Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
jakoby mi vetřelec do duše nahlédnul podruhé - Klikni zde pro originální téma
Stejnej setup jako první kolo.
Odrůda White widow(sensi seeds) 9kousků
white widows
Jak je na fotce vidět, byl přidán el.přímotop, protože teplota se pohybovala okolo 16°C.Je spolu s odtahem napojený na termostat a ten spíná střídavě odtah i přímotop v zavyslosti na teplotě,kterou si nastavím(momentálně 23°C).
aktualizace.dnes přepnuto na květ.
ve 13 dni květu vypadají holky asi takhle.
13 den květu
nejake fotecky z 20 dne kvetu
20 den květu
23 den
na fotkach to neni videt,ale trosku mi holky prerostli(ani ne tak do vysky).jsou brutalne rozvetveny a i spodku je prehrsel,takze to chce nejaky radikalni reseni........nechat z 9 jen 6 kytek(je mi lito je vyhodit),pekelne je prostrihat a to nejen spodky,rozsirit pestebni plocu(nebyl by problem ,ale vzhledem k tomu,ze nemam uzavreny box a je dost velky unik svetla,tak to nebude moc efektivni) a posledni moznost prdnout tam 750w,ale jsem ted o vanocich dost financne omezenej a nechce se mi vyhodit 3 litry),nebo jeste koupit A-winga..........toz nevim jak se rozhodnout.
jeste neco
nikdo nic?myslel jsem,ze mi to nekdo pomuze tohle dilema rozetnout.
Časlove
Čus! No ta 750ka, já bych řekl, že už takovej rozdíl oproti tomu šestikylu neni, a stejnak by si musel rozšířit plochu, aby to mělo nějakej efekt...
Zkus se třeba podívat do bazaru jestli tam někdo neprodává winga, ale stejnak to tu plochu rozšířit bude chtít, ale to by neměl bejt problém, jak sem koukal na ty fota.
Jinak uplně chápu, že se ti to nechce vyhazovat:).
Jo a jak velkej prostor máš ted zaplněnej?
Po minulem kole jsem posunul folie o 15 cm dal,takze soucasna plocha je 125/125.Plochu muzu zvetsovat neomezene,staci posunout folie,ale bojim se ,ze uz je to na hrane,protoze nemam folie az ke stropu a dost svetla nad nimi unika(ted je to tak akorat).Uz jsem se rozhodl-koupim(mozna pujcim 750w a na 20% jestli zbudou prachy A-winga).
Kadrolinka
....takhle jsem si je vyskládala já.......na spodku nic neni, mám ho určitě 10cm holej (taky jsou mladší).....a do sítě si je pěkně propletu jednu vedle druhý, jsou pěkně provzdušněný...a manipulovat můžu s každou zvlášť.....taková homemade mobilní siť i když už vím, že budu muset nastavit postranní tyčky a uplést ještě jedno patro......
Parada,fandím a doufam,ze to dopadne podle tvych predstav,ale nechapu co tim chtel basnik rict.......?kdyz si zvetsim tu tvou fotku,vidim,ze spodek holej nemas.a kdybych chtel udelat neco v tomhle duchu,tak to vyjde na stejno,jako postavit kralikarnu.mam to o par vetvicek kosatejsi nez ty a nevyplati se to.a mladsi nejsou......jinak tvuj pocin je hodne peknej,sleduju ho a jsem zvedavej,jak to dopadne.diky za pomoc
Tak u nekterych kytek se mi dost vytahuji vrsky,coz se mi u tehle odrudy a u tohoto fenotypu obzvlast nikdy nestalo.pricinou je podle mne teplota roztoku,ktera byla v poslednich dnech kolem 16st,ale zarazi me,ze je to jen u 3 kytek.zitra to nafotim a doufam,ze mi nekdo poradi,jak tomu predejit,popr. potvrdi mou teorii.
34 den kvetu
aktualizace:prdnul jsem tam tu 750ku a den po uverejneni fotek snizil pocet kytek z 9 na 8.Ted je to krasne prosviceno a myslim,ze i na vynosu se to podepise priznive.sklizena kytka byla pouzita na vyrobu masti.
Ve 43 dni vysazeny hnojiva a uz jen proplach vodou.Pokud stihnu koupit final sollution,tak primycham.
Dns udelan pro jistotu poradnej proplach a v sobotu jdou v 60 dnu pod nuzky.ztratil jsem fotak,ale pujcim od kamose a vse nafotim.uz ted vim,ze to bude muj mnozstevni rekord.Palice jsou sice ridsi,nez bych u tehle odrudy a hlavne phena cekal,ale prikladam to na vrub nizsi teplote zalivky.v tomhle mrazu to jinak byt ani nemohlo.
No premyslel jsem o tom a uz jsem to takhle jednou resil,ale na tech par dnu proplachu uz na to prdim.za 5 dni to sklizim,takze uz bych to stejne nezachranil.
LIEROS
cus kamo vypada to pekne jen byto chtelo nejakej novej up fotek.
sklizen preji bohatou a velkolepou!!!muzem pak trebas dat brko ne?az to bude vsechno poschlý.ja sklizim asi za 15 dni tak bych ti to vykompenzoval též.
jo dikec jeste jednou zaty rezany sou mrte dobry akorat jeden posel,vlivem stresu skoda ho no.

smejse mejse
Update by mel probehnout zitra,pozitri.Fotak uz je doma,jeste se s nim naucit delat a hned neco postnu.
Hlava
Prosimte tak ty fotky aspon otoč , at si neukroutime krky , pak smazu , at to roste cau Hlava
LIEROS
tesim se tesim se na konecny vysledek pana mrtě pěstitele tipuju tak 1 KG


(pak taky smazu)
LIEROS
tak co kámo ??jak to stebou vypada ??no a jak to vypadá stvyma holkama ??
Tak prihazuji fotky z posledniho dne zivota.kytky meli poslednich 56 hodin tmu.kosa probehla v 64 dnu.na fotkach a ve skutecnosti vypadaji monstrozne,ale jsem dost sklamanej,protoze palice jsou dost ridky.
Tak prihazuji fotky z posledniho dne zivota.kytky meli poslednich 56 hodin tmu.kosa probehla v 64 dnu.na fotkach a ve skutecnosti vypadaji monstrozne,ale jsem dost sklamanej,protoze palice jsou dost ridky.Kdybych tuhle odrudu a tohle pheno v minulosti nejel,tak bych rekl,ze se u nej proste projevila sativova povaha bile vdovy,ale tim to nebude.problem vidim v kolisave teplote roztoku od pulky kvetu(12-20°C).teplota u vrcholovek krasnych 24°C ,ale ve vysi kvetinacu klesala az k 12°C.
sorry,za ne moc prehledne a mnohdy podezrele se opakujici fotky,ale hazu to sem tak jak to mam ve fotaku.nespal jsem uz dost nad ramec svych fyzickych moznosti(strihani zabralo 5 hodin a uz kdyz jsem zacal jsem byl zralej na kute) a nemam chut se tim prolouskavat.zitra to kdyztak promazu.
...
....
.....
Kdo chce,muze si tipnout vysledek:1.cena K+,2.cena K+,3.cena K- :-)
LEM
Tak já to odstartuju....vypadá to na slušných 633g, super
jen opet upozornuju,ze ve skutecnosti jsou palice ridke.na fotkach to tak nevypada.muj tip je 640g.
Machoman
530
marihuskilzz
Krásných 468 g
Chef
chtelo by to fotku celku, ale tipnu 545)
tohle jsou bohuzel vsechny fotky,ktere se mi podarilo udelat.baterky vypovedely sluzbu.probehl jsem celej barak,ale jiny nenasel.kytky uz se houpou.V p.c.32 je nafocena samostatne jedna kraska.muze slouzit jako dobra napoveda,protoze byly vsechny zhruba stejne.tzn. 8x? :-).
LemonJelly
Tipnem si 585g.

Dufam, ze budes spokojny s kazdym gramom :smoker: :frog:
jeste neco k suseni:susim v roomu pri teplote 21 a zapnute ventilaci.Vim,je to trosku skoda,ale tlaci me dost cas a nemuzu to susit vic jak 5 dni.material pak nechavam zrat ve sklenicich.
LIEROS
jakto ze te tlaci cas ??? jinak moc pekne palice se ani nezdaj ridke.
sem zvedav na celkovou vahu a smokereport.

jo a tipnu si 469,4 g
kobra777
Zdravím, krásné knedle:):):) typnem si rovnejch 593ggggramcůůůůů.Jen tak dál!!!
tak dnes hodim konecny cislo a S.report
SaMoLeBKa
420
Pestovatel
552,4g ale prajem rozhodne viacej
strejdaa
Moc pěknéé.. Zkusím krásných 531g :)
LIEROS
tak kde ses stim vysledkem ???nejak to vazne ne??ani na PM nepises

toje hrozny

urcite mas dost prace co :[
lopatak
Cau cau taky si tipnu krasnejch 612g krasny pokourenicko
no tak trosku jsem se s reportikem opozdil,ale mel jsem mensi uraz a lezel v nemocnici.dnes nebo zitra uz to tady bude.zatim je jeste par hodin na tipovacku :-).
Vse zvazeno.dnes v 20:00 koncim tipovacku a napisu konecny vysledek.
pan.smakovicka
515g
podpapirnik
535g luxusního kouřeníčka
499g
G.M.O.
410g
takze.......konecny vysledek je krasnych 601,6 (bez spodku).

1.misto: lopatak K+
2.misto: LemonJelly K+
3.misto: LEM K- (je mi to lito,ale pravidla byla predem stanovena,tak snad to budes brat sportovne)
LEM
to se zase příště zúčastním:D Jinak gratuluju a ať chutná...

PS: samozřejmě to beru sportovně...
lopatak
Diky. preji pekny zhulenicko
zitra mozna hodim nejake fotky susiny
tak smokereport:prubnul jsem to az vcera,protoze jsem mel dost bolestivej uraz a spolecne s leky mi huleni delalo dost problem.no a k veci:i kdyz sjem to proplachoval dyl,nez jsem puvodne pocital,tak to nestacilo,AHcka jsou tam proste citit jak prase,uz je nepopjedu(nemel jsem na vyber,dosly hnojky a byl jsem linej zajit koupit, AH jsem mel z minulych kol).presto jsem spokojenej,vune,orosenost pryskyrici masturbozni a ucinek nezapomenutelnej.je uplne jedno kolik clovek da,protoze je do 15 minut zmastenej jak prase(ucinek se dostavuje s malym zpozdenim),presto to neni uzemnovak.chut,jak jsem psal naprd,ale vune je strasne jemna,ale zaroven mega intenzivni.je to citit az za roh :-).nevim k cemu prirovnat,protoze bych kecal.nemam na to dost jemnej frnak.kdo prubnul vi.
LIEROS
jj ja sem mel cest prubnout 20 ges a hned sme to s kamosem zhulili mazec vune vzhled neskutecna, chut neni zas tak hrozna ale trochu sem si vsiml ze me pak pali rty to bude asi fosfor nebo nevim.

ale mazec K plus kámo
tak neco malo fotek sucheho matrose.
kola666
455ge je moj t i p :)
citace:
Původní příspěvek od kola666
455ge je moj t i p :)

sorry,ale trosku pozde.vysledek si najdi o par prizpevku vys.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma