Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
sensi skunk , rudelis skunk 2009 - Klikni zde pro originální téma
aštan
čáu trochu pozdě ale hlásím se s reportem z mé zahrádky;) je to asi můj 4 grow venku
řezy
2X Sensi skunk - do země 21.5

semínka
1X rudelis skunk zelený fenotyp do země 21.5
2X rudelis skunk fialový fenotyp do země 21.5
možná ještě od mandaly seed outdoor mix nejsem si jistej co sem vytrhal jako samce uvidím až na květu

hnojky

Plagron alga grow
Biobizz bio-grow
Biobizz fish mix
AH growt/bloom excellator

------
Plagron alga bloom
AH growt/bloom excellator



Kytiz rostou celou dobu krásně , akorád na začátku mi chcíply 4 z 6 řezů.. plísen rockwool kostičky . Málo vzdušná hlína asi
jo a ten rudelis skunk není už origo s něčím sem si ho nakřížil. Nevím s čím ale mám ho už dlouho a spokojenost.
aštan
Vzadu u plotu jsou dva SS , a ve předu rudelis skunky.
aštan
stonky sensi skunků
aštan
juu tak některý jdou do květu , ted někdy sem upnu fotky až bude čas:D
aštan
tákže sem dneska nešel do práce a udělal sem si čas na kytí:D Nejlepší věc , postřik fish-mixem fakt doporučuju! do 1,5 l láhle sem dal 7 ml fishmixu od biobizzu , a na večer postříkal vršky i spodky listů.
tak nějak mi přijde že ten přírustek je vidět až po dvou dnech ale je fakt luxusní:) liju to v kombinaci s bio-growem do hlíny.Dávám tím docela sady a zatím sem nikdy kyti nepřehnojil.
Rudelis začly nakvétat takže nasazuju plagron alga bloom.Sensi S zatím nevypadá že by se mu chtělo kvést -právě o něm sem si říkal že půjde brzo ke květu , ale zase má dobu květu jenom 45 dní.
Myslíte že se ty co začly kvést ještě hodně vytáhnou ?nebo je to jenom u lampovek že proto že dostanou šok z přepnutí tak ještě rostou? :-?
PL3V3L
si piš, že se eště vytáhnou :-)
aštan
.co dodat jungle:D
aštan
tak už mi kvete skoro všecko:D i ostatní políčka sou v květu , i ten SS co nevidět hodí květ.. už bylo na čase
Maxeaux
cau, spodne vetvicky neostrihas? inac som zvedavy na ten RS, hlavne na ucinky
aštan
nee spodky asi stříhat letos nebudu každej list dobrej spíš to zkusím hodně roztáhnout, ten RS je moc smrt:D foto z lonska , zelený a fialový pheno.. Takovejch krabic sem měl hodně plnejch ,docela výnosnej.
jalala1
viděl jsi foto týdne???
ty první, já druhý :)

zítra karma, dnes už nemůžu :) :) :)
aštan
díky:) Já ten systém stejně ještě moc nechápu sem tu novej:D ale ta sepie je taky z lonska no.. Sem na to dával plagron alga grow a bloom a potom final solution.
aštan
--nové fota-- sakra ty sensi skunky pořád nekvetou!! rudelis kvete krásně začíná fialovět
aštan
hele stříháte ty lsity přímo z pálek? mám totiž některý kytky který mají mega listnatý pálky tak do nich vždy vystříhám takový " véčko" jako směrem na jih aby svítilo přímo do té pálky. a z toho večka ostříhám i ty malý lístky prostě aby šlo světlo přímo na blizny , děláte to taky tak nebo to necháváte?
alko
nechavam to tak kytka si sama vyresi kolik listi potrebuje listu
aštan
¨áá po dlouhé době zase nové fotečky.. potkala mě plísen ASI čorky , ale spíš zvědavej soused( jedna větvička fiklá , ale myslím že to nebyli čorky protože kytce zbejvá už jenom 14 dní do seknutí a kdo by to poznal že, to už by to vzali celý) , noo rudelis:
pokvetou do konce září pak asi pujdou..nebo možná týden navíc , některý nakvetly dřív některý pozdějc ale okolo toho konce září by ch to viděl
Sensi skunk a outdoor mix od mandaly seed začly kvést až na konci prázdnin takže to vidím ke konci října no..
jo a všecky velký pálky sou rudelis skunk , a ostatní malý pálky sou mandala outdoor mix , a sensi skunky
aštan
doprdele ty fotky se tady furt serou,, asi už 20x sem to nechal načíct a vždy to hodí nějákou chybu
aštan
rudelis skunk: 34 den květu
aštan
no a ještě dopíšu že tedka hnojím alga bloom , a taky od AH ten growth/bloom excellator , nakonec sem žádnej green senstaion ani bloombactic nekupoval
aštan
Mandala , safari mix , začal kvést přesně konec prázek
Flowering time: 62-75 days/September- end of October

noo sou pěkný mám celkem 3, tenhle je největší , za ní je normální bílá folie z growshopu.. svítí tam totiž jenom 4 hodiny denně,zatím s enetváří že by jí to vadilo pálky dělá z těch 3 stejně nějvětší :leaf:
výška přes 2,4 metru
speedyam
čus řekni nejakemu kamosovi co ma psa at ti ho na par tydnu puci nez to dokvete a uvidis ze tam nikdo nepachne
aštan
já sám mám rotvajlera ,, ale jinde tohle není u mě doma buhužel. no polu bych stejně psa mít nemohl není to tam tak oplocený abych tam nechal běhat meho trhače . a jen tak mimo , myslím že kdyby to někdo zčeknul tak nepomůžou ani 3 psi. už nám takhle jednoto rotvailera otrávili ( i když ne kvůli kytkám)
aštan
fotečkyy , zatím nám vše krásně kvete. Bohužel nevím dobu zrání rudelis skunku, odhaduju to kolem 50-55 dní (snad seženu mikroskop) . jeden rudelis uplně bud chytnul nějáký kombo a nechává opadat všecky listy, nebo je přehnojenej.zdá s emi že prostě padaj moc.

rudelis dnes 44 den květu . už vypadá že by šel:) ještě flushing - final solution a půjde.

edit: dneska sem jim ještě dal Plagron alga bloom+Ah growth/bloom excellator a taky trošku biobizz grow. takže flush ještě o pár dní odložím

posledí to je ta kuna co je nerada olistěná::D
aštan
hlavní plantáž:D rudelis , sensi skunk , mandala safari mix

1- všecky
2-rudelis skunk , vzadu sensi skunk a vykukuje větvička mandala
3- divný phenotyp rudelis-nevím kdy sklízet poradtee ještě má asi dost času
4-sensi skunk , pár salámu rudelis dál
5-zprava mandala , potom vepředu dva rudelis a vzadu dva SS
aštan
nevěděli byste někdo kdy seknout ten rudelis? fakt nemám tucha
aštan
28 den květu, podzimně barevná:D oou sorka zapoměl sem to otočit :rolleyes:
aštan
hm trošku problém ted řeším. chtělo by to na rudelis skunk už lít final solution , jenže tedka pořád prší a je dost mokro , nechci do hlíny lít víc vody než je ted. trosku mi to ted začlo plesnivět ( jenom malinká místa )ale čekám že se to s deštěma dost zhorší .
Chci sklízet 56 den květu takže ještě mám 9 dní , jenže nevím kdy tam budu mít možnost nalít Final solution, myslíte že pár dní FS stačí? já sem to tak loni dělal (4dny FS,protože pršelo) a žádný hnojivo cítit nebylo. asi to letos udělám stejně a sklidím s malým flushinhem
SaMoLeBKa
Ahoj!! máš to pěkné,já budu mit sensi skunk až tak v listopadu co mám doma ve skleníku ale tak co už..jak nechces kytky přelít tak jí dej ke kmenu kus igelita,dešťová vodka odteče a ty jim jen dopřeješ finála :wink:. ať to kvete
aštan
joo to mě taky napadlo ale spíš si myslím že ta voda bude všude v zemině stejná , stejně to přes ty keře tak tak proteče:D ale joo zkusím to díkec ode dneška teda rudelis FINAL SOLUTION
aštan
v rychlosti , jeden rudelis skunk skosen 46 den květu ( musel bylo na něj vidět od sousedů) , další rudelis to čeká zejtra ráno (plísen) a zbytek ještě si počkaj pár dní. foto zejtra
aštan
další info , foták nevim kde , všechny rudelis se houpou na půdě , docela masivně to začlo plesnivět. měl sem sklízet už tak před týdnem , ale já hnup ještě zahnojil takže sme musel čekat na flush. myslím že by jim těch 48 dní květu stačilo . ( dnesk skoseno při 55 dni květu ) uplně všecky trichomy hnědý.
aštan
fotečky, rudelis už sou za vodou

ted ale bojuje sensi skunk ( 2x) těm by stačily dva tejdny. jéénže venku to vypadá jak v lednu dneska sem celý den trávil v zimní bundě , dokonce lehce sněžilo přes den 5C v noci ani nekomentuju. doufám že to bude jen pár dní a pak se vrátí ještě aspon na týden slunečné dny:D


1 sensi skunk









2 sensi skunk











3sensi skunk













4rudelis skunk








5 mandala safari mix
aštan
včerejší fotečka , zatím žádná plísen:) ani SS ani safari mix



SS 34 den květu. Plagron alga bloom , AH stimulátory.
aštan
mandala safari mix , hmm moc se ohejbá pod pálkama.. ale stejně sou malý málo světla asi.

Safari Mix 42 den květu ,plagron alga bloom ,ah stimulátory
aštan
zdravím , rudelis skunk skoro dosušen. 15 dní na chladné půdě , a pár dní v pokojové teplotě . po tom co sem si myslel že to je přesušený sem to dal do 100g pytlů a ejhle ještě to suchý nebylo začlo to nějak divně smrdět.
grr tak sem to znova rozprostřel na tu půdu ale nevím co to bude dělat myslím že je tam docela vlhko. ale ne zas takový aby to plesnivělo.
co si o tom myslíte? potřeboval bych to nasušený tak aby to šlo skladovat třeba ve skle nebo dost na to aby to šlo zamrazit. do pokojové teploty to můžu dát nejdřív ve středu. je to asi okolo 3/4 kila. zbytek kytek seknu až tohle dořeším. pište vaše rady!předem díík.
DannyBoy
citace:
zdravím , rudelis skunk skoro dosušen. 15 dní na chladné půdě , a pár dní v pokojové teplotě . po tom co sem si myslel že to je přesušený sem to dal do 100g pytlů a ejhle ještě to suchý nebylo začlo to nějak divně smrdět.
grr tak sem to znova rozprostřel na tu půdu ale nevím co to bude dělat myslím že je tam docela vlhko. ale ne zas takový aby to plesnivělo.
co si o tom myslíte? potřeboval bych to nasušený tak aby to šlo skladovat třeba ve skle nebo dost na to aby to šlo zamrazit. do pokojové teploty to můžu dát nejdřív ve středu. je to asi okolo 3/4 kila. zbytek kytek seknu až tohle dořeším. pište vaše rady!předem díík.


Čus , dosušit to nech na chladné půdě úplně , nejlépe poznáš tak že když ohneš stonek u paličky tak se zlomí, když se ohne ještě to není. Pak to já dávám hned do sklenic zavařovaček a na mrazák . Jak to potom z něho vytáneš bude to lehce vlhké ale dochází k min. degradaci THC a za 1 den po vytáhnutí to zase smrdí a chutná skvěle ! Tak Good Fight !
14alpano14
hh tento problem si uy asi davno viriesil :DD ja osobne to necham tizden hore korenmi tizden na platne a tizden v skleniciach a nikdy nebol s nicom problem aj po 2 rokoch vzemi:DD chcel bi si vimenit zrno mas to fakt setko nadherne nech ti chutii:D
aštan
jojo vyřešil ,celkově sem to s tím growem dost přepísk nebyl sem na to vůbec připravenej:D ke konci s tím bylo práce že sem to tady na groweru ani nedokončil .nějak sem zejtra hodím fotky jak to vypadá suchý:)a hodím aspon smoke report
aštan
takže sensi skunk . je ho hodněě:D parádní model a i když mu počasí nepřálo zvládl to hezky , ty pálky mi všichni závidí:) fotečky jak sme dnes dodělával spodnější větve , vrcholovky sou už dávno ve skle..
14alpano14
nádhera


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma