Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250 W - "19" x Jack Herer - Klikni zde pro originální téma
marie
250 W - "19" x Jack Herer
marie
Osazení 17 x Jack Herer + 2 x indika (pravděpodobně White Russian)
Světlo 250W GIB
Hnojivo Atami B´Cuzz Soil A+B
Doba květu pod HPS 49 dní.
Výnos 75 g + 9 g.
marie
Zdravím přátele rostlin.
Zkoušel jsem pěstovat větší množství rostlin ve své ubohé skříňce. Vybral jsem si k tomu JH. Udělal jsem 19 řezů a nechal je růst venku. Bylo léto, srpen. Začali i nakvétat. Ušetřil jsem nějakej týden ve skříni.
Venku jsem je měl v miniaturních květináčcích (asi tak deci a půl). To zabránilo bujnějšímu růstu a drželo je pěkně na uzdě.
Pak jsem je přesadil. Do uřezanejch PET lahví. A dal pod sodík. Objem substrátu byl tak 0,75 l. Zajímalo mě, co to udělá.
marie
Řízky měly před přesazením od 6 do 15 cm. Brzy jsem zjistil proč. Nějakým nedopatřením se tam cosi přimíchalo. Ale zas tak to nevadilo..:)
Evidentně nějak moc nestrádaly. Teplota dobrá.
Vzhledem k subtilnosti rostlin jsem dle mého názoru mohl jít i na 30 rostlin.
marie
Ale nakonec, zas tak o nic nešlo. Rostou i s minimem hlíny. Nutno ale dodat, že B´Cuzz jsem dával do každé zálivky. A nakonec samozřejmě Final Solution od AH. Vyčistí rostlinu a zjemní chuť.
Jack sám o sobě zas až takovej zázrak není, ale ve výsledku jsem byl spokojenej. V zásadě...
loner_x
Hehe cože?! :) ?!?"Jack sám o sobě zas až takovej zázrak není"?!? heheeeee tak ty jsi mě teď opravdu rozesmál, protože jestli máš opravdu tento pocit, tak mi věř, že pravého Jacka Herera od sendi seeds jsi určitě neměl..což bych i já řekl při pohledu na tvé foto tvých kytek..
Tím tě nechci nijak urazit kytky to jsou pěkné, jen se musím zastat pravého Jacka Herera od sensi seeds..kdo nevyzkoušel neví..:bong:

http://grower.cz/semena/jack-herer

PEACE
marie
To je právě to. Koupíš řezy od kámošů. Řeknou: je to JH. A co ty víš? Tak asi je, když to sou kámoši. Proto jsem si radši letos koupil sema sám. Ale beru tě za slovo. Když budu chtít zkusit tutovku Jacka, beru od Sensi. Moc dík za připomínku.
marie
Ale ať to teda ve finále bylo, co chtělo, my jsme tomu pracovně říkali Jack. 75 g čistejch květů udělalo taky radost, a ty dvě indiky ještě větší.
A rozhodně další zkušenost.
hlavne nech chutna a napis kratky smoke report. jacka som este nekostoval. kazdopade davam K+
worrapS
petky bych nedoporučoval..i když se ve spod udělají díry, můžou nastat potíže s přelitím. tenhle problém měl kámoš, po přesazení do květináčů bylo vše ok. do malé skříně je dobré pěstit stylem scrog ;-) výnos >0,3g/W z 19ti kytek je nízký...btw já mám pod 250kulí 6 kytek, tak uvidíme :-)
marie
Vím, že výnos nebyl nic moc. Měl jsem takhle v plánu protočit všechny odrůdy, co jsem měl k dispozici a udělat nějakej srovnávací závěr. Začal jsem tímto, i když jsem věděl, že výnosově je to slabší kus. A tím jsem taky skončil. Ale zas tak mi to nevadí. Scrog bych zkusil. Jak říkám - pěstím teprv 3/4 roku. 6 kytek v šestkách jsem tam dal, ale to je max. To jsem normálně štípal a kolínka. Ale to teda byly různý odrůdy. Každým pěstem se učím a každej mi něco dá. Každopádně to jde i v petkách. A záleží taky na genetice.
YagoMan
Zdar draku ;)
perfektní, fakt dobrý a taky poučný, víc takových lidí co jdou do různých experimentů.
Když nás bude víc nebudem se bát vlka nic :rasta:
K+
worrapS
zajímalo by mě, jakou hlínu jsi použil?
BLABLA
kémo máš tam odemne káčko za snahu a elektriku
skoda že jsem nefotil když jsme narvali čtyřkilo do sklepa a na strop uchytili prostěradla a osazenstvo white skunk z outu, moc řízků, málo hlíny, jen šlahouny který se museli vázát bo se lámaly, elektroměr turn and turn a výnos malá hromádka, ale bylo na co koukat, privátní TV, navíc ten white skunk venku nedojel, tak aspoň jsme koštli
jo a málem bych zapoměl, JH mnou vypěstovaný z rízků tady z G od člena G :D bylo to nejsilnější hulo co jsem kdy hulil, začátky testování tohoto modelu se podobalo požití tripu, tak nevim co ty jsi kde pochystal, peace to all
marie
Děkuju všem. Myslím, že kdo chce, jde správným směrem. Máme mety, zlepšujeme se a z takovýchto pokusů, byť nevýznamných se poučujem. blabla, věřím ti. Stačí mi cena. Mělo by to bejt dobrý. Ale ser na to. Teď mám doma od dutch mix. Mazar, Blueberry a Orange. Takže příště stoprocentně korektní report.
Next stage - hydro...
marie
trochu lepší fota..
citace:
Původní příspěvek od marie
To je právě to. Koupíš řezy od kámošů. Řeknou: je to JH. A co ty víš? Tak asi je, když to sou kámoši. Proto jsem si radši letos koupil sema sám. Ale beru tě za slovo. Když budu chtít zkusit tutovku Jacka, beru od Sensi. Moc dík za připomínku.


...to je právě střed pudla.
Takovýho kámoše bych nakopal do ř... až bych mu vykopal druhou díru do prdele.
Podle fotek to JH nebude a to co psal kolega nademnou,z jacka od SS by ti praskla hlava to mi věř.
Proč to tedy není moc rozšířená genetika??
...není tak výnosná,spíš pod průměr,což se dá nahradit větším počtem kytek že...
Při selekci kterou jsem měl možnost sledovat se nepovedlo ze 6ti phen vybrat tak nějak favorita,stálost nebyla tak rozhozená

Jinak kytičky pěkné,vytknul bych jen fakt,že některé brzo ztrácí barvu,podle těch dvou vrchních fotek.Budou náročnější na krmení,to je většinou problém při sazení různých genetik,každá je totiž jinak hladová.
pis
romis


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma