Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zahradníkův zdar - Klikni zde pro originální téma
Orichi
Tím to vás všechny s úsměvem zdravím, na fórum chodím už delší dobu a dnes jsem se rozhodl zaregistrovat se. A to především z důvodu díku za informace, které mi forum přineslo, a také proto, abych se mohl pochlubit svou vegetací :) Nemůžu slíbit žádnou super aktivitu, neboť na léto odjíždím pryč a pravděpodobně nebudu mít přístup k internetu.

Info o mě: Je mi 2x let a letos jsem poprvé pojal pěstování trochu více vážně, ne ve smyslu většího množství, ale spíše starostlivostí o rostliny. Momentálně mám vysázené tři rostliny v přírodě a čtyři na terase + několik málo experimentů doma. Experimenty mám na mysli, rostlinu zalévanou vodou s přídavkem červeného barviva, hydrophoní pěstování, srůstání, hybridizace, roubování apod. Trochu mě teda mrzí, že vše budu muset přesunout do přírody a něco málo k babičce na zahrádku a to z důvody již výše uvedeného. Rád bych jim věnoval více péče :)

Jinak nepěstuji nic zvláštního, semínka jsou z loňské sklizně mého mladšího bratra a druhý druh mám od známého, který pěstuje spousty let. Ale jak říkám nic konkrétního to není :)

Jinak nelekejte se, že tu jednu pěstuji v igelitce, už na ni nezbyl žádnej květináč, ale očividně jí to světší více, než těm v květináči:))

Ohledně kouření marihuany: prohulil jsem si krásný tři roky svého života, poslední dva roky jsem se z toho vymanil pro čistou hlavu, ale neříkám, že při zvláštní příležitosti... :) Popravdě v poslední době mne začalo fascinovat pěstování, je to velmi příjemný koníček. Při pročítání fóra jsem zjistil, že mnoho nápadů, které jsem měl bylo již vyzkoušeno či položeno v otázkách. Například to s chmelem, že to má stejnou čeleď apod.

Jinak přikládám dvě fotografie té mé vegetace.
No to by snad pro začátek snad stačilo:)
Plechh
taky tě zdrawim orichi,
listy mají pěknou barvu, ale odjet od nich je až hřích, kytičky potřebují péči a nejen v podobě zalejvání atd, ale každá minuta co s nima strávíš je pro ně nenahraditelná / i pro tebe ......... :-)))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma