Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam takovy menší problémek,za pár dní jedu poprvé do Amstru a nevim kolik peněz si mam asi tak wošéfovat ceny ubytování a dopravy sem si sehnal můžete mi,ale někdo říct kolik Eur stojí takový ty věci který tam člověk kupuje jako gram skéra,semínka nebo dobrej bong díky moc všem a omlouvám se jestli to tady už je ale nenašel sem to tu.
Hele, já přesně ceny nevím, ale o dost se to zdražilo oproti minulému roku a to tím přechodem na eura. Minulý rok jsme za týden dovolené dala cca 5 000,- Kč (jídlo sebou, spala jsem po kempech a hulila co hrdlo ráčilo). Letos to bylo asi o 3000 víc, ale v tom byly i nějaké vstupy na akce. Rozhopádně tam kvalitní hulčo vyjde levnějc, než tady. A doporučuju číst archív, páč tam se tahle otázka řešila už několikrát (a né zakládat nové téma, že?
byl jsem tam asi před měsícem a většinou maj ganju v pytlících za jednotnou cenu 10 euro, kupoval jsem WW a byly toho asi 3g, odhad připadalo mi toho fakt dost. Jo a nabalený joint, míchaný s tabákem, model fakt nevím, ale poněkud jsem po tom umřel stál kolem 3 euro