Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
FIM-pomoc - Klikni zde pro originální téma
lord
cau groweri
o FIM technice jsem toho nasel hodne ale nikdy jsem přesně nevěděl kde to mám střihnout.stačí mi jen když napíšete jestli to je správně.Mam ustřihnout asi jen 90% tý růžičky? dik

olik
Ano ... asi jen 90% toho malého nového "výrůstku". Z tvého obrázku je to ale spíše jen 10% růžičky ... 10% by tam naopak mělo zůstat. Ovšem tak jednoduché to není. Chce to prostě vyzkoušet a získat v tom zručnost ... 1kg praxe za 1000kg teorie :) Podívej se na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2949 je to tam velmi pěkně vysvětleno (thx Walhalla2000)

Sám jsem to zkoušel a napoprvé se mi to vůbec nepovedlo viz. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2757 ... dneska, asi po 10 pokusech na kytkách, ze kterých by měly být budoucí matky, se to už docela daří. Občas se objeví i 4 nové výhonky (místo dvou jako při klasickém zaštipování. Chce to hlavně zaštipnout brzo ... hned po 3-4 patře, aby kytkanebyla příliš vysoká a mohla ten FIM-záštip jaksepatří využít :)

PS: ... připojuji obrázek o těch 90% (resp. 10%) ... a pod ním obr.2 s výsledekem mého FIM pokusu, který se nepovedl. Bylo to zaštípnuto příliš vysoko a jen jsem zdeformoval nové listy



[Edited by olik on 25-07-2002 at 05:21 PM]
Al-Ban
Nejlíp se to zjistí neustálým zkoušením ;). Mě se to povedlo hned na poprvé a když jsem to dělal podruhý, tak nic :(. Jak to máš na tom obrázku, tak je to podle mě moc vysoko. Vyrostly by ti z toho jen ostříhaný listy bez nějakýho dalšího efektu. Já bych tu čáru střihu viděl stejně, ale vzdáleností měřenou od spodka tý růžičky. Pak by to mohlo být těch devadesát procent. Ty okolní lístečky si prstama přimáčkni, ať se ti tam nepletou.
lord
jo dik moc fakt a posilam vam k+. cau


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma