Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
150w - Klikni zde pro originální téma
Dobby
2.
Dobby
3.
Dobby
Já sem dal poloviční dávku hnojiva včera a ted už budu jen proplachovat vodou. Vypadaj krásně. Až to pokosim tak můžete typovat kolik toho bude nebo až to vyfotim v celku. Ale už se na to neskutečně těším...
Dobby
Joo tak dík... Ale čekal jsem to mnohem horší ptž ty řezy byly fakt šíleně zkurvený. A fakt záleží na genetice a myslím že je o hodně lepší jet z řízků. Tak až budeš mít tread tak dej vědět budu sledovat. A díks za k...
Pestovatel
Jo jasne :) Zacinam asi o take 2 tyzdne , bo si este musim zohnat par veci .... (skrina,folia,tienidlo)
Dobby
čus tak dvě už vypadaj že je za 4 dny budu moct skosit a tři tam nechám 50 dní. Tak uvidim ale už se strašně těšim
Dobby
...
Dobby
čus tak dvě už zejtra skosim a zbyvají tam doba květu má byt 45-50 dní co myslíte mám je nechat tak do 47 a pak tři dny tmy:? Nějaký vaše dobrý zkušenosti atd.. dík
Dobby
Tak tahle byla nejmenší a už se houpe 45 dní.. Ostatní ještě nechávám dojet na 50 dní.. A už jsem zkoušel spodky a i při rychlo sušení mělo super skunkovo-žvejkačkovou chut. V plicích je to pěkně cítit a shulenost největší spíš high. Fakt sem spokojenej na to že to byly nejmenší spodky tak už se těšim na pořádnej vršek ale to už nechám doschnout normálně a počkám si na to...
Dobby
Jj díky moc a šišky jsou krásně tvrdý.. Je to těžký nechat to tam takhle schnout.=) ALe tak mám kotel venkovky, ale indoor je indoor..Zejtra pošlu aktualizaci a už se blížíme do Finishe
Dobby
A dneska pujde pod kosu další krasavice předtím 24 h tma. A čtyry tam nechám do 50 tyho dne takže ještě tušim tři dny světlo a pak taky 24h tma. Musim říct že ta chuť je skvělá opravdu to chutná výborně... SKunkovo sladce prostě jak pink gum. a učinky fakt skvělí. fotky dodám zítra
Dobby
Tak jedna už je suchá včera sem dal do tmy druhou a už se houpe... A pak tam mám ještě ty 4 a ty tam budou dva dny. Tady je před skosením druhý trochu rozmazaný
Dobby
Tady je ta druhá skosená.. Z tý by mohlo bejt nejvíc je strašně naduclá a má fakt tvrdý šišky takže to je můj favorit...=) Nikdy se mě ji nepodařilo vyfotit tak aby byly vidět všechny šišky vždycky sou nějaký v zákrytu..
Dobby
A ještě druhá
MojeMalickost
Pekne ti to vyjelo. Pak napis vynos. Zrovna nam totiz s kamosem roste podobnej projekt - 6 kytek,na kvet 150W a rozmery boxu vpodstate stejne (45x50x100), chceme jet scroga ale klasik tak by me zajmalo kolik jde dostat z verticalu a jestli nema cenu jet priste to. Kazdopadne K+
Dobby
čus hele já jsem jel normál klasik a výnos bude celkem slušnej. Až to bude všechno suchý dám to sem. Jinak ten prostor je nejvíc na pohodu a prostě na doma v cajku. Já nevim jestli ten vertikál.. Spíš bych šel do scroga ale jsem línej a tak spíš pojedu zas normál..Každopádně dej vědět jak si to pořešil. A dík za k+ všem...
MojeMalickost
Jej ja sem nějakej zblblej, myslel jsem že odpovídam na tema s vertical scrogem tak jsem chtel porovnat vynosy scroga a vertical scroga takze sorac za OT. Kazdopadne pekne to mas :)
Dobby
Takže včera měli poslední den světla a den tmy a tři už sou pokosený a zbyvaj tři a ty ted půjdou taky pod kosu.

Takže vyhlašuju tipovačku, kdo chce at si tipne a první tři dostanou K+.
Až bude vše suché a zvážené dám to sem do tý doby můžete tipovat. Tady je zbytek už ve tmě a dnes je budu věšet... Fotky ještě nějaký dodám.
Dobby
Ještě ta co je ted ve tmě...
Dobby
A tady co už jsem skosil předtím v pořadí druhou..
Dobby
makro
Dobby
...
Dobby
Ahooj tak zatím ještě žádný tip...??? čas se krátí a za sedm dní bych mohl dodat konečnou gramáž a smoke report. Ale je to fakt peckos...
MojeMalickost
tipuji 42.5 G, ale pral bych ti vic kazdopadne koukam ze mas radost, verim ze pokoureni bude fajn. uzij si to :)
miguelx
..můj skromný tip je 55 gé....Dobrou chuť.....:-)
Taky se přidávám s přáním dobré chuti a tipuji 63g
woytishek
přál bych více, ale typuji pouze 48g
lucasmizera
go high :) 55g, k+ nice grow
tornado12
Chlape ja sem měl na první grow pod 150W 52g tak tobě dávám tak 62g.

Paličky v pokoseném stavu přesně 170g.
Flop
Tak si tipnu taky - 46 g. Ať ti chutná! :)
Dobby
čus díky moc. Tak sušení se blíží ke konci už se houpou poslední dvě a ty tam budou asi dva dny. Tak pak hned dodám výsledek. Ale jsem zatím i s výnosem hodně spokojenej, tak uvidíme jak to dopadne celkem. Já už mám ve skříni 6x-řezy Norten light od Dutch passion. Super jsou v nových květnících a je to lepší. Tak zatial fotky dodám časem...
hulibrcko
75g Ti moc přeju :wink:
A na nový kolo s Nl se těš!!! My budeme taky :)
MojeMalickost
Koukam ze sem ti moc nepral.. no to je jedno, Northen Light ti muzu jen doporucit, ted jsem byl obdarovan v jedne cajovne od ciziho cloveka kteremu jsem dal papirky(lol) byl to venek a ne uplne nejvyzsi paldy ale stav naprosto vytecnej :) jsem zvedav jak to vyjede tobe.
hochůůů
63 dží :)
LemonJelly
66g
:smoker:
Dobby
Takže je tu konec sušení a s výsledkem jsem spokojen. Bylo naváženo 92,3 g i se spodkama. Tak to nakonec dopadlo hodně dobře nad očekávání. Ted už mě tam jede 3 dny ten northen light a daří se mu už celkem dobře. Jo ještě ten smokereport ještě dodám..
Tipovačka:
1. COMATIK
2. Hulibrcko
3. LemonJelly
Těm to třem letí slíbené K+.
hulibrcko
Ten určitě dodej :wink: po ránu potěšen dobrým tipem a taky faktem, žes skosil eště víc :) no můžeme být spokojený a těšit se na další round.....
Dobby
Smokereport: Každýmu mužu jen doporučit. Je to silná indika pěkně voní v suchém stavu. Vůbec neškrábající skunkovo žvejkačková chuť pěkně sladká. Shulenost najíždí v podstatě okamžitě. Je spíš high a stav je super fakt je to silný a vydrží tak dve tri hodky v pohodě. Takže výnos a kvalita je fakt dobrá. Ted už se jen těším na NL a založim nový téma. Toho double guma chci zkusit příští rok ve skleníku. Takže díky za káčka a pomalu založim new tread. Zatiall

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma