Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
20x NEBULA - 400W - SCROG - autom. zavlažování - Klikni zde pro originální téma
Tomcek
Po krátké pauze rozjíždím další, v pořadí 3. kolo indooru.
Tady jsou podrobnosti:

Rozměry skříně: 80x100x17O

Světlo: Osram Plantastar 400W
Folie: Diamantová folie.
Přítah: Kovový větrák 12x12 cm (požívám pasivní přítah, větrák jen když potřebuju nasát čerstvý vzduch do skříně)
Odtah: Ventilátor TT 125 – 220/280 m3/h, pachový filtr homemade
Ofuk: Klipsňák, stolní ventilátor
Zvlhčovačka - zvlhčuje
pH metr, Ec neměřím

Hnojky:
Terra Grow
PK 13 - 14
Alga Bloom
Phytamin
BioBIZZ Fish mix
Final solution
Bat Guano

Substrát: Plagron Bat mix

Řezy: 20 x Nebula

Oproti minulému kolu, kdy bylo ve skříni 9 kytek, jsem se rozhodl, že to pořádně zaplním. Proto těch 20, ikdyž se to někomu může zdát moc. Mám v plánu to nenechat moc vyrůst - ideal tak 60 cm a rvat to so scrogu. Novinkou je taky automatické zavlažování. Ještě to nemám v kupě, chybí mně ještě nějaké spoje (viz foto) a hadičky + vana na zálivku. Čerpadlo sem si koupil klasické akvarijní s průtokem 2000l/hodinu. Zkoušel jsem to a vypadá to že by s tím neměl být problém. Ke každé kytce budou vyvedeny 2 skleněné kapiláry. Celý zavlažovací systém, kromě vany a čerpadla mám zdarma od kamoša z nemocnice - díky Hrabo :)
Machoman
čágo,do te vany na zalivku přijdou hnojky? na to Plagron není delanej,lepší volba bude jen voda a přihnojovat ručne...pokud to teda tak není myšleny.

Zaštípat a roztahat přes sít bude na tu Nebulu dobrá volba,tož at to jede jak má;)
Tomcek
Jo přesně jak říkáš, přihnojovat budu ručně....
Tomcek
Kytky se pekne chytly ale na par listech sem objevil vyschle fleky....nahazuju fotoz a doufam ze se tu objevy nejake rady. Zkusil jsem oddalit lampu a pohnojil sem to 2ml terra grow na 1 litr....mezi 2O rostlin slo 3,5 litru zalivky. Su moc, poslechnu chrčeni vetraku do 12cti a du spat....
Slartibartfast
60cm na přepnutí je hafo moc, jinak zavlažování z nemocnice je haluz nápad :-D pan ministr zdravotnictví by stoho měl určitě radost
Tomcek
Chaa, mozna by me za to aji pozval Přema Podlaha do receptáře :D Tech 60cm nebylo na prepnuti, ale na maximalni vysku kytky.
Tomcek
Vypada to ze kytky se trochu zlepsily....pekne se zazelenaly a vytahly. Dneska sem vetsinu zastrihl, 3 jsem zkusil FIMem a par jich zustalo nezastrizenych. Dostaly dalsi zalivku s Alga growem a postrik fish mixem. Pocitam ze za par sni budu prepinat na kvet....
Machoman
Po zaštipu tu Nebulu přepínat za pár dnů není dobrej nápad-moc se ti nevytahne,radši si počkej alespon týden.
Tomcek
OK....dik za radu, nedival ses u me v galerii na ty nemocne listy? Vypada to ze uz je to lepsi ale prece jenom ty bys mohl vedet v cem to vězí.
Tomcek
Nahazuju nove photosss a prihodu, ktera kytkam urcite nepomohla. Vcera misto 18 hodin svetla dostala hodin 32......je to tak! Jak je to mozne....? Moje lennost neco poresit a radsi to nechat na potom. Každopadne kytky sem poradne zalil a kazdou chvili dostavaji postrik cistou vodou. Ve tme zustanou 1O hodin a pak jedou dal normal 18/6. Zavlazovani davam postuopne do kupy...myslim ze do konce tydne by uz snad mohlo byt.
Tomcek
Kytky uz sou vpoho, trochu sem je rozhodil od sebe pac zacaly pekne keříkovatět a zrovna sem je aji pohnojil terra growem....zitra se musim stavit do shopu pro nejake kolinka....ty minule nekam zahadne zmizeli.....
Tomcek
MiR,
dnes jsem kyťoury popresazoval do truhliku 15x15x20, nahodil par kolinek, postrikal fish mixem, zalil enzymama a du spat.
Tomcek
Fotozz z 21. dne na růstu....
Machoman
čágo pekny,už s klidnym svedomím mužeš přepínat;)

a obrat spodky
Tomcek
Byl nahozen SCROG.
Klimes
cau, podle me jsi tam tu sit dal moc brzo; myslim, ze ti to preroste, budes to mit zase rozhazeny, a pletivo nesplni svuj ucel; mel bys to sundat, dokud to jde, a dat to tam, az nahodi preflowers, a vyplest to tak, abys mel budouci palicky nad siti a pod siti vyholit, nechat jen listy, ktery casem pujdou taky pryc ...imho
a taky by me zajimalo, jak budes zalejvat ty kvetniky, co mas az uplne vzadu?
Tomcek
Jo no mas recht, shodim to a pockam. Zalivat se to bude tim zavlazovanim, to prijde co nevidet....
Parapa
Nechci ti do toho kecat pane, ale být tebou tak tam nedávám síť vůbec. Kytky máš hezky rozrostlé a prostor máš využitý na plno.
a tvoje čtyřkoule ti to prosvítí hezky. Podle mě ti to na výnosu moc nepřidá. S takovým počtem rostlin se to nějak dvakrát nevyplatí kdybys tam měl 4 kytky a chtěl s něma vyplnit prostor a nasolit tím pádem co největší efektivitu světla tak by se síť sešla....... Ale samosebou je to jen na tobě.
romaniak
Ja si naopak myslim ze ta sit je tam vhodna. jen nechat na rustu at se spravne rozvetvi do site a pak prepnout. je to jednodusi v kvetu a nemusis pak slozite protrhavat tolik jako bys jel bez site. ja jel prvni grow se siti a ulehcilo mi to trochu pri prechodu na hydro uz sit nepouzivam ale asi bych ti ji napoprve doporucil uvedomis si tam nektery veci ktery by ti unikly. Ale to je vec nazoru a jak to kazdymu vyhovuje. Respektive vse ma neco pro a neco proti.
Tomcek
2: Parapa
Jo klidně by to tak mohlo byt, ale mně nejde o výnos. Jde mně o to zkusit si SCROG, vychytat si to a zjistit jak se věci mají. Kdyby to bylo jen o výnosu tak to asi jedu jinak, to máš pravdu….

2: Romanin
Ted nevím jesi sem to dobře pochopil…..síť nahodils už na růstu, nechal jsi to prorůst a pak až po nějakém čase přepnul na květ? Jak jsi měl potom vršky vysoko nad sítí? A byly ve stejné výšce?

Po včerejší zkoušce sítě sem taky zjistil, že ne všechny vrchy už dorostli nad síť (síť nelze dal níž kvůli větráku na přítah), takže jak radil Klimes, ještě s tím počkám až se to trochu ustálí. Mezitím v klidu dořeším to zavlažování………každopádně dík za připomínky!
Tomcek
. . .
Zdarec. Síť by jsi tam měl dát ještěv růstové fázi. Jakmile se vršky dotknou sítě,okamžitě přepnout na květ 12/12 a ohýbat a ohýbat min. prvních 10 dnů pod síť v takzvaném růstovém spurtu. Po asi 14 dnech se to zastaví a ty už jen potom pozoruješ jak se tvoří paldy a nabírá to na objemu. Já myslím,že už je to dost přerostlé nad síť. jestli ještě můžeš tak ohýbej. jinak K+
Tomcek
Kvetou a moc pěkně voní
Tomcek
Takze sem to sklidil a ted pockam az to uschne a zhulim to....
Tomcek
Takze sem to sklidil a ted pockam az to uschne a zhulim to....
myemi
zdar chlape.mas to pěkný ale chtel bych se te zeptat jak to TTčko jede stim pachačem?.mam to samý a chci koupit pacháč tak jestli to maká dobrě.
Tomcek
Zdr, já jsem s tím spokojen. TTčko pěkně táhne, když je skříň zavřená tak nejde nic cítit. Požívám to i jako pasivní přítah a ve skříni se drží teplota okolo 28 stupňů při zapnutém světle.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma