Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Nurturlite 220W RED Vertical poprvé - Klikni zde pro originální téma
Zdravim všechny growery.Je tu číslo jedna,fotky ale bohužel až od 14dní růstu a právě přepnuto na květ.

15d. hnojky grotek six pack a bcuzz a+b voeding+pythamin.

odtah přítah PC větráček 12cm(zatím)65m/2 každej

6 řezů z vlastní matky-modej ví bůh:)snad mi pomůžete s finálnm fotem:)
předposlední foto jsou dva řízky přímo pod lampu,jsem na ně zvědavej:)

poslední foto je maminka:) teda spíš bon sai
mamina
PH držim kolem 6,0 a A+B bcuzz docela snižujou
jinak pomáhám snižovat kyselinou citronovou.
EC neměřim

Hnojky: Grotek Solo tec bloom,bud fuel,blosom blaster,monster bloom, vita max,Heavy bud,

Instant green a Final flash jahoda:)

Na růst 3ml/l BcuZZ A+B voeding + pythamin a supra vit
VSCROG:)
řízky pře 18.dny :)
tak 5. den květu,kytičky začli hezky nakvejtat a daří se jim skvěle
No tak první zádrhel: Odešel mi časovač a kytky měli 26hodin světla,tak jsem je nechal 12 po tmě o hold jsem jim otočil periodu. Nebude jim to tak vadit?

Ještě dotaz když se mi řízek rozjel brutál do výšky cca 10cm za 2dny,tak jsem mu asi dal moc Dusíku viďte?
jinak se divim že ještě nepadla žádná kritika:)
to je ten řízek:
A tady nějaké fotky z 9.dne květu.

Jen mi nějak přerůstaj,táhnou se moc do výšky a nechtěj se zastavit,tak jsem použil kolínka.
Ahoj
Jak vysoko máš světlo?
Jinak vypadají pěkně.
Mam to vertikal,takže uprostřed těch kytek. Musíš teda pořád krotit kytky,každej den se chce nějakejm listu zalézt do lampy:)Ale na manipulaci a montáž je to nejjednodušší. Viz foto.
původně jsem měl zespodu malý větráček na chlazení,a ty listy mohli být klidně na lampě,ale byla ve skříni hrozně malá teplotacca 18 přes den.takhla sou 3-5cm od lampy a teplota 23-24 Přeci jen ta lampa trochu hřeje:)
Zdravim všechny,tak tu máme fotky z 21.dne 12/12

paldy se docela rozjížděj:)
tady foto víše zmiňovaný řízek,mooc se mi líbí:) a je asi nejvíc obsypanej:)
Na skříni přibylo pár změn,12V adaptér nahrazen PCzdrojem, přidán ofuk další 120mm na řízkárnu,zatim ve výstavbě viz foto.A pustil sem se do odhlučnění sololitové zadní stěny,vcelku to je znát.
Co dodat:) Mam rád klasiku. Jinak v noci 21 stupňů
Ale nezdaj se mi některý listy,jsou strašně tenký a jako by uvadaj,nevíte někdo please co stím?Viz foto
Tak řízkárna už jede:)
a pár fotek 21d. po tmě
Jsem docela sklamanej,čekal jsem kritiku bo rady a ani Ň
Mr.MEN
Hela kámo ty to máš docela v cajku. Není to úplně špičkové, ale to na co to je to poslouží. Co dodat. Vylepšovat je pořád co:).

Mohl by si doplnit hlínu, hnojky, geny atd nějaké větší info. :) Přečti si toto a nějak to podle toho udělej:).
Pěstební rozměry skříně 60x60x150
osvětlení obstarává 220W RED 2700k od nlite
o ventilaci se starají 120mm větráčky do PC výměna vzduchu cca 75m3/hodinu,což si myslim že by mohlo být dostatečný,na konec květu mam připraven pachový filtr 200m3 a potrubní fukar 180m3/h.Ofuk zajištěn dalšíim pc větráčkem.
Do skříně jsem dal místo trafíčka zdroj z PC,zajišťuje i energii do řízkárny


Jako pěstební médium jsem použil kombinaci rašeliny,pokoj substrátu a cocosu poměr je 1-2-3 a myslim si že je to dobrá volba,perfektně se mi drží PH kolem 6-6,5 a kytky rostou jako z vody.

Zálivku zajišťuje 2 dny odstátá voda s upravenym PH na 6,5 +papání od groteku- Bloom,Vita max,bud fuel,heavy bud a monster bloom,dávkování dodržuju podle přibalených letáků.

Teplota v boxu je při svícení 24ale až 29 stupňů a noc se drží kolem 21.
Co se týče genetiky,tak mam matku ze semínka,Orange bud,který byl napaden Hash plantem,tak uvidíme,jak dobrý model to nakonec vznikne:)A musim dodat že kýtí voní po citrusech už od 5dne růstu,natož teď,takže pacháč bude nevyhnutelnej
vagabund
Zdar kámo, no každý zo seriálov tu je niečim zaujímavý a ten tvoj je pre mna zaujímavý tým že lacnejší setup boxu+klonovne som tu nevidel. Tým nechcem ale povedat že to máš zlé, naopak, je vidiet že aj za málo penazí býva dost muziky, tak nech sa darí,čuss.
No jde oto že jsem domácí kutil a spíš to dělám prosebe s láskou a samosebou pokud možno co nejmíň nápadný a laciný varianty jsou pro mě koníčkem:) Jinak díky za K.

Zítra udělám pár nových fotek.
tak ty fotky ještě stihnu je to 24 den květu a zhasnuto palice začínaj pěkně nabejvat,žádný nedostatky nepozoruju a řízek mi dělá největší radost:)
Momentálně hnojim 3ml/l bloom , 3ml/l vita max , 3ml/l bud fuel , 2ml/l heavy bud a 0,2g /l monster bloom

PH zálivky 6,5,jen díky vedrum mam ve skříni přes den 29 stupňů
Zdravim všechny,přinášim fotky z 27.dne 12/12 palice začínaj těžknout a mohutnět,drobátko jsem to prostříhal a odstranil malí paličky ať to cpou do velkejch:) Příští kolo ale přepnu dříve,kytky musim pořád ohýbat a proplejtat dokola,ale myslim si že je to hezkej věnec:)
Tak kytkám se daří skvěle,vůbec žádné nedostatky nepozoruju,ani po tak velkém prostříhání-trošku jsem se u toho seknul:) Jen pozoruji dost nehezkou věc ohledně zápachu,přijde mi dost hnojenej,ale doufám že to po final flush odezní,tak by mě zajímalo jestli je to normální,nebo jen u hnojiva od grotec

Po prostřihu šli pryč i nějaké větývky,tak jsem je nechal sušit a dnes ochutnal,mastí to dobře,jen ještě mladě,obsypaný to je až až a chuť no prostě hnojky,tak uvidíme za 4-5týdnů
Zdravim,mám tu pár fotek z 32.dne květu a musim uznat že palice dost nabíraj na objemu.a moc hezky to voní,pacháč bude příští týden,a přijde nařadu i silnější odtah.

Přidal jsem do skříně alobal na odraz z vrchu a docela to prosvítilo i zadní paldy.tak uvidíme,jen je zvláštní že nejlíp je na tom ten řízek.minimum hlíny,a nejmohutnější a nejtvrdší palice ze skříně,viz foto
a ten odrazoví alobal
co se týče hnojení,tak jsem jen navýšil heavy bud na 5ml/l

nějaký fotky mé kompletní light pěstírničky
Tak řízek sklátila nějaká plíseň:( už loni se mi to objevilo na jedné větvi u toho samého modelu,prostě začnou šednout a usychat listy a celá palice vypadá divně,tak napůl uschle,tak jsem ho vyhodil a doufám že se to neobjeví jinde.Zjistil jsem však,že 6 kytek,je na tenhle prostor moc,tak sem to drobek prostříhal a jedna pujde asi pryč.Mno chybami se člověk učí.

CCa příští týden dodám fotky

Druhé kolo chci jet normál sodík a aero,tak za případné nabídky věciček případně rad moc děkuji,klidně přes PM

Growu zdar
Zdravim všechny,mam tu nové fotky z 48dne 12/12, palice začali díky heavy budu nádhěrně kynout a jsou tvrdé jak sviňa.Ještě týden na full hnojkách a přijde nařadu final,tak uvidíme jak to dotáhneme:) Jinak mi začali světlat po krajích listy,ale to bude asi normální?Případně prosim o radu. Pěstu zdar
Malinké shrnutí:šlo mi oto vypěstovat si cca 50g za co nejnišší finance, s co nejlepší kvalitou:)Tak uvidíme.

růst:14dní 18/6 :Hnojení každý druhý den 1-3ml/l A+B Voeding od Bcuzz+vita max+pythamin 2ml/l zálivky.

10den přidáno 0,1g/l blossom blaster (příprava na květ,přidal jsem ještě jednou po 14dnech dle návodu)

od 15dne hnojení dle návodu od GROTEK Six pack. (Hnojivo bloom stojí doslova za hovno,taky tak vypadá a smrdí,příště vyměním za plagron nebo nechám A+B celeou dobu růstu i květu.

Nejlepší efekt jsem spozoroval u heavy bud,je to výživa na zvýšení objemu a váhy-myslim si že je to mnohem lepší než předražený green sensation.

PH měřeno aqua roztokem pro rybyčky.Voda 7,5, snižována v době květu kyselinou citronovou(citronka) 1,5ml/l - ph výsledné 6,0. V době růstu a hnojení A+B PH 6,3 tudiš sem nesnižoval,proto nejspíš další kolo pojedu celej cyklus a pouze přidám PK 13-14.

Teplota převážně přes den 27-29 stupňů s vyjímkou pár dní veder kdy bylo 32

noc 25-27.

Vlhkost 18/6 cca 80% 12/12 60% nyní cca 20%


Osvětlení 220W RED Nurturlite , větrání 2X120mm pc , 65m3/h, ofuk 2X 12V PC.. Větrání na tak malej objem a použití úsporky doslova dostatečné,ale hodilo by se použít pacháč a silnější odtah,mno další kolo:)
Yeoman
Kdy budes sklizet? zajimalo by me,jaka bude kvalita po tomdle zpusobu pestovani. Dej vedet, jinak K+..
Mr.Johnny
čau prosim tě nevíš kolik má ta n-lite "zářivka" světelnej tok??
Yeoman: Sklízet budu cca za 14 dní, jedu poslední týden hnojek,od úterý začnu final a další uterý by měla přijít kosa:)Sám sem zvědavej.

Mr.Johny: Ta Nlite má světelný tok 11 000 lumenů a chromatičnost 2700k.
Svítivost je menší než u sodíku,ale tolik pryskyřice,jsem pod sodíkem ještě neviděl.

Jinak díky za K+
Ještě by mě zajímali ty listy.Jsou docela pokroucený a nevim zda je to PHčkem nebo tim že dozrávaj
Yeoman
Nevim jestli to je to samy,ale pri outdooru mi zacli nakvetat asi tri rizky a delalo mi to samy,listky se podobne kroutili a nebo proste tvoje kytky se snazi natacet listy na svetlo,protoze na ne svitis horizontalne. Ph asi problem nebude,to by se projevilo na barve listu a na mrzackym rustu. Fandim a sleduju..
Rust byl vcelku vpoho,jen mi přijde že tomu prostě něco chybí,no snad časem to vymakám:) zde je fotka těch listů,je to nejošklivější kytka,nechtěl jsem tahat na světlo ty hezčí:)
Yeoman
Hod sem zase naky fotky,jak si kytky dari? Vyresil si problem s tema listama? Jaka je vyska rostlin a co jejich aroma bez pachace,da se to bez toho?
Momentálně nemám foťák,bude koncem týdne.kytky jsou vcelku vpohode,ty listy jsou ale pořád stejný .Tak sem snížil trochu hnojky.Stejně od středy pojedu final a za týden přijde tma.Paličky jsou vcelku řidší,ale tvrdý jako bejk.Některý pupeny maj i 6-7mm :)Co se týče aroma,tak to se fakt nedá,je to cejtit až moc.Filtr musim druhý kolo pořídit 100%.
jinak zálivka je už denní 3decky na kus.CHlastaj jak sviňa:)
Tak máme problém,dneska jsem koukal na kytky a listy začali zlobit.Začínaj žloutnout od krajů výplně a objevují se hnědé fleky,ale myslim si že to je jen blízko lampě.tak je dám kousek dál,ale moc neni kam a asi už rozmíchám final.je to dneska 53dní květu,ale paldy jsou ještě napůl oranžové chloupky a napůl světlé,tak final bude asi 10dní co myslíte?
zvláštní je že co jsem rozjel final začali kytky nějak růst do výšky,nevíte proč? jako by se začali jednotlivé paličky natahovat a řídnout
v neděli budou fotky
Tak další záhada pro ty co sledují,mam pocit že výnos bude nad moje očekávání, mezi už takřka zralými paldami začali po finalu narůstat nové palice,je to jako by kytka začala znovu kvést a i listum se daří mnohem líp.No uvidíme co to udělá po 14dnech,ale moc se mi to líbí:)a zároveň to nechápu,tak pokud máte podobnou zkušenost,sem sní, jinak večer už budou aktuální fotky.
Zdravim growery,jsem tu s další várkou fotek 59 den 12/12, a 5den jedu final,palice se opět přestali vytahovat,houstnou,těžknou ale pořád na nich narůstaj nový a nový paldy,
Divný :)
přihodím nějaké makra a všiměte si těch big pupenů a těch nových mladých paliček co rostou ze starých. Případné názory a fucky uvítám.
to jsou balkonky a teď zbytek,:)
další
..
.
Krása:) Hlavně ta tvrdost:)
A tohle mě dostává pupen co měří v průměru skoro centimetr.Ještě jsem takovýho obra nikdy neviděl:) viz foto
nero
Nahoře píšeš že palice se furt zvětšujou a rostou nový a nový neni škoda teď sklízet když to furt roste no posuď sám :D
no necháme to ještě nějakou dobu,stejně většina kuliček je ještě bílejch ale nechám to na vodě a finálu,hnojit už nebudu
Yeoman
vypada to pekne,zajima me konecny mnozstvi a kvalita huleni. Jak dlouho jim jeste das?
Yeoman: Dám jim ještě určitě 14 dní,vim už čím sem způsobil tu mutaci.Zablokoval jsem jim přísun živin a teď to finálem odpálil jak časovanou pumu,tak uvidíme co to bude za mazec,jinak co se týče kvality,tak si myslim že budu spokojen,nechám to dojet na finálu a potom čistou vodu,tak si myslím že to bude vyčištěný až až.listy už začínaj od krajů schnout,tak až to bude za minutu 12,skosim,uvidíme,nikdy jsem neměl stereotipní kytky(viz historie)tak si to nebudem kazit:)
Aeroman:to že něco neni podle pravidel neznamená že to nemůže být zajímavý,koukni se na nadpis a poznáš proč mutanti a ne strohé stereotipní kytky,snažim se přijít na něco nového a výnosného,ne kopírovat ostatní a myslim si že to je účel groweru,ne machrovat brutál palicema,ale přijít s něčím neobvyklim,dosáhl jsem toho že z minimálních nákladů jsem vypěstoval něco,co udivuje i ostřílené growery,nejde přeci o množství,ale o kvalitu a osobní potěchu.Neděláme to přeci pro zisk,ale pro radost a než abych kupoval shitovej model z vietnamskejch pěstíren,tak si vypěstuju ty svoje kuličky:)namísto paliček:)Ale věř že 5kuliček nahradí tvou jednu paličku:)
Mr.MEN
No tak klídek:D. Nemusíte se tady navzájem napadat:).

Hornymll: Můžu se jen zeptat nemáš v tom náhodou semínko? Protože fakt nevím co by se jiného v nich nafouklo.
Ale pořád seš lepší než já, já jel v 16 poprvé pod 400W a vypěstoval jsem jen 2kytky z toho jeden extrémní hermouš a z toho jsem měl asi 25g :D:D:D, ale před tím to moc k smíchu nebilo.

Ale mimochodem ten vietnamský shit bych chtěl ochutnat, jak jsem viděl ty jejich pěstírny tak to nemuseli mít špatné:).
Semínko vtom opravdu neni,nevim jakto že se tak nafoukly,ale třeba to dělá ten heavy bud a monster bloom,nebo je to prostě nějaká mutace,je fakt že ty kytky(včetně matky) dělaj tyhle nafouklý vaky i v průběhu růstu,vždycky jich tam tak 10-20 naroste,jen tak u listu,ale nikdy žádný semínko.

Jinak holkám se začalo dařit,je vidět že už tahaj živiny z listů,od konců usychaj a hnědnou,tak jsem zvědavej třeba za týden.Našel jsem na netu že roste 60-75dní,tak si myslim že je ještě dost času a možná přidám ještě trochu Toho bobnadla,když se zase probrali k světu:)
Njn taky je to první indoor a chybama se člověk učí,ale i tak si myslim že to bude ok.Toho přehnojení jsem si vědom,ale přijde mi spíš že to tahá zbylý živiny.Ale taky se třeba pletu.mno growu zdar
Koukal jsem na ty usychající konečky listů a maj to skoro všichni když už jedou final a čistou vodu,tak si myslim že to nebude spálený a jediný co jsem zjistil,že jsem tim přehnojenim zabránil vstřebávání živin a teď to zase finálem rozjel,proto začali znovu nakvejtat:)
No vypadá to že s těch mutantů taky něco bude,po týdením finálu opět odost nabrali a daří se jim lépe.Koncem týdne dodám foto.Pěstu zdar
Luboshek
Cau me to prijde jako jasny seminka, takovy blizny to neni mozny.........a hlavne muze za to spatna genetika je to naka venkovka a myslim si ze mas uplne rozhazeny ph.moc velkej vynos to nebude.
Mno uvidime,ale semínkum nefandim,nemohli se dostat vůbec k pylu a hermíci to nejsou.
Co se týče odrůdy,tak původ je orange bud a venek to určitě nebude,protože pár řezů šlo ven a tam se jim fakt nedařilo,samý výhonky a byl ztoho neforemnej humus co ani pořádně nenakvet.A co se týče PHčka,tak to přiznávám,jednou je kolem 6 a teď zas skoro 7. Muj cíl bylo alespoň 50g,tak uvidíme,ale druhý kolo bude lepší,už mam i semena od white label tak genetiku vylepšim:)
ty pupeny budou taky způsobeny tou mutací, pár jsem jich odtrhnul a sou prázdný a jen jakoby pěnový.chce to čas:) dám tomu ještě cca 14dní
Mr.MEN
Hornymll: Z White Label semen ti doporučuji udělat matku protože jsem z Double Gum měl asi 3 hermáče zbytek chlapi a jen jednu pořádnou kytku z 10semen.
Geny jsou to dobré ale špatná semena a to doslova:D.
Kuličky vyřešeny a rozluštěny:)

Tak sem neodolal a jeden jsem pomalu rozřízl skalpelem a opravdu to žádné semínka nejsou,jen ve váčku zhruba 10malých pestíků,na některých paličkách už dokonce pukly a ztoho rostou defakto nový paličky,nechápu,ale je to opět hezký a zajímavý:) Pěstu zdar,v neděli dodám fotky
Mr.Men: Double gum sem pořídil taky,tak jsem na to zvědavej,mam tu ještě semínka G13 F2 od jednoho člena groweru,tak to asi skombinuju ale díky za radu
money5
vypada to zajimavě.K
Tak tu máme pár aktuálních fotek ze dne 68 - 12/12 a musim uznat že některé paličky jsou už docela zabarvené do oranžova,ale některé jsou syrové,tak tomu dáme ještě týden až 14dní na vodě. Jsem zvědavej na komentáře,palice na finálu nabrali jako prase a nevyplněnej prostor se vyplnil novými palicemi,nuže tu je máte :)
2.
3.
4.
Stejně si myslim že na to jak to určití odsuzovali,tak výnos asi bude slušnej,Počítám že těch cca 50g dám.už teď maj co dělat se udržet na větvých,musim pořešit nějakou oporu,je sice fakt že skoro polovina palic nemá ani normální listy,ale zato to vynahrazujou mohutností a tvrdostí.Uvidíme za týden.
:)
upgrade
Dzisio
ahoj prosimtě napíšeš mi rozměr tvojí skříně? díky.. Dzs

edit: jo sorráč nevšiml jsem si toho příspevku ...

co myslíš bude v klidu skříňka v100xš45xh60 ? Výbojka Plug & Grow 200W .. teplota chromatičnosti 6400K
Zdravim,šířka 45cm pokud chceš jet takhle vertikal je dost málo,stěma mejma 60 je to tak na hraně,aby se kolem vešli kytky,a co se týče tý tvojí 200W,ta je dobrá jen na růst,na květ potřebuješ něco kolem 2700k doporučuju ti dokoupit si ještě úsporku red,nebo vyměň tu tvou blue za red, já jí mam jak na růst,tak na květ a stačí to.
MedvedBrtnik
Čaf, pročítal jsem si Tvůj thread a nechci Ti do toho moc kecat, protože si většinou taky jedu podle svého a nenechám si do ničeho moc mluvit, ale tentokrát se musím přiklonit k AEROMANovi - sežeň si nějakej kvalitnější model. Kdybys to měl venku, neřeknu půl slova, ale do skříně je to vyloženě škoda. Sám jsi psal, že pod slníčkem z toho lezli nějací mrzáci a Ty to začneš pěstovat indoor?! Čiré šílenství. Navíc ta doba květu.. Přijde mi to jako vyhozené peníze za elektřinu, když to máš na květu už skoro 70 dnů a chceš tomu ještě dalších 14 dávat - nevím, jaké modely preferuješ, ale indiku už bys měl sklizenou a na kvalitní sativce s delší dobou květu by byly mnohem větší pálky (aspoň určitě lepší, než na tomhle). Toď můj názor. Někde jsi psal, že nechceš jen další grow, kterej si tu viděl už tisíckrát. Vsadím se s Tebou, že pokud v tom pěstování indoor budeš pokračovat ještě pár let, dopracuješ se ke stylu, kterým teď opovrhuješ. A proč? Protože je efektivní, výnosný a výsledný produkt je mnohem lepší. Sice je to šablonovité, ale co na tom. Proč vymýšlet něco, co už jiní vymysleli a odzkoušeli za nás. Jak se říká: za málo peněz, málo muziky. Potom budeš zase radit Ty dalším nováčkům, ať se na nějaké hokus pokusy vykašlou a radši zasadí něco pořádného :) No nic, tak jsem se tady zase vyřádil a můžu jít spát :D Jinak good luck a K+ za snahu.

Medvěd
Zdárek,vím že to neni zrovna košér,ale potřeboval jsem se pár věcí naučit a jelikoš umim dělat chyby,tak to takhle dopadlo:)Je jasný že časem se dopracuju jinam,ale teĎ jsem si chtěl prostě zkusit light grow a další kolo už snad bude bez větších chyb. Mám tu pár řízků G13 (semena od jednoho člena,tak asi vyzkoušim ty,ale rozšířim ještě tak 2-3ks jiných řezů. Paličky se mi zdaj ještě sirovější,některý ale už zabarveny do oranžova.V neděli to asi skosim a cca příští týden rozjedu 2.Kolo. Jinak děkuju za připomínky.
A ta doba květu se prodloužila,protože měli moc hnojek a zastavil se růst,až teď to doháněj:)
Tak už jsem dal 2dny tmu a kytky jen vysychaj,cca ve ctvrtek dodám fota,že by nějaká tipovačka:)?
D..
Podľa mňa 72g.
53g...
Dobby
čus hele máš to pěkný.. hele kolik má spotřebu ta zářivka.??
Dobby:Zdárek, spotřeba úsporky při cca 3Kč za kW je při 12/12- 237Kč/měs.a při růstu 118Kč/měs

Celá skříň: 135Kč 10 dní růst + 675Kč - Krásných 805Kč i s ventilací :)
Dobby
Tak to je hodně pěkný taky přemýšlím nad uporkou....Dík moc za info a ka +
el Magicooo
74 g
Tak kytky se už 3 den sušej,všechny kuličky se zabarvili do oranžova až hněda,ale je fakt že po zmáčknutí jsou paličky řidký,ale zustanou po zmáčknutí malý a tvrdý,tak uvidíme ve finále.Kolik toho bude.Jinak mam už další várku,sehnal jsem pár řezů G13,od jednoho člena,tak jsem na to zvědavej:)
citace:
Původní příspěvek od Hornymll
Dobby:Zdárek, spotřeba úsporky při cca 3Kč za kW je při 12/12- 237Kč/měs.a při růstu 118Kč/měs

Celá skříň: 135Kč 10 dní růst + 675Kč - Krásných 805Kč i s ventilací :)


to máš naopak né :)
njn se stane,ale je to logický že je to obráceně:)
Ale hovnajs, těch 118Kč je růst 18/6 ale počítáno 10dnů, jinak za měsíc a to se opravuju je to při 18/6 356Kč/měs

Pardon:)
Tak paličky nám pěkně schnou,mam je zavěšený ve skříni a pravidelně větrám,jen mi přijde že ztrácej vůni.pár spodků jsem již ochutnal a byl jsem vřele překvapen,vůbec to neškrábe,lehkej,jemnej nekašlací kouř a stávek senza,psychická zhulenost příjemná,fyzická takřka žádná,dá se to kouřit i celej den,mno uvidíme až to doschne......a to bylo strachu:)
zdarec, pak je soupni do lahve, uzavri a vuni zase naberou :) (fermentujou, ale nesmi vyschnout na troud - to by vonely jen po zmacknuti)
No pánové a dámy,škoda je že nemám foťák, paldy jsou tak lehce proschlé,proto jsem je odstříhal od stonků a naložil do sklenic,při lehkym napěchování mam 3 sklenky od marmelády (400g)původní obsah a nějakejch 15g bokem,na zhul,před plněnim do sklenic jsem navážil 86g a to mě velice překvapilo,snad na konci týdne přidám alespoň foto sklenic a suchého,dobrého hulča....co se týče 2. kola,tak řezy G13 jsou již 4den na 18/6 ve 4L květináčích a velice se jim daří.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma