Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
First_Outdoor 2009 /HH/ - Klikni zde pro originální téma
P@ulex
Zdravím všechny přátelé zeleného potěšení :) .

Rozhodl jsem se také ukázat mé krasavice. Po dlouhém čtení fora , jsem si uvědomil, že bude lepší mít domácí kuřivo ( z ekonomických důvodů ) .
Vlákno zakládám až teť , připadalo mě lepší dát něco narazového , aby se to dlouho nečetlo a nenudilo ( také v případě , že bych to podělal) :smoker:

Zemina

Kupovanej substrát z OBI na výsev a množení ( první dny života ) ,
později v substrátu na Pelargonie ( předhnojenej , též z OBI ) ,
písek + perlit.

Seeds

10x Hollands Hope od Dutch-Passion (regular)
(6 semen rozdáno kamarádům, jedno mě nevyklíčilo , tak mám jen tři)

Hnojky

Plagron Alga-Grow 500ml
Plagron Alga-Bloom 500ml + 250ml
AH Final Solution 250ml

Usazení

2x 15-20l květináč (nwm to přesně proto udávám rozmezí)
1x kybl od barvy 20l

Poloha

Zahrádka. Slunce na ně svítí od 10-11 hodiny až do doby něž zapadne.
(často jsem je předělával jinam , abych vychytal co nejvíc přímého slunečního světla )

Foťák

Samsung Digimax S800

Tak toť asi vše k představení a hurá na foto :leaf:

1.První dny života za oknem (16.4)
2.Povyrostlé krasavice v novém prostředí (26.5)
3.třetí do počtu (26.5)
4.Další skok kupředu (12.6)
5.třetí do počtu (12.6)
P@ulex
Další foto v rozmezí od 21.7-12.8

1.Rozvětvené krasavice
2.Třetí dopočtu
3.Pěkně vedle sebe na pěkném fleku
4.Začátek květu u první zleva
5.Lepší úhel pohledu :)
P@ulex
Něco málo postřehu :hanged: . Nezdá se, ale i kytky dokážou zabíjet :D

1. První najemník
2. Druhý najemník to nějak nevychytal s kytkou ( žádná prdel , takhle jsem tu vosu fakt našel)
3. Papírovej lovec čooorek z Deutschlandu :starwars:
P@ulex
Tak a konečně vám můžu představit holčiny v plné kráse :) Foceno 19.9.
Doufám že se vám aspon trochu libí můj test . Další foto přidám do 10dnů.
Pěstu zdar :)

1.Aktuální fotka všech tří
2.Paličky té nejosypanější
3.Srovnávání vrcholků
Mr.MEN
Kámo ty se fakt nemusíš bát čorek. :D Krásné kytky a fotky, to se počítá:).
MagicHerb
Ahoj,gratuluju,kytky vypadaj nádherně.

Pokud se nepletu tak jsi,nemusel ani zaštípávat ani ohybat.
Zajímalo by mě jak to podle tebe vypadá s pryskiřicí,chloupky jestli hnědnou a hlavně dávkování toho Bloomu + jak často hnojíš?

Dík za příp. odpověď.

HH taky vlastnim sice jen jeden keříček,ale tuhle kytku jsem si fakt hodně oblíbil.Je to pecka kytka.Podle seedbanky by měla být zralá cca. za 8 týdnů od počátku květu.
Kámošovi kterej ji měl na zahradě jí v tejdnu nějaký amatéři sklidili nezralou,takže se ti ani nedivim,že máš obavy z čórek.
jo je to fakt krassaa...k+
P@ulex
Děkuji přátelé za vaše ohlasy a hlavně za k+ :)

To: MagicHerb
Nepleteš se kámo , nemusel jsem zaštipovat a ani ohybat ( i když půlměsíce jsem si taky rači koupil).
Na té první zleva (baculka) je pryskiřice celkem dost ( dobré lepidlo :D), ostatní jí tolik nemají. Chloupky hnědnou u dvou (levé a prostřední). A konečně k hnojkám , Bloomu tam cpu začátkem týdne 6ml/l ( zalévám 10l = 60ml/10l) ke konci jim ještě do zálivky dávám 2ml/l. Holkám to moc neva , spíš naopak , dobře nabobtnávaj :)

PS:upřímnou soustrast tvému kamošovi a nechť se ti taky daří :)
Časlove
Jo jo máš je fakt parádní, ale doporučoval bych nejmíň 14ti denní průpalach uplně bez hnojek, obzvlášt když to máš v kýblech! Kytkám se ty hnojky budou líbit vždycky, ale tobě se pak nebude líbit ta chuť!
GhostFace
Zdar máš to parádní, takový malý kompaktní keříky a hlavně ta barva. Na první pohled je vidět, že je to indika. Jestli sem to dobře pochopil taks měl feminizovaný semena že? Já minulý rok jel HH od nirvany, měla to být 100% indika a byla z toho spíš 100% sativa (v kyblu přes 2 metry a řidký paldy) :)
Jo a příště bych ti radil tam dát místo písku kokos. Ony ty zahradnický substráty totiž docela rychle vysychají.
P@ulex
To: Časlove
Máš pravdu , chuť by byla fakt divná. Proto jsem koupil AH Final Solution , kterej budu aplikovat těch 14dní předem. Doufám že to je dobře :)

To: GhostFace
Semena byla normal od DP (10 seeds za 30€, 6 rozdáno kamarádům , jedno nevyklíčilo tak mám jen tři). Máš pravdu s tím vysycháním, dám na tebe a příště tam lupnu kokos. Děkji za radu :)
RealG
a 3 samice jo? a to byli semena feminizovaný bo regular? Jinak Final je dobrá volba.
Víš co? pokud nemaj ještě ti tvý kamoši sklizeno tak se tam stav s fotákem a vyfot. Protože pokud toho vá o pěstování mín než ty, tak by mě zajímalo jak vypadají nevymazlený kvítka ze stejnejch semen. Právě že bych to chtěl příští rok rozjet ve formě testu - co a na kolik ovlivní kvítka
P@ulex
Tak po pár dnech přidávám aktualizaci fotek + jeden malej problém (To: RealG ->pokecáno přes PM) .

1. Foceno dnes ráno ( aplikace Final Solution u levé a prostřední)
2.Paličky levé krasavice
3.Srovnávání vrcholků
4.A to je můj problém. Na jedné paličce se objevila plíseň. Ihned jak jsem to uviděl, tak jsem valil pro nůžky a rači ju fikl :rocket: . Doufám že se to svinstvo nerozleze dál. ( ostatní paličky jsou zatím zdravé)
5.Rána po zákroku :injured:
MagicHerb
čau,jde asi o to,že teď již bývá velká vlhkost venku.Kolem 80 %.Takže chce kytku přes noc a po ránu nechat v prostředí s nižší vlhkostí cca50% a nebo použít PEST OFF roztok.Taky by nebylo od věci protrhat pár největších žlutejch listů kvuli vzdušnosti.Nejhustší je ta vpravo.Já protrhávám od největších a nejvíc žlutejch po ty co stíněj paličkám a který jsou moc vpěchovaný do palic a jsou žlutý až skoro průsvitný.Zatim žádná plíseň.
Zejtra přecházim s HH na enzym a pak průplach.
Přeju ať to dojde vpořádku a hodně SUN is SHININGu.:rasta: :winner:
RealG
jj souhlas .. prostředek trochu probrat, ono to pak mnohem líp větrá, ale jen decentně a hlavně ty velký, žlutý listy (žlutý sou proto že je kytka už vesměs nepotřebuje tak z nich spotřebovává zbytky živin a nechá je odumřít). Právě zas boky (listy co míří ven ze středu) bych nechal čistě na kytce kdy je zahodí, ono totiž víc listů=větší pálky.

Mno a ty co stíní palicím sou podle mě v poho, ty bych klidně nechal, ono nemyslím že je nutnost je oddělat
14alpano14
nazdaar ja som zo slovenska a tiez pestujem tento rok hh a je to fakt paradna odroda uz som aj zastipoval a fajne vari:DDD sladucka lenze som mal len jednu kitku samicu a nemam z nej na dalsi rok seeds ak ze bi si mal na zvis zo 5 bol bi som ti vdacny ja ti mozem poskitnut ine odrody:DD
14alpano14
a daj si na plesen ripen:D to pomamha len uz asi neskoro na to mne sa plesne nerobia:DD silna laska
P@ulex
Mno takže jsem se vrátil od kytek a je to horší než jsem čekal. Tam kde byla plíseň (v dolní polovině kytky), tak u nic není , zato v horní polovině (skoro u vrcholku) se ta čubka zas vyskytla. Po fajnovém potahu jsem udělal rozhodnutí a to : kytku jsem šupl do izolace (suchá temná komora) , nechám jí tam do středy , možná do čtvrtka a pak jí začnu sušit (doufám že se mě podaří oddělit kořeny od hlíny). Propočítal jsem její květ a došel jsem k číslu 8 týdnů. Na stránkách DP se uvádí květ 8 týdnů a doba sklizně začátkem října , takže by to mohlo být dozrále.
Hnojivo neměla 10dní. Doufám že to bude dobré :)

To : 14alpano14
Jestli něco spadne a bude toho víc , tak se jistě domluvíme :)

Děkuji vám přátelé za K+ a vaše rady :)
Johnicek
Jo Jo HH tu chystam na dalsi rok a koukam ze sem si vybral dobre ..doufam ze udelas smokereport!--xD
P@ulex
Zdravím vás přátelé

Malá aktualizace fotek v den sklizně. :leaf:


1. Tuhle jsem chtěl nechat ještě týden , ale vyskytla se plíseň na dvou baldách. Rozhodl jsem se jí sklidit i když něměla řádnej proplach finálem:grrr:Kvetla od 4.8. - 30.9.2009. Dva dny před dnem "D" dostala pobyt ve tmě
Dnes už je řádně usušená a uložená. ---> Týden ji ochutnávám :teef:

2. Její paličky (1)


3. Květinka číslo dvě . Dostala dva týdny proplachu + finále . Kvetla od 30.7.-6.10.2009 . Dostala také 48 hodinovej pobyt ve tmě , ke vší smůle bylo sychravé počasí a na pár paličkách se objevila stárá známá plíseň. ----> Dostala fešnej střih :D


4. Poslední "lady" . Kvetla od 19.8.-14.10.2009 . Dostala dva týdny proplachu + final + 72 hodin tmy. Jako jediná nedostala plíseň a to ten týden hodně pršelo


5. Pohled na poslední kytku :angel:



---> Suší se v naprosté tmě vrcholkem dolů, ukryté ve stěnách prostěradla(proti prachu)



Tak to byla má první sklizeň. Myslím si , že proběhla skvěle :D . Na každé kytce byla poznat zralost (u jedné jsem použil mikroskop). Do 14 dní dodám závěr + fotky nasušeného materiálu + smokereport :mutant:

Mějte se fajn :rasta:
P@ulex
Zdravím Vás přátelé :smoker:

Po dlouhé době jsem tu zas s aktualizací mého pěstu. Přináším Vám poslední čtení :)

Smokereport

Začal bych chutí:
Má první rostlinka nedostala dostačující proplach ( z důvodu plísně) a tak to bylo znát. Její kouř byl hustý a chuť listnatá, někdy zaškrábe v krku. Druhá rostlina má mírně ovocnou chuť (nedokážu to přesněji popsat), hustej kouř a lahodně proudí do plic. Třetí rostlina má silnější ovocnou chuť, né tak hustý kouř a lahodně sestoupá do dýchacího ústrojí.

Stav:
Po prvním prásku začne znatelně rychleji tlouct srdce (možná jsem jen já nějakej bazarovej), po druhém začne pulzovat nervovej systém a po výdechu se doostřujete. Po třetím (cca 3min po prvním), už je to znatelně horší, po výdechu už nastane pravé ořechové. Naprostá vymaštěnost, někdy záchvat nechápavého smíchu , zasekanost a někdy nedokončíte ani souvětí = high.
Tento stav je vhodný k filmu jehož obsah vás nezajíma/nebere,hudbě,vyzewlení a spánku. Stav je celkem dlouhý a v posledních fázích nastává otupěnost a vysoká ospalost. Onehdá jsem u kamoša čučel na film , dal si malej bong, do 30min jsem mu vytuhl na sedačce, po probuzení jsem byl mazecově vypukanej a dezorientovanej.


Závěr

Hollands Hope je konstrukčně silná a hodně větvící se rostlina. Roste rychle a na květ přepíná kolem začátku srpna. Vcelku snadno snáší déšť a silný vítr. Její květ je bohatý se silnou aroma (voní až do vzdálenosti 3m), později má velké a tvrdé palice. V posledních týdnech květu je náchylná na plísně.
Z vlastních zkušeností ji doporučuji každému začátečníkovi.

Semena :

Nějaké jsem našel, ale je jich tak akorát pro mě a pro kamarády.

Foto:

1. Pokus o makro :teef:

3.Jedno odpoledne jsem se nudil, tak jsem stáhl špeka a pustil se do umění :crazy:

S mím prvním pěstem, jsem hodně spokojen. Naučil jsem se hodně věcí okolo pěstování a naslouchání.
Příští rok hodlám zasadit Durban Poison od DP.

Všem kteří mě udělili K+ a sledovali můj pěst mockrát děkuji.

Mějte se fajn. :rasta:
H.U.L.
Možná už to tu někde píšeš, ale nevyhráls tys náhodou Photo Contest? :) Gratuluju
H.U.L.
Mimochodem krásně se vyvedli. Teďka teda váhám jestli mám koupit colour mix s durbanem a holandem nebo ten druhej, ale vidím že ses letos taky pustil do frisian dew. Takže to taky zkusím.
P@ulex
Ohledně fotky vlevo máš pravdu. Objevila se na stránkách Dutch Passion. Poslal jsem ji do jejich foto soutěže a vyhrál . Jako výhru jsem si vybral 10x Sacra Frasca (feminizovaná). :sun:
Ohledně rozhovoru s dávkováním :Máš pravdu.Na lahvičce přímo stojí : "Zalévat jednou týdně" (např. alga-grow 4ml/l)

Děkuji za K+ a pochvalu.
H.U.L.
Tak to je divný, že na lahvi je to týdně a se stejnýma koncetracema. Tak to asi budu muset nějak improvizovat. Rozhodně nebudu hnojit s každým zalitím, chci je totiž na chatu. Tak leda že bych dával větší koncentrace, ale nerad bych je zpálil.
Taky ještě nevím jestli si k tomu mám koupit growmix nebo allmix. A hlavně že má být HH odolná vůči plísni. Trošku reklamní kecy, ale třeba by byli nějaký "neodolný" ještě plesnivější. Každopádně gratuluju k výhře, taky sem tam už něco posílal ale zatím jsem nic nevyhrál.:(
WOLTERION
paráda
vinczenzo
podle fotky bych řekl že to je Passion 1, měl jsem ho minulý rok a vypadl na chlup stejně. K tomzu plagronu taky postupně zvyšuju dávku a nemyslim si, že to těm kytkám uškodí, spíše naopka... ale zase se to asi nesmí přehnat.
DooMer
krasny kytky a koukam 100% uspesnost :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma