Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Válka proti terorismu je stejný podvod jako válka proti drogám - Klikni zde pro originální téma
Po desítkách let se to konečně dostává do povědomí veřejnosti. Drogy nejsou špatné, drogy jsou všechny látky, které do sebe dostáváme včetně jídla, vody, cukru(!) a samozřejmě léků státem podporovaných. Přesto ještě tak před desetilety jsem věřil v opak. Se školou jsme navštívili protidrogové přednášky, kde tehdy figuroval dnešní pražský primátor Bém a ti pánové mi zněli rozumně. Videozáznam co nám pustili mě jen utvrdil v dojmu, že člověk co vezme "drogu" se po nějaké době stává obětí něčeho zákonitě sebedestruktivního. Nechápal jsem proč přes to všechno se najdou lidi, kteří drogy berou. Bylo mi z toho všeho jasné jedno, že ať bych se kdy dostal do sebevětších problémů, nebudu brát drogy.

Názor jsem změnil na konci střední školy, kdy jsem osobně viděl marihuanového feťáka na vlastní oči, který mi vůbec nepřipadal společensky nebezpečný takříkajíc. To mě dost zaujalo, tak mě napadlo podívat se na internetu, co se tam dá zjistit o drogách obecně. Velmi na mě udělaly dojem upřímné výpovědi uživatelů těchto ilegálních drog na internetu, kde zmiňovali rizika a pokoušeli se popsat jejich účinky. Také bylo zřetelně vidět, že o heroinu byla těmito nezávislými zdroji zmiňována jen samá rizika a odrazování. Působilo to skutečně jako upřímná zpoveď lidí, kteří chtějí vynést na světlo skutečnou pravdu o drogách. Důvod, proč užívání LSD v 60tých letech způsobilo revoluci hippies, vlnu protiválečných demonstrací, generaci pranskterů, kteří projeli amerikou přemalovaným školním autobusem do fluorobarev celou dobu nadrátovaní na LSD, potkali Timmothy Learyho, bývalého psychologa Harvardu, na psychedelickém zámečku v Milbrooku, arcikacíře psychologie, obě skupiny odlišné, Leary studujícího tibetskou knihu mrtvých poklidně meditující, a pranskteři, které oproti tomu baví dělat legrácky a napojit se na realitu zkušenostně, obě skupiny sledující tentýž nový plán, který je zcela v rozporu s mocenským složením této planety.

Jenže to jsem nevěděl , nevěděl jsem, že zakázané drogy nejsou zdravotní nýbrž ideologický problém. Nevěděl jsem ani, že tvrdé drogy distribuovala sama CIA zatímco oficiálně letěl nahoru rozpočet na boj proti drogám, když byl problém ručně vytvářen. Neviděli jsme tenhle scénář už někde?

Informace je moc. Kdo to řekl?

Z vyčteného mi začínalo být zřejmé, že důvod proč byly látky jako halucinogeny potlačovány, bylo v prohlédnutí iluze skutečnosti, což tyto látky dělají. Prohlédnutí všech iluzí, nejen společenských ale i velmi osobních. Proto mě nejvíc začlo lákat právě LSD v touze po introspektivním zážitku a asi po půl roce rozvažování studování všech možných informací jsem se odhodlal si ho obstarat. Naprosto jsem věřil těm lidem, co vytvořili webstránky, které říkali něco úplně jiného než oficiální zdroje nebo lépe řečeno něco víc.
Po 10ti letech můžu říct, že nějaký halucinogen jsem měl naposledy před třemi lety a nedá se vůbec říct, že bych si na něm vypěstoval nějakou závislost nebo touhu po heroinu. Byly to opravdu pouze lži. Myslím, že tyto lži pouze vytváří problém, který by tu jinak ani nebyl. Někdo jiný kdo zjistí, že lehké drogy (kam patři i halucinogeny) závislost nevytváří oproti např. cigaretám nebo alkoholu, pak může v domnění že mu systém lhal u marihuany nevěřit ani že heroin je nebezpečný. Ironii života je, že tohle je skutečně pravda. Můžu ovšem potvrdit, že marihuana vytváří psychickou závislost a může vyvolávat i paranoiu u některých lidí. Pravdou je, že drogy nejsou ani dobré ani špatné, mají své účinky, své pro a proti, ale ty legální jsou ty nejnebezpečnější, které i v oficiálních kategoriích jsou řazeny mezi drogy tvrdé. Rozdíl legálních drog od těch nelegálních je, že mezi ty nelegální patří halucinogeny, které po aplikaci ukazují systém v pravém světle a to systém nechce za každou cenu dopustit. Lži jsou prohlédnuty. Upřímně z pohledu intoxikováného halucinogeny se jeví naše civilizace opravdu jako nějaký nelítostný kombajn. LSD mělo zůstat pouze tajné pro využití v psychologické válce - na výmývání mozku (viz. MK-ULTRA). To jsou ty zdravé účely, které je třeba podporovat. Problém drog je také v tom, že si na nich na všechno rozpomenete, všechno je to najednou tak zřejmé a vše je protknuto láskou, vše je postavené na nějaké lásce na nějakém dobrotivém prazákladu, který se najednou jeví jako jedinou skutečnou existencí, žádné zlo neexistuje vše je pouze iluze. Našich pět smyslů nám pouze posílají data, vibrace, které mozek interpretuje. Život je jen "matrix", mája, sen a Kombajn nikdy nepřipustí, aby se veřejnost tohle dozvěděla, protože by se svět přestal brát tak vážně. Proto je tak tvrdě potlačován Tibet, buddhističtí mniši mučeni. Dokud lidé nevěří na zázraky, do té doby jsou uvězněni. Jsme uvězněni výchovou, školstvím 18 let dospívání vytvoří mapu reality, pevné neuronové spoje, které je s věkem skoro nemožné zásadně změnit. To se pak stává naší osobností. Pouze silný zážitek dokáže změnit staré mapy, stará přesvědčení.

Psychedelika jsou zkratka jak si ověřit, že to čemu tito mniši věří je pravda. Je to ale nesnadná zkratka, ale zůstala tu jako možnost. A když ne v LSD tak ve volně rostoucích magických houbách. Říká se, že tyto houby jsou staré mimozemské inteligence, jejichž požitím získáváme dočasně přístup k jejich moudrosti-k databázi informací. Měli bysme se divit, že tyto houby nebyly začátkem 20.století ani v žádném světovém katalogu hub? Byly pouze legendy.

Halucinogeny přesto ale jsou velmi nebezpečné, přestože nenávykové. Je to příliš silný zážitek, aby se s nimi zacházelo lehkovážně. Způsobují smrt ega a dá se očekávat, že se ego bude v menší či větší míře bránit. Leary viděl natolik velkou podobnost se smrtí, že přepracoval barda tibetské knihy mrtvých pro uživatele psychedelik jako čtení, které ho má upamatovat, co se s dotyčným právě děje.

Halucinogeny upoutaly zájem lidí po výzkumu dr. Learyho na univerzitě Harvard. Zdálo se jako magický nástroj na psychoterapii. Vyvolával transformativní zážitky. Brzy se z toho stal kult a Learyho jeho vůdcem. Leary zpočátku spolupracoval s CIA, která jeho výzkum podporovala, ale varovala ho před pozornosti od médií, k čemuž došlo a Leary byl následně vyhozen z Harvardu. Na Věci ovšem pracoval dál. Stal se však hledanou osobou, protože tohle nikdo nechtěl tolerovat. Nakonec byl zadržen na mexických hranicích za to, že u jeho dcery našli v autě trochu marihuany. Dostal za to 20 let vězení, ze kterého utekl. Protože byl předtím uznávaným psychologem byl autorem psychologického testu při umisťování vězňů, který mu dali k vyplnění, takže ho vyplnil tak, aby se dostal do nejméně střeženého vězení jako psychologický profil člověka, u kterého je nepravděpodobný pokus o útěk.

Stejný vzorec Problem->reakce->řešení najdete jak u války proti drogám tak proti terorismu. Je milion způsobů, jak vysvětlit, že jsou to všechno lži a manipulace. CIA distribovala tvrdé drogy zatímco z války proti terorismu se stal ohromný byznys a námět k potlačování lidských práv, důvodem pro celou řadu vyjímek a přitvrzování, které vyvrcholilo v posledních letech zákonem Patriot Act (2001) a zákonem o vojenských tribunálech (2006). Předtím byl ten největší bandita feťák, teď se jím stal terorista. Jestli něco neuděláme dnes brzy bude mít každý strach, aby i jeho vlastní stín nevypadal jako stín teroristy. Vše je zatím ve vývoji ale za pár desítek let se válka proti terorismu stane stejně neřešitelným problémem jako válka proti drogám. Je to had zakousnutý do vlastního ocasu, a je to tak záměrně. Dnes se nerespektují lidská práva muslimů za pár let bude z terorismu podezíraný každý. Něčí otec jednoho dne nepřijde domů z práce a nikdo nebude vědět, kde je. Byl "vaporizován" (termín z románu 1984 od George Orwella). Nebude mít právo na advokáta ani na to znát své obvinění nebo jak dlouho bude zadržován, jinými slovy již denní realita pro tisíce muslimů. A jasně, že mezi ně patří extrémisté, ale není to podivná shoda okolností, že jsou to právě agenti CIA či jiných tajných služeb, který v roli informátorů infiltrují různé skupiny, kterým se představí jako členi Al Kaidy, a nabádají je ke svaté válce proti Západu? (více viz sekce. terorismus)

Jinými slovy náš Kombajn podporuje teroristy v rámci "vyšetřování", nebo podporuje to co je i oficiálně považováno za teroristické skupiny jakým je např. MEK v Iránu. Ze stejného důvodu byl Spojenými státy financován a vyzbrojován Taliban. Vše co se odehrává na televizních obrazovkách ve zpravodajství je pouze divadlo. Tvrdá propaganda, kde každý kdo se kdy stal předmětem zpravodajství, viděl jak se zpravodajství liší od skutečnosti.


**********************************

tohle jsem objevila při hledání pár informací a docela mě to zaujalo,takv se o to podělim i s vámi :))
ještě jsem zapoměla,nas obrázku je útržek z novin z roku 1936 a tom jakej byl dřív pohled na marihuanu..
Dude
us and them
it's always same :D
vitej do klubu, hele to je jasny vid -vzdycky de o to vytvorit nejakyho imaginarniho vnejsiho nepritele, aby se nam vydeseny ovecky semkly do stadicka a my sme jim v ramci zachovani jejich bezpecnosti, mohli zase o neco zmensit vybeh. A ovecky jeste budou radostne hykat, jak se o ne pastevci hezky staraj...
Le_prox
Dovolím si přidat odkazy k tématu:

MustWatch.cz Zajímavé dokumenty např. o 11.září, ekonomice, lidských právech,...

* Akt-info přehled opomíjených zpráv posledního týdne
* Paralela Překlady anglických filmů
* Osud Obrovské množství čláků všemožného zaměření
* Matrix 2001 Stránky spisovatele, publicisty a badatele Jaroslava Chvátala
* Zvědavec Politicky nekorektní webzine
* WM magazín Internetový magazín plný neobvyklostí o kterých jste ještě neslyšeli
* Zakázaný deníček
* Britské listy Denník o všem, o čem se v České republice příliš nemluví
* Spotter TV Výuková, populárně naučná, vzdělávací a kreativní média
* Na severu Hledání objektivity v subjektivním světle
* Altermedia Ideologická převaha je důležitější než parlamentní většina
MadEGG
Od kdy je voda droga?

Jinak myslim, ze jestli to tak nejak bude, tak trosku jinak nez tu pises. Z pohledu historie a soucasnosti. Ale sam neznam vsechny fakta, takze se k tomu radeji vic vyjadrovat nebudu.

Kazdopadne drogy byly drive uznavany spolcnosti a az casem se dostali mimo zakon a vlada se samozrejme o ne tez zajimala. Coz se ovsem neda rict, ze by jejich vyrobu a zneuzivani dotovala.

Jinak spis si myslim, ze by americani mohli maximalne dat prostor k dovozu drog jako heroin a kokajn do zeme. To znamena oslabeni hranice s mexikem, mensi kontroly z danych statu. Ale stejne je to podle me volovina a to co tu pises je uz trosku hodne pritazeny za vlasy.
Dude
mad egg - co presne ti prijde pritazeny za vlasy?
Le_prox
MadEGG doporucuju shlednout nejake videa na mustwatch.cz pak pochopis ze vsechno je mozne...
MadEGG
to ze by CIA distribuovala tvrdy drogy. Jako je pravda, ze ruska vlada napriklad dodavala zbrane teroristum a pak snema vedla valku.. to sami mafii. U ameriky by to bylo tez mozny, ale myslim si, ze by nevyrabela a nedovazela do vlastni zeme primo drogy. To by se rychle proflaklo.. kdyz uz, tak jenom nejakej malej nenapadnej ale dulezitej stouch. Nejaky usnadneni podminek, snazsi pruchod, atd.. nvm no. je to mozny, ale moc tomu neverim, ze by to bylo az tak.. korupce je sice v sude, ale tohle by se jim nevyplatilo. Dokud maji tah a kontakty s ropnymi velmocemi, tak se budou drzet ropy. Je to legalni a mnohem lip se stim obchoduje. Tod muj nazor..
Dude
mad egg - no o tom bych ti doporucil si neco zjistit, cia pasovala pod hlavickou air america hero do statu, vyvazela za afganu opium, aby tim pomohla financovat mistni povstalce, pak tu mame olivera northa a iran contra - we could go on and on ;)

nehlede o cilenym predstavovani hera do cernejch ghettos - cilene rozbijeni komunit, zdrogovavani nic netusicich lidi v ramci psy-ops MK-ULTRA, PaperClip...

do your reading my friend :)
MadEgg:takže za prvé to není muj článek,ale našla jsem ho na netu a přišel mi zajímavej proto tady je...za druhé tohle je srovnání dřívějšího boje proti drogám a dnešního boje proti terorismu a tý náhodičce v tej podobnosti obou...za třetí nahoře ten článek z novin je z roku 1936 o tom jak se koukala na marihuanu a jak se proti tomu začali vést boje proti uživatelům drog...nic víc..nic míň :D :D :D
FUKYou
Jak už jednou někdo řekl (mám to z Hájkovy knihy: smrt ve středu) "Velká tajemství se nemusí tajit."Když dosáhnou určité velikosti, veřejnost tomu zkrátka neuvěří - a tohle je jeden z příkladů, drogy a obchodování s nima na úrovní států. Stát a jeho drogová politika (myslím tím i farmaceutický průmysl) je rafinovaná forma zotročování a vyhubení lidí s vedlejším produktem kterým je finanční zisk. Kdo nerozumí tomu co sem teď napsal, nezoufejte a zkuste se ptát "proč". Aktuálně se internetem šíří informace, která varuje před nuceným očkováním proti prasečí chřipce - prý má za následek vážné zdravotní problémy, což je cílem elit, které celou pandemii uměle vyvolaly po neúspěšném vyvolání pandemie chřipky ptačí, kdo sleduje, tak ví že farmaceutické společnosti světa jsou žalovány za genocidu a obchodování s nemocemi,v rozssahu jaký nemá v historii lidstva obdoby. Je to jen špička ledovce, dalo by se o tom psát nekonečné texty....
je to přesně tak jak psal FUKYou...prostě je toho už tolik,že by se o tom mohlo toho naspat spousta,včetně důkazů...jenže problém je v tom,že tomu lidi prostě věřit nechtěj...radši věří tomu co jim říkají média a tyhle informace pro ně nejsou důležitý a přesvědčivý..většina lidí na to řekne,že to nemůže bejt pravda,přece by se o tom psalo nebo to bylo někde řečeno...ale už si neuvědomujou,že vlastníci médií jsou do toho taky zapletení....
Apartman
Jo, já si myslím taky to co vy(white-w, Dude, FUKYou)-teď náhodou prosákla někde informace, že Prasečí chřipka utekla ve skutečnosti někomu z laborky-ani bych se nedivil, kdyby cíleně z laborky v USA.
Kdysi jsem měl klíště, následovaly za 14 dní horečky, naštěstí zabraly antibiotika, pak mi na virologii řekli, že to byl neznámý virus. A nikdo z toho žádné Klíšťové chřipky nedělal. :)

O 11. září a následných kampaní v Iráku a Afghanistánu ani nemluvě.

Jináč doporučuji knihu Velká kniha o konopí-je tam i o historii konopí v Americe. Je tam také, že nejprve konopí USA prosazovaly do papírenského průmyslu a dalších využití (včetně propagátora konopí Thomase Jeffrsona), pak ale následovalo období Marihuanové prohibice, kdy snad každý zločin v černých čtvrtích byl přisuzován marihuaně.(Ve skutečnosti v tom byl patrně vyšší zájem dřevařského papírenského lobby) Ostatní státy USA jak známo bezhlavě kopírují.
Dnes by legalizace Marihuany znamenala devastaci papírenského/dřevotěžařského průmyslu, což je podle mně největší důvod, proč není legalizována a tvrdej alkohol je legální.

S vyděšeným davem se vždy snáz manipuluje, peace:)
kokopelo
zeitgeist
tomas2pet
Myslím si, že různé tyhle rádoby pravdivé dokumenty jsou právě ukázkou tvrdé demagogie a manipulace, s cílem zblbnout určitou část populace se sklony k paranoidnímu myšlení.
Za použití mixu různých více či méně známých argumentů a důkazů, které jsou obecně známy jako konspirace či konspirační teorie, židů, zednářů a nevím koho.
Já rozhodně nepopírám, že existují vlivné lobystické skupiny, které mají svoje zájmy, je to naprosto logické. Ale že by to bylo nějak řízené, je naprostá hovadina, oni rozhodně budou sledovat různé cíle a zájmy, a to samo o sobě odporuje vzájemné shodě.
Ještě jedna věc, když je teda potřeba toho nepřítele.
Tak co muslimští radikálové, oni mají taky potřebu nepřítele, třeba USA a jejich spojence.
Nebo snad oni a jejich finanční sponzoři to mají jinak?
Ještě si neodpustím jednu myšlenku… Kdyby Arabové měli naše technologie a naší zbrojní sílu a my ropu, myslíte si snad naivně, že my bychom tady ještě byli?
Irák aspoň ukázal, kdo je tady šéfem.

Tak mě hnedka zmlaťte, za to že nevěřím demagogii :D
S pozdravem všem T25.
Dude
tomas2pet - to imho zbytecne polarizujes - jako verit jenom zeitgeistu je stejnej nesmysl jako verit jenom Murdochovi, potazmo Lauderovi :D
lidi maji bohuzel tendenci sklouzavat k jednodussim medialnim vysvetlenim v obou extremech a zas nemam rad, kdyz se rika, ze pravda je nekde uprostred - to je taky blbost
pravda je stejne jako se nekde rika o bohovi, ukryta v malych detailech...
a to napric celym spektrem - to je jako, kdyz tady nekdo napise, ze jenom protoze to bylo na webu delnicky strany, tak je to automaticky pycovina ;)
kouzlo je v tom davat si vpodstate vsechno - od vyse zmineneho, pres zvedavce, osudy, mf, komunisty blaznivy a provadet si syntezu informaci..
bohuzel z toho, co mam nacteno (a mraky jsou knizky, ktery by mely mit o trosku vetsi vahu nez "extremisticko konspiracni weby" :D), tak bohuzel se mi realita spis priklani na tu "konspiracni" stranu ;)

+ nehlede na to, ze se newspeakarum podarilo prirknout "konspirativnosti" bajecnou pejorativni konotaci :D

a jeste jedno medialni moudro :D - hodne se da vycist z toho, co v clanku/reportazi/interview NERIKAJI, cemu se snazi vyhnout ;)
HISTORIE SVĚTOVLÁDY

Už od pradávna vznikaly snahy sjednotit svět pod jednu jedinou říši. Takovéto sjednocení bylo vždy tajným přáním mnoha vůdců, kteří v tomto spatřovali dovršení své absolutní moci nad světem. Tyto utopické snahy o vytvoření jednoho státu a jedné celosvětové vlády známe od nepaměti a jsou spojeny s takovými diktátory jako byl Džingischán, Napoleon, Hitler nebo Stalin. Miliony mrtvých a nesmyslné války o moc, zotročení lidí a likvidace ideologicky nevhodných, to je cesta ke světovládě. Jen šílenci jako byl Hitler nebo Stalin si mohli myslet, že dovedou svět ke šťastným zítřkům pod totalitním diktátem neomezené moci jednoho světonázoru. Světovláda byla vždy z hlediska politické rozmanitosti světa i z hlediska čistě technického pouze bezvýslednou snahou šílenců. Ale doba se mění.

Všimněte si prosím, že dnes přichází opět snahy vytvořit jednu světovládu a tyto plány dostávají až hrůzně reálnou podobu. Rýsuje se nám tu světovláda, která nás má totálně zotročit a násilím nás podřídit v univerzálním otrockém systému pod moc a ideologii jedné světovlády. Světovlády, která je zcela labilně přehlížena, přestože je bez nadsázky zrůdnější, než všechny dosud známé totalitní systémy dohromady. Zdá se Vám to přehnané ?Chci Vám dát k zamyšlení přímé důkazy. Jen nevědomost, to jediné dnes brání totiž lidem v tom, aby se vzepřeli těmto zrůdným snahám, které nemají obdoby. Lidé musí znát pravdu a ptát se svého svědomí, jestli je to svět, ve kterém chtějí skutečně žít a dokud to jde, protestovat a domáhat se svobody a svých práv. Ale nyní se již pojďme zaměřit na strukturu této vznikající světovlády.

Svět na počátku 20. století byl světem miliónů kultur, národů, mnoha států a ideologické rozmanitosti. Svět prakticky nespojitelný v jeden celek. Jenom války jsou schopny hýbat hranicemi států nebo je dokonce úplně zrušit. A jednou z takových válek byla II. světová válka. Po této válce nastalo to, že z tisíců národů a států musely tyto národy pod nátlakem doby odevzdat svoji duši pouze do dvou světových bloků. Buď se daly na cestu kapitalismu nebo komunismu. Jenže počátkem 90. let padla železná opona a tak se i tyto dvě závěrečné světové říše rozpadly a svět se tak spojil pod jedinou z říší - kapitalismus. Tato dosud pouze politicko-ideologická říše má v úmyslu brzy dostát všech územních, politických i kulturních statutů celosvětové vlády. Už není jediná opozice. Vždyť i ona pomyslná opozice - Rusko, Čína, Kuba nebo islámské státy jsou ve skutečnosti dnes přímo závislé na západním světě a přes embarga a své miliardové dluhy západu byly doslova přinuceny spolupracovat. Nezdá se vám,že dnešní veřejná státní opozice je spíše jen sehranou scénkou, v níž máme být strašeni nebezpečím odjinud? Neboť jen pod strachem my občané dovolíme těm nahoře zavádět tzv. opatření a v důvěře jim necháváme volnou ruku ve formování naší budoucnosti. A zbývá nám jen doufat, že v té budoucnosti se najde místa i pro nás.

Všimněte si prosím, že nejen politika, ale i veškeré mezinárodní obchody, věda, vše se dnes ve světě řídí jediným standardem a celý svět to v tomtéž duchu uchvacuje. Zákony, kultura, vše se začalo po pádu železné opony přizpůsobovat západnímu světu. Ne náhodou se mluví o tzv. amerikanizaci světa, USA se totiž nazývají /aniž by je k tomu kdokoliv oprávnil/ vládci a vyvolenými nad světem. Vše se dnes musí klanět moci amerického dolaru a síle americké armády, která jako trestná výprava bombarduje suverénní státy, manipuluje s vládami, světovými médii i veřejným míněním a likviduje nevhodné jen pro své odlišné názory. USA má své vojenské základny takřka ve všech částech světa, a to aniž by k tomu měly jediný morální nebo jiný omluvitelný důvod. Snad aby si státy světa rozmyslely neposlouchat ? Nikdo nedal USA moc ani neodsouhlasil jejich povýšení nad ostatními státy, jednoduše si ji vzaly sami pod tlakem svých zbraní a účelovou hrozbou jakéhosi preventivního opatření před neexistující světovou hrozbou. Americká armáda, politika a kultura pochoduje světem. Všichni vědí, že to není dokonalostí amerického národa, ale zrůdností amerického světovládného uvažování. Ale není to USA, kdo je tím skutečným iniciátorem budoucí světovlády. USA jsou spíše jen odpuzující ukázkou a nástinem praktik, které jsou i dnes reálně možné. Ta skutečná světovládná snaha, o níž bude řeč, je mnohem rafinovanější. Lež se nejlépe schová pod návalem krásných slov. A přesně tam začíná takticky kvést světovláda.

FAKTA O SOUČASNÉ SVĚTOVLÁDĚ

Ne, ještě nemáme oficiální světovládu. Den D ještě nenastal, ale ve skrytu je tento den se všemi následky již připravován. Manipuluje se se vším, od světové měny, hospodářství, politiku, přes zákonodárství, média, až k veřejnému mínění. Vše je zpracováváno pro snadné převzetí moci pod světovládu. Světovládu, kterou každý správně chápe v historických souvislostech jako zrůdnost, a proto se dnešní světovládné snahy skrývají za maskou humanity. A plán vychází. Dokonce lépe, než by kdo čekal.

Po II. světové válce bylo využito momentu celosvětového otřesení a svět tak ze strachu před dalšími válkami dal vzniknout OSN. Tato dříve jen humanitární a příručková organizace dnes přerostla byrokraticky ve skutečně celosvětovou a diktující vládu. Zákony OSN jsou dnes povinné pro celý svět, jsou násilně nadřazena jakýmkoliv ostatním státním zákonům a má-li jakýkoliv stát sebemenší, byť oprávněné připomínky, je okamžitě ostatními členskými státy přehlasován a napadán za narušování jakéhosi mezinárodního přátelství. V horším případě přichází donucovací prostředky - hospodářská embarga, zákaz užívání zahraničních výhod i půjček atd? V nejhorším případě nastoupí dnes již nechvalně známá celosvětová armáda OSN, která je přezdívána Modré přilby. O tom, že nejde o elitu světových ochránců, ale o taktickou zastrašující a zneužitelnou armádu, svědčí mnoho případů.

V letech 1992 až 1994, když měli vojáci OSN zajišťovat mír a humanitární pomoc hladovějícím lidem v Somálsku, prováděli vojáci OSN ty nejkrutější zrůdnosti na nevinných civilistech. Od ponižování, rasismu, znásilňování, mučení, až po svévolné vraždění. Dodnes mám doma fotografii z roku 1993 na níž dva vojáci OSN zaživa upalují malého somálského chlapce. Somálsko v roce 1997 vyžadovalo po OSN zaplacení odškodného a oficiální omluvu za krutosti spáchané touto světovou armádou. 26 předních státníků Somálska navíc prohlašuje, že toto je pouze špička ledovce skutečných krutostí OSN v Somálsku. Pokud vím, dosud nedostali nic. Vše se mezinárodně ututlalo. Dokonce i oni dva vojáci OSN, kteří byli zcela zřetelně vyfotografováni při mučení malého chlapce a byli souzeni, byli zproštěni viny. Tak takto, přátelé, funguje také OSN a ona světová síla práva.

Člověka napadá, proč zde vlastně máme OSN ? Vznikla, aby zabránila dalším válkám a krutostem. I kdybychom chtěli věřit, že Somálsko byla jen vyjímka v násilnosti OSN, pak se lze ohlédnout za podivným naplňováním celosvětového míru. Je vůbec nějaké ? Vždyť od 2. světové války, ve které zahynulo 60 milionů lidí, v průběhu dalších 50. let od založení OSN proběhlo dalších 340 válek, v nichž bylo pozabíjeno 37 milionů lidí. A to vše navzdory tomu, že bylo v téže době učiněno 7000 konferencí o odzbrojení a míru. Přičemž, jak se uvádí, nejméně 20 větších válek podnítilo přímo OSN svým jednáním.


Realita vypadá tak, že OSN se odvrací od prapůvodní humanitární příručkové organizace a směřuje ve své pýše k diktování a kontrole každého člověka na této zemi a ke světovému politickému vlivu - ke světovládě. Vždyť už jen název? OSN je zkratkou pro Organizaci spojených národů, tedy máme co jsme chtěli. OSN je dnes světovou vládnoucí sílou, čeká se už jen na odevzdání posledních zbytků zákonodárství a autonomie států. Zákon a armáda OSN budou v budoucnu definitivní světovládou. Vlády států budou jen jakýmisi krajskými koordinátory, které budou mít předem z hora dáno, jak se mají zachovat. Poslanec Kongresu USA, John Rankin, kdysi výstižně prohlásil: ,,OSN je největší podvod v dějinách.??

Největší zrůdností jakékoliv světovlády je to, že je absolutní. Že nemá a nepřipouští opozici a jiný názor. Tak tomu bude i zde a každý ví, že to smrdí totalitou, ale zároveň všichni doufají, že je podepsáno již tolik smluv a dohod o lidských právech, že se nic zlého nemůže stát. Ale přiznejme si, nezůstává skutečně pouze u doufání ? Historie jasně ukazuje, že každé smlouvy i každý zákon může během dne padnout a zmetek z dílny tvůrce přeroste svého pána. Každý demokrat přeci ví, že je potřeba, aby byly alespoň dva různé světové názory, aby se mohly vzájemně kontrolovat, doplňovat a napomínat ve svých chybách. Aby si tak žádný z nich nedovolil postavit se proti svobodě člověka, a když tak některá ze stran učiní, aby si lidé mohli přejít ke druhé ideologii a nenechali se trýznit v nelidských podmínkách. Aby si lidé mohli sami vybrat svoji ideologii a ne být násilně přičleněni k jedné jediné světovládě, která má absolutní moc a může si s námi dělat cokoliv se jí zlíbí, neboť není jiného státu ani vlády, který by jí v tom zabránil. Jedna světová vláda je tedy tou nejohavnější plánovanou totalitou všech dob.

OSN v jeho současné podobě samozřejmě ještě nelze spojovat s nějakou totalitou ani světovou všemohoucností, ale již dnes lze kroutit hlavou nad svírající se pastí světové vlády. Ta past není úmyslným tahem OSN, je to záležitost tzv. tajné vlády - zejména ekonomické světové elity, která svým gigantickým finančním a světovým vlivem může diktovat i zákony. Tajná vláda je elitní spolek nejvlivnějších lidí světa, kteří se spojili pro vybudování jedné světové vlády. OSN je prvotní nástroj, ale domnívám se, že i ten jednou nahradí skutečně gigantická globální a hlavně tyranská světovláda. A důkazy v této knize najdete. Víte, OSN je skvělá a užitečná organizace, pouze je tajnou vládou zneužívána pro vytvoření světovlády, neboť jen ona má dnes tu moc ji uskutečnit. Je to jediný celosvětový mozek postihující všechny oblasti života. Mozek, ve který mají lidé důvěru a pod jehož ruce budou ochotni odevzdat v důvěře své životy. Ale to se jim také stane osudným. Teď už se ale pojďme podívat pod pokličku OSN v budování a připravovaného vyhlášení světovlády. Fakta hovoří sama.

Roku 1945 vznikla OSN, která měla zabezpečovat mír, upevňovat demokratické principy ve světě a zabezpečovat životní úroveň v chudých zemích. Nikdo by nic nenamítal. Ale už 26.července 1949 věci dostaly jiný spád, když senátoři USA schválili rezoluci č.56 o přetvoření OSN na celosvětovou vládní federaci. 9.února 1950 komise senátu pro zahraniční věci uvedla rezoluci č.66 pod názvem ,,Představa světového řádu,, ,v níž se uvádí, že jednotlivé státy musí odevzdat své národní svrchovanosti pod světovládnou moc OSN. Rezoluce 66 doslova začíná slovy: ,,Současná charta OSN bude změněna, aby zabezpečila ústavu pro světovládu??. Takto byl naprosto překroucen smysl OSN a nasměrován k politicko-světovládné byrokracii. Je nutné vzpomenout, že ještě v témže roce, l7.února 1950, bylo v senátu USA oficiálně prohlášeno: ,,Budeme mít světovládu, ať se vám to líbí nebo ne, jedinou otázkou je, jestli světovlády dosáhneme násilím nebo souhlasem??. Veřejnost byla zděšena těmito slovy. V roce 1968 vyzval vládní asistent sekretáře USA, Richard Gardner, k ukončení národní suverenity. Zrada střídá zradu. V roce 1975 v americkém kongresu podepsalo 32 senátorů a 92 reprezentantů deklaraci, která zcela otevřeně nutí k vytvoření globální světovlády. Kongresmanka Majrorie Hortová odmítla toto podepsat se slovy: ,,To by znamenalo vzdát se naší národní suverenity mezinárodním organizacím??. Ale co je jedna odvážná kongresmanka proti celé sehrané mašinérii. Jen si vzpomeňme na výroky mnoha prezidentů USA. George Bush prohlásil: ,,Co světu povíme, to se stane??. W.Wilson prohlásil: ,, Ostatní země se budou řídit naším vedením??. A třetí prezident do počtu, H.Hover, zase řekl: ,,Můžeme svoji politiku diktovat celému světu??. Dne 5. března 1994 podepsal prezident USA Bill Clinton výkonné nařízení prezidenta č. 13, ve kterém odevzdává svrchovanost USA pod moc OSN. Ke vší hrůze však příkaz dodatečně označen jako PDD-25 dává OSN možnost rozmístit své vojenské jednotky do jakéhokoliv suverénního státu a to bez udání důvodu. Znamená to tedy snad, že armáda OSN může kdykoliv obsadit bezdůvodně jakýkoliv stát. Mají takové násilné zákony smysl ? Pro vytvoření světovlády bezesporu ano.

Vždyť v OSN vznikla dokonce i speciální komise pro vytvoření jedné světovlády a v roce 1999 oznámila tato komise světu po tříleté přípravě výsledky plánů na ustanovení celosvětové vlády.

Tajná vláda nezahálí. Už v roce 1990 vyzval prezident Ruska Michail Gorbačov v USA k vytvoření nové civilizace. Tentýž Gorbačov se také stal záhy vůdčí osobností v budování světovlády. V roce 1992 opět v USA navrhl ustavení globální světovlády. Ostatní světoví vůdci se k tomuto připojili. A konečně, v roce 1996 na světovém fóru v San Franciscu, Gorbačov vyzval ke sjednocení národů světa pod jednu světovládu.

Přestože se o tom moc nemluví, již dávno vznikl za našimi zády Světový parlament, který se schází k jednáním o tomto světě. Na 4. zasedání Světové ústavní a parlamentní asociace /WCPA/ roku 1991 v Portugalsku byla zahájena kampaň pro ratifikování světové ústavy. Samotné sídlo světové vlády a parlamentu je hádankou. USA propaguje současné sídlo OSN v New Yorku, ale ve skrytu se plánuje neutrální půda v Austrálii. Bývalý vysoký úředník vlády Austrálie, Peter Sawyer, v úřadě vlády odhalil a zveřejnil, že ústředí světové vlády se připravuje v Canberře v Austrálii. Již stojí gigantická vládní budova a 20 luxusních rezidencí bylo postaveno v tajnosti v Národní rezervaci, kde se nesmí stavět. Je jasné, že někdo dosti mocný dokáže pro jistý záměr obcházet jakékoliv zákony. Zde má sídlit tedy světový parlament. A nenechte se mýlit ideálem svobody. Jen o kousek dál, západně od budovy světového parlamentu , konkrétně v Deakinu /předměstí Canberry/ již mnoho let stojí budova tajného světového výzvědného střediska, kam se sbíhají informace z celého světa, aby zabezpečily kladný průběh a chod globální vlády. Zde se také vyhodnocují z odposlechu telefonů, korespondence i zpravodajských zdrojů informace o politicky či jinak nevyhovujících lidech, kteří mají být pozvolna likvidováni. Ale o tom se ještě dočtete.

Světový servisní úřad /WSA/ ve Washingtonu D.C. už mnoho let provádí registraci a přeregistrování občanů států na občany světové vlády. Samotná světová vláda už má svoji vrcholnou byrokracii. Vydává již světové pasy, světové občanské a identifikační průkazy i rodné listy a další dokumenty. Začínají se shromažďovat registry a veškerá osobní data občanů celého světa a přetvářejí se na gigantické databáze určené ke kontrole a ovládání našich životů. Máme být poslušné loutky vševědoucí světovlády.

Světovláda už je zcela funkční, zatím však pouze za dveřmi svého zrůdného úřadu, ale tyto dveře mohou být už kdykoliv otevřeny. A každý, kdo se nebude chtít kolektivizovat pod diktaturu jedné světovlády, bude ztracen, neboť naprosto každý aspekt lidského života bude spadat pod světovládu. Světovláda má již dnes k dispozici světovou armádu - Modré přilby, globální výzvědnou službu, světovou kriminální policii - Interpol, světový soudní tribunál? . Ale vlastní síla jí nestačí, proto je cílem likvidace jakékoliv jinačí síly, aby tak pouze světovláda byla jedinou hybnou rukou.

Cílem OSN je totálně odzbrojit všechny státy, aby se nemohly bránit, a aby tak armáda OSN byla totálním vládcem a agresorem vůči jakékoliv opozici. Má samozřejmě zajišťovat státům i ochranu, ale problém je v tom, že si o tom bude rozhodovat sama světovláda a je otázkou poslušnosti a oddanosti světovládě, zda vůbec nějaká ochrana bude. A toto není žádné sci-fi. Už 25.září 1961 president USA, J.F.Kennedy, předložil v ústředí OSN program pro všeobecné a úplné odzbrojení národů pod jednu globální armádu OSN. Tento dokument má kód ,,Department of State Publication,, č. 7277. O tom, že je důvod se obávat, svědčí i prezident USA Bill Clinton, který 5. března 1994 podepsal výkonné nařízení č. 13, v němž také ukázkově nechal celé USA doslova odzbrojit pod moc OSN. O použití armády USA vždy rozhodoval lidmi demokraticky zvolený Kongres. Od podpisu prezidentského nařízení č. 13 už je však toto pouze ve svévoli OSN. Každý slušný člověk přeci musí vidět skrytou zrůdnost a spoutání svobody takovým jednáním. Vždyť i v samotném Kongresu USA se proti tomuto rozhodnutí ostře postavilo celkem 33 kongresmanů, ale vše bylo marné. Než dojde k odzbrojení ostatních armád států, mají být podle Institutu pro mezinárodní řád v průběhu odzbrojování tyto státy jištěny proti jakémukoliv odporu. Proč jenom OSN má mít pravomoci rozhodovat o našem osudu ? Je to odporná a zákeřná totalita, která se od těch minulých liší pouze svojí dosavadní mírovou tváří, což odrazuje mnohé protestovat. Ale nemůžeme se přeci řídit tím, jak se kdo tváří, ale tím, co skutečně dělá. A když se podíváme na zákonodárství OSN, s hrůzou zjišťujeme, že většina jejich zákonů slouží k ochraně vlád, nikoliv jednotlivců. Občan je v OSN jen jednotkou do počtu. Každý přeci ví, že světovláda nemůže ve vztahu k občanům nahradit stávající vlády. Vždyť jen jednotlivé vlády jednotlivých států, národů a kultur musí vědět, co jejich občané potřebují. Jenže pro to není v OSN místo. Člověka chtějí jednoduše předělat na univerzální bytost, která uposlechne jakýkoliv příkaz bez dotazů. Z člověka, jeho myšlení, svědomí, citu i kultury se má stát pouze sériová němá a slepá číslice v miliardě dalších, která poslouží OSN nanejvýš k evidenci, ale nemůže kompetentně z takové výšky rozhodovat o lidském životě a osudu. Ale právě o to OSN jde, ale navíc i o totální kontrolu a manipulaci s lidským životem. Jen poslušné zástupy s vymytým mozkem lze dobře a bez protestů směrovat. Opravdu se chceme připojit k jednotnému světonázoru ? Mohou nám vzít svobodu, bezpečí, zdraví i život, ale proč nás chtějí obrat i o to v nás ? Ne nadarmo říkám, že světovláda je tou nejstrašnější totalitou. Každá totalita totiž lidi ničila se vším co měli, ale v duši, ve svých názorech lidé měli odpor a tajně ctili vlastní pravdu. Ale světovláda po nás vyžaduje i tuto naši duši. Vždyť právě na ni útočí. Žádný z dosavadních totalitních systémů nedosáhl ovládnutí světa, protože ve svém viditelném násilnictví a fanatismu byl pro lidi odpuzující. Dnes se stačí opírat o štít humanity a slepá slova o jakémsi mezinárodním bratrství a vidíte sami, že plán vychází. Lidé se sami hrnou vstříc do propasti. Ale přiznejme si, jednou to přijít muselo.

Propaganda světovlády zasahuje naše média i životy. V dekádě roku 1990 započal Světový zákonný fond široký výzkum a vzdělávací program, který má vést k nové disciplíně o světovém řádu do učebnicových osnov na celém světě. Našim dětem se má ve školách už zase lhát. Ale snad Vás to nepřekvapuje ? Média propagují myšlenky světovlády už s pravidelností a nikoho to již nepřekvapuje.

Světovláda se snaží získat totální hospodářskou a ekonomickou kontrolu nad světem, neboť jen tak lze svět ovládat a přikazovat státům, co mají činit. Americký prezident Bill Clinton v roce 1992 při projevu přiznal, že se usiluje o vytvoření Světového systému finanční kontroly, který umožní ovládnout politické systémy všech zemí a jejich ekonomiku. Jde jim tedy pouze o to, aby mohli ovládat vlády světa a diktovat jednou světovládou. Navíc agentura OSN pro obchod a rozvoj /UNCTAD/ uvádí, že 368 ze 373 zásadních zákonných změn v posledních 10. letech směřuje k demontáži států. A o to má právě tajná vláda zájem. Vždyť i sám největší bankéř světa - Rothschild řekl: ,,Dejte mi kontrolu nad penězi a nebude hrát žádnou roli, kdo vytváří zákony?".


Média jsou plná vychvalování globalizace a světovlády, ale o takovýchto věcech mlčí. Lidé to neví, čtou jen obecné propagandistické bláboly o jakémsi světovém přátelství. Fakta ale tají a dobře ví proč. Ostatně sáhněte si do svědomí, informovala Vás někdy vláda nebo úřady o tomto ? Ne, samozřejmě oni nás připravují a zpracovávají pouze na vyslovení souhlasu. Máme souhlasit s něčím, co nás má spoutat a zotročit. Až přijde den D, budeme jako stádo ovcí souhlasit s něčím, o čem do hloubky nebudeme nic vědět. Až pak lidé poznají, že za těmi slovy o sbližování světa nebylo míněno mezilidské a mírové přátelství, ale pouze politické a hospodářské machinace, jak se zmocnit kontroly a moci nad klíčovými oblastmi každého národa, státu a lidského života.


Aby jste uvěřli mím slovům, udělal jsem pokus a chtěl tohle vydat jako knihu s názvem Světovláda,ale byl mi udělen zákaz vydání, i když vydavatel souhlasil...takže popřemejšlejte nad míma slovama....


****************************************************************************************************
*



další objev z netu...
Le_prox
Teoreticky by to mělo být podobné jako propaganda vstupu do EU. Na tu se vynaložilo z veřejných peněz 70 milionů. A v každé reklamě bylo: ANO pro vstup do EU. No samozřejmě, že většina souhlasila. Média vůbec nedala prostor těm, kteří informovali o špatných stránkách EU čili proti vstupu. No a tak to je se vším....

Když máte v rukou reklamu - média, dokážete cokoliv...
kokopelo
já vim že je to přitažený za pleš. ale začátek , že všechny náboženství jsou vlastně založeny egyptském RA, a že si USA 11.září udělali sami, nebo o tom CIA věděla.....to se mi líbilo. na každym šprochu ....
FUKYou
Jak tady zaznělo od několik a z vás, média jsou nástroj pro ovládání lidí, je to přesně jak ten matrix, vidíš jen to co oni chtějí a podle toho žiješ... nakupuješ, konzumuješ, pracuješ... jako dělník v mraveništši a učí nás to už od základní školy, vychovávají si z nás poslušné dělníky, straší nás a zabíjejí jako rozmarný klučina s lupou co pálí mravenečky. Neštve mě ani tak to čím nás v médiích ládujou ale právě ten fakt, že nám něco neřeknou jako třeba, že geneticky modifikované potraviny mají z dlouhodobého hlediska fatální důsledky na zdraví a život jakéhokoliv organizmu jež tyto potraviny pozře, nebo že několik lidí (novináři, právníci, lékaři) podali žalobu na farmaceutické společnosti a obviňují je z obchodu s nemocemi a genocidu spáchanou na lidstvu jaká nemá v historii obdoby, že zabraňuje šíření alternativních a levných metod léčení různých nemocí, včetně cukrovky, rakoviny i AIDS, další věc co v médiích nezazní je, že USA se připravuje na masové nepokoje a staví tzv.: "zadržovací tábory" kde budou moci věznit podle patriot actu kohokoliv koho označí za teroristu a to po neomezeně dlouhou dobu, přičemž terorista je podle policejních příruček ten kdo splňuje třeba jen jedinou podmínku, taková je například: protivládní a protiamerické názory (ano presně tak, za nesouhlasný názor vás můžou zavřít a to navždy, nebo alespoň dokud nezemřete) toto už je uzákoněno v USA a čeká to na nás všechny! Proč po takových informacích neskočí média? Tyto informace jsou dohledatelné a podložitelné, stačí si dát ty drobnosti do souvislostí, což nás nikdo nikde neučil. Ve školách by se mělo vyučovat hlavně kritické myšlení a měla by se rozvíjet kreativita jedinců, místo toho je kreativita potlačována a do hlav nám sypou spoustu kravin za jedím účelem: vychovat si nás k obrazu svému!... jak znovu říkám můžu tady psát do nekonečna a vše na co se podívám není tak jak se na první pohled zdá....
FUKYou
a co se týče prasečí chřipky, jelikož WHO vyhlásila pandemii, může vyhlásit i nucené očkování a podle mezinárodního práva můžou kohokoliv kdo odmítne očkování zavřít do karantény nebo jej dokonce i na místě zastřelit v zájmu veřejné ochrany zdraví. Kdo mi ale zaručí že tahle vakcína nebude obsahovat skrytou hrozbu pro mé zdraví? Co když pandemie není a očkování ji teprve vyvolá? miliony lidí zemřou a všichni budeme slzet nad oběťmi ale co se dá dělat, chřipka si vybrala svou daň a tady to zkončí, nikdo nebude hledat pravého viníka, nikdo neuvěří tomu že chce kdokoliv vyhladit alespoň polovinu obyvatelstva na téhle planetě...
kokopelo
to FUKY s tim školnim vyučováním- tož to je dobré toto souhlasim, teda vlastně se všim cos sem teď napsal.
Apartman
http://grower.cz/forum/showthread.p...2056#post782056

Jo, časy, kdy televize poskytovala užitečný infomace se pomalu někam vytratily. Cenzura a vymývání mozků je dost napováženou, proč třeba nikdo nemluví o tom, jak politici slíbí kde co a pak to nesplní, a voliče tím de facto podrazí?(viz Obama a legalizace marihuany)-to mi vadí:(

To video o Obamovi je mazec, ukazuje to, že dnes je New world order docela hrozba-je tam například, že zavedou nesmyslný ekologický daně za palivo, elektrospotřebiče atd. a lidem namluví, že to je nezbytnost, ve skutečnosti to ale nic neřeší, jen plní něčí kapsy.
Je jen otázka, kdy tyto daně zavedou i u nás....naše politický bezhlavý vlezprdelky.... :rocket:
Elity chtějí přežít a uvědomují si, že k tomu nepotřebujou 6,8miliardy lidí, kteří vytěžují planetu ale jen pár zblblých makáčů(otroků) a hrst vyvolených. Boháči a mocipáni se mezi sebou vždy snáz domluví a je jedno jestli jsou z Číny, USA, Ruska nebo arábie...
FUKYou
školství se od dob Marie terezie téměř nezměnilo (a že už to je let) je to pozorovatelný jev, kterého se dobře uplatňuje hlavně v reklamě. Existuje celý dokument o marketingové politice McDonaldu. Své zákazníky si vychovávají už od útlého věku viz: dětská jídla s hračkama, dětská hřiště nebo dětské koutky na každé pobočce a v usa je hlavním protagonistou mcdonaldu klaun, který zase psychologicky působí na děti, ty ve svém nejzranitelnějším věku získají pozitivní vztah k této značce a všemu co představuje a po zbytek života se tam pak vrací jak domů, i proto jsou všecky meky stejné aby je každý moh identifikovat, zahrávají si s naším podvědomím a pěstují u nás návyky stejně jako cigaretové korporace, a jelikož jsou děti vychovávány hlavně televizí a školou... je jasné kam to vede
myslim,že na tohle už se fakt nedá dívat pozivitvním pohledem....prostě buď umřeme na nějakou světlovlády,kdy se nás polovinupokusí ´´źneškodnit´´ nebo přijde konec světa...nvm,jestli má cenu si pořizovat děti a přivézt je do tohodle všeho
FUKYou
je fajn vidět, že tyhle témata nenechávají některé z vás chladnými a že nejsem sám koho to všechno sere... ze svého okolí pozoruju že i když třeba tyhle informace ty lidi mají, tak si to nespojí v jeden celek a nerozumí vlastně o co jde, ví že je tohle a tamto nahovno a že to a tohle směřuje do "rjadnej riti" ale nerozumí tomu a nechává je to chladnými nebo alibisticky říkají: já ani ty s tím nic neuděláme" ale to je právě ten omyl protože jedině my s tím můžeme něco udělat.

Taky jsem tvrdil mému spolubydlícímu: jsi konspirační teoretik (bylo v tom trochu ironie) asi proto, že když člověk slyší o takových věcech, vše v co věřil najednou jakoby neexistuje a tak se brání a jeho mysl to nedokáže hned přijmout... ono je ale i těžké koukat na záběry z 11.9 a neříct si PROČ! proč by tohle někdo dělal a proč by to dělal takhle.

Začal sem se ptát a když mi někdo řekne, to neřeš, na to se neptej nebo něco podobného, motivuje mě to právě k tomu abych se ptal ještě víc.

Díky tomu slovíčku PROČ sem uviděl spoustu věcí, co sem měl přímo před nosem ale nikdy předtím mě to nenapadlo. Tak například volby. Naivně sem si myslel že to je příležitost jak něco změnit, že něco můžeme dokázat a sami ovlivnit. Ovšem když se na to kouknu zpět, tak podle toho co vím, se po žádných volbách u nás nikdy nic nezměnilo, strany se prostřídaly ale vše běželo a běží dál stejně jako v předchozích letech jakoby už byl scénář napsaný jen jde o to kdo je zrovna režisér. Slavná věta na zdi: "kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázalí" je přesně ta věta do které by se tenhle jev dal shrnout a co mi vzala iluzi spoluúčasti na vývojí naší společnosti.
FUKYou
Nebo zákony a právo, vyzná se v tom jen kdo to studuje (právník, soudce,..) a to navíc ještě nemusí znamenat že tomu skutečně rozumí ale naší povinností je znát všechny zákony, jelikož nevědomost neomlouvá. Přitom je to jako číst nesrozumitelný text v cizí řeči. Proč například veřejnoprávní televize nevěnuje více času do vzdělání občanů a nevysvětlí nám laitsky co znamenají naše zákony? Na tom samozřejmě nemají zájem, zákony nejsou proto aby nás chránily a pomáhaly nám, je to jen něco čemu nerozumíme a musíme mít z toho strach, to je hlavní účel. Strach z policie a zákonů (stát), strach ze zatracení a pekla(náboženství), strach z nemocí nebo třeba strach z procházky lesem (klíšťata) ... o klíšťatech a nemocech co přenášejí vím zatím málo ale je tam taky spoustu nesrovnalostí a hlavně utajovaných informací viz http://mwm.cz/clanek1.php?id=1418&pjmeno=&kredit=&p1=
pexeson
CHEMTRAILS
aneb vyjeďte si za prahu a podívejte se na nebe:¨)
http://kujooo.sweb.cz//Chemtrails.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=12...no=&kredit=&p1=
v tomhle případě mi napadá jen jediná otázka...proč má svět několik organizací na záchranu zvířat,ale ani jednu na záchranu zkorumpovanýho světa....
člověk musí pořád přemejšlet co s tim dělat,ale mam takovej blbej pocit,že s timhle se už asi nic nezmůže...
Bilderberg Group a Americká unie
19. 6. 2008


Eugene, Oregon – Mediální korporace, v poslední době deptané bývalým tiskovým tajemníkem Bílého domu, Scottem McClellanem, který k nim byl „až příliš uctivý“, se opět sklonila pod nátlakem a rozhodla se neinformovat o největším shromáždění představitelů průmyslových, bankovních, vládních a aristokratických kruhů, která se kdy uskutečnila na americké půdě.

Přes sto čtyřicet nejelitnějších světových zprostředkovatelů moci schůzovalo v prvotřídním hotelu ve městě Chantilly ve Virginii ve dnech 5. až 8. června, nedaleko od hlavního města na výroční konferenci společnosti Bilderberg. Toto setkání se konalo poprvé v roce 1954, a od té doby až doposud Bilderberg Group nepřiznala svoji vlastní existenci a členy. Nepřizná ani, že se sešli a o čem právě jednali.

Anonymní skupina Friends of Bilderberg, spřízněná s „přísně tajnou“ Bilderberg Group, zcela výjimečně zveřejnila seznam mocenských špiček, které navštívily letošní konferenci. Seznam obsahuje americkou ministryni zahraničí Riceovou, amerického ministra financí Paulsona, šéfa Národní bezpečnostní agentury Alexandra, presidenta Světové banky Zoellicka, předsedu FEDu Bernankeho, předsedu newyorkského FEDu Geithnera, dále se zúčastnil i Henry Kissinger, David Rockefeller, George Schultz, Richard Perle, Paul Wolfowitz a Richard Holbrooke a také velké množství evropských politiků, bankéřů a podnikatelů (mezi nimi i náš ministr zahraničí Schwarzenberg – pozn. red.).

Byly také pozvány všechny velké korporace, královské rodiny Evropy, představitelé médií, jako je například Donald Graham z Washington Post a Paul Gigot z PBS. V mainstreamových médiích však nebyly zveřejněny žádné fotografie a dokumenty z této události navzdory šeptandě na internetových blozích, že se tajně zúčastnili i Hillary Clintonová a Barack Obama.

V tiskovém prohlášení skupiny Friends od Bilderberg se dočteme, že „setkání je soukromé proto, aby byla podnícena přímá a otevřená diskuse“ a že „všichni aktéři Bilderbergu vystupují jako soukromé a nikoli úřední osoby.“ Podle amerických zákonů je pro americké občany nezákonné a trestné (hrozí až tři roky vězení) vést jednání o zahraničních vztazích bez zákonného pověření. Účast amerických občanů na výroční konferenci Bilderberg Group, v neoficiálním, tedy nezákonném postavení vyvolává otázku, zda nejsou porušovány americké zákony v tak velkém rozsahu, který by měl výrazně přitahovat pozornost mainstreamových médií.

Daniel Estulin, autor knihy „Skutečný příběh Bilderberg Group“ (TrineDay, Září 2007), byl shledán jako jediný spolehlivý zdroj informací o schůzích, členech a programu jednání této tajné skupiny velkopodnikatelů, mediálních magnátů a mocných politiků. Dlouhá léta byl sledován pohyb, projevy a politické weby členů Bilderberger Group, aby se shromáždilo vše, co je možné o jejich plánech na přeměnu světa k jejich vlastnímu obrazu. Podle Estulina a ostatních zdrojů, byly finanční prostředky pro první konferenci zajištěny zpravodajskými službami, a bezpečnost této konference je stále zajišťována tomu odpovídajícími vládními agenturami.

„Existence této nekalé společnosti, strašlivé asi tak, jako půlnoční schůze Ku-Klux-Klanu v borovém lese, byla těsně spojena s těmi světovými změnami, o kterých jsme se pak dozvěděli“, řekl Estulin. „Existuje nápadná paralela mezi tajnou schůzí Bilderbergu v Chantilly a konferencí na Jekyll Islandu, která vedla v roce 1908 k tomu, že měna Spojených států i ostatní světové měny byly manipulovány – s jakým efektem, jestli k dobrému nebo zlému, o tom jsou různá mínění. Existuje mnoho vzrušujících verzí o této tajné schůzi na Jekyll Islandu v roce 1908, ale poměrně málo je o ní slyšet. Většina Američanů nevěnuje pozornost Bilderberg Group a nechápe, že rozhodnutí, přijatá na této tajné poradě, ovlivní život na celé planetě.“

Aby zdůraznil vážné dopady schůzky, Estulin nás informuje o tom, že předseda Výboru pro zahraniční vztahy Richard Haas promluvil na této konferenci ve čtvrtek 5. června o nutnosti eliminovat supermoc a suverenitu národních států. Estulin cituje Haase, který říká ve své řeči o mezinárodní nepolaritě, že „Čas jednopolárních Spojených států skončil. Mezinárodní vztahy ve 21. století se budou vyznačovat nepolaritou. Moc bude rozptýlená spíše než koncentrovaná a vliv národních států bude klesat s tím, jak poroste moc nestátních aktérů.“

Estulin popisuje několik posledních let, kdy eugenikou inspirované cíle této „soukromé“ a „neformální“ diskuse pod zástěrkou řešení problémů světa, jako jsou jaderné zbraně a terorismus, ve skutečnosti vedly nebo povedou k:
Rozpuštění národních hegemonií a vytvoření neofašistického superstrátu, zahrnujícího Severní Ameriku a Evropu (jinými slovy – Sbohem Kanado, sbohem Česko!)
Centralizaci vlády nad lidmi – odstranění střední třidy, ponechání pouze vládců, jejich pomocníků a dělníků
Odprůmyslnění průmyslových zemí (s výjimkou výroby elektroniky a služeb) přesunutím průmyslu do rozvojového světa a zemí nezahrnutých v plánované unii
Snížení lidské populace v celém světě
Centralizaci řízení nad vším vzděláváním
Umožnění OSN, aby převzala země světa pod „Nový světový pořádek“
Vytvoření a rozšíření západního průmyslového bloku napříč západní polokoulí tak, že se založí „Americká unie“ podobná EU (jinými slovy Americká říše vládnoucí nad Severní i Jižní Amerikou včetně Karibiku)


Opravdový příběh Bilderberg Group od Daniela Estulina popisuje tuto mocnou kliku tak, jak to ještě nikdo nedokázal. Estulin vede síť aktivistů a žurnalistů, kteří stopují každý jejich pohyb.
Apartman taky hodil odkaz na jeho thread : http://grower.cz/forum/showthread.p...2056#post782056 a myslim, v prvním přípěvku video,teda dokument stojí za shlédnutí...vystihuje přesně to,o čem se teda mluví
van blade
poprosil bych autorku tématu o uvedení zdroje informací k příspěvkům č.1, 17 a 31, děkuji.

týká se to samozřejmě i všech ostatních, co sem budou vkládat texty, objevené na netu, systémem ctrlC a ctrlV..ať se můžeme s dudem dohadovat, co je pičovina, že :p:

MODs: proč je to v kuřárně a ne v kanále? dále na G již existuje x témat se stejným obsahem.. nebo ne?

k tématu: již to napsal tomas2pet..
Dude
no puvodne se to rozjelo trosku jinak, nez se to zvrhlo v klasickej pelmel ;)

white-w: to bych se pridal k blejdovi - radeji ne tapetovani clanku, bych byl radeji, kdybys napsala svuj nazor na neco a k tomu treba nekam dolu odkaz na nejakej zdroj

a jak uz bylo psano -chemtrails, NWO, bankeri a trilateralove uz tu svoje thready maji ;)
tomas2pet
Tady jsem něco vyfotil pro naše místní paranoiky, bylo to vylepené na nádraží. :D
Tak pozor na ještěry z pekel :D
Apartman
Jo-to by do sebe(s tim sídlem Světovlády v Caneberře a prasečí chřipkou) zapadalo...a já si říkal, že si mne kdysi v trolejbusu fotila fakt divná ženská... ..převlečená mimozemšťanka :D-na facku

No už se zase ta "chřipka" začíná pozvolna rozjíždět (alespoň podle médií)
-1.případ přenosu nákazy v Česku.-dobře jí ti Amíci naprogramovali. Jede pomalu ale jistě. :(

No jako,-proč tomu nevěřit-zní to sice divně ale je to logický, už to neni jenom sci-fi, -od pádu UFO do Roswellu už uběhlo přes 60let a pořád tam na ten pozemek nikdo nesmí vstoupit-proč asi?
Ubběhlo od tý doby spousta času a pochybuju, že by amíci zaháleli-vždy jsou mnimálně o 1.krok napřed, než přiznávají-to je jasný.

Akorát mi neni jasný, jak chtějí očipovat věci-maximálně telefony a počítače:eek:-na to by jim stačil šikovnej vir...

To se radši zabiju, než aby ze mě udělali kyborga, nebo uteču do hor a lesů.-horší, než nejlepší díl Akta X.
Ono nám do smíchu moc nebude, až nás ty ještěrky odvlečou do svejch doupat....to abych se ozbrojil-v jejich lidský podobě je můžu ještě zastavit... :flick: :D
matysek
..........sorka ale nemůžu si pomoct,.................kurva,vaše starosti bych chtěl mít.......freedom.......
FUKYou
Ivo Benda a jeho letáčky jsou jasným příkladem stejně jako u 11.9 nebo chceteli 911 že tady jde o zesměšnění faktických informací s cílem disktreditovat jakoukoliv debatu na toto téma a uvést "konspirační teorie" v posměšnou hru důvěřivých paranoidních jedinců... otázkou zůstává kdo tuhle starou hru ještě žere?
Dude
fukyou - jj, takova kontra konspirace :)
hehe - kdo tuhle starou hru jeste zere??? tak osumdesat procent ovecek vid ;) to je potom krasny, kdyz se chces s nekym seriozne bavit o nejakym kontraverznejsim tematku a von ti vodpapouskuje 3 vety, co ho naucili v telce a kdyz se mu snazis neco FAKTICKY vysvetlit, tak te posle do pyce, ze meles konspiracni sracky :D
MadEGG
abych rekl pravdu, tak poradne nevim, co si o tom myslet.. to zamerny pasovani a financovani je mozny, ale beztak v tom hralo roli par vysoce postavenych jednotlivcu, kteri si na tom vsem nahrabaly. S tou praseci chripkou uz jsem od jednoho cloveka tez slysel.. je to mozuny, ze to tak je, ale na druhou stranu chripka mutuje od prirody sama. Takze opravdu tezko rict, jak to ve skutecnosti opravdu je..
enrey
svet je krasny a dokonaly misto a kazdy dite to vi, jen mu to ty dospely tou svou dulezitou vychovou trosku orezaj a deti kdyz vyrostou tak si pak nemuzou vzpomenout jak ze to s tim svetem tenkrat bylo. a hledaj stesti ve valkach drogach prachach laskach vzdelani... vzdyt ty nasi vudci sou chudaci co se nevyznaj sami v sobe a asi potrebujou rikat ostatnim lidem ze sou chudaci, poradat pro ne valky cpat jim drogy, nemoci nutit je do zamestnani, kupovat si hracky.. jakej je rozdil mezi anglicakem a nadupanym porshe ? porshe je pro dospele, anglicak je pro deti : ) ale ten pocit ze vsechno je vporadku, ten je stejnej at dite drzi v ruce hracku nebo dospelak klicky. jestli mame po sobe strilet, jestli mame vyhynout na vsemozny a nemozny nemoci, jestli se mame ufetovat k smrti, vsechno v zajmu nasich velitelu tak to pro ne udelame a pekne paradne si to uzijem, vzdyt cokoliv na tomhle svete je naposled, hlavne neuverit ze sme chudaci, a kdyz uz nekdo uveri, tak to stejne nevadi, vzdyt je to vsechno vporadku
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od enrey
svet je krasny a dokonaly misto a kazdy dite to vi, jen mu to ty dospely tou svou dulezitou vychovou trosku orezaj a deti kdyz vyrostou tak si pak nemuzou vzpomenout jak ze to s tim svetem tenkrat bylo. a hledaj stesti ve valkach drogach prachach laskach vzdelani... vzdyt ty nasi vudci sou chudaci co se nevyznaj sami v sobe a asi potrebujou rikat ostatnim lidem ze sou chudaci, poradat pro ne valky cpat jim drogy, nemoci nutit je do zamestnani, kupovat si hracky.. jakej je rozdil mezi anglicakem a nadupanym porshe ? porshe je pro dospele, anglicak je pro deti : ) ale ten pocit ze vsechno je vporadku, ten je stejnej at dite drzi v ruce hracku nebo dospelak klicky. jestli mame po sobe strilet, jestli mame vyhynout na vsemozny a nemozny nemoci, jestli se mame ufetovat k smrti, vsechno v zajmu nasich velitelu tak to pro ne udelame a pekne paradne si to uzijem, vzdyt cokoliv na tomhle svete je naposled, hlavne neuverit ze sme chudaci, a kdyz uz nekdo uveri, tak to stejne nevadi, vzdyt je to vsechno vporadku


Dobřety :)
MadEGG
2enrey: huh. mazec. mas k+ ;)
enrey
diky :D
God_mars
Zdravim, Svetovladu bych bral ,ale ne tak jak se to tu lici. Ale tak ze by uz neexistovali zadny staty jen planeta zame. Jenze to by bylo mozny jen pokud by na nas zautocili mimozemstane to by se pak celej svet spojil proti spolecnymu nepriteli. A jeste jeden problem tu je clovek neni nic vic nez zivocich jako pes, kocka, atd. , ma stejne poudy zavist,teritorialonost,chut po moci ,a spoustu dalsiho (podvedome vse dela jen kvuli sexu jak rika Zikmund Freaud)a nemuze to jen tak potlacit, pro idealni svet by se musel clovek genaticky upravit aby to tak nebylo.
Le_prox
mozna jsi jen kratkozraky...
Spejsek
Mi obycejny lidi ktery stojime na zebricku hodnot vladnouci tridy az pod prachama a mocí, určitě nejsme bezmocný. Když jim de o vládu nad světem, když si lidi uvědomí jakej na ně udělali poděl tak doufam že tady bude druhý KOSOVO.
Peace
flySter
zdrawim,
flySter
sry, nejak zaseklo klavesku...ako to tu tak sledujem tak sa zda ze vznikli 2 tabory ludi a to normalny a slepy ;)
4 all antikonspirators - konspiracie vznikaju vtedy ked sa neda jednoznacne na zaklade faktov podlozit dana situacia, a vzdy ked sa nieco neda rozumne objasnit, tak sa to bud nexe objasnit alebo sa to objasnit jednoducho neda...takto to bolo definovane k jednemu dokumentu k 911...inak povedane ak sa da pri niecom spekulovat a tato spekulacia sa neda vyvratit ide o konspiraciu, amerika je kapitola sama o sebe...honba za ropou, teroristi, bankovnictvo...to vsetko su ako tu uz niekto spomenul len do puntiku prespekulovane organizacie, ktore nas maju pod palcom a maju nas len strasit pred moznymi hrozbami...ale to len opakujem kecy ktore tu uz predomnou niekto spomenul...ja by som ale zatal do zdravotnictva...myslim ze farmaceutycke velkokorporacie su mocnejsie zbrane ako armada...
tu je clanok ktory mne osobne sposobil zimomriavky po celom tele :
Patent Novartis podrobně a obvinění z hromadné vraždy

A. True Ott, PhD, ND
26/7/09

Podezřelí z vraždy jsou buď usvědčeni, nebo osvobozeni na základě soudu
předložených důkazů, které obvykle uvedou motiv, příležitost a časovou
posloupnost, v kombinaci s fyzickými dokumenty. Aby takové přesvědčivé
důkazy detektivové nebo federální agenti nashromáždili, často stráví měsíce
sledováním stop a výslechem svědků. Ve fázi přelíčení je důležitá
rekonstrukce po sobě jdoucích událostí. Předkládám, že tento dokument
poskytne více než dostatek přesvědčivých důkazů, aby to vyústilo aspoň v
řadu trestních obvinění z hromadné vraždy a konspirace s cílem spáchat
světovou genocidu týkající se vedení farmaceutické firmy Novartis a agentů a
dalších.

PRIMÁRNÍ MOTIV

Primární motiv stojící za touto zločineckou aktivitou je také primární
příčinou většiny vražd v dnešním světě, a tento motiv je jednoduchý: VELKÉ
PRACHY. Miliardy dolarů tekoucích zisků z vládních kontraktů po celém světě.
Poskytnu důkazy, které ukážou, že Novartis Pharmaceuticals z Basileje ve
Švýcarsku konspirovala spolu se zkorumpovanými "vědci" z Institutu patologie
americké armády ve Fort Detrick v Marylandu, aby vytvořili "nový" kmen viru
"chřipky" zbraňové kvality, prostřednictvím "reverzního inženýrství" u
smrtícího kmene z r. 1918, kterýžto kmen byl ve zlém úmyslu a tajně vypuštěn
do světa v březnu a dubnu 2009 za primárním účelem vytvořit celosvětovou
paniku dožadující se očkovacího materiálu Novartis.

Důkazy také jasně ukážou, že materiál vakcíny Novartis je ve skutečnosti
navržen tak, aby usnadnil další mutaci pandemie na více smrtící vlny stále
více zhoubné a smrtící nemoci, a nikoliv aby zamezil a omezil existující.
Důkazy ukážou, že Novartis je vědomě použita (a extrémně dobře zaplacena),
aby usnadnila provedení rozhodnutí Římského klubu globální elity; kterážto
rozhodnutí jasně volají po masivní a náhlé depopulaci jistých segmentů
pozemské lidské populace.

PRIMÁRNÍ DŮKAZY

Aby se tak obrovské zisky plynoucí z vykonstruované globální chřipkové
pandemie mohly zrealizovat, vyžaduje si to samozřejmě podrobné plánování.
Musí být zažádáno o patenty chránící vlastnictví vakcíny proti chřipce a
musí být zajištěny dříve, než je pandemický virus vypuštěn, aby se
minimalizovala konkurence a maximalizoval zisk. Při biologickém útoku této
povahy je načasování extrémně důležité. Skutečně, důkazy jsou jasné a
Novartis zažádala o takový patent 4. listopadu 2005 a Americký patentní úřad
tuto žádost přijal a vydal americký patent č. 20090047353 na "dělenou
vakcínu proti chřipce s pomocnými látkami" dne 19. února 2009. (Viz dole).

S tímto, nyní zajištěným, patentem mohli nyní konspirátoři bez problémů
vytvořit poptávku po jejich "nové" dělené vakcíně proti chřipce tím, že
vypustili pandemický virus "nové" dělené chřipky (kombinující více virů) z
vojenské laboratoře do nic netušícího lidského hostitele.
http://www.washingtonpost.com/wp-dy...17/AR2009061703
271.html

Úderné titulky o tak zvané "prasečí chřipce" dnes jsou ve skutečnosti o
rekombinačním či "děleném" viru chřipky skládajícím se z kmene A ptačí
chřipky (H5N1), prasečí chřipky (H1N1) a několika kmenů lidské chřipky
(H3N2). A podobně jako zabijácká chřipka z r. 1918, která zabila bezpočet
milionů lidí, byla rekombinantem či "děleným" virem chřipky složené z ptačí
chřipky, prasečí chřipky a mnoha kmenů lidské chřipky.

ZLOČINNÁ ČASOVÁ POSLOUPNOST

Zločinná časová posloupnost začíná v r. 1997, kdy dr. Jeffrey Taubenberger
dal dohromady tým genetiků a mikrobiologů, aby zanalyzovali strukturu
genomu, a pak zreprodukovali (tj. reverzně sestrojili) to, co jsou
pravděpodobně nejsmrtonosnější virové struktury, se kterými se kdy svět od
doby zabijácké chřipky v r. 1918 setkal. Podle řady zveřejněných příběhů a
zpráv Taubenberger a jeho tým použil super počítače na zmapování komplexní
struktury RNA a DNA zabijáckého viru, pak použili lidské plazmidy, aby
úspěšně znovu vytvořili zabijáka z r. 1918. Taubenberger dokončil svoji
práci počátkem roku 2005, pak okamžitě opustil místo v americké armádě ve
Fort Detrick, aby nastoupil na mnohem lukrativnější pozici u Národního
institutu zdraví. Jeho novým cílem bylo vytvořit VAKCÍNU proti stejné
zabijácké chřipce z r. 1918, kterou on a jeho tým, o pouhých několik měsíců
dříve, úspěšně "zpětně vytvořil".

Tento výzkumník je velmi přesvědčen, že soustředěné kriminalistické
vyšetřování by pravděpodobně odhalilo prima facia důkazy, že Taubenberger ve
skutečnosti, když byl zaměstnán u NIH, pracoval pro Novartis a byl velmi
pravděpodobně primárním autorem prozatímní" patentové žádosti Novartis z 6.
listopadu 2005. Na straně 2, v odstavci 32 patentu stojí, cituji: "Virus
chřipky (proti kterému má "objevená vakcína" chránit) může být složeným
kmenem a mohl být získán pomocí technik reverzní genetiky. Techniky reverzní
genetiky umožňují, aby viry chřipky s požadovanými segmenty genomu mohli být
připraveny in vitro pomocí plazmidů." Zbytek odstavce pak pokračuje velkými
podrobnostmi ohledně skutečného mechanismus, jak byl pandemický virus
skutečně vytvořen Taubenbergerovým týmem z Fort Detrick. Při nejmenším autor
patentové žádosti musel studovat různé Taubenbergerovy zveřejněné zprávy o
jeho práci ve Fort Detrick, protože slovosled a věda jsou fakticky doslovné.

Navíc tento odstavec je ještě více průkazný díky slovům "mohl být získán".
Kdo "získal" tento virus a z jakého důvodu byl "získán"? Mějte na paměti, že
CDC a HHS nechaly Američany uvěřit, že propuknutí pandemie je zcela
"přirozené", takže jak je pak možné, že Novartis o tom věděla předem do té
míry, že vyvinula vakcínu za tak naprosto DOKONALÉHO NAČASOVÁNÍ???

KDO PŘESNĚ JE "NOVARTIS"??

Novartis International AG je největší světová nadnárodní farmaceutická
společnost s příjmy více než 53 miliard dolarů v r. 2008. Její sídlo se
nachází v Basileji ve Švýcarsku, domově pyšné "švýcarské gardy", která
zabezpečuje Vatikánu a římskému klubu veškerá bezpečnostní opatření.
Společnost také symbolizuje "věčný plamen" iluminátských "osvícených".
Projděte si dlouhou historii Novartis International AG, a zjistíte, že
začala jako součást neslavně známého kombinátu IG Farben, který byl primárně
zodpovědný za nástup Adolfa Hitlera a německé/rakouské Třetí říše.

Zakutejte trochu hlouběji a zjistíte, že Novartis také zcela vlastní
společnost zvanou Sandoz, která vymyslela LSD a další silné halucinogenní
drogy pravdy", a byla dodavatelem LSD CIA, čímž ji umožnila dosáhnout nových
výšin s jejím tajným experimentem na kontrolu mysli "MK ULTRA". Dokumenty
uvolněné americkým kongresovým vyšetřovatelům v r. 1977 ukazují, že Sandoz
Labs zařídily, že jistí nacističtí vědci získali nové identity v CIA Allana
Dullese na konci druhé světové války. Toho bylo dosaženo v rámci tajného
programu přetahování zvaného "Operace Paper Clip".

Adresa uvedená v žádosti o patent Novartis je P.O. Box v Emeryville v
Kalifornii. Do léta 2005 tato adresa v Emeryville v Kalifornii patřila
Chiron Inc., druhému největšímu světovému výrobci VAKCÍNY PROTI CHŘIPCE.
Chiron si vedla velmi dobře, kdy ve fiskálním roce 2002 oznámila prodeje ve
výši 357 milionů dolarů. Prodeje Chiron se téměř zdvojnásobily a v r. 2003
dosáhli 678 milionů dolarů a z velké části to bylo díky marketingu a prodeji
v rámci kontraktů NA VAKCÍNU PROTI CHŘIPCE s federální vládou. Novartis,
která vlastnila většinu akcií Chiron, byla velmi potěšena, dokud v r. 2004
nepřišla katastrofa - bylo zjištěno, že celé roční zásoby vakcíny proti
chřipce jsou kontaminovány a jsou na vyřazení.

Po těchto zprávách cena akcií poklesla. Se skladem na historickém minimu
Novartis rychle nakoupila zbytek akcií Chiron a začala okamžitě pracovat na
vakcíně proti "nové pandemické chřipce", o které nějakým způsobem věděla, že
vyvolá celosvětovou poptávku, obzvláště pokud kontrolovala výhradní patent,
kterým mohla účinně "ovládnout trh s vakcínami proti chřipce"!!

http://www.sfgate.com/cgi-in/articl...ive/2005/09/02/
BUGULEGTV61.DTL
<http://www.sfgate.com/cgi-in/articl...hive/2005/09/02
/BUGULEGTV61.DTL&type=business> &type=business



DALŠÍ ZLOČINNÉ AKTIVITY

Předkládám, že zabití desítek tisíc nevinných lidí prostřednictvím
systematického vytváření pandemie", aby se vydělaly miliardy dolarů, je
dostatečně odporné, ale existují také důkazy, že existuje a probíhá ještě
odpornější skrytá agenda, a té se říká GENOCIDA.

Není žádnou záhadou, že Adolf Hitler prosazoval vznik nordické "panské
rasy", která měla vládnout světu v "Novém řádu věků" zvaném "Třetí říše". Je
smutné, že ne všichni s eugeniku/genocidu zastávající národní socialisté
nebyli v Norimberku popraveni. Ve skutečnosti elitní finančníci, kteří ve
skutečnosti diktovali Hitlerovi agendu, přešli pouze do podzemí, a dopřáli
si čas, dokud jejich bezbožná agenda zlikvidovat MILIARDY lidí nemohla být
úspěšně provedena.

Důkazy, že Novartis kontrolovaná "pandemická vakcína" může být nástrojem
hromadné genocidy, jsou v podstatě neoddiskutovatelné. V tomto okamžiku se
někteří čtenáři mohou posmívat a ptát se: "Proč by nějaká společnost chtěla
vybít své zákazníky?" Odpověď zní, že tito "zákazníci" kontrolují velkou
část aktiv a cenných papírů. Jak uvádí Kissingerova zpráva "NSSM-200", mezi
"kořist" plynoucí z genocidy patří také kontrola velkých částí území a
nerostných aktiv. To je samozřejmě ve vztahu k jejich zvrácenému snu
vytvoření utopistického světového řádu s pouhými 500 miliony hodnotnými"
obyvateli, kterým bude umožněno se o něj podělit, sekundární.

JAKÉ JSOU DŮKAZY?

Zatímco George H. W. Bush byl zaměstnán záchranou světa před zlým diktátorem
Saddámem Husseinem v r. 1991, věren svému projevu v OSN vytvořit "nový
světový řád", agendu pro "Iniciativu Eco-92 chartu Země", setkání elitářů
spadlo do upřímných křesťanských rukou. Tato agenda v podstatě znovu
zdůraznila genocidu prosazovanou neslavně známou zprávou Henry Kissingera
NSSM-200 z r. 1974, a volala po "okamžité redukci světové populace". Celou
zprávu lze stáhnou zde:

http://www.theforbiddenknowledge.co...cobden_club.htm

Můj rozsáhlý výzkum ukazuje, že v r. 1992 se úmrtnost na AIDS jednoduše
neprojevila ke spokojenosti elity, a musel být sestrojen účinnější masový
zabiják, aby se naplnily příkazy vytesané do "Georgia Guidestones".

Důkazy ukazují, že stejně jaké "nový" chřipkový virus r. 2009, byl virus HIV
také sestrojen a vyroben v laboratořích ve Fort Detrick.

V r. 1969, během slyšení Sněmovního přídělového výboru, divize biologických
zbraní (BW) ministerstva obrany ve Ft. Detrick požadovala finance na vývoj,
prostřednictvím komplexního genového spojování (tj. genetického
inženýrství), "nové" nemoci, která by byla jak odolná proti imunitnímu
systému oběti, tak by tento systém ničila. V kongresových záznamech stojí:

"Během příštích 5 až 10 let bude pravděpodobně možné vytvořit nový efektivní
mikroorganismus, který se bude v jistých důležitých ohledech lišit od
jakéhokoliv známého nemoc způsobujícího organismu. Nejdůležitější na tom je,
že by mohla vzdorovat imunologickým a terapeutickým procesům, na kterých
závisíme, abychom si udrželi naše relativní osvobození od infekčních
nemocí."

Finance pro tento projekt "dr. Divnolásky" byly nějakým způsobem schváleny.
AIDS se "magicky" objevil v požadovaném časovém rámci, a samozřejmě jen
čirou náhodou vykazoval přesně stejné charakteristiky, specifikované vědci
Ft. Detrick.

O tři roky později, v r. 1972, začínající Světová zdravotnická organizace
(WHO) zveřejnila velmi podobný návrh jako ten, předložený Sněmovnímu
přídělovému výboru v r. 1969. WHO navrhovala: "Měl by se učinit pokus
zjistit, zda viry mohou mít fakticky selektivní dopad na imunitní funkce,
např. ovlivňovat funkci T buněk, jako opak funkce B buněk. Měla by se také
hledat možnost, zda imunitní reakce na samotný virus může narušena, pokud
infekční virus poškodí více méně selektivně imunitní buňky reagující na
virové antigeny." (Bulletin WHO, svazek 47, str. 257-274). Toto je
"učebnicový" klinický popis funkce viru HIV/AIDS.

WHO krátce poté začala v r. 1975 s masivním programem "očkování proti
neštovicím" v Africe. Během dvou let byly Novartis a spol. poskytnuty
miliony vakcín, za financování UNICEF. O deset let později nezávislý novinář
v Británii zjistil, že výskyt infekce AIDS KOPÍROVAL EPICENTRA v Africe,
která byla přesně místy, kde se v polovině 70. let nacházela očkovací
střediska WHO proti neštovicím. (Zdroj: The London Times, 11. května 1987).
Poté bylo očkováno v rámci "humanitárních misí" OSN ve střední Africe asi
14,000 Haiťanů v této kampani, a brzy poté se u nich objevil AIDS. Personál,
který prováděl očkování Haiťanů, trvá na tom, že si zcela nebyl vědom toho,
že vakcína je něco jiného, než pouze rutinní injekce.

V r. 1978 dr. Hilleman, šéf veškeré produkce vakcín v Merck Pharmaceuticals,
ohromil svět svým veřejným připuštěním, že kampaně hromadného očkování 50. a
60. let pravděpodobně způsobily každoročně tisíce úmrtí na rakovinu. Bylo
to, podle dr. Hillemana, v důsledku přítomnosti rakovinu způsobujícího viru,
který kontaminoval první vakcíny proti obrně. Známý jako SV 40 měl tento
virus původ u mrtvých opic, jejichž ledvinové buňky byly použity pro
kultivaci prvních vakcín proti dětské obrně. Lékaři odhadují, že virus byl
vstříknut během očkovacích kampaní desítkám miliónů lidí, včetně několika
milionů v Kanadě, než byl odhalen a v r. 1963 vyloučen. Lidé narození mezi
rokem 1941 a 1961 jsou považováni za nejvíce rizikovou skupinu, která byla
infikována SV 40, a odhaduje se, že u nich existuje o 300% větší
pravděpodobnost vzniku rakoviny. Podle Hillemana MERCK VĚDĚLA, ŽE JE VAKCÍNA
INFIKOVÁNA SV 40, ale přesto je distribuovala. Viz

http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU

Dále lékaři výzkumníci v New Orleans v r. 1963 oznámili, že u částí vakcín
proti obrně se zjistilo, že obsahují oslabené (živé) viry, které pak během
50. let způsobily onemocnění obrnou u desítek tisíc lidí.

Po úspěšném osvobození Kuvajtu v operaci Pouštní bouře byly stovky tisíc
vítězných amerických vojáků náhle zasaženy širokou paletou autoimunitních
poruch, které lékaři pojmenovali syndrom ze Zálivu (GWS). Po deseti letech
lékařského šetření bylo konečně určeno, že viníkem je přísada v očkování
proti antraxu, které dostávaly jednotky povinně. Touto provinilou "pomocnou
látkou" je synteticky vyrobený materiál známý jako skvalen, alias emulzní
pomocná látka. Spisovatel a korespondent ve válce v Zálivu, Gary Matsumoto,
dokumentuje celou tuto tragickou ságu ve své klíčové knize "Vakcína A". Viz
www.vaccine-a.com <http://www.vaccine-a.com/> .

Pochopení těchto historických faktů je velmi důležité z tohoto důvodu: Ti,
kdo ignorují historii, jsou odsouzeni se ji zopakovat. To platí dvojnásob,
co se týká slepého akceptování "nového" hromadného očkování zbraňovým,
"reverzně sestrojeným" virem.

Historické záznamy jasně ukazují, že oslabené, živé viry ve vakcínách
ROZŠÍŘUJÍ nemoc velmi účinně. V kombinaci s POMOCNOU LÁTKKOU SKVALEN se
virus stává mnohonásobně účinnějším a smrtícím. Po podání DĚTEM VE ŠKOLÁCH
budou miliony nakažených "Jeníčků a Mařenek" šířit nemoc exponenciálně.

Je strašné, že patent Novartis na "novou pandemii chřipky" uvádí, že
"ledvinové buňky kočkodanů" budou použity pro "růstový virový substrát", tj.
nosič. (Strana 3, odstavec 0037). Vidíme také, že na skvalenu založené
"emulgátory" budou obsaženy také (strana 8, 0098), ale nejneuvěřitelnějším
ze všeho je, že kvůli tomu, že jde o "rekombinační" a "novou" dělenou
vakcínu, je považováno za nezbytné do nosiče vakcíny vložit fragmenty
oslabených virů (tj. živých patogenů).

13. července 2009 WHO toto šílenství schválila, když prohlásila: "Se
zřetelem na předpokládanou omezenou dostupnost vakcíny v globálním měřítku a
potenciální potřeby ochrany proti "zmutovaným" kmenům viru, se jako důležité
doporučuje urychlit výrobu a použít takové vakcíny, které jsou koncipovány
na emulgačních pomocných látkách a živých oslabených virech."

http://www.who.int/csr/disease/swin...090713/en/index
.html

V závěru a shrnutí by mělo být zřejmým, že "prasečí chřipka 2009" by mohla
být velmi snadno nazvána "ptačí chřipka", protože jde stejně tak o H5N1
(ptačí chřipku), tak o H1N1 (prasečí chřipku). Novartis to věděla již v r.
2005, kdy dostala stovky milionů dolarů od HHS Mika Leavitta, aby vyvinula a
patentovala vakcínu proti "ptačí chřipce". Veřejně obviňuji, že Novartis o
této "kombinaci" věděla předem, protože konzultovali s Jeffrey
Taubenbergerem léta.

Je nedále evidentní, že patent Novartis na "sada chřipkové vakcíny" byl
poskytnut také dalším farmaceutickým společnostem-výrobcům. Touto "sadou"
jsou základní surové přísady potřebné, aby jiné společnosti mohly vytvořit
své vlastní vakcíny pod svojí vlastní značkou.

V r. 2005 by tato "zakázka" četných společností na jednotlivé složky nebyla
povolena kvůli s tím spojené zákonné odpovědnosti. Nicméně v r. 2009 je
veškerá odpovědnost za smrt a zmrzačení chybnými nebo kontaminovanými
vakcínami zrušena. Jakékoliv žaloby za úmrtí nebo zmrzačení proti Novartis
nebo jakékoliv jiné společnosti budou dnes šmahem zamítnuty.

Novartis má dnes u svých činů volnou ruku a imunitu a jakákoliv velká
farmaceutická společnost, která si to přeje, se může k tomuto korytu
připojit jednoduše tím, že zaplatí miliony za své "sady".

Pokud toto není vrcholem zločinnosti, pak nevím, co by jím bylo.

Novartis, pokud je tato "nová dělená vakcína" tak báječná a bezpečná, tak
proč požaduješ takové krytí a ochranu před soudními spory?

Jeff -

Jak jsem napsal, kouřící zbraň lze najít na stránkách níže uvedeného
patentu.

Novartis připouští, že jejich "vynalezená" vakcína bude účinná díky
POKROČILÝM ZNALOSTEM OHLEDNĚ PŮVODU KMENE PANDEMICKÉ CHŘIPKY, KTERÝ BYL
"ZPĚTNĚ ZREKONSTRUOVÁN" A KTERÝ BYL ZÍSKÁN! Pandemický virus zjevně nebyl
výtvorem přírody.

Toto jsou prima facia důkazy o konspiraci s cílem spáchat hromadnou vraždu
pro zisk, či ne snad?

Zdroj <http://www.rense.com/general86/manmd.htm> translation OSUD.cz 2009

V roce 1976 proběhla epidemie prasečí chřipky. Očkování proti ní zmrzačilo
a zabilo několikanásobně více lidí, než samotná chřipka. Historie má
tendenci se opakovat, není-li pochopena. Podívejte se na záznam televizního
pořadu z toho roku.

p.s. - linky som osobne nepreveroval tak sa ospravedlnujem ak nebudu funkcne...a sorry za to siroke spektrum textu, ale len detail po detaile to vytvori ten obraz, ktory sa americania krok po kroku podla mna snazia zakryt...
piis
morning smoker
citace:
Původní příspěvek od MadEGG
abych rekl pravdu, tak poradne nevim, co si o tom myslet.. to zamerny pasovani a financovani je mozny


zamerne pasovani je nejen mozne ale je to fakt :) 26. sept 2007 spadlo na Yucatanu letadlo CIA letici ze stredni Ameriky do USA ... neslo 3,2 tun koksu.

A co se tyce toho klišé 9/11 .. historie USA je bohuzel plna podobnych sracek - jen tak mimochodem, zkuste si najit jak zacala Spanelsko - Americka valka o Kubu ... nerikam ze bych v tom vsem mel jasno - to nema nikdo, ale nejvic nemuzu z toho jak mi vetsina "ovecek" (rozumej ti kteri zhltnou a odkyvaji kazde slovo z televize) tvrdi, ze jsou vsichni konspiratori antiamerikanisti, komunisti a socani, jsou chudi a nespokojeni a maji se spatne :) (btw volim pravici). to me vzdycky rozesmiva, takhle cernobile muze lidi videt opravdu jen clovek s pokrocilou demenci:)
enrey
teda jestli me tenhle svet jednou zabije tak doufam ze se do nej nebudu muset vracet :D
citace:
Původní příspěvek od morning smoker


zamerne pasovani je nejen mozne ale je to fakt :) 26. sept 2007 spadlo na Yucatanu letadlo CIA letici ze stredni Ameriky do USA ... neslo 3,2 tun koksu.

A co se tyce toho klišé 9/11 .. historie USA je bohuzel plna podobnych sracek - jen tak mimochodem, zkuste si najit jak zacala Spanelsko - Americka valka o Kubu ... nerikam ze bych v tom vsem mel jasno - to nema nikdo, ale nejvic nemuzu z toho jak mi vetsina "ovecek" (rozumej ti kteri zhltnou a odkyvaji kazde slovo z televize) tvrdi, ze jsou vsichni konspiratori antiamerikanisti, komunisti a socani, jsou chudi a nespokojeni a maji se spatne :) (btw volim pravici). to me vzdycky rozesmiva, takhle cernobile muze lidi videt opravdu jen clovek s pokrocilou demenci:)


no tak dle mého je většina konspiračních teorií stejně daleko pravdě jako oficiální prohlašní USA, konkrétně ty o 9.11. jsou povětšinou plné nesmyslů..

no a k tomu že válka s teroristy je stejný podvod jako boj proti drogám.. dle mého jsou obě tyto věci ze své podstaty správné a důležité, jen je problém jakým stylem se v současnosti vedou..

a ti kteří si myslí že islámský terorismus a drogové mafie je výmysl USA sloužící jim k ovládnutí světa by mohli být velmi nemile překvapeni..
Protože ač USA myslí hlavně a především na svůj prospěch, tak bez jejich snažení by byla bezpečností situace (ať zapřičiněním terorismu nebo drogových mafií) ve světe mnohem horší..
Antitalent
Konspiracny teoritici uz ovladli i wikipediu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sibel_Edmonds

To uz je fakt moc, ked niekto vytvara fiktivne osoby, ktore maju prichadzat z jasnymi dokazmi o tom, ako FBI a ministertvo spravodlivosti mari vysetrovanie a kryje uniky informacii a pracu zahranicnych spionov. Konspiratori tentokrat zasli tak daleko, ze si vymysleli ako minister oznacil dokazy ako ohrozujuce narodnu bezpecnost, a preto prisne tajne, cim znemoznil ich pouzitie v sudnom pripade.
Mne osobne sa zda, ze konspiratori si vymysleli i postavu ministra spravodlivosti, mozno i prezidenta Busha, len aby mohli USA napadat a kazit im pravom nabyty imidz nezistneho mesiasa.

Uz ked som pri tom, tak si dovolim hodit odkaz na stranky jedneho jazykovedca, ktoreho lingvisticke teorie sa stali zakladom oboru a vyucuju ich na univerzitach po celom svete. Popri svojej hlavnej cinnosti posobi ako politicky komentator a desatrocia dezinformuje verejnost vymyslami o spinavej hre USA, ktore opiera o fakty, ktore su samozrejme tiez vymyslene, a ak sa nahodou niekomu podari najst ine zdroje tychto faktov, tak to je len jeho sebaklam iniciovany prilisnou naklonnostou uverit tomu, comu jeho mysel uverit chce. www.chomsky.info
Trochu o jeho osobe v CZ jazyku


citace:
Původní příspěvek od Host

Protože ač USA myslí hlavně a především na svůj prospěch, tak bez jejich snažení by byla bezpečností situace (ať zapřičiněním terorismu nebo drogových mafií) ve světe mnohem horší..

Svoje tvrdenie opieras o skutocne zjavne fakty, ktorymi tvoj prispevok len tak prekypuje, nedivim sa teda, ze tomu veris a nam nezostava ine, nez verit tiez...
Wizard
Mozna to uz tady nekdo psal.. Ja na to mam takovejhle nazor, myslim konkretne terorismus na blizkem vychode a USA... Vsechno to oficialne (televizne) zaclo 9.11. 2001 .. Amerika si znicila svoje mrakodrapy a odpalila si Pentagon za ucelem mit nejakej pruser, kterj pak svedou na Islam ( tady videodokument dokazujici falesnost USA http://www.matrix-2001.cz/v2/files/video/bush.asf ) ... Na blizkym vychode se nachazej suroviny a USA je chtej pro sebe, pro to svedly svoje utoky na terorsity aby jim tam mohli najet s armadou... Si predstavte ze jste obyvatel nejaky zeme a vidite verejne v televizi jak George Bush obvinuje vasi zemi z toho co jste vubec neudelali ze jste zlo pro svet apod. a jeste ze vam tam najede s armadou no to musi bejt sokujici... pro to na blizkym vychode nesnasej tak george bushe, vzdyt je to jak za 2. sv valky.. Hitler taky sfalsoval utok polaku na jejich rozhlas a tak rozputal valku.. Rekl bych ze to co USA nam predklada jako ZLO tedy muslimy, tak je to prave naopak ZLO je USA. Muslimove oni vedou dobro uz tak to ma docela zajimavej nazev - Svatou Valku... oni maji poslani bojovat proti tomu spatnymu co se tady deje, oni to vidi jak sme tady vsichni materialisticti jdeme po penezich apod.. Pochazi z kraje kde se zrodilo nabozenstvi je to zeme zaslibena oni sou to dobro a ne USA a jejich kapitalismus... Bohuzuel dneska cela OSN a vsechny tyhle sracky a do vi co a jak se to jmenuje ma hlavni velitelstvi USA a to je proste to nejhorsi co muze bejt.. hlavne taky rikam NEVERTE TELEVIZI TO SOU BLUDY NEJVETSI... doporucuju jit na stranky www.matrix-2001.cz dozvite se tam hodne zajimavejch veci.. mejte se :)
Ježíš
jj máš určitě z 99% pravdu, jen to vidíš trochu černobíle. je fakt že v muslimským světě za posledních 40 let došlo k oživení islámu a fundamentalismu, jak úniku z frustrace diktátorskejch sekulárních režimů. z fundamentalismu vede krátká cesta k světovému islamismu, který "udělala" právě válka v afghánistánu 1979-89. chci říct že pro určitou (malou) část militantních muslimů byly USA nepřítel už před 11. zářím. USA jen invazema plní těmhle radikálům náborový zařízení a zpětně tak má US army pořád proti komu bojovat. spokojený jsou obě strany, vyjma obyčejných lidí.
Erixon
Wizard:
Osobně by mi bylo milejší, kdyby to vyhrály USA než islám. O nějakých tolerantních muslimech nemůže být řeč. Přišel jsi někdy do kontaktu s muslimama v místě jejich bydliště, mimo turistický centra? Že s nima v ČR nemáme problém, je proto že jich tady moc nemáme. Maj podobnou strategii jako cikáni - uměj se podřídit dokud jich je málo, když jich je o něco víc tak chtěj aby se všichni podřizovali jim. (Jo, existujou výjimky, ale kde berete tu jistotu, že se z umírněnejch nemůžou stát radikální?)

V současný době je Evropa mimořádně slabá. Udělat nějaký zásadnější rozhodnutí je pro Bruselský úředníky nadlidskej úkol. V žádným případě nepodporuju válku, ale současná situace "tolerantní" Evropy připomíná postup velmocí v době když Hitler budoval armádu...
Apartman
No a proč je sem (do Evropy) tedy stále lifrujou i když neni práce? Protože ten, kdo usiluje o světovládu (šedé eminence USA, EU) musí zničit nacionalismus a vytvořit chaos, strach,-nakonec příde v roli zachránce a buď zničí nás nebo je, případně to smete všechno a nechá si vojáky, policajty, pár umělců na pobavení a x loajálních Číňanů na megalomanský projekty.

Takže ono to s tim nacismem nebude tak daleko od pravdy s tim rozdílem, že budou v budoucnu fungovat i prvky socialsismu-prostě takovej mix všeho nejhoršího pro lidi a nejlepšího pro elity.

Skuteční teroristi tohoto světa nekujou pikle někde v jeskyni ale nosí obleky za x tisíc dolarů a pracujou pro Wall Street.

Spíš je otázka-zda vůbec s tím ti úředníci něco dělat chtěj-podle mne ne a naopak dělají vše pro to aby se lidi mezi sebou nesnášeli. Dostali od někoho za úkol destabilizovat státy a hlavně lidi (finančně i psychicky). Nechci to radši ani vidět v budoucnu-co se tady bude dít. :(
zelenyduch
citace:
Původní příspěvek od Erixon
Wizard:
Osobně by mi bylo milejší, kdyby to vyhrály USA než islám. O nějakých tolerantních muslimech nemůže být řeč. Přišel jsi někdy do kontaktu s muslimama v místě jejich bydliště, mimo turistický centra? Že s nima v ČR nemáme problém, je proto že jich tady moc nemáme. Maj podobnou strategii jako cikáni - uměj se podřídit dokud jich je málo, když jich je o něco víc tak chtěj aby se všichni podřizovali jim. (Jo, existujou výjimky, ale kde berete tu jistotu, že se z umírněnejch nemůžou stát radikální?)

V současný době je Evropa mimořádně slabá. Udělat nějaký zásadnější rozhodnutí je pro Bruselský úředníky nadlidskej úkol. V žádným případě nepodporuju válku, ale současná situace "tolerantní" Evropy připomíná postup velmocí v době když Hitler budoval armádu...


naprosto s tebou souhlasím, myslím si, že islamizace Evropy bude za pár let hodně velký problém
Rudus
lidi staci kouknout na mustwatch.cz tam tohle mate vsechno v podobe velmi polopatistickeho videa a nejen to jsou tam zajimavejsi veci a treba hodinu a pul trvajici dokument o trave je hodne dechberouci zalezitost - radim skouknout co mozna nejvice cim vice tim vice mate otevrene oci ;-)
morning smoker
citace:
Původní příspěvek od Host

no tak dle mého je většina konspiračních teorií stejně daleko pravdě jako oficiální prohlašní USA, konkrétně ty o 9.11. jsou povětšinou plné nesmyslů..
no a k tomu že válka s teroristy je stejný podvod jako boj proti drogám.. dle mého jsou obě tyto věci ze své podstaty správné a důležité, jen je problém jakým stylem se v současnosti vedou..
a ti kteří si myslí že islámský terorismus a drogové mafie je výmysl USA sloužící jim k ovládnutí světa by mohli být velmi nemile překvapeni..
Protože ač USA myslí hlavně a především na svůj prospěch, tak bez jejich snažení by byla bezpečností situace (ať zapřičiněním terorismu nebo drogových mafií) ve světe mnohem horší..

"konspiracni" teorie jsou postaveny na FAKTECH ktere vyvraceji "oficialni" prohlaseni - prave diky temto nesrovnalostem vznikaji. a jak rikam, historie USA je bohuzel plna techhle "nesrovnalosti". btw mustwatch.hztz.cz/ je luxusni, urcite to stoji za zhlednuti, jen mam takove tuseni, ze ti kteri to potrebuji to nikdy neuvidi.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma