Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Válka proti terorismu je stejný podvod jako válka proti drogám
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Dotaz Válka proti terorismu je stejný podvod jako válka proti drogám Příspěvek č. 1


Po desítkách let se to konečně dostává do povědomí veřejnosti. Drogy nejsou špatné, drogy jsou všechny látky, které do sebe dostáváme včetně jídla, vody, cukru(!) a samozřejmě léků státem podporovaných. Přesto ještě tak před desetilety jsem věřil v opak. Se školou jsme navštívili protidrogové přednášky, kde tehdy figuroval dnešní pražský primátor Bém a ti pánové mi zněli rozumně. Videozáznam co nám pustili mě jen utvrdil v dojmu, že člověk co vezme "drogu" se po nějaké době stává obětí něčeho zákonitě sebedestruktivního. Nechápal jsem proč přes to všechno se najdou lidi, kteří drogy berou. Bylo mi z toho všeho jasné jedno, že ať bych se kdy dostal do sebevětších problémů, nebudu brát drogy.

Názor jsem změnil na konci střední školy, kdy jsem osobně viděl marihuanového feťáka na vlastní oči, který mi vůbec nepřipadal společensky nebezpečný takříkajíc. To mě dost zaujalo, tak mě napadlo podívat se na internetu, co se tam dá zjistit o drogách obecně. Velmi na mě udělaly dojem upřímné výpovědi uživatelů těchto ilegálních drog na internetu, kde zmiňovali rizika a pokoušeli se popsat jejich účinky. Také bylo zřetelně vidět, že o heroinu byla těmito nezávislými zdroji zmiňována jen samá rizika a odrazování. Působilo to skutečně jako upřímná zpoveď lidí, kteří chtějí vynést na světlo skutečnou pravdu o drogách. Důvod, proč užívání LSD v 60tých letech způsobilo revoluci hippies, vlnu protiválečných demonstrací, generaci pranskterů, kteří projeli amerikou přemalovaným školním autobusem do fluorobarev celou dobu nadrátovaní na LSD, potkali Timmothy Learyho, bývalého psychologa Harvardu, na psychedelickém zámečku v Milbrooku, arcikacíře psychologie, obě skupiny odlišné, Leary studujícího tibetskou knihu mrtvých poklidně meditující, a pranskteři, které oproti tomu baví dělat legrácky a napojit se na realitu zkušenostně, obě skupiny sledující tentýž nový plán, který je zcela v rozporu s mocenským složením této planety.

Jenže to jsem nevěděl , nevěděl jsem, že zakázané drogy nejsou zdravotní nýbrž ideologický problém. Nevěděl jsem ani, že tvrdé drogy distribuovala sama CIA zatímco oficiálně letěl nahoru rozpočet na boj proti drogám, když byl problém ručně vytvářen. Neviděli jsme tenhle scénář už někde?

Informace je moc. Kdo to řekl?

Z vyčteného mi začínalo být zřejmé, že důvod proč byly látky jako halucinogeny potlačovány, bylo v prohlédnutí iluze skutečnosti, což tyto látky dělají. Prohlédnutí všech iluzí, nejen společenských ale i velmi osobních. Proto mě nejvíc začlo lákat právě LSD v touze po introspektivním zážitku a asi po půl roce rozvažování studování všech možných informací jsem se odhodlal si ho obstarat. Naprosto jsem věřil těm lidem, co vytvořili webstránky, které říkali něco úplně jiného než oficiální zdroje nebo lépe řečeno něco víc.
Po 10ti letech můžu říct, že nějaký halucinogen jsem měl naposledy před třemi lety a nedá se vůbec říct, že bych si na něm vypěstoval nějakou závislost nebo touhu po heroinu. Byly to opravdu pouze lži. Myslím, že tyto lži pouze vytváří problém, který by tu jinak ani nebyl. Někdo jiný kdo zjistí, že lehké drogy (kam patři i halucinogeny) závislost nevytváří oproti např. cigaretám nebo alkoholu, pak může v domnění že mu systém lhal u marihuany nevěřit ani že heroin je nebezpečný. Ironii života je, že tohle je skutečně pravda. Můžu ovšem potvrdit, že marihuana vytváří psychickou závislost a může vyvolávat i paranoiu u některých lidí. Pravdou je, že drogy nejsou ani dobré ani špatné, mají své účinky, své pro a proti, ale ty legální jsou ty nejnebezpečnější, které i v oficiálních kategoriích jsou řazeny mezi drogy tvrdé. Rozdíl legálních drog od těch nelegálních je, že mezi ty nelegální patří halucinogeny, které po aplikaci ukazují systém v pravém světle a to systém nechce za každou cenu dopustit. Lži jsou prohlédnuty. Upřímně z pohledu intoxikováného halucinogeny se jeví naše civilizace opravdu jako nějaký nelítostný kombajn. LSD mělo zůstat pouze tajné pro využití v psychologické válce - na výmývání mozku (viz. MK-ULTRA). To jsou ty zdravé účely, které je třeba podporovat. Problém drog je také v tom, že si na nich na všechno rozpomenete, všechno je to najednou tak zřejmé a vše je protknuto láskou, vše je postavené na nějaké lásce na nějakém dobrotivém prazákladu, který se najednou jeví jako jedinou skutečnou existencí, žádné zlo neexistuje vše je pouze iluze. Našich pět smyslů nám pouze posílají data, vibrace, které mozek interpretuje. Život je jen "matrix", mája, sen a Kombajn nikdy nepřipustí, aby se veřejnost tohle dozvěděla, protože by se svět přestal brát tak vážně. Proto je tak tvrdě potlačován Tibet, buddhističtí mniši mučeni. Dokud lidé nevěří na zázraky, do té doby jsou uvězněni. Jsme uvězněni výchovou, školstvím 18 let dospívání vytvoří mapu reality, pevné neuronové spoje, které je s věkem skoro nemožné zásadně změnit. To se pak stává naší osobností. Pouze silný zážitek dokáže změnit staré mapy, stará přesvědčení.

Psychedelika jsou zkratka jak si ověřit, že to čemu tito mniši věří je pravda. Je to ale nesnadná zkratka, ale zůstala tu jako možnost. A když ne v LSD tak ve volně rostoucích magických houbách. Říká se, že tyto houby jsou staré mimozemské inteligence, jejichž požitím získáváme dočasně přístup k jejich moudrosti-k databázi informací. Měli bysme se divit, že tyto houby nebyly začátkem 20.století ani v žádném světovém katalogu hub? Byly pouze legendy.

Halucinogeny přesto ale jsou velmi nebezpečné, přestože nenávykové. Je to příliš silný zážitek, aby se s nimi zacházelo lehkovážně. Způsobují smrt ega a dá se očekávat, že se ego bude v menší či větší míře bránit. Leary viděl natolik velkou podobnost se smrtí, že přepracoval barda tibetské knihy mrtvých pro uživatele psychedelik jako čtení, které ho má upamatovat, co se s dotyčným právě děje.

Halucinogeny upoutaly zájem lidí po výzkumu dr. Learyho na univerzitě Harvard. Zdálo se jako magický nástroj na psychoterapii. Vyvolával transformativní zážitky. Brzy se z toho stal kult a Learyho jeho vůdcem. Leary zpočátku spolupracoval s CIA, která jeho výzkum podporovala, ale varovala ho před pozornosti od médií, k čemuž došlo a Leary byl následně vyhozen z Harvardu. Na Věci ovšem pracoval dál. Stal se však hledanou osobou, protože tohle nikdo nechtěl tolerovat. Nakonec byl zadržen na mexických hranicích za to, že u jeho dcery našli v autě trochu marihuany. Dostal za to 20 let vězení, ze kterého utekl. Protože byl předtím uznávaným psychologem byl autorem psychologického testu při umisťování vězňů, který mu dali k vyplnění, takže ho vyplnil tak, aby se dostal do nejméně střeženého vězení jako psychologický profil člověka, u kterého je nepravděpodobný pokus o útěk.

Stejný vzorec Problem->reakce->řešení najdete jak u války proti drogám tak proti terorismu. Je milion způsobů, jak vysvětlit, že jsou to všechno lži a manipulace. CIA distribovala tvrdé drogy zatímco z války proti terorismu se stal ohromný byznys a námět k potlačování lidských práv, důvodem pro celou řadu vyjímek a přitvrzování, které vyvrcholilo v posledních letech zákonem Patriot Act (2001) a zákonem o vojenských tribunálech (2006). Předtím byl ten největší bandita feťák, teď se jím stal terorista. Jestli něco neuděláme dnes brzy bude mít každý strach, aby i jeho vlastní stín nevypadal jako stín teroristy. Vše je zatím ve vývoji ale za pár desítek let se válka proti terorismu stane stejně neřešitelným problémem jako válka proti drogám. Je to had zakousnutý do vlastního ocasu, a je to tak záměrně. Dnes se nerespektují lidská práva muslimů za pár let bude z terorismu podezíraný každý. Něčí otec jednoho dne nepřijde domů z práce a nikdo nebude vědět, kde je. Byl "vaporizován" (termín z románu 1984 od George Orwella). Nebude mít právo na advokáta ani na to znát své obvinění nebo jak dlouho bude zadržován, jinými slovy již denní realita pro tisíce muslimů. A jasně, že mezi ně patří extrémisté, ale není to podivná shoda okolností, že jsou to právě agenti CIA či jiných tajných služeb, který v roli informátorů infiltrují různé skupiny, kterým se představí jako členi Al Kaidy, a nabádají je ke svaté válce proti Západu? (více viz sekce. terorismus)

Jinými slovy náš Kombajn podporuje teroristy v rámci "vyšetřování", nebo podporuje to co je i oficiálně považováno za teroristické skupiny jakým je např. MEK v Iránu. Ze stejného důvodu byl Spojenými státy financován a vyzbrojován Taliban. Vše co se odehrává na televizních obrazovkách ve zpravodajství je pouze divadlo. Tvrdá propaganda, kde každý kdo se kdy stal předmětem zpravodajství, viděl jak se zpravodajství liší od skutečnosti.


**********************************

tohle jsem objevila při hledání pár informací a docela mě to zaujalo,takv se o to podělim i s vámi )

Old Post 11-07-2009 v 06:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 2

ještě jsem zapoměla,nas obrázku je útržek z novin z roku 1936 a tom jakej byl dřív pohled na marihuanu..

Old Post 11-07-2009 v 06:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

Příspěvek č. 3

us and them
it's always same
vitej do klubu, hele to je jasny vid -vzdycky de o to vytvorit nejakyho imaginarniho vnejsiho nepritele, aby se nam vydeseny ovecky semkly do stadicka a my sme jim v ramci zachovani jejich bezpecnosti, mohli zase o neco zmensit vybeh. A ovecky jeste budou radostne hykat, jak se o ne pastevci hezky staraj...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-07-2009 v 11:20 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Le_prox
Stálý Člen

Karma uživatele Le_prox - 81% PěstitelskáKarma uživatele Le_prox - 81% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 4

Dovolím si přidat odkazy k tématu:

MustWatch.cz Zajímavé dokumenty např. o 11.září, ekonomice, lidských právech,...

* Akt-info přehled opomíjených zpráv posledního týdne
* Paralela Překlady anglických filmů
* Osud Obrovské množství čláků všemožného zaměření
* Matrix 2001 Stránky spisovatele, publicisty a badatele Jaroslava Chvátala
* Zvědavec Politicky nekorektní webzine
* WM magazín Internetový magazín plný neobvyklostí o kterých jste ještě neslyšeli
* Zakázaný deníček
* Britské listy Denník o všem, o čem se v České republice příliš nemluví
* Spotter TV Výuková, populárně naučná, vzdělávací a kreativní média
* Na severu Hledání objektivity v subjektivním světle
* Altermedia Ideologická převaha je důležitější než parlamentní většina




“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”

In the garden 2009

OUT 2010 by Le_prox

Old Post 11-07-2009 v 14:10 PM
Le_prox je offline   Profil uživatele Le_prox   Find more posts by Le_prox   Foto galerie člena Le_prox   Click here to Send Le_prox a Private Message   Add Le_prox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGG
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGG - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2003
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 5

Od kdy je voda droga?

Jinak myslim, ze jestli to tak nejak bude, tak trosku jinak nez tu pises. Z pohledu historie a soucasnosti. Ale sam neznam vsechny fakta, takze se k tomu radeji vic vyjadrovat nebudu.

Kazdopadne drogy byly drive uznavany spolcnosti a az casem se dostali mimo zakon a vlada se samozrejme o ne tez zajimala. Coz se ovsem neda rict, ze by jejich vyrobu a zneuzivani dotovala.

Jinak spis si myslim, ze by americani mohli maximalne dat prostor k dovozu drog jako heroin a kokajn do zeme. To znamena oslabeni hranice s mexikem, mensi kontroly z danych statu. Ale stejne je to podle me volovina a to co tu pises je uz trosku hodne pritazeny za vlasy.

Naposledy upravil MadEGG 12-07-2009 v 22:59 PM

Old Post 12-07-2009 v 22:32 PM
MadEGG je offline   Profil uživatele MadEGG   Find more posts by MadEGG   Foto galerie člena MadEGG   Click here to Send MadEGG a Private Message   Add MadEGG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

Příspěvek č. 6

mad egg - co presne ti prijde pritazeny za vlasy?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-07-2009 v 07:47 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Le_prox
Stálý Člen

Karma uživatele Le_prox - 81% PěstitelskáKarma uživatele Le_prox - 81% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 7

MadEGG doporucuju shlednout nejake videa na mustwatch.cz pak pochopis ze vsechno je mozne...




“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”

In the garden 2009

OUT 2010 by Le_prox

Old Post 13-07-2009 v 10:52 AM
Le_prox je offline   Profil uživatele Le_prox   Find more posts by Le_prox   Foto galerie člena Le_prox   Click here to Send Le_prox a Private Message   Add Le_prox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGG
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGG - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2003
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 8

to ze by CIA distribuovala tvrdy drogy. Jako je pravda, ze ruska vlada napriklad dodavala zbrane teroristum a pak snema vedla valku.. to sami mafii. U ameriky by to bylo tez mozny, ale myslim si, ze by nevyrabela a nedovazela do vlastni zeme primo drogy. To by se rychle proflaklo.. kdyz uz, tak jenom nejakej malej nenapadnej ale dulezitej stouch. Nejaky usnadneni podminek, snazsi pruchod, atd.. nvm no. je to mozny, ale moc tomu neverim, ze by to bylo az tak.. korupce je sice v sude, ale tohle by se jim nevyplatilo. Dokud maji tah a kontakty s ropnymi velmocemi, tak se budou drzet ropy. Je to legalni a mnohem lip se stim obchoduje. Tod muj nazor..

Old Post 13-07-2009 v 16:32 PM
MadEGG je offline   Profil uživatele MadEGG   Find more posts by MadEGG   Foto galerie člena MadEGG   Click here to Send MadEGG a Private Message   Add MadEGG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

Příspěvek č. 9

mad egg - no o tom bych ti doporucil si neco zjistit, cia pasovala pod hlavickou air america hero do statu, vyvazela za afganu opium, aby tim pomohla financovat mistni povstalce, pak tu mame olivera northa a iran contra - we could go on and on

nehlede o cilenym predstavovani hera do cernejch ghettos - cilene rozbijeni komunit, zdrogovavani nic netusicich lidi v ramci psy-ops MK-ULTRA, PaperClip...

do your reading my friend

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 14-07-2009 v 08:49 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 10

MadEgg:takže za prvé to není muj článek,ale našla jsem ho na netu a přišel mi zajímavej proto tady je...za druhé tohle je srovnání dřívějšího boje proti drogám a dnešního boje proti terorismu a tý náhodičce v tej podobnosti obou...za třetí nahoře ten článek z novin je z roku 1936 o tom jak se koukala na marihuanu a jak se proti tomu začali vést boje proti uživatelům drog...nic víc..nic míň

Old Post 14-07-2009 v 09:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FUKYou
Nový Člen

Karma uživatele FUKYou - 3% Pěstitelská

Registrován: Aug 2007
Příspěvků: 20  

Příspěvek č. 11

Jak už jednou někdo řekl (mám to z Hájkovy knihy: smrt ve středu) "Velká tajemství se nemusí tajit."Když dosáhnou určité velikosti, veřejnost tomu zkrátka neuvěří - a tohle je jeden z příkladů, drogy a obchodování s nima na úrovní států. Stát a jeho drogová politika (myslím tím i farmaceutický průmysl) je rafinovaná forma zotročování a vyhubení lidí s vedlejším produktem kterým je finanční zisk. Kdo nerozumí tomu co sem teď napsal, nezoufejte a zkuste se ptát "proč". Aktuálně se internetem šíří informace, která varuje před nuceným očkováním proti prasečí chřipce - prý má za následek vážné zdravotní problémy, což je cílem elit, které celou pandemii uměle vyvolaly po neúspěšném vyvolání pandemie chřipky ptačí, kdo sleduje, tak ví že farmaceutické společnosti světa jsou žalovány za genocidu a obchodování s nemocemi,v rozssahu jaký nemá v historii lidstva obdoby. Je to jen špička ledovce, dalo by se o tom psát nekonečné texty....

Old Post 14-07-2009 v 13:34 PM
FUKYou je offline   Profil uživatele FUKYou   Find more posts by FUKYou   Foto galerie člena FUKYou   Click here to Send FUKYou a Private Message   Add FUKYou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 12

je to přesně tak jak psal FUKYou...prostě je toho už tolik,že by se o tom mohlo toho naspat spousta,včetně důkazů...jenže problém je v tom,že tomu lidi prostě věřit nechtěj...radši věří tomu co jim říkají média a tyhle informace pro ně nejsou důležitý a přesvědčivý..většina lidí na to řekne,že to nemůže bejt pravda,přece by se o tom psalo nebo to bylo někde řečeno...ale už si neuvědomujou,že vlastníci médií jsou do toho taky zapletení....

Old Post 14-07-2009 v 13:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 413  

Příspěvek č. 13

Jo, já si myslím taky to co vy(white-w, Dude, FUKYou)-teď náhodou prosákla někde informace, že Prasečí chřipka utekla ve skutečnosti někomu z laborky-ani bych se nedivil, kdyby cíleně z laborky v USA.
Kdysi jsem měl klíště, následovaly za 14 dní horečky, naštěstí zabraly antibiotika, pak mi na virologii řekli, že to byl neznámý virus. A nikdo z toho žádné Klíšťové chřipky nedělal.

O 11. září a následných kampaní v Iráku a Afghanistánu ani nemluvě.

Jináč doporučuji knihu Velká kniha o konopí-je tam i o historii konopí v Americe. Je tam také, že nejprve konopí USA prosazovaly do papírenského průmyslu a dalších využití (včetně propagátora konopí Thomase Jeffrsona), pak ale následovalo období Marihuanové prohibice, kdy snad každý zločin v černých čtvrtích byl přisuzován marihuaně.(Ve skutečnosti v tom byl patrně vyšší zájem dřevařského papírenského lobby) Ostatní státy USA jak známo bezhlavě kopírují.
Dnes by legalizace Marihuany znamenala devastaci papírenského/dřevotěžařského průmyslu, což je podle mně největší důvod, proč není legalizována a tvrdej alkohol je legální.

S vyděšeným davem se vždy snáz manipuluje, peace

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 14-07-2009 v 15:53 PM

Old Post 14-07-2009 v 15:46 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kokopelo
Stálý Člen

Karma uživatele kokopelo - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 37  

Příspěvek č. 14

zeitgeist


BANIK pičo
Jaký je rozdíl mezi USA a jogurtem????
jogurt je kultura.

Old Post 14-07-2009 v 15:57 PM
kokopelo je offline   Profil uživatele kokopelo   Find more posts by kokopelo   Foto galerie člena kokopelo   Click here to Send kokopelo a Private Message   Add kokopelo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Registrován: Nov 2005
Příspěvků: 275  

Příspěvek č. 15

Myslím si, že různé tyhle rádoby pravdivé dokumenty jsou právě ukázkou tvrdé demagogie a manipulace, s cílem zblbnout určitou část populace se sklony k paranoidnímu myšlení.
Za použití mixu různých více či méně známých argumentů a důkazů, které jsou obecně známy jako konspirace či konspirační teorie, židů, zednářů a nevím koho.
Já rozhodně nepopírám, že existují vlivné lobystické skupiny, které mají svoje zájmy, je to naprosto logické. Ale že by to bylo nějak řízené, je naprostá hovadina, oni rozhodně budou sledovat různé cíle a zájmy, a to samo o sobě odporuje vzájemné shodě.
Ještě jedna věc, když je teda potřeba toho nepřítele.
Tak co muslimští radikálové, oni mají taky potřebu nepřítele, třeba USA a jejich spojence.
Nebo snad oni a jejich finanční sponzoři to mají jinak?
Ještě si neodpustím jednu myšlenku… Kdyby Arabové měli naše technologie a naší zbrojní sílu a my ropu, myslíte si snad naivně, že my bychom tady ještě byli?
Irák aspoň ukázal, kdo je tady šéfem.

Tak mě hnedka zmlaťte, za to že nevěřím demagogii
S pozdravem všem T25.

Naposledy upravil tomas2pet 14-07-2009 v 17:53 PM

Old Post 14-07-2009 v 17:27 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

Příspěvek č. 16

tomas2pet - to imho zbytecne polarizujes - jako verit jenom zeitgeistu je stejnej nesmysl jako verit jenom Murdochovi, potazmo Lauderovi
lidi maji bohuzel tendenci sklouzavat k jednodussim medialnim vysvetlenim v obou extremech a zas nemam rad, kdyz se rika, ze pravda je nekde uprostred - to je taky blbost
pravda je stejne jako se nekde rika o bohovi, ukryta v malych detailech...
a to napric celym spektrem - to je jako, kdyz tady nekdo napise, ze jenom protoze to bylo na webu delnicky strany, tak je to automaticky pycovina
kouzlo je v tom davat si vpodstate vsechno - od vyse zmineneho, pres zvedavce, osudy, mf, komunisty blaznivy a provadet si syntezu informaci..
bohuzel z toho, co mam nacteno (a mraky jsou knizky, ktery by mely mit o trosku vetsi vahu nez "extremisticko konspiracni weby" ), tak bohuzel se mi realita spis priklani na tu "konspiracni" stranu

+ nehlede na to, ze se newspeakarum podarilo prirknout "konspirativnosti" bajecnou pejorativni konotaci

a jeste jedno medialni moudro - hodne se da vycist z toho, co v clanku/reportazi/interview NERIKAJI, cemu se snazi vyhnout

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 14-07-2009 v 20:05 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7022620 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív