Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Doxyhexal - MUDr. antibiotikum - Klikni zde pro originální téma
acid.hack
Zdravím. Možná ste si fšimli ale to asi ne, že jsem se nějakej ten pátek nanalogoval. Zklamáním mě bylo, že se tu lautr nic neděje. Dnes sem se vrátil z nemocnice tři týdny na silnejch antibiotikách do žil (borela). Ještě teď mě hučí v hlavě. A proto se chcu zeptat jak je to s hulením a antibiotikama. Za jak dlouho si můžu dát? Vím, že 3 měsíce nesmím vykonávat těžší práce a jakýkoli sport. :mad: :mad: :mad:
acid.hack
Tak není tady někdo sevzděláním, treré by mi mohl wodpovědět. Já fakt navím, kdy si můžu bezstarostně dát. Fuckt se pokuste odpovědět. Ďýk
Tom
ta pauza je preto,ze mas mrte oslabeny organizmus, a ked ho oslabis este viac tak mas obrovsku sancu ze zas nieco dostanes. Takze sa vynara otazka-je hulenie tazka praca??? urci nie. to s tym sportom... no zavisi od cloveka. Daj si chvilu pauzu a potom nerob, nesportuj, len hul :)

Ak sces nieco odbornejsie tak sa opytam kamarata , este nieje mudr ale moznobude, dam ti vediet
Ernest
Hulit se da celkem v klidu,ale pokud si ty nemocnicni sragory zral,mas docela zblblej zaludek,taky nemocnicni jidlo(ne ze bych si stezoval,ale neni to zrovna naky zuzo labuzo),tak chces zakalit jako driv a najednou te zmuze trosku alkada.A cejtis jak zaludek to nezvlada.Aspon to je moje zkusenost.Radsi speka,nez alkado.

Cus Ernest
acid.hack
No to je sice hezký. Ale vy asi nechápete moji situaci. Ty antibiotika byly do žíly. Takový deckový kapačky dvakráť deňe. A tak vylezu schody v baráku a su spocenej a zadejchanej jak myš. A po faji bych to možná ani nevylez. A zas bych strávil další ten pátek v tej zasranej budově s mřížema v oknech. No každopádně raďte dál
ziki
možná to nebude co chceš slyšet ale já na tvym místě bych se na hulení asi na ňákou doby vykašlal
dalajlama
čus acide, žes tu dlouho nebyl vím, ale když ses vrátil a poslals mi sms, taxem ti odpověděl, ale ty jako vždy... :(
no, takže, já si tohoto threadu všiml až teď !
ne že bych byl doktor, dostudovaný mám máloco, ale:
začněme důvody a principy antibiotický léčby: stručně řečeno máš v těle nějaký ty hajzlíky a ti jsou potřeba zničit. nevýhodou antibiotik a vlastně skoro všech těch chemickejch sraček co lidi vynalezli na "léčení" je: vedlejší účinky a ty maj antibiotika v tom, že voni ti ty hajzlíky zničej, ale mimo to zničej i plno těch dobrejch, co musíš v těle mít - proto se na antibiotika nesmí chlastat atp. , protože to tělo má mnohem míň behem tý léčby právě i těch věciček (dobrejch) který odbourávají alkohol v krvi a vyrovnávají stav organismu do pohody. základním atributem poantibiotickýho stavu je ne doslova oslabení, ale spíš výstižněji
c h a o t i z a c e imunitního systému, ač samozřejmě i s tím osalbením, jakožto konjunktivním prvkem, doprovázejícím pohospitalizační stavu toho pacienta, takže brčko bych pár dní nedoporučoval zdůvodu stejnýho jako alkohol, ale i cigarety a cokoliv mimo věcí, kter přinesou tělu ve většinový formě živiny a vitamíny atp natož pak houbičky :D atp, který jsou už jako samotný pěkní hajzlové na játra - no neříkám, že se ti neco stane, ale může: počínaje náhlým pocitem slabosti a uvrhnutím v nekontrolovatelný spánek až po kolaps nervový soustavy - vypadá to hrozně, ale možný to je.. neber to ale tragicky! prostě jakmile sám ucítíš, že je ti líp, zkus si trochu smotnout mezi tabáček a uvidíš - to bych ostatně i doporučoval a to jednou až dvakrát denně nejlíp po jídle, co nejvydatnějším, neb bys to pak doplnil spánkem a prokládal čajem z třesalky a řebříčku s měsíčkem a večer čistě meduňkovým čajem, kterej, stejně jako teplý mlíko s rozpuštěným medem ráno na lačno tě za pár dní postaví na nohy..

PS: tady vidíš, že i moje oblíbený rčení: KAŽDÁ NEMOC JE ZANEDBANÝ HULENÍ se musí brát s rezervou, ale neco na tem je.. :)
acid.hack
Díky moc. Jako vždy nevím co napstat. :bandit:
Mezitím co sem byl v ...... tak přijela sestra ze studií z Egyptal a přivezla mě metrovou vodní faju. No jak říkáš, až mě bylo líp, tak sem rozdejchal uhlíky, naládoval vodnicu Egyptským tabákem a doháňěl co sem v posledních týdnech zanedbával. Až dohořel tabák dal sem tam i trochu listí ze zaštipávání a už to jelo. No samozřejmě, že sem to nepřeháněl. Furt sem se bál. Ale teď je mi už líp i když 3 měsíce ještě nesmím sportovat, ale huling a džojting provádět můžu. Ale můžu :bandit:.
Bohužel houbičky u nás ještě nerostou, tak si budu muset ještě ňákej ten pátek počkat. A chlast, ten si dávám jen příležitostně a to ještě s mírou (né Mírou ale mírou).
Tak jo ještě jednou díky za morální podporu a ještě jednou se omlouvám. :cool:
dalajlama
tak ti přeju moc moc postupný získávání fyzičky-psychičky v tem novým sportu jointingu a hulingu :) krásně se ten sport jmenuje.. :D
PS: nevím, za co by ses měl omlouvat?..!!!
PPS: nasbíráme, nasušíme a pozvu tě na houby v medu.. :p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma