Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Muslimové z Mazar-e Sharifu u mě v boxu - Klikni zde pro originální téma
ABSURDUS
Genetika:klony Mazara (Dymone)


Co na úvod?

Rozhod jsem se ještě odjet jedno (už poslední) kolo pod mou stávající 400W GIBkou Extremkou. Zjistil jsem, že jsem si vytvořil silnou závislost na pěstování. Původně jsem si myslel, že ji ukojim nějakým parádním prázdninovým outdoorkem. Ten asi bohužel neproběhne. Asi jsem úzkostlivej, ale já prostě ty kytky nechci nechávat na pospas tomu hnusnýmu počasí co venku (aspoň teda u nás) momentálně kraluje. Ale i když je hezky, člověk se o to stará, dělá mu to radost, pak to začne v září kvíst a ještě než se začnou zbarvovat pestíky do hněda, příjde nějakej chytrák a vysápe to i s kořenama no a ještě u toho zvládne zdemolovat oplocení zahrady... Ten hnusně hořkej pocit, kterej se vás pak zhostí, opravdu za to úsilí nestojí....

K modelstvu. Oblíbil jsem si DP genetiky. Už dlouho mě lákal Mazar. Jednak má zajímavý původ, vypadá krásně a pak mi taky hrozně chutnal. :) Neni to sice úplně neznámý model, spousta lidí na něj teď svítí, ale to taky má asi svoje opodstatnění.. Jak ho těch 14dní, co ho mám pod lampou pozoruji, tak mě udivuje rychlostí růstu a jeho větvením... jé, to budou asi keříky!! :D Každopádně ho asi za nedlouho přepnu, i když prý u tohoto modelu žádné přerůstání nehrozí..přesto bych teď raději nižší kytky..
Takže mi držte palce i teď, minulé kolo mi to dost pomohlo...:)
No a když jsem se tak dostal k tomu minulému kolu, tak jsem si uvědomil, že mám hroznou chuť na brčko, tak jdu asi pokračovat v testovaní PP...:)
Zatím se mějte.
skewlers
cus absurdus. nechci te sklamat ale mazar od Dutch passion neni mazar tuzemskej (Mazar-I-Shariff) ale je to jenom zcasti kytka s genama odtamtud.jinak je to velkej vynosar to je to proc se na groweru pestuje lol pro vynos
ABSURDUS
Skew: Tos mě nezklamal... to samozřejmě vim... O genetice Mazaru jsem si něco přečet.:) Vim že je to kříženec Afgan/skunk s tim že skunk má zajistit vyšší výnos. Zajímavý původ jsem napsal právě kvůli té afgánské části i když historie Skunk n1 je z genetického hlediska taky docela poutavá... o afganistánu jsem toho spoustu načet, ta země má pro mě osobně jisté zvláštní kouzlo... a tím je pro mě vlastně zajímavá... :)
ABSURDUS
Zdravím.
Zítra přepínám na květovou fázi. Myslim, že kytky maj momentálně ideálni velikost. Mám pár informací , že se někomu Mazar po přepnutí udájně dost vytáhl, ale já doufám, že v případě mého phenotypu tomu tak nebude... a když tak co no.. stejně si ty kytky nakonec udělaj všechno jak chtěj... :)
ABSURDUS
Ahoj,
zatim neni nic moc co ukazovat, ale nechci aby to tady stálo.. :)
Rostou si fakt pěkně, dělaj se z nich docela slušný keře. Prostě klasická indika.. :) za týden čekám, že se začne objevovat víc chloupků, už se tešim, až to začne vonět.. :)
Užívejte prázdniny. Snad bude konečně hezky.
vagabund
Zdar pane, nedočítal som sa tu nič o hnojkách,mohol by si dat nejaké info, inak je to krásne zelené aj preto ma to interesuje... nech to rastie,čaf
ABSURDUS
Máš pravdu, zapoměl jsem zmínit hnojiva. Používam osvědčenou klasiku od Plagronu, čili na růst Alga Grow a později na květ Bloom a GS ke konci Ripen. Dříve jsem použival ještě phyt-amin jako postřik na listy, ale zdálo se mi, že to nemá efekt. Jo a do vody občas přidám CO2.
pestouniii
Pěkný kytky:winner: z čeho máš stěny boxu??
ABSURDUS
Díky pestouniii. :) Stěny jsou z obyčejné bílo-černé folie, kterou prodavají v Growshopech. Z venku je to potažené takovou látkou, takže je to takovej obří lampion:) Stále je to jen provizorní box, ale nemám se k tomu vybudovat pořádný s 600w. :(
Ono
Ahoj ABSURDUS.:) Veľmi pekné kríčky.;) Ako dlho si ich mal na raste?
ABSURDUS
Ahoj ONO... Na růstu byly cca 3 týdny.
ABSURDUS
Ahoj, je tu desátý den květu. Začínájí se objevovat první chloupky, za chvíli se to rozjede.. :)
Hallogen
Zdar. Hezké kytičky a dobré fotky : )
Samo K+

V čem to vlasně jedeš ? vypadají zdravě...
ABSURDUS
Hall: díky:) .... Jedu to ciště organicky, v substrátu na pokojvky:) měli jsme toho doma fůru, tak jsem to použil, jinak používám radši kokos... no, ale jak je vidět tak ten substrát je ok.. :)
Hallogen
citace:
Původní příspěvek od ABSURDUS
Hall: díky:) .... Jedu to ciště organicky, v substrátu na pokojvky:) měli jsme toho doma fůru, tak jsem to použil, jinak používám radši kokos... no, ale jak je vidět tak ten substrát je ok.. :)


Ja je mám v kokosu a trochen mi delají starosti... nedaří se mi sladit zálivku... kolikrát za den, kolik ec a jak často ... (?)
No de mi z toho hlava kolem a kytkám zřejmě taky...
ABSURDUS
a vypadá to takto...
Ono
Zdravím growerov.;) Ten substrát máš asi fakt dobrý. Posledné kolo som sa pokúšal namiešať vhodný substrát, ale dopadlo to katastrofálne. Pre rastliny bol príliš nepriedušný, prestali prijímať fosfor a nerástli. Presadil som ich do kokosu s kompostom, zahnojil Plagron Alga Grow a už sa zbierajú.:)

ABSURDUS, ak sa nemýlim, zaštipoval si niektoré rastliny FIM-om? V indoore skúšam prvýkrát, tak uvidím, ako sa budú vetviť. Zatiaľ máš veľmi vydarený grow.:wink:
ABSURDUS
.. Ja se ten Substrát snažim občas provzdušnit, prostě do toho párkrát píchnu klacíkem.. :) Jinak ano, máš pravdu jsou tam nějaké pokusy o FIM a vícemeně se i povedli..:) Tak ať se podaří i tobě..!!
s tim provdušněním to je docela důležité - páč mikroflora a kořeny maj rády vzduch. čim víc tim rychleji porostou (viz hydro aj systemy - tam to roste rychle právě kvůli vzduchu kterýho je hafo a dostává se ke kořenům)..akorát teda píchat klackem ? kdyžtak vzít si zahradnický trojzubec nebo něco a nakypřit povrch nebo taky promasíruju květináče občas opatrně
at se daří
ABSURDUS
jj provzdušňování je důležité. To s tim "klackem" bylo nadsazené, ve skutečnosti mám takový úzký ocelový "pichlák" (tyčku či jak to nazvat) a samozřejmě s největší opatrností provzdušňuji... Díky za ohlas, taky přeju hodně zdaru.:)
ABSURDUS
Ahoj, zde je další porce (i když jen 2) fotek, tentokrát z 23. dne květu.
Užívejte prázdnin, Já jedu na česnek---:)
ABSURDUS
Ahoj. Po nějaké době, co jsem byl mimo internet a vůbec mimo domov se opět hlasím z rádia Mazar-e-sharif. O kytky se mi staral jeden ze členů rodiny a tak jsou možná trošku přehnojený, ale ještě to jde.:) Kytky žijou a docela i poposkočily... :) Struktura je poněkud jiná, než jsem byl zvyklý u sativových PP, tvoří se takové zvláštní nugety na vrcholech a myslim, že budou později tvrdý jak šutr. No uvidíme.:) Vůně je pořád taková zvláštně kořeněná... mmm je prostě zvláštní, nevim k čemu bych ji přirovnal.. je to takový zemitý mix petržele a kávy:), nebo co... Rozhodně žádné sladké ovoce, jak jsem většinou zvyklý. Ale je to zajímavý.

No nic.

Zde jsou nějaké Close-upy. Ať se líbí.
ABSURDUS
Je tu magická čtyřiačtyřicítka.. :)
Kytkám dávam ješte tak cca 15 dní a sklidím je. Teším se na pořádnej gaučák:D


Zde fotky Mazárků.
ABSURDUS
Ahoj přátelé, zdravím vás po dalších deseti - umělým světlem - prosvětlených dnech. Pojďme se na to mrknout.
Já mám pocit, že už kytky čeká jen několik dnů do sklizně, pestíky už jsou hezky vybarvené a pryskyřice se začíná zakalovat. Příjem živin byl již před několika dny zastaven, místo toho jsem začal aplikovat Ripen, jež se minulé kolo docela osvědčil. Jsem na to neskutečně zvědav, ale při tom už pokukuji po dalším modelstvu, které bych na zimu obstaral. Rád bych nějakou neokoukanou libůstku. Co, máte nějaké doporučení? :)
Jinak ať se fota líbí a děkuju za udělená K+.
Mějte se.
moc pěkný
neokoukaný zkus třebas anesthesii (afghan skunk x herijuana) jelikož máš raději indiky a heri sama o sobě je nejsilnější a tim pádem celkem i peklo prej :D je to novější věc z dílny sannieho s pomocí motarebela - dva týpci který sou v praxi osvědčený ;)
pokud bys chtěl sativy, mě přišla jako jedna z nejlepších kali mist pokud se nehulila několikrát denně
kdyžtam bližší info kde sehnat řezy ap. PM

trichomy se začínají zakalovat a teprve nedávno se stopnul příjem živin? hmm možná bych řekl že si měl začít flushing trochec dřív, já osobně bych to už sekal každym dnem ale každej sme jinej že

tak at to chutná pořádně to proplachuj
ABSURDUS
RF: Díky. :) Koukám na Anesthesii a valim oči.:) Krása.

A máš pravdu s flushingem jsem možná trošku zaspal, ikdyž zas tak moc ne, příjem hnojiv jsem jim zarazil někdy kolem toho 45dnu na květu a vzhledem k tomu, že tam neleju nic "nechutnýho", tak by i chuť produktu nakonec mohla být dobrá. :) Samozřejmě kytičky budou řádně propláchnuty. ;)
ABSURDUS
Ahoj kolegové.
Tak už to visí... Po 9ti týdením období květu, jež byl zakončen intenzivním flushingem (který se opět projevil na barvě listů) a 24h tmou z Mazarů vyprchal život. Celkově bych celé období od zasazení po sklizeň hodnotil velice kladně. Sami jste mohli sledovat jak se kytkám dařilo. V růstu krásné větvení a tmavě zelená barva, v květu se vytvořily parádní granáty s vlasy do oranžovohněda. Jak jsem si mohl na vlastní pěst ověřit, tak Mazar opravdu stojí za péči a už je mi jasný, proč je to tak hojně pěstovaný model. Uvidíme jaký bude po usušení, ale asi to bude rána kladivem do hlavy. No aspoň mi to pomůže tu zimu, která zas brzy příjde nějak nevnímat a jestli se na jaře proberu, tak zas zaseju nějaké speedujíci sativy.:) Nebudu to dál okecávat a posílám fotky z posledních vteřin tohoto afgánce.
Děkuju všem za pozornost a slibuju, že smokereport příjde co nejdřív.
Mějte se.
psychoXXX
som moc zvedavy na ten vynos u tvojho mazara.. z obrazkov si netrufnem odhadnut.. preco neuveritelnych 9 tyzdnov kvetu? mi to pride celkom normalne :) myslim ze blizny su celkom moc hnede .. kolko g by si tipol? :) uz ked som u tipovania tak by som tipol ze skewlers to myslel na vonu / chut produktu :P
marihuskilzz
Zdar
Povedej Pan MAZAR :D
Sem docela zvedavej na ten smokereport a jakej byl vynos
Kazdopadne nech si chutnat :bong:
ABSURDUS
Ahoj.. takže po odmlce, kterou jsem udělal, abych si rozmyslel, co sem vlastně napíšu, jsem opět zde a jdu vám zdělit co je Mazar zač. Hodnotit Mazara je docela oříšek.. a právě ořech a to vlašský.. je asi to, co poprvé ucítíte na jazyku když vdechujete kouř této mocné indiky. Ne, hezky popořadě. Začnu vizuální stranou. Palice jsou takové nadýchané kuličky, hojně zdobené hnědýmy bliznamy, vypadájí jak mimozemské vánoční cukroví. Jsou poměrně kompaktní, ale ne šutr. Vůně tohoto phena je dost kořeněná se sladkokyselým ocasem, řízlá vůní hashe, celkově ale nepronikavá. Chuť, jak už jsem naznačil, je ořechová a peprná.. vydechnutí je nasladlé. Kouř je těžký a trošku rozkašlává, je třeba kouřit s opatrnstí.. já bych asi používal bong, ale jsem salát a moje plíce jsou zhýčkané.
Stav: oooouuu.... je to síla.... indiková síla. Je to hodně o dávkování. Menší množství je takové zvláštní, člověk se jakoby nemůže uvelebit. S roztoucím množstvím přibývá uvolněnost a klid v duši... relax.... jakmile ale množství vykouřené zeleně překročí jistou nedefinovatelnou hranici... mmm... kladivko do hlavičky... bál bych se toho vykouřit hodně... myslim, že by následoval stav podobný tomu, jako když se přemlíkujete... jestli víte co tim myslim... bušení srdce, smrt na jazyku, paranoia. Prostě všeho s "mírou". :) :smoker:

A to je ode mne, co se týče tohoto tématu, asi vše... mějte se fajn, užívejte podzimní sklizeň a zase někdy, brzy, zde na tomto zelenobílém fóru AHOJ!
ABSURDUS
edit: Kupodivu je to i model, po kterém se dá smát a smát a smát,...... :)
vagabund
Zdar kámo, fakt luxus, viem že to pre teba asi neni podstatné ale mohol by si hodiť ešte kolko bolo toho "zeleného zlata?" díki ti. V
ABSURDUS
Ptá se mě na to čim dál víc lidí, až jsem z toho taky pěkně zvědavej.. :) Takže až provedu veškerou manikuru, hodim sem info.

Jo a nesmim zapomenout poděkovat všem, kdož jste sledovali mé počínání a hodnotili karmou... DÍKY!
ABSURDUS
Ahoj, takže když to tak sečtu, tak toho nakonec bylo cca 180g 1. jakost , cca70g 2. jakost, cca50g 3. jakost a daší jakost už je fakt čistě tak na mlíko a to nevim kolik toho je. :)
Takže, když to vezmu po výnosové stránce, tak moc spokojen nejsem, měl jsem je nechat trochu dýl na růstu. Ale inak je to dobrý .. moc dobrý. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma