Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: [1] 2 
150w - Klikni zde pro originální téma
Dobby
čus tak už jsem se rozhodl a mám doma lampu 150w gib lighting.
Skříň vylepená diamantovou folíí rozměr:106 x 51 x 44 (VxŠxH), takže ideální pokrytí.
Hlína kokos+ perlit.
Větřání 1 pc odtah+ofuk klipsňák
Hnojiva- celá řada AH
řezy 6x- Double gum - Whitte label. Doba květu:45-50 dní. Za obohacení, radu budu rád. Info budu dodávat postupně, pokud budou dotazy atd.
pan.smakovicka
Ja by som ti poraduil radsej ten sodik. A aj zere menej jak ta 200w.
Dobby
Nevim za co negetivní karma.? Hele o kolik je to dražší v growshopu než normál někde v elektru může mě někdo poradit dík..
hledej hledej, mas internet a jsi plnolety (snad i svepravny)...:baby:
!ZAU!
cus,zkus se podivat na aukro.cz maj tam hodne levny koplety(nikdy i ze stinitkem)a komplet stoji max do 500..tet tam je myslim 250w za 450 a 70w komplet za 390kc,,ale objevujou se tam i 150,,tak snad ti to knicemu bude,,zatim
Dobby
Ale asi to vezmu z grow shopu nejspíš...
Bárt
Předřadník má taky spotřebu, takže to bude stejně a nebo trošku víc než CFL, ale pokud nemáš problémy s chlazením, tak na květ sodík.

citace:
Původní příspěvek od pan.smakovicka
Ja by som ti poraduil radsej ten sodik. A aj zere menej jak ta 200w.
cudas
Mrkni se do mikropěstu a najdi si mě tam mám tam prvopěst ..... a clf moc nehřeje jedno velké +
Dobby
První fotky.
Dobby
Další
Dobby
Ještě jedna
Dobby
A ještě balkon kterej sázel od semínka poslední týden před koncem prázdnin a už z ní je fer kytka..
Dobby
Tak už tam mám ten sodík a paráda.. Ještě musim pořešit ten větros.. Trochu to topí ale jde to v pohodě...Dneska je zahnojim a zastřihnu.. Už si myslím že klidně můžu..
Dobby
čus zatim všechno v cajku včera sem je zaštípnul, zahnojil poloviční dávkou a dneska ráno sem je ještě zohejbal aby byly co nejníž. Už jsem zistil od pestouniho co to je za genetiku a sem spokojen. Je to: Double gum od Whitte Label. Takže paráda a Kvete asi 45-50 dní což je nejvíc cajk. Já je nechci nechat vyjet zas moc vysoko chci keříky a pořádný šišky..=) Ale uvidíme jak to dopadne. Ale na růstu budou max dva tejdny. Podle toho jak pojedou atd. Ale zatím spokojenost..
Dobby
Ječtě ted takovej problémek menší. Ted svítim od 17:00 do 11:ráno a chci to změnit že budu svítít od 4:00 do 22:00... Ted mají to do 17:00 tak jestli jim mám nechat od 17:00 svítit a pak zase ve 22:00 tmu do těch 4 jestli se nic nestane...?? když se jim to tak rozhodí.. A nebo nechat svítit až do příštích 22:00 to jest zejtra.. Poradí někdo dík:?
Dobby
Já sem spíš pro tu první variantu nechat jim ted tu tmu do 17:00 pak světlo do 22:00 (to je pět hodin světlo) a pak od 22:00 nechat tmu do 4 ráno( to je šest hodin tma) a od 4 už normál 18 hod. Tak jestli se nic nestane poradte dík...
Dobby
Tak pls radte potřebuju to uděat už dneska tak abych neudělal nějakou blbost
tornado12
To zkrácení aby si mohl prohodit světelnou periodu by neměl byt problém pokuk budeš ještě tak týden svítit 18/6.
Maximalně ti to trochu zastaví kití ale to bude tak den dva zpoždění.
Antitalent
Ja by som bol pre 3. variantu, t.j. teraz o 17.00 nezapínať, nechať tmu až do 4.00 a potom začať normálne svietiť podľa nového času.
Dobby
A myslíš že to nebude vadit aby nezačali nakvítat to máš nějak tak ale za jeden den se nemůže nic stát.. Ještě někdo kdo poradí:? Taky sem ted spíš víc pro to svícení až od 4
Dobby
Takže myslíte že nevadí když budou mít 16 hodin tmu ted.? fakt nevim jak to udělat...radte
Loopuch
vůbec to tak nehroť....kytkám způsobíš minimální šok a pojedou v podě dál...a nakvítat rozhodně nezačnou....
Dobby
Loopuch: Okay a přikláníš se spíš nechat tmu 16h nebo svítit a pak nechat tmu.?
Loopuch
nechal bych je ve tmě těch 16h...ale jeto na tobě ať to uděláš jakkoliv tak kůly tak malýmu šoku ti nezařvou...
Dobby
oK cajk nechám je ve tmě a zítra od 4 od rána zas povalej...=) Snad to na ne nebude mít vliv
Dobby
Tak paráda už je to v pohodě... Kyti se ani nezastavili a konečně valej a začínaj vypadat vitálně.. Zatim je chci držet co nejníž a nechat je co nejvíc rozvětvit a zaplnit prostor prostě těch 50x50 cm co je max co ten sodík efektivně prosvítí tak by to mohlo bejt i cajk na výnos i kvalitu. Tak odpol asik dodám foto nebo až zítra.
Dobby
Zejtra přidám fotky řezy jedou parádně a zejtra už zase zaštípnu další patra a vydim to už jen tak na tejden růstu a přepnout.. tak snad to už je v pohodě a konečně se rozjeli..
Dobby
Tak dneska budu zase hnojit ale už normál dávka. Ještě tak 5 dní a přepnu na květ. nějaky aktual photo. na to jak byly v prdeli tak se rozjeli parádně.
Dobby
Tady ty na tom byly absolutně nejhůř a už vypadají taky celkem cajk...
Dobby
A poslední ta na tom byla taky hodně špatně a taky se začíná dostávat do normálu...
Dobby
...Ještě tak 3- 4 dny a budu přepínat holky se dostali s toho nejhoršího..
Dobby
další
Dobby
ještě...
Dobby
....
Dobby
a tady je ten balkon na to že jsem ho sázel poslední tejden prázdnin tak je fakt cajkovní..
Dobby
cus tak dneska chci prepinat na kvet. Bojim se aby neprerostli, ale kdyz tak je naohejbam do prostoru tak uvidim
Dobby
Tak dneska druhej den květu tak snad sem to nepřepnul moc brzo doufám že se to ještě pěkně vytáhne. Ale nechtěl sem je nechat vyjet moc toho prostoru tam zas moc neni. No prostě uvidim jak to dopadne ale snad se pěkně vytáhnou..
Bo.OsteD
Zdravim. Hele máš to pěkný .)
Jen by mě zajímalo, jakou tam máš teplotu (den/noc) a čím rosíš?.))
Dobby
Tak sem tady s další aktualizací 3. den květu
Dobby
Ještě jedna
Dobby
čus to Bo.OsteD díky, teplotu tam mám přes den 28 a noc 22. Rosil jsem phytaminem měl sem zbytek, ale došel mě tak sem rosil vodou a ted už nerosím vůbec. A už se fakt krásně rozjeli a myslim že sem přepnul právě v čas...
Dobby
Páty den květu a už jsem fakt spokojene zpamatovali se krásně...
Dobby
Paráda..
Dobby
....
Dobby
.....
Dobby
Tady je ten balkon...
Dobby
A další makro balkonu...
Dobby
Kytičkám se krásně daří jsou krásně vitální. Už pomalinku začínaj nakvítat. Zítra zas třeba přidám foto. A ten balkon už budu asi zejtra kosit ptž už pěkně zhnědnul. Asi mu nechám ještě 24h tmu a půjde pod kosu. =)
Dobby
Tak další aktualizace 7. den 12/12. Už se mě pěkně začíná zaplnovat prostor a holky začínaj ukazovat chloupky. Je to foc. za světla...
Dobby
Dneska sem seknul ten balkon a spokojenost...
Dobby
Jě pěkně osypanej a na to že byl zasazenej až poslední tejden v červenci tak nejvíc cajk...
Dobby
A ještě jednu venkárnu sem seknul a ta je taky cajk...
Dobby
Ahooj tak dneska už deváty den květu a začíná to pěkně paličkovatět. Jsou krásně zelený a vytahujou se parádně. Tak sem zvědav kdy se zastaví. Fotky přidám zas zejtra, ale zatím fakt spokojenost..
Dobby
čus mám problém s ofukem je to klipsnák a furt se mě přestáva točit, chvíli třeba jo pak zas ne.. nechápu a když se zapíná tak než se rozjede to trvá strašně dlouho zkusim ho rozdělat a uvidim. kdyby měl někdo radu nebo zkušenost ... napište. dík
Dobby
čus tak budu muset pořídit novej větrák nefunguje. A ještě se chci zeptat na prostříhávání spodní paliček spíš těch nejspodnějších:??? Já je asi ostříhám. Poradte dík
Dobby
A ještě jestli nevíte kde maj levný větráky na klipsnu potřebuju nutně..D9k za rady
Ahoj, zrovna včera jsem koupil klipsnu za 130,- v Hornbachu.. (klasika 15 cm, 2 rychlosti, ...) Ať se daří..:) A k těm paličkám, já bych je tam ještě chvilku nechal (tak 5 dní) a pak koštnnul..:satan: Jakou tam teď máš vlastně vlhkost? Máš nové fotečky z boxu? :) P.S. venek se mi zamlouvá..:guitarist
Dobby
Joo tak to díky... Fakt jo no tak to tam hnedka zajedu taky pač to je bezkonkurenční.. Maj ho teda v Hornbachu:?? Hele dneska sem zas přidám fotos. Vlhkost ted mám 30% tak cajk. Asi jo a pak testnou dobrej nápad...
Dobby
Já mám další foto dnes je 14. den 12/12... Ale foceny to je předevčírem.
Dobby
Další
Dobby
A ještě celkovej pohled
Dobby
A detail paličky =) ale už to začíná pěkně valit. Už se na to neskutečně těším.
Dobby
Tak ještě fotky z dneška... 14. den 12/12
Dobby
a detail už aby to bylo
Dobby
Tak včera jsem hnojil a krásně valej. Poraďte ještě s těma spodka jak moc prostříháváte.?
Čč Dobbyvateli..:D, máš recht valej krásně..:) Ad spodky-pouze decentně..:D P.S. Jak jsi dopadl s tou klipsnou? Jsem hrozně zvědavej jak jsi uspěl..:D
čest...kontrolní otázka:proč si tak přestříhal ty listy?
Ty přestříhaný listy je mnohem lepší než je trhat celý,takhle nestíněj a přitom to kytkám nevadí,jinak co se týče spodků,ohol je uplně tak do 1/3,je zbytečný aby tam něco rostlo,jen to bere sílu zbytku a po tom oškubání to jen na jeden den zbrdíš,možná ani to ne.Je lepší to holit od začátku,než to dělat ke konci,potom budeš mít vrchní paldy macatý a zároveň se ti to bude dobře zalejvat.
jinak s hnojenim opatrně,čim víc dusíku jim teď dáš,tim víc poletí nahoru a bude ztoho nakonec jungle,ale hrozný klacky.
Dobby
TO Comatik- přečti si FAQ tam to je a nebo příspěvek Hornymlla má naprostou pravdu dík za názor.
Určitě hnojim rozumně nechci aby to přerostlo.
Dobby
Tak mám tady další aktualizaci fotky jsou ze včera. Dneska je to 17 den 12/12.
Dobby
makro paličky
Dobby
A ještě
Dobby
A poslední
Dobby
Zatim je všechno bez problémů jsou krásně zelený a už i mrtě osypaný. Už docela dost smrděj je to fakt síla=). Už začínaj se pěkně nafukovat. Ještě sem lehnce snížil lampu. A jinak absolutní cajk sem zvědavej kolik s Toho vytáhnu.
Dobby
Tak dneska dvácatej den chtěl jsem fotit, ale byl jsem línej tak zejtra..=) Jinak už jsou fakt krásný mám je dvacet cm od lampy.
Dobby
Sorry za mojí lenost a taky trochu nedostatek času, ale fotky dodám snad už zejtra. Tušim že to bude 23. den a mám tam krásný pálky =) Každopádně sem nečekal že pod 150 to bude takhle v cajku. Ale zatim to vypadá fakt suprově a doufám že z toho dostanu maximum
Dobby
Tak mám tady 23. den květu konečně sem se k tomu dokopal..
Dobby
2.
Dobby
3.
Dobby
4.
Dobby
5.
Dobby
Ahoj tak zatim to jde v pohodě akorát jsem trochu popálil jednu kytku to mě fakt sere. A ještě potřebuju poradit u dvou mě lehce žloutnou listy čím to způsobený:?? Jako nejsou spálený nějak brutálně ale trochu jo tak snad to nebude mít moc negativní efekt...
V1k1
cau resim stejnej problem a mysli si ze to je spalene takze tam hazu cistou vodu a doufam ze se mi to spamatuje:)

PS:kamos prepalil kytky a nedelal bych z toho ani mliko:D pestu zdar
Dobby
čus hele nevim jak to myslíš, nějak sem Tě nepochopil, ale neni to spálený od hnojiv ale měl jsem jí moc nízko lampu tak asi tak. Já myslim že to bude ještě v pohodě a když ne tak se nedá nic dělat ale snad to bude v cajku.
tornado12
Spaleny listy os lampy odstranit. už sou zbytečné.
je to jako když se popálite. taky se nám vytvoří puchýř a stará kůže pujde pryč.
popalené lysty odstranit a kytka si pojede dále ale listy = zasobarna živin.
Dobby
No jasný ale tak snad zas tolik se to neposralo u jedný kytky je jedna šiška spalená a ještě u jedný taky spálená jedna. Tady sou fotky den 27. 12/12
Dobby
ještě ta spálená
Dobby
Další ta je v cajku..
Dobby
další
Dobby
A ještě
Pestovatel
Zdar vyzera to fajn :) Mohol bi si doplnit v kolkatom dni kvetu to je ? Akurat dnes som si poriadil tiez 150w HPS takze sa chystam na nieco podobne :) Inac moc pekne K+
Dobby
čus jj díky za k+. Jo 150w je na doma fakt v pohodě a šišky jsou pěkně tvrdý takže pohoda.
Pestovatel
:) Tak to je super :) Uz sa nemozem dockat kym si spravim vlastny grow :D Bude sa jednat o moj 1. In :) Uz my chyba iba folia , a genetika :D
Dobby
U mě jde všechno v cajku a kytiz pěkně boptnaj. Jsem zvědavej kolik toho nakonec bude. Ale už se pomalu sháním po řezech abych hned jel druhy kolo pod 150.Fotky nějak dodám
Dobby
Tak já jedu celkem bez problémů už jsem ve dneska to je 34.den na květu a tady jsou fotky ještě z 31. dne zejtra dodám nový
Dobby
2.
Dobby
3.
Dobby
4. mám tady hodně podobnejch fotek a v tom bordel...=) A všechno to sou fotky z 31.dne
Dobby
Tady jsou fotky z 33.dne květu..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma