Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
HOLLAND - kolik sebou ?? - Klikni zde pro originální téma
tofi
mam takovy menší problémek,za pár dní jedu poprvé do Amstru a nevim kolik peněz si mam asi tak wošéfovat ceny ubytování a dopravy sem si sehnal můžete mi,ale někdo říct kolik Eur stojí takový ty věci který tam člověk kupuje jako gram skéra,semínka nebo dobrej bong díky moc všem a omlouvám se jestli to tady už je ale nenašel sem to tu.
tofi
řekněte mi aspoň kolik eur tam stojí ´g´ kámoška mi řekla celkem přesný ceny, ale před rokem a 1/2 a fšechno v guldenech.
Maggie
Hele, já přesně ceny nevím, ale o dost se to zdražilo oproti minulému roku a to tím přechodem na eura. Minulý rok jsme za týden dovolené dala cca 5 000,- Kč (jídlo sebou, spala jsem po kempech a hulila co hrdlo ráčilo). Letos to bylo asi o 3000 víc, ale v tom byly i nějaké vstupy na akce. Rozhopádně tam kvalitní hulčo vyjde levnějc, než tady. A doporučuju číst archív, páč tam se tahle otázka řešila už několikrát (a né zakládat nové téma, že?:)
acid.hack
Když chceš ušetřit. Vem stan, někoho opačného pohlaví, jídlo, aspoň 5000Kč. A máš IN dovolenou.
booth
byl jsem tam asi před měsícem a většinou maj ganju v pytlících za jednotnou cenu 10 euro, kupoval jsem WW a byly toho asi 3g, odhad :) připadalo mi toho fakt dost. Jo a nabalený joint, míchaný s tabákem, model fakt nevím, ale poněkud jsem po tom umřel :) stál kolem 3 euro
tofi
díky, ušetřily ste mi dnešní stres z toho kolik mam vyměnit eur :o)

to maggie:promiň,ale nemůžu najít všechno a hlavně sem chtěl mít aktuální informace,protože ceny se můžou měnit každý měsíc


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma