Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hnojky:
Terra Grow
PK 13 - 14
Alga Bloom
Phytamin
BioBIZZ Fish mix
Final solution
Bat Guano
Substrát: Plagron Bat mix
Řezy: 20 x Nebula
Oproti minulému kolu, kdy bylo ve skříni 9 kytek, jsem se rozhodl, že to pořádně zaplním. Proto těch 20, ikdyž se to někomu může zdát moc. Mám v plánu to nenechat moc vyrůst - ideal tak 60 cm a rvat to so scrogu. Novinkou je taky automatické zavlažování. Ještě to nemám v kupě, chybí mně ještě nějaké spoje (viz foto) a hadičky + vana na zálivku. Čerpadlo sem si koupil klasické akvarijní s průtokem 2000l/hodinu. Zkoušel jsem to a vypadá to že by s tím neměl být problém. Ke každé kytce budou vyvedeny 2 skleněné kapiláry. Celý zavlažovací systém, kromě vany a čerpadla mám zdarma od kamoša z nemocnice - díky Hrabo
Kytky se pekne chytly ale na par listech sem objevil vyschle fleky....nahazuju fotoz a doufam ze se tu objevy nejake rady. Zkusil jsem oddalit lampu a pohnojil sem to 2ml terra grow na 1 litr....mezi 2O rostlin slo 3,5 litru zalivky. Su moc, poslechnu chrčeni vetraku do 12cti a du spat....
Vypada to ze kytky se trochu zlepsily....pekne se zazelenaly a vytahly. Dneska sem vetsinu zastrihl, 3 jsem zkusil FIMem a par jich zustalo nezastrizenych. Dostaly dalsi zalivku s Alga growem a postrik fish mixem. Pocitam ze za par sni budu prepinat na kvet....
Nahazuju nove photosss a prihodu, ktera kytkam urcite nepomohla. Vcera misto 18 hodin svetla dostala hodin 32......je to tak! Jak je to mozne....? Moje lennost neco poresit a radsi to nechat na potom. Každopadne kytky sem poradne zalil a kazdou chvili dostavaji postrik cistou vodou. Ve tme zustanou 1O hodin a pak jedou dal normal 18/6. Zavlazovani davam postuopne do kupy...myslim ze do konce tydne by uz snad mohlo byt.
Kytky uz sou vpoho, trochu sem je rozhodil od sebe pac zacaly pekne keříkovatět a zrovna sem je aji pohnojil terra growem....zitra se musim stavit do shopu pro nejake kolinka....ty minule nekam zahadne zmizeli.....
cau, podle me jsi tam tu sit dal moc brzo; myslim, ze ti to preroste, budes to mit zase rozhazeny, a pletivo nesplni svuj ucel; mel bys to sundat, dokud to jde, a dat to tam, az nahodi preflowers, a vyplest to tak, abys mel budouci palicky nad siti a pod siti vyholit, nechat jen listy, ktery casem pujdou taky pryc ...imho
a taky by me zajimalo, jak budes zalejvat ty kvetniky, co mas az uplne vzadu?