy
Tak a mame tady dalsi update. Holky uz 100% prokorenily hlinou a tudiz by uz snad nemusely jet tolik do vysky, ohybani padlo, jednu kytku jsem skusil ohnout prez ty pulmesice a zdeformovalo ji to stonek, kytky je maji velice tluste. Snad nakonec ohybani nebude treba. Jinak kytí jsou 10 dnu presazene a 3 dny jedou na kvet.
Jimmy
Tak kvůli zavádějícím informacím v názvu threadu, na které se omlouvám tento thread uzavírám a zakládám nový. Sledujte na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46778


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma