Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čáu trochu pozdě ale hlásím se s reportem z mé zahrádky je to asi můj 4 grow venku řezy
2X Sensi skunk - do země 21.5
semínka
1X rudelis skunk zelený fenotyp do země 21.5
2X rudelis skunk fialový fenotyp do země 21.5
možná ještě od mandaly seed outdoor mix nejsem si jistej co sem vytrhal jako samce uvidím až na květu
Kytiz rostou celou dobu krásně , akorád na začátku mi chcíply 4 z 6 řezů.. plísen rockwool kostičky . Málo vzdušná hlína asi
jo a ten rudelis skunk není už origo s něčím sem si ho nakřížil. Nevím s čím ale mám ho už dlouho a spokojenost.
tákže sem dneska nešel do práce a udělal sem si čas na kytí Nejlepší věc , postřik fish-mixem fakt doporučuju! do 1,5 l láhle sem dal 7 ml fishmixu od biobizzu , a na večer postříkal vršky i spodky listů.
tak nějak mi přijde že ten přírustek je vidět až po dvou dnech ale je fakt luxusní liju to v kombinaci s bio-growem do hlíny.Dávám tím docela sady a zatím sem nikdy kyti nepřehnojil.
Rudelis začly nakvétat takže nasazuju plagron alga bloom.Sensi S zatím nevypadá že by se mu chtělo kvést -právě o něm sem si říkal že půjde brzo ke květu , ale zase má dobu květu jenom 45 dní.
Myslíte že se ty co začly kvést ještě hodně vytáhnou ?nebo je to jenom u lampovek že proto že dostanou šok z přepnutí tak ještě rostou? :-?
nee spodky asi stříhat letos nebudu každej list dobrej spíš to zkusím hodně roztáhnout, ten RS je moc smrt foto z lonska , zelený a fialový pheno.. Takovejch krabic sem měl hodně plnejch ,docela výnosnej.
díky Já ten systém stejně ještě moc nechápu sem tu novej ale ta sepie je taky z lonska no.. Sem na to dával plagron alga grow a bloom a potom final solution.
hele stříháte ty lsity přímo z pálek? mám totiž některý kytky který mají mega listnatý pálky tak do nich vždy vystříhám takový " véčko" jako směrem na jih aby svítilo přímo do té pálky. a z toho večka ostříhám i ty malý lístky prostě aby šlo světlo přímo na blizny , děláte to taky tak nebo to necháváte?
¨áá po dlouhé době zase nové fotečky.. potkala mě plísen ASI čorky , ale spíš zvědavej soused( jedna větvička fiklá , ale myslím že to nebyli čorky protože kytce zbejvá už jenom 14 dní do seknutí a kdo by to poznal že, to už by to vzali celý) , noo rudelis:
pokvetou do konce září pak asi pujdou..nebo možná týden navíc , některý nakvetly dřív některý pozdějc ale okolo toho konce září by ch to viděl
Sensi skunk a outdoor mix od mandaly seed začly kvést až na konci prázdnin takže to vidím ke konci října no..
jo a všecky velký pálky sou rudelis skunk , a ostatní malý pálky sou mandala outdoor mix , a sensi skunky