Myslíte si o sobě, že jste závislí ?? - Klikni zde pro originální téma |
MFT |
hmmmtak to ja bych tky chtel prastit s cigama!!driv, kdyz jsem jenom hulil sem si sebe samotnyho daleko vic vazil!sere me ze kourim!cigarety sou na hovno!ale taky kdyz vynecham treba 3 dny (coz sem uz dlouho nevynechal8-))tak se me to zda bejt strasne dlouhy!presne tak jak rikas!!souhlasim!!!proste kdyz hulim, je to pohoda!!!!neskutecna pohodicka!!!!he!:-))) |
|
|
loweNature |
som zavisly-no coment ked sa zobudzam s myšlienkou na vodnicu:p: Ale zrovna som si povedal že si dam pauzu--nehulil som ani na silvestra:bravo: :bravo: :bravo: ale zato chlastal som oto viac:D |
|
|
Termit |
Sam jsem na sebe zvedavy - jsou to teprve dva dny, ale fakt jsem uz rozhodly! Sralo me to uz taky dost dlouho. Nejhorsi jsou ty tradice: rano jedna, ke kaficku, pivku a k celodeni nude. A pritom ciga jsou fakt k VELKEMU H....:death: |
|
|
MFT |
jasny!!!zasrany tradice!! |
|
|
God_mars |
Zdarec hulim asi tak 3roky, a stupnuje se to prvni rok to bylo jen tak fakt prilezitostne, druhej jsem to docela rozjel a ten co je ted hulim nehorazne celou sklizen 2kytky jsem zhulil do 2 mesicu a k tomu jeste co dali kamosi takze fakt to byl skoro kazdej den zhulenej a kdyz to doslo tak me to docela dost sralo ,ale zadnej abstak jsem nemel. Ale pocituju psychickou zavislost ze na to docela casto myslim, ale zase nemam problem treba odmitnout brko pokud me nekdo pozve. |
|
|
indicky-konopi |
jo ja taky kupodivu hulim a to skoro kazdej den, abstak se pochopitelne dostavuje...(zacnou mi sjizdet kapky potu z podpazdi, ikdyz me je treba brutalni kosa)-> dost neprijemny, ale člověk si zvykne...:D Psychicka zavislost...no tu mam jako kazdej normalni hulič...po chvilce si clovek zvykne a uz mu to ani nepride, ze treba huli jen jednou za tejden... |
|
|
May´B |
Tak jsem si precetl forum na tohle tema, protoze jsem si poprve v zivote dal novorocni predsevzeti a to takove, ze musim omezit huleni. Kazdy kdo prispel ma pravdu. Taky necitim zavislost a kdyz je tak hulim o 106. bohuzel(bohudik) je neustale co a tak hulim neustale. Jedine co me fakt sere a kvuli cemu to vsechno resim je ze clovek ztraci zodpovednost, coz teda pocituji na sobe a taky me sere ta zapometlivost a tak. Ale co ...bavi me to |
|
|
narbe |
2Pavlik.....souhlas!!!:-) |
|
|
Landrover |
Poznam aj takehy co sa velmi namotali na travu a ked nema tak hovori iba o tom ze by si zahulil ale to je od psychiky cloveka |
|
|
Bulb |
Já teď hulím 4tým rokem, tento (minulý) rok jsem poprvý sklízel a hulilo se do vánoc snad každej den... teď když si na akci o víkendu nezahulím není to ono... prostě už pro mě akce bez jedinýho prda stávájí nudný... a to mě začíná štvát... |
|
|
CutKiller_Nutta |
Hulim 4 roky (celou stredni skolu) posledni 2 roky denne a davno sem zjistil ze sem zavisly. Psychicky. Projevuje se to tak, ze nedokazu na nic jinyho myslet. Jenom jak si ubali a zahulim. Predstavuju si to cely porad dokola, predstavuju si jak taham kour do plic.. Hruza nemyslim na nic jinyho! Nesoustredim se, potim se, sracka (nejdriv sem nechapal jestli to muze byt z toho), nemam hlad ani kdyz den nejim, mluvim hodne utocne a nasere me i hovadina.. Peklo. Minuly mesic sem sam skouril 10g skunku sam. Dyz doslo tak takovy abstaky ze sem schanel na zilku vsude mozne i nemozne a hulil sem co slo hulit. Za ten tyden sem si na to tak zvyknul ze sem bez toho nemohl byt. Ale to k huleni patri, kazdy to zazil ne? O to vic si potom toho speka vychutnam.. Ale posledni dobou se nedokazu zkourit jako driv. Moc sem si zvykl delat vsechno skoureny a pak dyz se skourim zjistim ze lidi kolem sou zhuleny moc a ja si jenom uvedomuju ze sem skourenej ale nejsem skourenej. Proste se mi jenom prepne hlava do normalniho stavu (na THC). Muj nazor dik
JAH |
|
|
CutKiller_Nutta |
A samozrejme nespavost. Jak sem na ni mohl zapomenout. Vetsinou se celej vykroucenej valim v postely tak 2-3 hodinky nez usnu. Takovy pocit podobny stavu na lysinach. Neco chci, ale nevim co delat.. Teda vim palit speky.. ale..
JAH |
|
|
loeX |
no mě po silvestru hulčo došlo a jak sem byl zvyklej na to chodit spát vyřízenej z THC tak sem ted asi dva dny nemoh vůbec spát...prostě sem si lehl a do 6 do rána sem se převaloval a pak valil do školy....trochu sem spal ale jen takovej mikrospánek...nejhorší na tom byla ta nude v noci a to že mi byla bud jen zima nebo jen teplo takže sem furt chodil otvírat a zavírat okno.. |
|
|
lobotomi |
2 CutKiller_Nutta & loeX
tak pánové, to je vcelku mazec,... fakt čumim, kam až náruživost může dojít. Je docela zajímavý sledovat prtipóly kuřáků brk. na jedný straně Lidovky, který poukazujou, že kuřáci mar. jsou vklidu lidi, na druhou stranu tady pánové (nic prti- váš boj) jak vystřižený z letáku od policie ČR. |
|
|
Dub-Teaser |
CutKiller_Nutta
Přesně tak náruživost jak sviň! To si jen namlouváš,že pořád potřebuješ hulit a že se ti o tom zdá. Už Kouříš 4 roky a měl by sis uvědomit,že nepotřebuješ hulit,ale chceš. Pokud si opravdu myslíš,že si závislý tak seš akorát paranoidní a neměl by sis to tak brát. Musíš se nad to povzníst s nedělat si z toho tolik,jinak tě to užere:) |
|
|
Sinuhet |
citace: |
Původní příspěvek od femyli
Co vsichni mate proti patnactiletejm ?? Kdejakej patnactiletej chlapik to muze mit v mozku lip srovnany nez nakej 20-ti letej . |
Kdejakej 15 lete ne. Bude takovych malo a to i mezi zdejsimi uzivateli. Samozrejme, ze si to kazde 15letej mysli, ale to neznamena, ze tomu tak je. |
|
|
Dub-Teaser |
Vyhuldor:
Myslím,že zas trochu přeháníš! To že má nutta takovýhle stavy spíš popírá potřebu zkusit něco tvrdšího! Ale je lepší bejt v tom stavu doma a neprožívat ho,jak něco nereálnýho! Každej člověk k tomu jednou přijde! |
|
|
Mr.Proper |
Já si myslím, že takovýhle stavy, jak popisuje CutKiller, po tak intenzivním hulení máme každý. Ale ne každý dokážeme si nic nenalhávat a být tak upřímný sám k sobě (a druhým) jako právě CutKiller. Nic si nenalhávat, je ta nejlepší cesta, jak to dostat znovu na rozumnou kolej.
Dík Cute za upřímnost a hodně štěstí. |
|
|
lobotomi |
2 Mr.Proper
...to pockej, nebudu ospravedlnovat sebe ani nikoho jinyho, kdyz vim, ze tak to neni. Je to invidualni zalezitost, kde zdravej rozum vitezi. Cely je to o psychyce - nekdo se dostane do stadia CutKillera (nazornej priklad) nekdo si rekne dost, dec oll |
|
|
Mr.Proper |
Já ale psal, že po intenzivním hulení. Mám na mysli denní nebo hodně častý hulení. Souhlasím, je to individuální záležitost, ale kdo do sebe pere po dobu několika let "množství větší než malé" :), a tvrdí že to na něj nemá vliv, že není závislý, tak lže sám sobě.
Při intenzivním hulení závislost na marihuaně vzniká. Jen mám nepříjemný pocit, že v rámci "svatého boje" za legalizaci, se tohle téma dost bagatelizuje a zametá.
To neznamená, že nejsem pro dekriminalizaci! Jen jsem pro, abychom si byli vědomi i podle mě dost závažných rizik hulení a neobelhávali se. |
|
|
|
Lidi, probůh, vždyť je to droga!!!
Tak se netvařme, že není.
Když se budeš od 15 let
denně, ale skutečně denně vylejvat,
tak co se asi stane?
A ta tráva zase o tolik měkčí,než chlast není,
to zase pozor.
Akorát že to trochu mate,
protože po trávě většinou není kocovina,
takže člověk má subjektivně pocit,
že to je zdravější.
Ale to je pěkný omyl. |
|
|
lobotomi |
2 Pavlik:
ale chlast te vodepise vic a poradne na dno,... ale to je jedno, hlavne kdyz si kazej dava kolik pobere |
|
|
CutKiller_Nutta |
Alkohol a konopi je uplne neco jinyho, alkohol nici vazby neuronu v mozku a pokud se nemilim konopi NE. Takze zadna kocovina! Mam svoji teorii ze takova ta vyhulena vykydanost je spusobena minimalni dusevni energii, kterou spotrebujes kdyz ses high. Vyspis se (kvalitne se nabijes dusevni silou) a je to ok. |
|
|
|
No tvůj optimizmus nesdílím,
ale to je fuk. |
|
|
kafevar |
Není pochyb, ze zavislost na alkoholu je mnohem tezsi, nez na trave. Ale nic si nenamlouvam, uz mockrat jsem se presvedcil, ze zavislej na trave jsem. A vetsina z vas, co si nedokazali dat pauzu alespon 3 mesice, jsou zavisly taky. Verte nebo neverte, me je to jedno, ale je to tak. |
|
|
nozdra |
souhlasím s kafevarem, samozřejmě se chlast co se týče zavislosti nedá porovnávat s travkou, ale i já jsme došel k závěru (a je to již dávno), že na trávě trávě závislej sem, nemyslím tím samozřejmě fyzicky, ale psychicky a to doooost |
|
|
cityman |
Premyslim, vzdy jak to tady ctu, kde uz zacina ta zavislost. Ano kourim denne, ale kdyz neni huleni (moc se to nestava), tak se proste nekouri. Myslim, ze pokud jste schopni normalne fungovat, pracovat, zvladat akce, zarizovat veci kolem podnikani, resit trable, co se kazdy den vyskytnout, splacet byt a koupit dalsi, cestovat, ale treba si i cist, tak jeste porad neni hlavni slozkou ta ganja a jeste porad nesedite v prdeli cely den, hulite a cumite na bednu, tak jeste porad mi ta zavislost nevadi a myslim, ze je to v pohode. Prirovnal bych to k cigarum (i kdyz ucinkem samozrejme ne). Proste si vecer zapalim, spadne ze me celodenni stres a jsem schopen relaxovat, odpocivat. Treba i aktivne. Ale asi by mela byt nejaka ocista, coz jsem zatim nenaplanoval.
uff, tak jsem rad, ze jsem sem konecne prispel :) a ano jsem asi zavisly. |
|
|
|
To je dobrý postřeh, to s tím čtením.
Spousty lidí, které znám co dřív dost četlo,
ale teď hulej podle mě přespříliš,
tak teď nečtou.
To je podle mě už dobrá degradace. |
|
|
pisoar |
Ja si myslim ze srovnavat konopi a chlast je ta nejvetsi blbost.co se tyce zavislosti tak marihuana ma tu nejmensi a jen psychyckou kdyz to chlast ma fyzickou a psychyckou na stejny urovni jako ty netvrdsi drogy.mam z dropinu takouvou tabulku kde tohle je a byl sem i na seminari o konopi(v dropinu) a tam rikali ze u nas je par vyjimek v zavislotsi na marihuanu.ale urcite nejaka zavislost tam bude tak asi jako na kazdou vec ktera nekoho bavi :D |
|
|
pisoar |
ikdyz musim priznat ze za poslednich 5 let u me asi vetsi pauza nez mesic nebyla :p |
|
|
wolverin |
na tom citani asi daco bude, tiez som kedysi cital vela knih ale posledne 2-3 roky uz som to zredukoval na uplne minimum.
ale zato citam noviny, casopisy,knihy fakt len ked ma MOC zaujmu ale nikdy do konca :grrr: ........ teraz som si dal pausu, 2 week uz nehulim vobec (rekor po neviem kolkych rokoch) a nic sa somnou nedeje, ziadne klepanie ruk:), problemy so spanim, nervozita a pod. zavisli som ale nie na trave ale na tom stave po kaleni, asi tak ako sa tesim ked idem sportovat ,tak tak sa tesim ked idem hulit :D |
|
|
pisoar |
hele ja sem necetl nikdy ani kdyz sem nehulil tak nevim cim to bude :D |
|
|
Red-eye |
Já si myslim, že hulení působí na každýho úplně jinak. Znám lidi, který čaděj fakt dost dlouho a když chtěj vysadit, tak s tim nemaj žádnej problém. Já hulim skoro 6 let a za poslední 4 roky sem měla nejdelší pauzu 3 dny. Psychická závislost tu jistě bude, ale kromě klasický průměrný vylízanosti mě to nijak jinak neovlivnilo. Mnoho lidí tvrdí, že ganja snižuje intelekt, ale to bych asi neodmaturovala na gymplu a nedostala se dál... |
|
|
Sinuhet |
Klasicka prumerna vylizanost neni snizeni intelektu? |
|
|
|
pisoáre, to bude tím,
že tvým koníčkem není četba :) |
|
|
cityman |
sinuhet: neni, zhuleny muzes byt vylizany, ale po vystrizliveni budu porad matematik. |
|
|
Sinuhet |
No ja mel dojem ze ona mluvi o trvalych nasledcich. Pokud slo o stav behem zhulenosti tak to je jasne. |
|
|
pisoar |
Bych zahulil jaxsvine :D |
|
|
cityman |
sinuhet: a ty myslis, ze to ma trvale vypatlavaci nasledky? to snad ne.. verim tomu, ze kazdy zhulenec, kdyz nebyl vypatlany pretim, tak pri dostatecne dlouhe pauze se zase dostane do normalu. Nebo to vidis jinak? |
|
|
pisoar |
Musis neustale procvicovat mozek a potom te to nevypatla.kdyz budes mozek zapojovat jen na ubaleni jointa tak te to vypatla.(vse co nepouzivas zakrnuje) ja se dokonce ucim matiku kdyz sem stoned :D a jde to no nekdy moc ne ale da se to :) |
|
|
Red-eye |
For Sinuhet: Myslela jsem výrazný snížení intelektu, o kterym se dozvíš skoro ve všech knihách odsuzujících marihuanu. Jinak si stejně myslim, že dlouhodobý užívání zanechá na každym nějaký stopy... |
|
|
PsYcHo84 |
Zalezi na tom, co pokladame za zavislost. Huleni 3x denne, nebo 3x tydne, 3x do mesice? Je to spis takovy ritual. Lidi potrebuji ritualy (cigarko, piti kafe, caj o pate, ...). Stalo se soucasti meho zivota, i lidi kolem mne a vsichni to pokladame za normalni.
Asi svym zpusobem na konopi zavisly jsem, protoze ho uzivam casto, ale chleba taky uzivam casto a o zavislosti se mluvit neda... |
|
|
MANHUNTT |
závislost tam určitě je,ale když tu závislost srovnáte s cigárama nebo chlastem.je velice malinká |
|
|
rela |
Já si myslím, že závislej nejsem i když hulím takřka denně. Mám chuť a třeba i špatnou náladu a proto se zhulím znovu, ale že bych bez toho nemohl být, se říct nedá.. |
|
|
HALUZAK |
myslím si že psychycky zavislych na marihuane je dosť ludí.asi aj ja |
|
|
oton |
s odstupem doby to vidim asi tak nějak rozpolceně: když mám doma hulčo, tak si myslim, že tak nějak závislej sem, protože si nevydržim nedat aspoň jednou za den
ale když doma hulčo nemám, třeba tejden, tak nepodnikám nějaký velký kroky k tomu abych někde něco sháněl (voblejzal a socil po známejch, atd.), v klidu prostě nehulim, tak že bych řek, že zase závislej nejsem :D tak si z toho vyberte |
|
|
masoquista |
Dokážu hulit každej den ale i si dat prestafku na neurcito.Take nejsem. |
|
|
executor |
ja nekourim cigara, ale jen si obcas zahulim. Kdyz mam nejaky to géčko jednou za čas tak je do 14 dní fuč a to hulím tak obden. Jinak nevyhledavam lidi kam bych se mel jit zhulit. Proste se zhulim sem tam pro pohodicku a nepripadam si zavislej a ani vypatlanej. |
|
|
Romano |
Zavislej na huleni nejsem, ale kdyz muzu tak si dam. No nevim. Mozna to je trochu zavislost, ale je to v poho. :-) |
|
|
master |
Ne. Na huleni zavisly nejsem.
Mam vybudovano plno socialnich navyku + 2 neprijemne zavislosti - nikotin a internet.
Ale huleni je pro me ritual, chvile, kdy se sesedne do kruhu a proziva se kazdy zavan koure smerem ke me.
Na tohle prece nejde byt zavisly - tohle se da jedinne milovat:)) |
|
|
CHOURIS |
No na marihuáně si závislost vybudujete. Ale je asi taková jako když má někdo rád sladký. Dá si bonbon no a pak další ale když už není tak si nedá a nezblázní se pro to.To je jako závislost na vzduchu,jídlu,zábavě...Jestli si někdo myslí že závislost na ní není tak to má smůlu. Závislost je. To byste musely zkončit napořád a nikdy si už nedat. Pak by jste se závislosti zbavili. Můžu vám říct že vydržet 14 dní jde vpohodě. Ale po takovým měsíci až dvou to je nejhorší období to je asi největší chut. No a po 4 měsíci jsem na to chut už neměl a začínat hulit jsem už ani nechtěl a neviděl v tom smysl. Právě jdem v 5 měsíci aleuž jsem celibát porušil (včera)-Bílá vdova mně zlákala(můžu vám říct že po takový době jsem vydržel víc než ostatní dohromady-což jsem se velice divil) |
|
|
fakundo |
Húlim cca 4 roky, posledný polrok asi 2-3 x denne, a prestal som zo dňa na deň po dobu 3 týždňov a vôbec mi to nechýba.... teraz kúrim cca 2x za vikend....
mám ale problém:
prestáva mi chutiť marihuana - proste nemám vôbec na to chuť
- keď si zakúrim tak mi zostane zle...
- absolutne ma to prestalo baviť....
PLS PREČO???? |
|
|
moswa |
fakundo:víš o tom,že se někdy stane, že už máš daný věci moc, přestane to chutnat. no a pak prostě přestaneš. když tě to nebaví,tak se do toho nenuť. to nemá efekt.
to all: všichni ste závislý!!!! kdyby ne, tak tady nejste... :D |
|
|
Apofiss |
moswa:ne,ne...jsem závislej pouze na pěstování a cigaretách.Na konzumaci MJ rozhodně ne.... |
|
|
fakundo |
moswa - ja niesom určite závislý, bo nepotrebujem to každý deň tak, ako niekto potrebuje cigaretu, na grower chodím preto, lebo velice rád pestujem a mám radosť z toho, že je to moje... .
ono, ten kto tu je je závislý??? a ty si ? |
|
|
thcsvk |
tak ja som toho nazoru ze nejaka ta zavislost tam urcite je ale nemozem suhlasit s tym co sa verejne vyhlasuje o ganji ako napr.vysoko navikova,vstupna brana k tvrdym drogam a podobne sracky............podla mna hlavne podla tohto väcsina ludi usudzuje a robi si podla toho nazor na ganju.......podla mna hlavny krok k tomu aby sa zacala ganja brat ako v skutocnosti je tak treba zacat onej podavat skutocne info aj na werejnosti a nie zvratene alebo malo overene overene a preskumane info...(pripadne pravopisne chyby mi prepacte) |
|
|
RastaManiac |
Hilím v průměru 4 krát do týdne,a když si nezahulím tak neusnu,nebo usínám jen těžko.
Myslíte si že je to závislost?
A dokážu ganju vysadit.Nejsem na ni úplně závislý že bych ji musel mít každý den,i když po třetím dnu už mi chcbí.Ale je to v poho... |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
jj, vydrzim hulit mesic, kazdy den deset spronclu, pak mesic prestavky, behem ktery, krome chvil kdy uz vazne padam na hlavu nudou, nemam chut si zahulit. jinak bych ale rekl, jak psal CHOURIS, na mjn, jsem zavisly.
ne sice jako na cigaretach, bez kterych bych den asi neprezil, ale jako na sladkem. proste kdyz je moznost ci chut, nehledam zadne PROTI. proste jdu a palim....... :afro: |
|
|
moswa |
omlouvam se za spatny vyjadreni. neni to zavislost-s klepajicima se rukama, pocenim se apod. je to jenom ten chtíč. touha po dalsim špíku, s tim, že když típnu jednoho, tak vim, že jednou bude další. to je láska. nevim jak jinak to říct. a láska je svym způsobem taky závislost. copak to neni nádhera sledovat rostlinky od semínka, klíček, první květ....až po toho jointa??? líp vyjádřit svoje myšlenky asi nesvedu... :) .... |
|
|
Chemik |
A N O, jsem (ale není to tak hrozné :))
moswa: není náhodou to co popisuješ psychická závislost? |
|
|
brambora |
aspon jednoho jointa dene DOKAZU VYDRZET I TYDEN ALE TYHLE ABSENCE SOU PARKRAT DO ROKA NEHULIM PROTO ZE BYCH BYL ZAVISLEJ ALE PROTO ZE MI TTO NECO DAVA A BAVI MNE TO,ALE NEKDY SE BOJIM I O ZDRAVI COZ TOJE TO NEJDULEZITEJSI CO CLOVEK MA A VETSINA LIDI SI TO MOC NEUVEDOMUJE BOHUEZEL |
|
|
chlastjesvine |
ja sem zavislej na huleni. kdyz nehulim vic jak den tak sem nervozni a hnusnej na lidi. staci jedna zilka a nechapu co sem to rikal pred 5ti minutama a proc sem se tak rozciloval kdyz to byla pic*vina. a cim vic chci prestat tak mi pride ze hulim jeste vic. sice me to zatim moc nevadi ale myslim, ze mi to casem preroste pres hlavu.
zavislislost vs. chut
podle me je to uplne stejny. proste na to mam tak velkou chut, ze dokud to nebudu mit, tak nebudu "stastnej" a je mi jedno jestli to potrebuje moje telo nebo duse ve vysledku to vyjde na stejno .. proste si dam :) |
|
|
fejk |
myslim ze zavislej NEJSEM ale kdyz se naskytne prilezitost tak si dam a ta se naskytuje docela casto :D ted sem nemocnej - nemam moznost chodit na sproncky s kamikama a zadnou zavislost nepocituju... |
|
|
Lukasheck |
Původní příspěvek od adam13
Zdarek...
ja sem natom jindy tak priblizne stejne jako vy ted
ale ted sem nehulil mesic (teda az na jedno brcko predevcirem:) ale je to z duvodu ze nemuzu (fuck...) hold uceni a huleni nejde dohromady...
tesim se na 27.8 (teda jesi ten reparat udelam....udelam!) to se zhulakuju jako nikdy:) a asi pripisu prispevek do fora Nejbrutalnejsi zazitky po huleni :o) |
Dělal jsem opraváky z elektrotechniky a elektrotechnických cvičení. Předtím komisionálky z matiky a fyziky... Minulej rok v prváku. Myslíte že jsem nepálil? Ne, naopak zahulil jsem si tehdy když jsem se učil a dokázal jsem lépe soustředit.
Tím jsem to chtěl jen vyvrátit, že se jedná o inviduální věc.
Mimochodem závislost je jen slovo... Každý tomu podvědomě říká jinak... |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od Lukasheck
Dělal jsem opraváky z elektrotechniky a elektrotechnických cvičení. Předtím komisionálky z matiky a fyziky... Minulej rok v prváku. Myslíte že jsem nepálil? Ne, naopak zahulil jsem si tehdy když jsem se učil a dokázal jsem lépe soustředit.
Tím jsem to chtěl jen vyvrátit, že se jedná o inviduální věc.
Mimochodem závislost je jen slovo... Každý tomu podvědomě říká jinak... |
provar!BANG! |
|
|
Lux |
ja si myslim že závislej nejsem protože jsem schopnej přestat na měsíc třeba ale proč bych to dělal, proč bych si odpíral něco co mi něco dává |
|
|
nojono |
zavislí nejsem mám pouze chuť.. :frog: |
|
|
MastaHBlastaH |
Myslim,ze niektori maju o sebe milny dojem,ze su zavysli.Kazdy by si mal polozit otazku,ci je ochotny niekoho vyfajcit (pripadne zabit),aby zahulil.
Po odpovedi je kazdemu jasne,ze nieje zavysli,len to ma rad a bavi ho to... |
|
|
MadEGGA:() |
ty jo. tak to je ulet :D
podle me je na tom psychycka zavyslost. uz jenom proto, ze se uz jistou dobu snazim prestat a narozdil od tabaku me na to prepadavaj sileny chute. To je proste ta psychycka zavyslost. Nejdyl sem za posledni 4 roky vydrzel nehulit 3 tydny.. :/ |
|
|
Libang |
myslim si ze nejsem závislej , kdyz není tak není , ale kdyz je tak hulim furt |
|
|
|
Původní příspěvek od Libang
myslim si ze nejsem závislej , kdyz není tak není , ale kdyz je tak hulim furt |
Presne tak to berem aj ja :bounce: , a zavisli som skor na pestovani :crazy: a veci okolo toho ako na huleni aj ked ja vlaste dobry Ubalgin:jumper: nikdy neodmietnem :D, ale ked neni tak neni, len to nebyva casto :D .... do riti.... :D :bounce: :crazy: :jumper: |
|
|
pildo |
zavislost na MH su len keci. uz vyse tyzdna abstinujem a nemam ziadne chute ani psychycke problemy. rad by som videl tych ludi, na ktorych to testovali. asi to bolo daki degesi |
|
|
Krakohor |
Už jo, už tomu věřim. Pět let jsem se závislosti na mariáně jenom smál ale dneska už vim že je to ke mě asi uplně upnutý a dlouho mě to bude držet. Hlavně to pěstění je nejvíc návykový. Kdo nevěří a začíná indooor tak uvěří |
|
|
Nuclear |
Závislý se být necítím, když je potřeba mozek, není pro mě problém přestat. Teď momentálně abstinuju díky neshodě s majiteli políčka, na kterém jsem měl své květinky, asi v půlce roku. Jak tady někteří píšou, jedinou drogou je pro mě pěstování, pozorování těch malých lístečků jak se rozvíjejí a větviček jak přibývají, určitě víte o čem je řeč. |
|
|
lysina |
ja myslim ze na marihuane sem zavislej..ale dokazu s ni na nakej cas prestat.. |
|
|
kanjack |
Ja si o sebe myslím že som na nej závislý, ale ja to už beriem ako závislosť na jedle alebo vode :D |
|
|
pildo |
ja som zavisli na vzduchu tak co keby ze ho zakazeme? :mutant: |
|
|
dominus |
závislosť na marihuane je v knihách opísaná ako stredná tak ako na alkohole ale alkohol ma väčší dopad na organizmus a horšie následky... |
|
|
J@m@L |
Závislosť na alkohole a na marihuane sa nedá zrovnávať! Alkoholik má závislosť psychickú, ale aj fyzickú a trávičkár má len psychickú... Alkoholika začne klepať, keď nemá dávku (dajme tomu pol deci borovičky (mňam) :D ) a huliča čo by bez trávy nevydržal som nikdy nevidel... A to poznám aj takých, čo húlia 20 rokov vkuse.... |
|
|
FatJoe |
Hlavne psychicka závislost by sa u mna aj nasla. |
|
|
pan.smakovicka |
Urcitym sposobom urcite som, jak na marihuane tak na pestovani :D |
|
|
palma |
sex je velice navykova hmm latka asi ne co :einstein: neco :faq:....sme na nem psychicky a fyzicky zavisli :bravo: a nehodlam se nikdy lecit :faq: ...na ganji zavisli NEJSEM :david: |
|
|
Bandita |
pocit nekludu,nespavost,nervozita, a celkovy neklud..ako - keby cosi chybalo,nieco nespecifikovatelne(akoby hlad,ci smad,alebo cigaretha) toto pocitujem ak mam nejaku pauzu,takze si radsej zahulim a mam pokoj....
ale asi ano,som stredne psychicky zavisly a je mi to fu(C)k!:D |
|
|
drucski |
Ja,ked som tyzden nehulil!: V prvy den bolesti hlavy,ale len slabé aj to asi z tabaku(nefajcím cigy),pocit,ze nieco chyba,ale dalo sa! V druhy den:prílev energie,trocha este hlava,hyperaktivita,endorfíny atd...Tretí den:energia,pocit stastia,neustály záujem o nieco,skrátka pohoda! Stvrty den:myslienky,ze si zabúsim,inak v poho,zlepsenie pamate(a to poriadne),menej spánku-no ziadna únava,ziadne depresie,poruchy atd.(búsim tak 5 rokov, z toho dva a pol roka denne:-)! Piaty den:klasika,vsetko ok,len sem-tam pocit nudy(hlavne v práci),pozitívne myslienky,tesím sa na víkend(len tak,nie kvoli ganji)!Siesty den:vsetko ok,som celkom "cisty",ako by som nikdy nebúsil,ani si nespomínam aké to je(skoro)a az véééélmi triezvy pohlad na svet(realisticky),idem si zacvicit! Siedmy den:podvadome sa tesím na speka,ale aj keby nebol,tak sa nic nedeje!=-)...............ale bude! A ponaucenie? Húlte,kolko len chcete,ale sem-tam si dajte viac dní,tyzdnov pauzu a verte mi oplatí sa to!!!Go high! P.S:názory ostatnych si treba vsímat,ale rozhodnút sa musíte vzdy VY! |
|
|
Pflusik |
jo sm závislej a fest, ale na pivu a ne na trávě :D jen nevim jesli je to lepší nebo horší |
|
|
Rasta_pasta |
Pflusik :lepší, za pivo tě nikdo nemůže holit... |
|
|
vocko123 |
Pro vás kdo jste závislí nebo prostě hulíte denně už nějakou dobu, taky se vám zdá že vás nic nebaví když nejste zhulení? Vždycky mě hodně bavilo hrát hry na PC, teď jenom když jsem zhulený...Ven s kámošema bez trávy nechodím, protože mě to nebaví...? |
|
|
Kac |
To je uplná normálka, proto už denně nehulim... |
|
|
KrávaBětka |
No tak venku sem taky vicemene jen vypalenej...ikdyz pravda divani na telku dava huleni uplne jinej rozmer :) jinak denne rozhodne nehulim proto me spousta veci stale bavi...kuprikladu sport. |
|
|
ribo |
Ja húlim niekedy denne, niekedy nie. Ale nuda od húlenia u mňa nezávisí.
Nudím sa jedine keď som dlhšie (pár hodín a viac) bez sociálneho kontaktu a nemám už čo robiť sám. |
|
|
Pohroma |
Ja jsem se v zivote snad nikdy nenudil.. Akorat kdyz neco delam, tak me to s hulenim bavi o trosku vic. Ale zase jak co,spis manualni prace pri ktere nemusis moc premyslet a spis si myslet na jiny cypoviny(smirkovani, ryti zahrady,atd.. ) No a ze bych se bez huleni nudil? Nemam cas se nusdit, nezbyl by me cas na konicky:-)) A pokud se nechces nudit, tak si taky vymysli nejaky konicek.... kazdyho preci musi neco bavit... |
|
|
Lupus |
Co bych dal za to, kdybych měl ještě k tomu všemu, kdy se nudit :D
Ale je pravda že po hulení je dycky líp a tez mě to s hulenim bavi víc než bez hulení, když nehulim tak mě to baví taky ale trošku jinak.
hehehe
Jak se může jen člověk nudit na tak krásném a pozoruhodném místě jako je svět. |
|
|
Dr.Crabakles |
Čas to omezit :) |
|
|
vocko123 |
Ale když jsem teď nemocný a doma není co dělat...Kámoš furt že by přišel ale to chce přijít jenom aby se zadarmo zhulil...Se radši zhulím sám a víc :) |
|
|
Časlove |
Původní příspěvek od vocko123
Ale když jsem teď nemocný a doma není co dělat...Kámoš furt že by přišel ale to chce přijít jenom aby se zadarmo zhulil...Se radši zhulím sám a víc :) |
No vidíš, to by mě taky nebavilo hele!:D
My ted chodili za kámošem co měl zlámanou nohu, aby se mohl on zadarmo zhulit...;) |
|
|
Pflusik |
Kdysi sem měl podobný problémy... neboj se ono to přejde. |
|
|
|
|