Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Velikost kytky - Klikni zde pro originální téma
Engaren
Chytam se sadit kytku.Všechno už je připraveno, ale dělá mi starost velikost krabice.(85 cm)Z bezpečnostních důvodů nelze udělat větší.Mohl bych nechat kytku vyrůst asi tak 80 cm a pak ji nechat vykvést.Budou mi na ni stáčit dvě 20w zářivky. Obě jsou speciálni na růst rostlin. (Gro lux)Zbyly mi z akvária.
Hlava
Takovej drobnej problem , :smoker: když přepneš kytku z růstu 18/6 na květ 12/12 tak vyleze většinou ješte o 2třetiny původní velikosti .

Měj se Hlava :eek:
Engaren
Šlo by tedy nějakým způsobem vypěstovat kytku 80cm vysokou?Na netu jsem viděl i menší.A paldy měly dost good. A co to osvětlení?
borifield
jasne ze to jde.naposledy jsem sklizel kyti vysoky 60 cisel a to se i nekomu zdalo moc .bylo to ale pod 400w.
Engaren
Světlo bych sehnal, ale nějaký recept nemáš. A dalo by se vůbec i pod těma zářívkama něco vypěstovat. Jaký druh bys mi doporučil.






kralicek
Kytka se skoro dvakrat tolik vytahne!!!to znamena prepnout na 12/12 v 40 nebo 50 cislech.Pak je tu problem nevim zda ti ty dve 20W dosviti až dolu na spodni listy kdyz uz bude mit vyšku 60cm???(vrchni listy zabrani svetlu dolist az naspod). Vydim to tak - od zacatku spustit svetla co nejniz a vypestit peknej kerik!!!:cool:

[Edited by kralicek on 17-08-2002 at 09:34 PM]
Lemarc
zářivka Grolux je dobrá na růstovou fázi
na květ potřebuješ světlo s větším podílem červené, takže sodík.
Kytku múžeš přepnout na květ třeba už ve 20ti cm.
Než se do toho ale pustíš ujasni si co vlastně chceš, jaký systém, seed, atd. .... zkrátka víc čti než se začneš ptát, je tady toho spousta :)
Hlava
Já osobně jedu 600W a přepínám to ve 20ti centimetrech :cool: pak mi kyti vyjedou na max 65cm . Pak už se jenom nafukujou palice , ostatně můžete se podívat do odkazu v mým podpisu :smoker: posledni dvě strany :sun:

Tady dole , hi Hlava :devil:
Engaren
S tím dosvícením až na spodek kytky si starost nedělám, prostě zasadím nějaký druh, co nemá moc listů (Big Bud atd.) nebo je prostě zastřihnu, ale ten podíl červeného světla u těch zářivek mě probouzí ze spaní. Nedalo by se to nějak upravat nebo tak něco, co třeba zkusit jiné zářivky a nezdá se vám, že 40w je pro jednu kytku málo. Někdo pěstuje třeba 300w sodík a ještě mu to nestačí.
olik
Pěstuji v 60x80x200 pod 250W sodíkem, ale mám také menší matkárnu pod zářivkama (3x18W). Protože je to matkárna, tak jsou tam zářivky typu cool-white PHILIPS TLD18W/33 ... ať to nekvete. Měl jsem tam taky nějakou dobu OSRAM L 18W/77 FLUORA, která vyzařuje červené světlo, bez kterého to naopak nevykvete. Výsledek ?
Jde to ... ale pomalu a mizerně. Zářivky jsou opravdu spíše do "matkárny". Na pěstování sodík (minimálně :)) Jakmile přestěhuji zakořeněné řízky z matkárny pod sodík, je to poznat. Nejen na rychlosti růstu ale i na stavbě kytky. Nejsou tak vytáhlé jak pod zářivkou kde je málo světla :(


... ale jinak je to zhruba tak, jak tady psal už Lemarc ... jak s přepínáním na květ, tak s "podnikatelským záměrem" :sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma