Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: [1] 2 3 4 
policie na grower.cz????? - Klikni zde pro originální téma
roofer
Děcka, když jsem byl na téhle stránce úplně poprvé, trošku jsem nepochopil, jak můžete třeba po netu po někom chtít aby Vám prodával hulení, posílal semínka. Nezapomeňte že se na nás dívají. Chtěl bych vědět co si o tom myslíte. Roofer
Deu
Děcka tu snad nejsou :bandit:. Policie má naštěstí na starosti jinou práci, než pronásledovat pěstitele pár květin konopí. Leda že by to udělala na zakázku nějakého vlivného politického subjektu... Každopádně už vidím nějakého "agenta fouska" co se nenápadně zapojí do fóra, získá zpoustu karmy za své jakobyúspěchy, a poté začne chytat někoho za nějaké řízky - absolutní nesmysl. Já to vidím tak že nejen nás mladých hulí 80%, během deseti let se z nás stane elita národa, a pak prostě změníme zákon v náš prospěch. Politici by si měli uvědomit, že my jsme ti kdo je volí a kdo jim přikazuje co mají dělat, ne aby oni rozkazovali nám a říkali věci jako v nedávné diskuzi na čt1, že nechtějí, aby lidé "drogovali", radši asi chtějí aby makali od rána do večera, pak čuměli do televizí a konzumovali... Takové mase vepřů se vládne snadno, to ano. Pro nás to znamená míň se bát že nás někdo sleduje, hulit na veřejných místech, protlačovat náš otevřený názor veřejně a beze strachu, psát petice, chodit na demostrace, pěstovat otevřeně kytky s certifikátem na veřejně viditelných zahradách, prostě vytvořit si demokratické prostředí. Jestli podlehneme strachu a zastrašování, nikdy neuspějeme. Musíme přitom podstoupit rizika, která podstoupili jiní lidé co změnili negativní dogma společnosti, třeba tak jak to dělal český underground za dob komunismu, když zůstanu v čechách... Samozřejmě nemá cenu netakticky riskovat, proto je tu internetový grower.cz a všechny jeho bezpečnostní vychytávky jako private messages, či jen zkušenosti a rady ostatních. Takže tak :).
Ropak
Přesně tak, Deu, ať mi políbí ....... Každej den chodim do práce, živim rodinu, nekradu a nikdo mi nebude rozkazovat, co budu pěstovat, nebo kouřit.

Seru na ně
breeder
za takovej názor se taky připojuju

- vždyť kytky jsou kus přírody, o kterou se náhodou staráme doma i venku

- když chtějí něco zakazovat, tak ať zkusí taky zakázat doma pěstované kaktusy a ostatní kytky, který jsou jak tripy

- doufám, že to nebudou zkoušet zakazovat, ale vše legalizovat
Kukulcan
- no ini fizlove sjizdej Inet tak nejak komplexne je otazkou casu na co jim to bude "sjizdet" grower.cz :)

- a k vyjadrenemu nazoru se jedine pripojuju :D
MMM :)
THC-Aktiv
Jasne, uplne s vama souhlasim, at se vyserou na slusny pestitele a jdou radeji po velkejch rybach, jako jsou nejaky hovada co zabijej maly deti, pachaj pumovy utoky a zabijej pri tom spoustu bezbranejch lidi! Jak to, ze clovek muze jit do lesa a tam si nazbirat spousty houbicek a normalne je muze legalne konzumovat? Vzdyt houby maji mnohem vetsi psychoaktivni ucinky, nez konopi a ve velkem mnozsvi mohou zpusobit i otravu, coz konopi vzadnem pripade neumi. Ja osobne znam i par poldu, jest-li se jim da vubec tak rikat, co hulej a jsou plne v pohode. Musime proste dat najevo, kdo je tady panem!
roofer
No tak jsem asi paranoidní, ale možná......
Hlava
Mam s poldama par zkusenosti a muzu tady napsat ze na todle proste nemaj cas ani prostredky !! 99% vsech pestitelu (indoor, outdoor) ktery chyti policajti totiz nekdo UDAL , PRASKNUL a nebo si nedavali pozor na to co a pred kym povidaj .

Jinak se pripojuji k Ropakovi , Breederovi , THC- aktivu
chodime do prace , nekradu , pred skolou to neprodavam tak at si poldove trhnou , seru na ne :smoker:

PS :jinak plati zname , nevim , neznam , nepamatuji si a nazdar :)
seňorita Lamparez
ahoj, já nemůžu než souhlasit. Pěstování a kouření je věc o které jsme přesvědčení že je dobré a je pro nás přínosem a přece v okamžiku kdy si tohle uvědomíme tak za to musíme bojovat (i kdyby policie byla v postihování těchto případů důslednější). Nesmíme se nechat diskriminovat naší společností zvyklou na alkohol
jen proto že ve společnosti je tato diskriminace zakořeněná (i na groweru jsem viděla věci jako "nějakej kriminálník nebo cikán"). Pokud zákon který označuje nás kolikrát mravnější (podle mého názoru) část populace za kriminálníky tak je tento zákon špatný a my musíme udělat službu všem občanům této republiky a snažit se tento špatný zákon změnit na konečně mravný, nediskriminující a sloužící k dobru obyvatelům tohoto státu.

Mírně rozhořčená seňorita L.
Hullto
Jsem si jist, že o některých našich konopných aktivitách a některých lidech policie 100% ví ( a celkem detailně ), aniž by to věděli ti lidé sami. Vidim to u nás ve městě, kde na to policie má jednoznačný názor: " Víme o nich, ale co ? " Ale p o z o r, pak stačí jen jedna jediná zmínka ( i nepodložená ) o prodeji, šíření mezi školáky atd., a rozjede se celkem slušná policejní mašinerie... Pak se můžete jen sami sebe ptát, kde ( vinou jakýho rádobykonzumenta ) se stala chyba....

P.S. ČT 1 " Bez imunity ", hulení je tolerováno, to je ale všechno...

[Edited by Hullto on 29-05-2001 at 04:18 PM]
Maximiq
V demokratické společnosti by měla být snaha, co nejméně věcí omezovat. A pokud něco omezovat, měli by k tomu být podložené racionální důvody. Naši politikové neustále papouškují, že konopí je startovací droga. A podobné vyblité argumenty. Do pytle přece to že kouřím konopí neznamená, že přejdu na něco tvrdšího.
Mě je 26 let, konopí kouřím příležitostně už 11 let (v době krize 2x měsíčně, po sklizni trochu víc :)). Pracuju, platím daně, 2x ročně chodím k zubaři. Nevidím jediný důvod, proč by mě měl někdo perzekuovat proto, že mám na balkóně a zahrádce 20 kytek pro sebe a své přátele.

Mám kamaráda policajta. Ten říká, že (až na pár vyjímek, kdy si vesnický polda chce bojem proti konopí vyhonit frčky) ten, kdo je stíhán za konopí má na triku něco horšího. Např že prodává tvrdé drogy, ale ty mu nemůžou dokázat, tak ho obžalují aspoň za přechovávání konopí.
To je sice trochu pozitivní, zároveň nás to ale háže s dealerama tvrdých sraček do jednoho pytle a to se nedělá!

[Edited by maximiq on 15-06-2001 at 04:54 PM]
debil
mam kámoše,kterej je tedy spíše osobní stráž,ale zaměstnává ho policie,odznak a všechny provomoce má.Už spolu rok hulíme,teď si dokonce dal do okna asi 5 kytek a ještě k tomu hulí s kolegama.Osobně se domnívám,že legalizace je jenom otázka času(nějakej ten rok)protože už hulej skoro všichni a stát přece nemůže zavřít většinu populace.Chce to jenom debatovat na veřejnosti.Podle mě kdyby se udělala nějaká pořádná kampaň pro širokou veřejnost,která nehulí pravidelně,ale ví o čem je řeč,tak bysme se asi dočkali ještě dříve.
Monkeylover
at klidne zaviraji takove ty varice co si sami nikdy neslehnou a klidne na tom vydelavaji, ale pestitele a konzumenti ganji ? ti pro ne ani nemuzou predstavovat nejaky vetsi problem - meli by byt radi ze nektere relativne mlade decka huli a nedrzi misto toho furt u huby sacek s toluenem
Aaron Lightner
Před časem jsem z internetu natahal nějaké manuály na indoorové pěstování. V jednom z nich od nějakého Američana (kde je to asi celé o něco drsnější) bylo výslovně zdůrazněno, že "pro 99% procent pěstitelů jediné ohrožení představuje jejich vlastní ukecanost".
mad.maq
No ja ,jen ze svte neni tak jednoduchej. Zrovna ted maji my dva kamosi ovnineni z vyroby a distribuce, a to neudelali opravdi nic velkyho, proste si jen pestujou, nekde vzdycky das ....... no na maly vesnici nemaji co kurvaci delat :(
Phenoush
Myslím si že nejduležitější pro to aby se kouření a pěstování marihuany legalizovalo a nebo alespoň dekriminalizovalo je přesvědčit co největší spoustu lidí keří jenom čtou černou kroniku a čumí na zprávy na TV Nova, že když si někdo dá občas jointa nebo dva, tak to nutně neznamená, že je to ten největší "feťák" který prodává dětem drogy před školou a sám si píchá kdovíjaké svinstvo do očí. Musí se prostě vytvořit nové dogma, které ukáže tu pravou a ne komunismem a nynější "demokracií" uměle vykonstruovanou stránku kuřáků marihuany a uživatelů drog.

Snažme se už nyní udělat maximum a ne jenom čekat až to někdo udělá za nás.
debil
Přesně tak.Souhlasim s tebou.Třeba já se snažim bejt skouřenej pořád a všude aby všichni viděli že je to v pohodě.Jooo vybral sem si holt mučednický poslání.
Typek
Jsem ze Slovenska a u nas se to huleni taky nak rozmohlo, jenomze tech opletacek je taky vic. Tak vam reknu takovou prihodu z vojenskeho prostredi a je jeste tepla.
Tata je pravnik a pridelili mu velice zajimavy pripad. Slo o jednoho vojina, ktery byl obzalovan z pestovani psychotropni latky a podobny blaboly, a usvedcen svymi kamarady. Von tak jednou vzal sveho spoluvojina na prochazku a ukazal mu skrysi s flaskou, plnou travovych listu. Pak rek, ze to sundal z konope, ze ktere zbytek vyhodil za plot. Pak tu flasku schoval do seniku a chystali se odejit. Jenomze nadrizeni jsou nadrzeni a nahodou je nejakej kapitan smiroval. Jak tak sli na ubytovnu, skocil jim do cesty nakej ofrckovanej a pry, ze jestli je tahle flaska jeho a drzel tu s osemetnim obsahem v ruce. Kamarada zbalili nasledne dovalivsi se poldove a na straznici, bez advokata, musel podat vysveztleni. Jenomze on zas tak blbej nebyl a jasne, ze jim votrepal vo nos starou povidacku, ze prej tu rostlinku chtel vyhodit, tech par listu si chtel sebrat domu, ukazat to kamaradum a vyhodit to. Co naplat, ve vypovedi jeho kamarad vsechno popsal, a nas vojin byl obzalovan z drzeni omamnych latek, pestovani a obchodovani s ni. Z toho mnozstvi, co chudakovi zabrali, by se udajne dalo udelat 300 ,,davek,, /uz jen ta fetacka terminologie/, aprej ohrozuje obcanske zdravi atd. Tata toho moc nezmoh, holt policajti jsou hovada, a obzalovanej dostal 2 roky podminene. Pro ty co nevedi co to znamena: zustal na svobode,ale nemuze spachat po dobu podminky vubec zadnej trestni cin. Odkdy sem to rek svym kamaradum
,, dealerum,, , tak sou dost posrani a davaj si bacha. Tak napiste co si vo tom myslite.
pyroman
hmm moj nazor... musim sa pripojit, lebo vsetci, co sem pisete, ste z CR... a u nas je to troska zlozitejsie... tu ta zavru na 8 rokov za jedno semienko...
roofer
Na Legalizaci tady máte jiný kapitoly, lidi.. :))
schizo girl
Cau,myslim ze ten problem nebude ani tak v tom jestli benga sjizdeji stranky groweru(o tom docela pochybuju),ale objednavat a kupovat ganju pres internet se mi fakt prici.Mozna sem mimo,ale nelibi se mi to.Co kdyz to prodas nejakemu blbeckovi nebo jeste hur ,malemu decku,to je potom jak nabizet to pred skolou...
A naopak.Nevis od koho to kupujes,treba je ten clovek strasna svine a dealer se vsema ostatnima srackama!Mozna mi to pripada jak kupovat si veci v Magnetu nebo Quelle -HA<HA!Je to proste shit.
maestro_007
Ja sice travu kourim, pestuji, pojidam, ale jsem rozhodne proti legalizaci, jsem jenom pro DEKRIMINALIZACI!

Podle me na legalizaci jeste nejsme pripraveni a je tu jeste moc hloupych deti ktere neumi s travou zachazet!
Julius Caesar
... No, tiez o tom moc, nie je u nas potreba vykrikovat. Je to u nas tak jak to je. Kedze tu zijeme musime, aj ked casto nechceme, prisposobovat pravidlam, ktore boli v nasej krajine stanovene. Tak isto ako v inych krajinach. Niekde to je o trochu lepsie inde zase horsie. U nas tak, pekne si potichu zahulkat, potom spraseny ako opica sa na vsetkych usmievat, a netreba mu vykrikovat, co preco a na co. Nemuselo by to dobre dopadnut. Takto sa spokojne usmievame a ide to aj bez zbytocnych reci dookola. Urcite by sme uvitali ine pokroky a cakame na to. Ano, len cakat sa neda, treba preto aj nieco. Na to vsetko treba vsak aj tzv. obetneho baranka, ktory by sa na to podujal. Totizto v pripade neuspechu by isiel kadit. Zoberte si, ze prave tento niekto by bol taky, koho by doma cakala zena a deti. A ten kto ich este nema, ich moze mat, ale aj lahko tak skoro nemusi, za to bude mat niekolko rokov vo svojej spolocnosti za niekolymi stenami par uchylov, ktory su tam naozaj za nieco, co je oproti tomuto dost. Je to u nas takto, nie je to ok, ale mam sa prestahovat do Holandska..?
SSSuper SSSkunk
Votazka estli sleduje policie grower se mi zda trochen zbytecna.Myslim ze je to jasny....sleduje ho...!!ale myslim ze je to to jediny co delaji...
K tý dekriminalizaci a legalizaci.....vono je moc pěkný že spousta mladejch lidí hulí....ale jaký procento lidí pěstuje????dokavaď nebude většina lidí pěstovat,tak si myslím že nic nehrozí ,protože budou furt nakupovat u zkurvenejch dýlerů= 90%lidí je má za feťáky a vždycky mít bude=v životě jim to nebudou ani tolerovat!!!
Hašiš


Legalizace nebude možná, dokud nebudeme mít dost schopných řečníků. Když jsme u nás ve škole měli možnost oponovat poslanci Severovi, 80% lidí co hulej (ale nepěstujou) jenom seděla a poslouchala ty jeho bludy. A řekl bych, že většině lidí co do legalizace nejsou zase tak zapálený nablil do hlavy, že tráva je startovací droga, že se to dostane k dětem.

Takže se naučte stát si za svými názory, vyvracet bludy, učte se správně argumentovat. Dokud se nebudeme umět správně ozvat legalizace nebude!!!!!!!!
Demonstrace - to je docelá směšný, pár lidí se sejde vytáhnou jointy a hulej......to rozhodně nepřesvědčí obyčejnýho občana, aby legalizaci podpořil. Chce to mít své lidi v politice a hlavně v médiích. Huliči více se angažujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diskutujme o legalizaci v práci, ve školách, se svými rodiči, v novinách......všude.....Hi
Loki
S posrancem Severou se neda debatovat. Vymenil jsem si s nim spoustu majlu na to, abych vedel, ze jeho zajima jen on sam, je to sobec, ma ukol od sve krestanske strany a at je jeho osobni nazor jakykoliv, nikdy neustoupi od toho oficialniho. Ani vystudovanej doktor ho nepresvedci, protoze on si najde jinyho, kterej mu rad potvrdi jeho bludy. Neni to podle me on kdo za tim stoji, ale vsemocna katolicka zasranecka cirkev. Prominte, ze se takhle vyjadruji, ale mam k teto organizaci hluboky odpor, jako ke vsem autoriam, ktere apriori potlacuji bez zjevneho duvodu svobody vsech lidi. On je jenom figurka. Jestli si nekdo mysli, ze by tato cirkev prenesla pres srdce legalizaci, tak se hluboce myli. A ze by byla bezmocna to take neni pravda. Severa svym vystupovanim stale vice a vice vypada jako pouze nastrcena figurka.
Rad bych se angazoval, uvazuju o obcanskem zdruzeni. Uvazuju o lobingu ne nepodobnem zeleznicarskemu. Nic jineho totiz nepomuze. Kdyz 80 procent mladejch na skolach huli tak neudelaj demosku, ale meli by spis stavkovat ve skolach. Proste hustej natlak, nic jinyho nepomuze. vsechny nas nezavrou.
Marcus
V jádru souhlasím s tím co bylo řečeno, ale nemyslím si např., že by se z nás konzumentů marihuany stala časem taková elita národa, která bude měnit zákony. To je věcí zákonodárců a upřímně, kdo z nás bude někdy sedět v Poslanecké sněmovně, nebo Senátu? Nezbývá než doufat v prozřetelnost některých poslanců. Za první vlaštovku bych považoval p. Pejřila a jeho současný návrh dekriminalizace. Rovněž Ivan Langer by se mi zamlouval na ministerstvu vnitra, jeho názory na tuto problematiku jsou velmi racionální. Hodně bude záležet na volbách v příštím roce, čím méně vlivu získají křesťanští demokraté, tím lépe pro nás pro všechny. Ještě ohledně Grower party: myslíte, že je to dobrý nápad? Policie tam určitě bude, přinejmenším monitorovat a nevím jestli chci figurovat v nějakém jejich seznamu uživatelů marihuany. Jinak přeju hodně úspěchů
Hašiš
Jo asi máte pravdu, protože Severa mi neuznal jedinej argument a furt do nás ryl tu hnusný keci. Je to demagog. Ta blbá církev nedopustí nic (legalizace, sňatky homosexuálů, euthanázii, nic), Já věřím v Boha, ale nesnáším církve a kněze, který si myslej, že jen oni jsou ty vyvolení a máj právo do všeho kecat
Marcus
Já bych to s tou legalizací nepřeháněl. Legální totiž není tráva nikde na světě, snad jen s vyjímkou Kanady, kde ji lze užívat s lékařským doporučením, ale na to musíte bejt nevyléčitelně nemocný(rakoviny, Aids ...). Stačila by dekriminalizace (viva Holanďani a Švýcaři). Ohledně demagoga Severy: nemá cenu s ním diskutovat, stejně jako s ostatními členy KDU ČSL, naprostá ztráta času, dogma je neměnné a basta. Lobujte za to, ať nedostávají od lidí ve volbách hlasy a bude klid. Církev už dávno není všemocná a záleží jen na podpoře společnosti. Křesťanství bylo a stále je jedno z největších odpůrců svobody, ale musíme si uvědomit, že na něm stojí celá Evropská kultura, je tudíž nemožný ho vymazat lidem z makovic. Na západ od našich hranic však lze pozorovat velmi slibné indicie vítězství rozumu nad zkostnatělím myšlením. Ve Francii a Belgii se připravuje návrh dekriminalizace(podobný, jaký přijali nedávno Švýcaři), snad to projde. Když to neschválí u nás, tak stále ještě můžeme jezdit tam, vždyť do 3 let budeme v Evropské unii(doufejme) a přestanou pro nás existovat hranice. Neškodilo by taky lobovat přímo v parlamentu, odpůrci dekriminalizace jsou ostatně zastoupeni ve všech politických stranách.
ianick
Bylo by naivní domnívat se, že grower není monitorován hochy s plackou v kapse. Ať už to jsou policajti, nebo celníci, nepochybuji o tom, že všechno na Groweru pozorně pročtou.
Jako příklad viz problémy s posíláním semínek. Dobírky chodily normálně bez problémů a najednou jako když utne. Všechno začali vracet celníci zpět.
Pochybuji o tom, že by na hranicích otevřeli nějakou obálku od např, z Rakouska nebo Holandska, aby zjistili, zda deklarovaná cena odpovídá obsahu, našli semínka, a řekli si: „Bacha tahle adresa je podezřelá, budeme to všechno vracet“. Na to jsou řadoví celníci přílíš normální.
Spíš si myslím, že informace našel špion - zelený mozek -přímo tady! Na Groweru. Velmi pohodlně. A poslal to jako příkaz: „Všechny obálky z příslušné adresy zkontrolovat a vrátit!“

Jestli si myslíte, že jsem příliš paranoidní, přečtěte si následující článek z LN. Když jsem ho četl já, ježily se mi hrůzou a vztekem vlasy!
Zvláště pikantní je ta pasáž o zjišťování identity jednotlivých uživatelů.:


Policie začíná sledovat, kdo si prohlíží internetové stránky


_________________________
Se svolením soudce bude mít ale policie od ledna příštího roku možnost zjišťovat přímo obsah elektronické pošty. Sleduje ho však už dnes, ale jen s chatrnou oporou v zákoně.
˝Šlo například o to, že někdo nabízel přes e-mail prodej přijímaček na jednu vysokou školu. Policie u nás dohledala, že přístup k tomu e-mailu byl z té školy. Pak na serveru té školy se k tomu přístupu našel i konkrétní počítač a člověk,˝ uvedl příklad Jakub Ditrich, spolumajitel společnosti Globe internet.

Policie požaduje i seznamy návštěvníků
Také se už stal minimálně jeden případ, kdy policie na svou žádost dostala seznam všech návštěvníků jedné internetové stránky. Nešlo ani o pornografii, ani o propagaci rasismu, ale o internetové stránky severočeského starosty, který protestoval proti povinnému sčítání lidu. Policie si v polovině dubna vyžádala některé informace o internetových stránkách starosty Jindřichovic pod Smrkem Petra Pávka s názvem http://www.rozmysli.to.

Tyto stránky provozuje firma Globe internet a policii měla předat údaje o identifikaci zřizovatele (Pávka), ale i ˝výpis logů k této stránce (in/out)˝. Tedy i seznam všech, kdo stránku navštívil (seznam všech počítačů, které se na stránku připojily, dalšími kroky lze zjistit, komu tyto počítače patří a kde se nacházejí).
Policie dnes tvrdí, že nepožadovala údaje o vstupech návštěvníků, ale jen o vstupech starosty Pávka. ˝Nežádali jsme výpis návštěvníků těch stránek. Chtěli jsme jen znát výpis přístupů zřizovatele na tu stránku,˝ řekla LN kriminalistka Jana Botková, která stále vyšetřuje nabádání k porušení zákona o sčítání lidu.
˝To je trochu chatrné vysvětlení. Každý odborník by vám musel říct, že to, co policie chtěla, je seznam všech, kdo se na server připojili. Dodali jsme jim ho a policie neřekla, že ho nechce,˝ uvedl spolumajitel Globe internet Jakub Ditrich. ˝Kdybychom chtěli identifikovat návštěvníky, tak o to přímo požádáme. A kdyby to bylo pro objasnění třeba, tak můžeme žádat i o tohle. Zákon nám v tom nebrání,˝ dodala Botková.
V každém případě má dnes policie seznam těch, kdo navštívili stránky http://www.rozmysli.to a může si podle něj zjistit i to odkud se na tyto stránky dívali (jestli z domova, nebo ze zaměstnání).
Po útocích je kontrola internetu správná
˝K čemu to policii je? Rozuměl bych tomu, kdyby si vyžádala počet přístupů na tu stránku, aby posoudili společenskou nebezpečnost jejího obsahu. Ale na co policie potřebuje vědět, jaké stránky si ve svém volném čase prohlížím?˝ řekl LN poslanec Unie svobody Vladimír Mlynář, který se zabývá i informačními technologiemi.
˝Často jsem stál za ochranou občanů proti zvůli státu, například při kritice některých postupů policie. Po událostech 11. září jsem ale začal přemýšlet, zda je třeba přistoupit na omezení osobních svobod. Podle mě je nezbytné, aby k tomu policie přístup měla,˝ uvedl soudní znalec v oboru zabezpečení dat a odborník na ˝internetové právo˝ Vladimír Smejkal.
˝Naše kancelář provádí znalecký posudek k případu jednoho internetového vyděrače a pro policii jsou tady naprosto nezbytné údaje, o kterých mluvíme,˝ dodal Smejkal. Sledování osob, které se pohybují po internetu, má ale háček. Firmy, které se připojují k internetu nebo zabezpečují provoz jednotlivých stránek, totiž nemají ze zákona povinnost archivovat logy, tedy stopy, které návštěvník stránky zanechá v její paměti.
˝Archivace vyžaduje velkou kapacitu pro množství dat, a je tedy poměrně nákladná. Jediný způsob, jak údaje požadované policií nevydat, je nearchivovat,˝ uvedl právník se zaměřením na informační technologie Ján Matejka. K čemu tedy policie potřebuje informace o tom, kdo sleduje, jaké internetové stránky?

˝Někdy si potřebujeme zjistit někoho, kdo si stránky prohlížel. Nemohu vám říkat proč. Ale u dětské pornografie to například nežádáme, protože to u nás na rozdíl od Velké Británie není trestné,˝ řekla Botková. ˝Je to důležité třeba v případech, kdy někdo na internetu nabízí návod na sestrojení bomby a my si můžeme vytipovat, kdo všechno o to mohl mít zájem,˝ řekl LN policista, který si nepřál zveřejnit jméno.
Například poslanec Mlynář se ovšem obává zneužití podobných informací. ˝Dokážu si představit, že si policie zjistí o někom, koho sleduje z jiného důvodu, že se každý den dívá v práci na pornografii, a pak to proti němu použije jako nátlak k přiznání,˝ uvedl Mlynář.


Celý článek zobrazíte kliknutím na následující odkaz:
http://www.lidovky.cz/tisk.asp?c=A0...ci_pap&r=domaci
maslox
Vo tomhle problemu jsem uz taky neco slysel! je to peknej pruser jestli to taghle za rok/dva bude sledovany fsechno tak me uz skra naserou :rocket:
Walhalla2000
doufejme, ze pokud se to za rok za dva stane, tak ze uz situace s konopim bude jina, coz se asi nestane, nebo doufejme, ze mezitim bude na groweru registrovano aspon tak 20-30 tisic uzivatelu a to je na samostatny vezeni jen pro cleny groweru. No, v jednote a mase (mysleno jako mnozstvi) je sila...

si muzes pracist, ze neni treba zadneho groweru, aby fizlove vyhmatli dopis se seminkama a dokonce nemusi byt poslan ani z adresy seedbanky. Ale preci jen, uznej, ze kdyz na obalce je zpatecni adresa, tak to je skoro, jako kdyby tam bylo nejake lakadlo pro chlupaty...
sunset
ianick: Klidek, polisi proste nemuzou o tobe cokoli usoudit jen proto, ze cumis na porno nebo growera, to je naprosto irelevantni dukaz. A cim by me vydirali? Jen proto, ze si prohlizim fotosky kytek nebo nahy baby? At to treba zarvou na celej svet, ze jsem nadrzenej heterosexual a mam rad zelenou:) Jeste jim podekuju za reklamu;)

Jak uz jednou napsal JXD: Je to tanec Shivy...
Deu
ianick > Celkem husté... Každopádně logy přístupu ke groweru nejsou archivovány, takže no problem. Plánujeme též jako novou nadstandartní službu připojení pomocí SSL, v kombinaci se soukromými zprávami v rámci groweru to bude na 100% bezpečné - pro případné šmírovací zařízení na cestě mezi vámi a grower.cz bude jediná čitelná informace IP adresa odkud se kdokoliv připojuje (v kombinaci s logy např. free internet služeb (volny, quick) by takto šlo zjistit i telefonní číslo), ale i tato hodnota se dá zamlžit použitím anonymizujících proxy např. v zahraničí.
Pečlivě sledujeme technologický vývoj a pokrok těch, kteří by chtěli zničit naši společnou svobodu a budeme vždy o krok napřed, abychom ochránili vaše soukromí.
ddevil
Bylo by docela naivni, domnivat se, ze policie growera nesleduje, ale nymyslim si, ze by se zamerili na identifikaci nekoho, kdo tu prezentuje sve zkusenosti s pestovanim,
je fakt ze lidi, co tu maji fotky svych inndoru by mohli byt docela snadnou koristi.
Pokud by ale melo dojit k nejakym policejnim zakrokum na konkretni pestitele, kteri by byli takto zjisteni, pocitam, ze by to brzo zkrachovalo na na nedostatku financi.
Jina vec by asi byla, kdyby tu nekdo nabizel pernik, herak a takove sracky (to bych neprostestoval) proto si myslim, ze to tu taky nekdo sleduje.....jestli nahodou grower nepreroste v neco jineho nez jen stranku s informacemi o konopi a pestovani....

tot muj nazor
Aaron Lightner
Ještě k těm dobírkám: mám takový pocit, že pokud nedocházejí zásilky, není to kvůli nějakému špiclování policajtů na Groweru, ale prostě proto, že se kvůli 11/9 a následné akci s anthraxem výrazně zpřísnily celní kontroly vůbec. Já jsem ještě před rokem, dvěma mohutně využíval zásilkových služeb různých zahraničních firem (Amazing Nature, Topseeds, TAC Ehtnobotanicals :wink: ), ale teď bych si to rozhodně nelajsnul. Naštěstí to, mimo jiné i díky Groweru, už není tolik potřeba.
Cpt. Pierre
Z vlastních zkušeností (viz Nejbr. zážitky po hulení) vím, že poliši nejsou tak čistí a podezřívám je i z pěstování, takže budou-li podnikat nějaké sankce proti návštěvníkům G., budou si srát do vlastního hnízda... Nevěřím, že se zaměří na jednotlivé pěstitele a budou je nějak sankciovat to by od nich vyžadovalo pracovat a to není jejich oblíbená činnost....Samozřejmě že každého Grower přispěvovatele napadla možnost, že jsou stránky sjížděny policií, ale myslím, většina toto riziko ráda podstoupí....
Opět souhlasím s Walhallou: v množství je síla!!!!!!§
ianick
Napadá mě, zda někdo z těch, kdo grower sledují v rámci svých služebních povinností, najde odvahu se tady přiznat stylem - ano jsem policajt nebo celník - a vyjádří svůj osobní názor na konopnou prohibici.



[Edited by ianick on 23-12-2001 at 08:03 PM]
hh-top
Ano, zcela jistě jsme pod nějakým dohledem. To jsou však v podstatě všichni. Uvědomme si, že na stejném mědiu se setkávají a komunikují lidé, kteří hajlují, znásilňují děti, sestrojují pekelné stroje a vůbec šíří svobodně to, co se skutečně blbcům nemá dostat do rukou. Síť je fenomén budoucnosti, který si teprve musí mnoho věcí vyříkat se světem minulosti, než se stane užitečným nástrojem jeho změny. V této fázi je síť nožem o dvou ostřích. Uřízne nám sice šikovný klacek na druhé, ale pěkně nás přitom všechny pořeže. Mysleme na to a buďme obezřetní v našem počínání.

Všechny stěny tohoto světa nemají dohromady tolik uší, kolik děr má jen malinký kousek webové sítě!
Sido
Asi by bylo fak divne kdyby o nas jiz policajti nevedeli.Ale to ze prestavaj chodit zasilky ze zahranici je podle mne take spis kontrolou, ktera neni zamerena na semena, ale spise na Anthrax.Ostatne pokud vim tak uz tady nekdo nedavno psal, ze mu semena v pohode prisly asi pred tydnem jen prej byly strceny v CDcku.Myslim ze kdyby to zasilkovka zabalila do CDcka tak neni s dorucenim zadnej problem.
Nicmene je fakt ze pravdu znaji asi jen policajti :o(((
ianick
Zpráva z tisku:
Policie obvinila pěstitele marihuany
Mladá fronta DNES 14.12.2001| rubrika: Ze střední Moravy| strana: 2| autor: (dík)

Prostějov - Vyšetřovatel nyní obvinil třiadvacetiletého muže z Prostějovska, který si zasadil a vypěstoval dvě rostliny marihuany. Policie tvrdí, že lehkou drogu měl pro sebe na kouření

--------------
Když jim stojí na námahu obvinit někoho kvůli dvěma kytkám, určitě nelze vyloučit jejich aktivity vůči uživatelům groweru. Mají nás tady v podstatě jako na tapetě.....:(
Tomasino
No Grower jako takovej určitě sledovanej JE :) o tom není pochyb .... asi nemonitorujou uživatele jako takové, ale spíš obsah serveru jako takový. Ale přesně jak už bylo zmíněno .... pokud se podaří udržet Grower tak jak je doposavad, tzn. jen o hulení tak by to mělo být v klidu .... nicméně opatrnosti neni nikdy dost, takže bacha na to lidi ....
Sido
Nevim nevim, nerekl bych ze je monitorovanej jenom obsah.Nicmene jak jiz nekdo napsal drive, kdyby nas vsechny chteli zavrit tak by potrebovali jedno cele vezeni jenom pro nas :o)) A na to tahle zeme nema :o))) Nicmene z vlastni zkusenosti "ty to vis Tomasino" je lepsi nic nikomu nerikat a to ani do telefonu.Mel jsem jiz jednou problem s tim ze muj telefon byl policii odposlouchavan a na zaklade vypisu hovoru bylo na kriminalku predvolano jiz hodne lidi .... takze skutecne troska te paranoity neskodi. :o)))) Pokud si nekdo mysli ze policie nemuze odposlouchavat telefony, tak je rad presvedcim o opaku :o))
hexa
souhlas s ianick!!!
Jen pro zajimavost bych pridal sve zkusenosti s pocitacovou policii...
Pred rokem sem byl stejne jako na Groweru clenem jineho serveru, ktery se zabival chemii - specialne vybusninama... nekteri ho znate = Detonator! Nejak se tam zacalo taky mluvit, ze je server pod dohledem nasi "spravedlive" policie a jednoho dne proste stranka zmizela! Nejak sem se casem dozvedel, ze ji musel provozovatel zrusit na natlak ministerstva vnitra!
Jeste druha zkusenost: znamej prodaval MP3 pres Inet a fizlove ho chytli a naparili pokutu... chytli ho asi po roce, ale za spoluprace pravnika se ukazalo, ze jeho aktivita byla sledovana uz od zacatku! Kontrolovali vsechny postovni zasilky a delali o nich zaznamy a pak vsechno vybalili (po ty dobe bylo jisty, ze mu to prisijou...).... zapojili i lidi, kteri si od nej jen objednali...
Takze radim abyste se vyvarovali jakyhokoliv posilani postou veci, ktery sou protizakony a dali radsi prednost osobnimu kontaktu!!!
Tot vse....
PS: DEU: to SSL by se hodilo :-)
Tomasino
Samozřejmě souhlasim s tebou, že člověk si musí dávat dost velkýho majzla .... odposlech telefonů je sice protizákonej, nicméně oba dva víme z vlastní zkušenosti, že se tak děje a nikdo s tim nic neudělá ... takže pro všechny ostatní, kdo o tom pochybujete .... policie velice úzce může spolupracovat s vaším mobilním operátorem a ten jim poskytne v podstatě vše o co ho požádají ... přesto, že je to nezákonné :) ale prostě a jednodušše do mobilu si dávejte fakt velkýho majzla co říkáte ... a to nepíšu jen tak ... mám to z vlastní zkušenosti :) člověk se pak může dostat do nepříjemný situace a to by jsme přeci neradi :)
ianick
Včera mi opět nešel spustit Grower, tak jsem si říkal, jestli to není příznak nějakého zásahu "vyšší moci"....
hh-top
paranoia je jedna z nejrozšířenějších duševních nemocí na světě, Vůbec se ti neděje nic výjimečného.
ianick
:) :)
hh-top
ale kdybych ty usměvavý panáčky uměl dělat taky, byli by tam tři! úsměv, úsměv, úsměv.
ianick
Napravuji
:) :) :)

(návod: HH top: píšu dvojtečka a kulatá závorka pravá - udělá to žlutý smajlík, když za dvojtečku dám kulatou závorku levou udělá to zamračený modrý smajlík. Zatím jsem přišel na tyhle dva, jak dělají ostatní ty další smajlíky nevím, zatím jsem to nezkoumal :) :) :). Snad nás starší někdo z mlaďochů poučí.
Haman
Návod na všechny smajlíky:http://grower.cz/forum/index.php?action=showsmilies. Kolik ti je starochu?
PS: Už jsi se naučil řídit?

[Edited by Haman on 19-12-2001 at 08:36 PM]
hh-top
mě je :)sakra, chtěl jsem ti jich tam nadvojtečkovat a nazávorkovat 51 a půl, ale jak vidím, půjdu raději studovat tu tvou URoLogii. slibuji, že se příště zkusím žlutě zasmát.

Kdo nehulí s námi...!

Tak vidíš, co jsem to za trubku. Ve formuláři zprávy byla dvojtečka se závorkou a já myslel, že to nefunguje. a vono jo:):):)!

[Edited by hh-top on 19-12-2001 at 08:48 PM]
ianick
jsem rád, že jsi rád. Už ses narovnal?

Hamane,
vidím, že kdybych se stejně jako hh.top pokusil sem napráskat sluníčka podle mého věku, bylo by to tady vykachlíčkováno jako v pakárně.
Ode mě by jich tady přibylo 43 :( :( (nebo že bych v té občance měl chybu - nějak se mi to teď, když jsem to číslo napsal, nezdá, to snad ke mně ani nepatří....).

A teď jdu studovat Hamanův návod, přece jen bude slušný člověk, i když řídí omarihuovanej. :)


....hulí proti nám?
hh-top
Stejně jsem si to jen tak z bujnosti vymyslel. No a že Haman dělá Hamaniny, na to si asi budeme muset zvyknout. Nikdo není úplnej zlouš a s těma smajlíkama nám poradil dobře, ne?

...ať si hulí s kým chce!
ianick
dobrá rada je nad zlato.
Dostali jsme se v debatě od policajtů až ke smajlíkům - jak by tady bylo krásně, kdyby to tak fungovalo i v normálním životě ...
hh-top
Normální virtualitu a ještě normální realitu, to by nám z toho mohlo šibnout. "Všeho s mírou," řekl si jednou jeden krejčí a umlátil ženu metrem.
Walhalla2000
sakra, to uz sem do tohoto threadu vubec nepatri, ale musim to sem napsat...

hh-tope, s tim krejcim jsi mne dostal... rezal jsem se tu ted dobry tri minuty jak pominutej...
hh-top
Kdybys však řekl, že patří, měl bys ji taky. S úsměvem jde přece všechno líp! Sám říkáš, že tě krejčí dostal. Ale uposlechnu spořádaně tvé jemné výzvy a odeberu se se svým pokleslým humorem někam jinam. Třeba nejsou všechny thready tak ostře střežený, jako tenhle.

Kdo se nesměje s námi...!
Walhalla2000
tos spatne pochopil. nemyslel jsem, ze sem nepatri prispevek, ktery jsi napsal ty, nebrz jsme myslel, ze sem nepatri ten muj prispevek, kterym jsem se jen smal jak debil...

hehe...

protoze ten muj prispevek opravdu nebyl prilis konstruktivni.

Ten Tvuj sem rozhodne patri. Kez by takovych bylo vic. Mnohem vic. Kez by neustale bylo cemu se smat. A jelikoz takovych prilezitosti zase tak moc neni, tak se smeji aspon sobe...

hh-top
Britové si téměř ze zásady dělají legraci sami ze sebe. Čím blběji z historky vypadnou, tím je to lepší humor. To my čížkové rádi vypadáme dobře, tudíž si utahujeme ze zásady z těch druhých. Životu zdar, humoru obzvlášť!
Walhalla2000
jo, to mas pravdu, nenadarmo se u nas rika: "Lide se radi smejou... obzvast tem druhym..."

Ostatne sranda je i to, o cem se v tomto threadu bavime a jaky je jeho nazev. Od policajtu k humoru. Cim to je, ze to tam vetsinou zklouzne... hehe...
hh-top
Ten náš, s úsměvem jde stejná sračka mnohem líp, a ten jejich, život je všeobecné spiknutí s účelem mě naštvat.

Kdo nehulí s námi...!
Oscar111
Lidi,, dneska mi začal psát nějakej týpek na ICQ a že má to číslo z Groweru,,, To jsem udělal pěknou chujovinu, že jsem na ICQ psal pravý jméno,, a nebo že jsem na Grower psal ICQ s pravým jménem,, No,, každopádně jsem to okamžitě zrušil,,, (na Groweru) a dám ho jen tomu, koho uznám za vhodného,,,
Walhalla2000
2 oskar

hlavni chyba byla asi to prave jmeno s icq. Ja ICQ pouzivam uz asi 8 let. S cislem se netajim. Ale prave jmeno tam nedam. Uz i proto, ze skrz toto icq mam docela "temnou" internetovou minulost... hehe..
Oscar111
Walhala2000: Máš pravdu,, Teď jsem změnil všechny údaje a číslo na Groweru nechám,,, tak je to nejlepší,,, na ICQ mě stejně nikdo podle pravýho jména hledat nebude,,,
Walhalla2000
clovece, kdyz uz jsi do ty bezpecnosti, tak ac ti do toho nechci kecat, tak ted jsem si dal link na tvoji stranku a tam jsi i vyfocenej...

hehehe... rekl bych, ze v ty bezpecnosti mas stale jeste dirky velikosti nebesky brany...
ianick
můj děda byl krejčí, a říkal, že od té doby co přestali dělat ty metry z poctivého tvrdého dřeva, to za už za nic nestojí. Ty plastové nic nevydrží...
Když už jsme u těch odboček od tématu - promiň mou naprosto impertinentní otázku - všiml jsem si, že jednu z poznámek jsi psal ve 4.51 ráno?
Byl jsi zde ještě nebo znovu? (jako člověka, který chodí spát mezi druhou a třetí hodinou ranní, mě naprosto fascinují lidé, kteří jsou schopni fungovat před sedmou ráno...)
ianick
jak píšeš:...
Ostatne sranda je i to, o cem se v tomto threadu bavime a jaky je jeho nazev. Od policajtu k humoru....

No, asi jsem to špatně pochopil, ale že grower sledují policajti, nepovažuju za srandu.

I když... od policajtů k humoru ... to ještě jde. Byl by daleko větší průser, kdyby se chodilo za humor k policajtům :)

(P.S.: Co to je ICQ :( )
budvar
to ianick

ICQ je vlastně takový messenger,stáhneš si program,zaregistruješ se,dostaneš přiděleno ICQ číslo(něco jako telefonní) .Do Contact Listu si přidáš ostatní lidi a pak jen vesele čekáš až se něgdo z tvých známých naloguje a mužeš chatovat a chatovat a chatovat :smoker:
Oscar111
TO Walhalla2000: No,, fotka tam je,, ale k čemu fotka bez jména,, ?? I když je to stopa,, že,,,
:flick: policajtům !!
hh-top
Myslím, že terminus technikus je "stařecké spaní." V deset večer mi padaj víka a v půl páté ráno jsem tryskající fontána energie a nápadů.

WiB
Nevím jak kdo z Vás zná projekt ECHELON nebo ECHELEON teď si nejsem jistej. Tento projekt existuje už pár let a sleduje telefon a net. Pokud se v telefonátu objeví slovo bomba nebo tuna kokainu,tak se to uloží a borečci to pak vyhodnotí,jestli ta informace má nebo nemá nějakou věrohodnost. takhle se třeba přišlo (bohužel pozdě) na to že se chystá nějaká velká teroristická akce-Usáma. Ale myslim,že se nemusíme bát,protože špióni maj naštěstí na práci zajímavější věci než sbalit týpka,kterej má doma čtýřstovku sodík:)
Orageskunk
!!!!!!!!!!VYLIŠTE MI PRDEL ČŮRÁCI TUPY DEBILNÍ PARAOINDNÍ TUPOUNI.
A kdy se naučili chatovat to jim muselo trvat nejméně 100000 miliard let.
hh-top
Určitě jsi ho viděl někdy v cirkuse, nebo v zoo. Zkus myslet na to, že i když nás sledují, nedělají vlastně než svou práci. Meteorologové sledují počasí, oni zase počínání lidí. Zdá se, že do nás se tu nikdo nemontuje a skutky jsou vždycky hlasitější než slova.
P.S. Myslím, že ve slově "študák" máš chybu. Píše se krátké u. Ahoj
hh-top
myslím, že jsem přitom vycházel hlavně z přesvědčení, že všichni ti, kteří se dovolávají tolerance zbytku společnosti, jí sami dluží nejméně to samé. Tolerovat policajta je tudíž stejně nutné, jako tolerovat plešatou máničku (slovo do vlastních řad!) nebo pupínkatého mlaďase. Zlobit se na někoho za to, co dělá, není žádná tolerance. Jak to dělá, to je jiná otázka a míří ke konkrétnímu člověku. A tam se najde stejný prevít ve všech kategoriích.
Jsem si jist, že Komorousovi lidé a jim podobné složky, mají dost rozumu na to, aby rozeznali svou kořist. Mezi námi ji evidentně nehledají, to už by to tady dávno lítalo ve vzduchu. Zdejší houf sice hulí, ale ti, co si přitom ohřejou ruce na druhých, takových tu bude asi jen pár a ještě si to nechávají pro sebe. Ze svých soukromých debat s policajty, znám jich celou řadu z občanského života, vím o tomto obecném přístupu k "neobchodující" části uživatelů drog. Ti chytřejší z nich i z nás také vědí, že spolupráce je pro obě dvě strany přijatelnější, než válečný stav. Máme totiž s policajty společné nepřátele. Zkorumpované politiky, kteří svou mravokárnou rétorikou udržují prudérní zákony a podporují represivní přístup za každou cenu a lidi, kteří pod křídly těchto zákonů s drogami čile obchodují a zabíjejí nám kamarády, kteří ještě před pár lety jen tak posedávali s námi a pokuřovali trávu.
hh-top
A ten se k jednotlivcům, vlastně i k celku, chová dost nevybíravým způsobem. No, a jak se do lesa volá...!
kukin thc
tozas jako jo.ale znam hodne hulicu i mezi policajty.oni fakt jen delaji svou praci a potom doma nici zabavene matrose.jak?to uz je jejich problem. haha
mott
Pro odborníky:
vcelku by mě zajímalo, jaký jsou možnosti zjistit identitu uživatelů groweru...

1/ Logy na groweru nejsou (nejsou??)
2/ linky prez policajty vedou / nevedou? Prez jakyho providera vlastne je grower tazenej, kde je umistenej?
tracert: casablanca, Vinohradská...
3/ kdyz by do ty serverovny nekdo prisel, pichnul si neco pred grower, tak mame vsichni smulu... IP maji, tim i zbytek... pocita se s tim?
4/ polisi klidne server muzou zabavit na soudni prikaz a nechat ho na miste... logovani si klidne zapnou... skryta identita je jasne v pr...

hoj moje fotecky, co s vama?
kdyby na mě vytáhli nahrávky telefoních rozhovorů nebo jejich obsahy ... tak bych prostě je zažaloval za odposlech :) je to přece nezakoný ne? - aspoň myslím zatím - jenže ty KUR.. si to určitě nějak "legalizujou".
Jinak vím o člověku, který prodával SKUNKY 2 roky na jednom místě... ví to o něm skoro celé sídliště... a ještě neměl žádnej problém se zákonem... ---ňáký divný-možná má štěstí :), ale myslím že policie ho může kdykoliv zlikvidovat :(
jo ještě něco: vždycky když se znovu připojite k INETu dostanete od serveru providera novou IP adresu. Tak nevim tedaaaaaa co a jak :):)
hh-top
je pro poldy podstatně důležitější vědět (kdo, kde, s kým, za kolik, komu atd.) než zatýkat. Co s člověkem, který hulí?
Haman
2rezistor
To, že máš dynamickou IP adresu ti nepomuže. Každý průměrný hacker by dokázal zjistit odkud jsi připojenej na grower.
Co se týče dealere o kterým všichni vědí? 2 roky - pro poldy krátká doba. Pokud pro ně nemá cenu tak se na něj vyserou a pokud cenu má - můžou o něm vědět třeba 5 let a pak jednou až to nebude čekat tak přídou.
2hh-top
Máš naprostou pravdu, ale na to zatýkání taky jednou dojde. Třeba to trvá i pár let, ale pokud tě chtěj tak tě dostanou.
Fisa
Já chtěl jen dodat,
že Když někdo Kouří, neznamená to, že mu o něco jde, ale dobrý úmysl z toho vyvstane vždycky.
JÓ petržel je petržel.

Zkoušel nějdo Lexigramy(Spřežky) a následně význam jmen a slov. To je teprve legrace.
Např. Ta petržel = Petr(Skála) + žel, no a k čemu je pak petržel dobrá.
atd. : Marihuana = Marie(Láska) + Juana(Jana) no a víc vám řeknu jindy.
Tohle je jeden z mých koníčků, smáli jsme se tomu asi dva roky v kuse.
Musim už pracovat . Mějte se .

Cus Fisa

PS: Nebojte se já viděl dělat poliše takový věci, že sem se nestačil divit. Bydlim v takovym městě u hranic (E55), no co vám mám povídat zmatek nad zmatek a nebo Z MATEK. :rolleyes::bounce::slizoun::bounce::smoker:



viridis
S tou bezpecnosti to neni valne. Zkusil jsem pocinaje 14.1.2002 shromazdovat udaje, zde volne pristupne a behem teto doby jsem ziskal dvacettri (slovy 23) uplnych adres, u 15 z nich vcetne data narozeni. Nepocitam pochopitelne kontakty, ktere mi byly poskytnuty za ucelem zaslani rizecku nebo elektrickych udelatek. (Jedny i druhe jsou smazany a nikde je nearchivuji.)
Ale z toho plyne, ze nemusim byt hacker, abych zjistil dost veci, ktere by v jinych rukou nemusely byt prijemne. Davejte si alespon trochu pozor a (s)mejte se dobre.
mott
viridis: možná napiš o jaké případy se jedná, zda sem opravdu někdo píše svá jména a adresy???
Haman
Viridis ma pravdu - trochu jsem tady zapátral a našel jsem taky nějaký adresy apod. - třeba ne přímo na groweru, ale někteří lidi tu maj odkazy na svoje stranky a tam svoje tel., adresy, fotky (svejch ksichtů potř. svejch aut i s SPZ).
viridis
2 lee: nebyl jsi v me sbirce, pokud si pamatuji (vsechno je fuc).
2 breeder: dtto, ale znovu pripominam, ze jsem nikterak specialne nevyhledaval
2 all: mozna jsem nebyl zcela dobre pochopen - nikterak jsem aktivne nepatral (az tak zase do toho nevidim, abych neco lamal), proste jen jsem si delal poznamky (obsah: nick, adresa ano/ne, datum nar. ano/ne, web ano/ne @ ano/ne - proste bez konkretnich udaju - co kdyby to nekdo v mym kompu nasel, ze ano: viz nize), kdyz jsem na nekoho takhle narazil - proste, kdyby ty udaje mohly, tak by mi skocily na hlavu. Naprosta vetsina neni uvedena primo zde, ale rekneme na odkazech na osobni stranky, nebo v parametrech ICQ, zde se lze spise nadit odkazu nebo tlf. cisel. Neco malo jsem ziskal, kdyz jsem - spise ze sportu - zadal tlf. cislo do vyhledavace - a ejhle... Vsechny, na ktere jsem narazil, jsem na tuto skutecnost nejakym zpusobem upozornil (vidte)- ale tim neni nic receno. Nevyhledaval jsem nikterak aktivne, to by toho bylo asi daleko vice, viceji, mozna i nejviceji. ;)/:( Rovnez zde nemohu uvadet (motte), koho se to tyka, domnivam se, ze by to nebylo korektni a mohl bych jmenovane ohrozit, coz neni mym cilem, spise naopak. Ponevadz sam cekam nejakou neprijemnost s udatnym oddilem, ktery u me najde klicici hrasek, kedlubny, rajcata, salat, artycoky, slunecnice a podobne, nepovazuji za vhodne uchovavat jakekoli citlive informace a veskere udaje jsem znicil (a pote defragmentoval disk), takze z teto strany nebezpeci nehrozi.
Doporuceni: zkontrolujte si ICQ profil, zda nejste prilis otevreni, vyhledejte si vsechny sve clanky a zkontrolujte odkazy, nektere po nekolika kliknutich poskytnou dost nevhodnych materialu (dobry postreh, Hamane). Zkuste vyhledat sve tlf cislo. Podivejte se, zda vam v PM nebo v poste, event. v diskuznich krouzcich 'nevisi' nejake adresy nebo jine udaje jinych clenu Groweru ci primo vase...
Hlavne se (s)mejte dobre - ted i pozdeji :sun:

[Edited by viridis on 08-03-2002 at 11:04 AM]
breeder
- nebo jin poslat pm,
co když to jsem zrovna já?
wojta
policajti byli vzdycky divni jestli si ale ctou vsechno a nejsouto jenom vylizani nezhuleni curaci tak by meli pochopit ze ten zakon je na hovno a jestli ho vasek podepise tak je to zradce dyt byl taky mladej a urcite to zkusil. Kliftoni ale VYPATLANCI jsou takze to nepochopi.
rodeo
Zajímalo by mě, jestli máte nainstalovanej nějakej anonymizer na IP adresu. Mam přidělenou pevnou IP, tudíž je pořád stejná a mohli by si mě třeba najít, sice nevim proč by to dělali, ale jistota je jistota.
Zkoušel sem freeware z www.anonymizer.com myslim, ale nějak to blblo a stránka se pak načítala hrozně dlouho.
Dneska sem nainstaloval nějakej proxy server, ale přes ten to zase nechodí.
.....
gunman
a ty už nehul, nerobí ti to dobre :D


P.S. sorry, toto som písal už neviem komu :-))
fak.gesho
jo tenhle problem s monitoringem je mi taky znamej peknou dobu, uz nekolikrat sem psal, ze se domnivam, ze grower je sledovan a ne malo. A anonymita emailu nebyla nikdy, k tomu je pristup tema zkur programama (nevim jmeno) - jsou zalozeny na tom, ze kdyz najdou nejake klicove slovo napr. (marihuana, hasis, kokain, bomba, utok) - tak zpravu poslou do podrobnejsiho rozebirani a ty emaily, ktere obsahuji mnoho takovych slov se muzou dostat do rukou az lidem... a ip killery sou na nic, pokud nejste zrovna hackeri a porad si nehlidate novy updaty tehle vychytavek neni sance, nesmite na net davat moc napadny fotky (lokaci) a davat pozor na dulezitost informaci, ktere tady hazite a kdyztak hlavne - ZAPIRAT, ZApirat a zapirat...
Roniiiee
jo, je to na picu, s tema fizlama-mame moznist je nejak vycheckovat a zbavit se jich?
brooklyn61
sledovani <<zhyralych fetaku> nebude zase tak financne narocne,pokud by se ukladanim a vyhodnocovanim databazi o lidech kolem serveru jako je tento zabyval pouze jeden clovek v regionu 8 hodin denne,je to smesna castka a za 8 hodin denne se da udelat na pc spousta radoby zaveru a dotat se pres leccos,pokud ma fizl dostatek volneho prostoru ,svevule a tichy souhlas nadrizreneho,muze snadno dostat pocit paranoidni velikosti,takze nepodcenovat ani farare.......jeste jedna vec je postavena na ,,palici",muzes mit u sebe mnozstvi ne vetsi nez male,ale nesmis ho koupit,{protoze se nesmi prodavat}a ani si to vypestovat,{protoze vyroba,drzeni,bla bla bla.....}takze kde so mohu dovolene male mnozstvi opatrit snad nevi ani ten kdo se postaral o schvaleni teto novely zakona,kazdopadne mu diky......je to jako za starych casu u strycka Sama kdy Lojzu Caponovic banda ,,neuplatnych dostala na dane ktere nezaplatil,ale ani nemohl,protoze pochazely z nelegalni cinnosti a na tu v danovem priznani jaksi nebyla kolonka....takze...???,,,
Reewer
Nevim, čeho se pořád bojíte. Podle mně to to floidi asi monitorujou, ale to je asi všechno. To tu ostatně již bzlo řečeno.

A nevíte někdo, jestli už floidi někoho z groweru "číhli"???
Tajné
Jsem málo paranoidní.
Pukerx
hmmm asi sem taky... za litr mam zaplaceny pripojeni na dva mesice 128/128...... fuck anonymizer... ;-)
God_mars
To uz v tomhle zkurvanym, zasranym state neexistuje zadna svoboda?!!!
hYp3r
hmmmm tak to muzu bejt rad, ze jeste nejsem za katrem... :c(
PiosOne
nasel jsem tenhle softík, je to freeware a vypada celkem k svetu, tak ho můžete otestovat
http://anon.inf.tu-dresden.de/index_en.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma