Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak je na fotce vidět, byl přidán el.přímotop, protože teplota se pohybovala okolo 16°C.Je spolu s odtahem napojený na termostat a ten spíná střídavě odtah i přímotop v zavyslosti na teplotě,kterou si nastavím(momentálně 23°C).
na fotkach to neni videt,ale trosku mi holky prerostli(ani ne tak do vysky).jsou brutalne rozvetveny a i spodku je prehrsel,takze to chce nejaky radikalni reseni........nechat z 9 jen 6 kytek(je mi lito je vyhodit),pekelne je prostrihat a to nejen spodky,rozsirit pestebni plocu(nebyl by problem ,ale vzhledem k tomu,ze nemam uzavreny box a je dost velky unik svetla,tak to nebude moc efektivni) a posledni moznost prdnout tam 750w,ale jsem ted o vanocich dost financne omezenej a nechce se mi vyhodit 3 litry),nebo jeste koupit A-winga..........toz nevim jak se rozhodnout.
Čus! No ta 750ka, já bych řekl, že už takovej rozdíl oproti tomu šestikylu neni, a stejnak by si musel rozšířit plochu, aby to mělo nějakej efekt...
Zkus se třeba podívat do bazaru jestli tam někdo neprodává winga, ale stejnak to tu plochu rozšířit bude chtít, ale to by neměl bejt problém, jak sem koukal na ty fota.
Jinak uplně chápu, že se ti to nechce vyhazovat.
Jo a jak velkej prostor máš ted zaplněnej?
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Po minulem kole jsem posunul folie o 15 cm dal,takze soucasna plocha je 125/125.Plochu muzu zvetsovat neomezene,staci posunout folie,ale bojim se ,ze uz je to na hrane,protoze nemam folie az ke stropu a dost svetla nad nimi unika(ted je to tak akorat).Uz jsem se rozhodl-koupim(mozna pujcim 750w a na 20% jestli zbudou prachy A-winga).
....takhle jsem si je vyskládala já.......na spodku nic neni, mám ho určitě 10cm holej (taky jsou mladší).....a do sítě si je pěkně propletu jednu vedle druhý, jsou pěkně provzdušněný...a manipulovat můžu s každou zvlášť.....taková homemade mobilní siť i když už vím, že budu muset nastavit postranní tyčky a uplést ještě jedno patro......
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....
Parada,fandím a doufam,ze to dopadne podle tvych predstav,ale nechapu co tim chtel basnik rict.......?kdyz si zvetsim tu tvou fotku,vidim,ze spodek holej nemas.a kdybych chtel udelat neco v tomhle duchu,tak to vyjde na stejno,jako postavit kralikarnu.mam to o par vetvicek kosatejsi nez ty a nevyplati se to.a mladsi nejsou......jinak tvuj pocin je hodne peknej,sleduju ho a jsem zvedavej,jak to dopadne.diky za pomoc