Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Doxyhexal - MUDr. antibiotikum
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Zdravím. Možná ste si fšimli ale to asi ne, že jsem se nějakej ten pátek nanalogoval. Zklamáním mě bylo, že se tu lautr nic neděje. Dnes sem se vrátil z nemocnice tři týdny na silnejch antibiotikách do žil (borela). Ještě teď mě hučí v hlavě. A proto se chcu zeptat jak je to s hulením a antibiotikama. Za jak dlouho si můžu dát? Vím, že 3 měsíce nesmím vykonávat těžší práce a jakýkoli sport.

Old Post 14-08-2002 v 17:43 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tak není tady někdo sevzděláním, treré by mi mohl wodpovědět. Já fakt navím, kdy si můžu bezstarostně dát. Fuckt se pokuste odpovědět. Ďýk

Old Post 15-08-2002 v 19:39 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tom
Stálý Člen

Karma uživatele Tom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ta pauza je preto,ze mas mrte oslabeny organizmus, a ked ho oslabis este viac tak mas obrovsku sancu ze zas nieco dostanes. Takze sa vynara otazka-je hulenie tazka praca??? urci nie. to s tym sportom... no zavisi od cloveka. Daj si chvilu pauzu a potom nerob, nesportuj, len hul

Ak sces nieco odbornejsie tak sa opytam kamarata , este nieje mudr ale moznobude, dam ti vediet

Old Post 15-08-2002 v 20:01 PM
Tom je offline   Profil uživatele Tom   Find more posts by Tom   Foto galerie člena Tom   Click here to Send Tom a Private Message   Add Tom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ernest
Stálý Člen

Karma uživatele Ernest - 76% PěstitelskáKarma uživatele Ernest - 76% Pěstitelská

Je to v pohode Příspěvek č. 4

Hulit se da celkem v klidu,ale pokud si ty nemocnicni sragory zral,mas docela zblblej zaludek,taky nemocnicni jidlo(ne ze bych si stezoval,ale neni to zrovna naky zuzo labuzo),tak chces zakalit jako driv a najednou te zmuze trosku alkada.A cejtis jak zaludek to nezvlada.Aspon to je moje zkusenost.Radsi speka,nez alkado.

Cus Ernest

Kdyz se clovek posere, je lepsi si do toho sednout???, nebo riskovat odchod s utrousenim z leve nohavice neceho co mu nepatri??? to je mi dilema ???

Old Post 15-08-2002 v 21:05 PM
Ernest je offline   Profil uživatele Ernest   Find more posts by Ernest   Foto galerie člena Ernest   Click here to Send Ernest a Private Message   Add Ernest to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ernest! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

No to je sice hezký. Ale vy asi nechápete moji situaci. Ty antibiotika byly do žíly. Takový deckový kapačky dvakráť deňe. A tak vylezu schody v baráku a su spocenej a zadejchanej jak myš. A po faji bych to možná ani nevylez. A zas bych strávil další ten pátek v tej zasranej budově s mřížema v oknech. No každopádně raďte dál

Old Post 16-08-2002 v 17:04 PM
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 6

možná to nebude co chceš slyšet ale já na tvym místě bych se na hulení asi na ňákou doby vykašlal

ride hard - die free

Old Post 17-08-2002 v 16:02 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 7

čus acide, žes tu dlouho nebyl vím, ale když ses vrátil a poslals mi sms, taxem ti odpověděl, ale ty jako vždy...
no, takže, já si tohoto threadu všiml až teď !
ne že bych byl doktor, dostudovaný mám máloco, ale:
začněme důvody a principy antibiotický léčby: stručně řečeno máš v těle nějaký ty hajzlíky a ti jsou potřeba zničit. nevýhodou antibiotik a vlastně skoro všech těch chemickejch sraček co lidi vynalezli na "léčení" je: vedlejší účinky a ty maj antibiotika v tom, že voni ti ty hajzlíky zničej, ale mimo to zničej i plno těch dobrejch, co musíš v těle mít - proto se na antibiotika nesmí chlastat atp. , protože to tělo má mnohem míň behem tý léčby právě i těch věciček (dobrejch) který odbourávají alkohol v krvi a vyrovnávají stav organismu do pohody. základním atributem poantibiotickýho stavu je ne doslova oslabení, ale spíš výstižněji
c h a o t i z a c e imunitního systému, ač samozřejmě i s tím osalbením, jakožto konjunktivním prvkem, doprovázejícím pohospitalizační stavu toho pacienta, takže brčko bych pár dní nedoporučoval zdůvodu stejnýho jako alkohol, ale i cigarety a cokoliv mimo věcí, kter přinesou tělu ve většinový formě živiny a vitamíny atp natož pak houbičky atp, který jsou už jako samotný pěkní hajzlové na játra - no neříkám, že se ti neco stane, ale může: počínaje náhlým pocitem slabosti a uvrhnutím v nekontrolovatelný spánek až po kolaps nervový soustavy - vypadá to hrozně, ale možný to je.. neber to ale tragicky! prostě jakmile sám ucítíš, že je ti líp, zkus si trochu smotnout mezi tabáček a uvidíš - to bych ostatně i doporučoval a to jednou až dvakrát denně nejlíp po jídle, co nejvydatnějším, neb bys to pak doplnil spánkem a prokládal čajem z třesalky a řebříčku s měsíčkem a večer čistě meduňkovým čajem, kterej, stejně jako teplý mlíko s rozpuštěným medem ráno na lačno tě za pár dní postaví na nohy..

PS: tady vidíš, že i moje oblíbený rčení: KAŽDÁ NEMOC JE ZANEDBANÝ HULENÍ se musí brát s rezervou, ale neco na tem je..

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 24-08-2002 v 02:47 AM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Díky moc. Jako vždy nevím co napstat.
Mezitím co sem byl v ...... tak přijela sestra ze studií z Egyptal a přivezla mě metrovou vodní faju. No jak říkáš, až mě bylo líp, tak sem rozdejchal uhlíky, naládoval vodnicu Egyptským tabákem a doháňěl co sem v posledních týdnech zanedbával. Až dohořel tabák dal sem tam i trochu listí ze zaštipávání a už to jelo. No samozřejmě, že sem to nepřeháněl. Furt sem se bál. Ale teď je mi už líp i když 3 měsíce ještě nesmím sportovat, ale huling a džojting provádět můžu. Ale můžu .
Bohužel houbičky u nás ještě nerostou, tak si budu muset ještě ňákej ten pátek počkat. A chlast, ten si dávám jen příležitostně a to ještě s mírou (né Mírou ale mírou).
Tak jo ještě jednou díky za morální podporu a ještě jednou se omlouvám.

Old Post 24-08-2002 v 09:08 AM
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

tak ti přeju moc moc postupný získávání fyzičky-psychičky v tem novým sportu jointingu a hulingu krásně se ten sport jmenuje..
PS: nevím, za co by ses měl omlouvat?..!!!
PPS: nasbíráme, nasušíme a pozvu tě na houby v medu..

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 24-08-2002 v 12:31 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás