Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Nakupování semen & nechystáte se do Vídně - Klikni zde pro originální téma
Ant
Zdarec.

Myslim si že je docela blbost otvírat kvůli tomuhle novej theard když už na tohle théma tady probíhá hned několik debat tak třeba tady : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2430

nebo

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1520

nebo

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4025

........... hledat, hledat, hledat a teprv potom založit NEW theard :)
Tom
Neblbni so semenami! Ja som odtial dostal asi 30 cm rastlinku za par euracov(cena zavisi od poctu ktory beries, od 12 az po 7,5(cca50 kusov) eur za kus )
,len nepoznam ten druh, vola sa N3 nikto o tom este nikdy nepocul Len dufam ze to neznamena noname no.3 :)

Vsetky su za jednotnu cenu, nezavisi od druhu, mozes zobrat 3 take+3ine+3zas dalsie, vysledna cena=9*ganjova sadenicka
planchet
podivej se na adresu http://www.was-denn.at.Máš tam kompletní nabídku a ceny.Obchod je skoro v cenru a nabídka bohatá.Rostliny mají také, ale nabídka je omezená a nutno objednat.Semena bez omezení.
Roman Dirda
Což v podstatě znamená že semeno nemusí vyklíčit nebo to může být samec(což mají doufám ošetřený).Cena kolem 10 E za kus není nic až tak hroznýho vzhledem k tomu že ti od modelu stačí jedna kytka a doma si nařízkuješ neomezeně dalších.Větší problém bych spíš viděl v převozu 30 cm sazeniček přes hranice(ty semena přece jen zaberou o něco míň místa:))
Jinak kdyby tam někdo jel a jednu sazenici Northern lights mi za drobný poplatek dovezl,byl bych mu opravdu vděčný.
Tom
Na rakuskych hraniciach ti nic nemozu, lebo podla ich zakonov to este nieje droga, pokial to nema sisky, na ceskych(slovenskych) to bude horsie... inak, balia to do takych papierovych slusne vypadajucich tasticiek-vyzera to uplne v pohode,tiez si myslim ze sa viac opla kupovat rastlinku ako semena-mas to vypestovane, bude to na 99,9% samicka, nemusis sa s tym kakať. maju autdór, indór,balkonove, andrlampové,aké len chces

sorry za neskoru odpoved-bol som na chate:sun:, jaaaak bolo dobre.
Tom
Ak mam pravdu povedat moc som tomu nepochopil. Na tom papieri co som dostal bolo napr BLUEBERRY a pod tym napisane outdoor/indoor/este jedno neviem co.(ze by blueberry varianta outdoor, indoor a este jedna??? Asi nie) Ale moze ti to byt uuuple egal,najdes tam urcite nieco dobre,maju tam toho neskutocne mnozstvo.
Tom
No, to praveze neviem, ale v konecnom dosledku sa mozes vysrat na to ci to je blueberry alebo orange bud alebo ja neviem co. Vyrastie ti to, da sa to fajcit a pokial to nechuti ako susene "velbloudi" hovno tak to je v pohode. Aj tak ta omrzi fajcit stale to iste, bez ohladu na to co to je.
Tom
Toho sa bojim tiez, ale co uz... A ked to semienko zasadis na dobre miesto, moze z toho vyrast taka pecka jak svin aj bez toho aby to bolo northern lights... Nehovorim ze nezalezi na semienku, ale som presvedceny ze starostlivost a podmienky v ktorych rastie urobia naozaj vela-mal som original Blueberry, lenze ta blbá holka ho pestovala pod 35W halogénkou za postelou-mohla to rovno nasekat kralikom do dateliny. Ucinky=0
Karamel
MAM MOZNOST LEVNE JET DO VIDNE. znáte prosím adersy tech bank ve Vidni?
Roman Dirda
Na netu ma ta nejlepsi(nej vyber) adresu www.bushdoctor.at ,jinak jsou vetsinou kousek od sebe pobliz Mariahilferstrasse-hlavni nakupni trida.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma