Myslíte si o sobě, že jste závislí ?? - Klikni zde pro originální téma |
satva |
závislost muže mít mnoho podob mimo jiné i takovou ,že jsou lidi ,kteří toho namluví o pěstování a svobodě mysli a přitom se snaží vždy přichomítnout když někdo má třeba i kupovaný hulo a co nejvíc si zahulit od něj a to čím častěji tím lépe no a když mají tak zabalí ždibec aby se neřeklo ,že nedali no a aby se zase mohli přijít si zahulit jakoby nic a ještě si vysomrujou na jointa domu,znám takové lidi a co vy?většinou jsou to smažky a hrozný experti na všechno,třeba i na pěstování,ale když někdo má tak proč by si nedali že? |
|
|
Hicks |
:D
Já to prostě beru jako odreagování (zajít do hospy na pifko, nebo si večer dát špeka :smoker: ), ale ani nemusím být "furt" nasračky, tenhle svět je pěknej ikdyž sem střízlivej (třeba teď :D ). |
|
|
Hicks |
A ještě teda víc k tématu. Myslím, že přece jenom něco jako závislost na marihuaně je. Ale připadá mi, že to je jen u jaksi "slabších" jedinců.
Příklad: Jdeme do kina, přimotá se ještě jeden týpek co ho ani neznám a začne valit:
"Nezajdem na špeka???"
tak říkám: "a jako proč?"
a von :" no to bude stát za hovno když se nezhulíme na ten film...."
Jako teda takovej názor nesdílím.
:smoker: |
|
|
Mare-Frigoris |
Já bych to s tou závislostí neviděl zas tak bledě.Je pravda, že jsem jen sváteční konzument, a asi bych třebas mluvil jinak, kdybych hulil v kuse, ale znám plno lidí co hulej denně, a jako závisláci mi tedy nepřipadaj!Ostatně, zkuste alkoholikovi vzít chlast, a to teprv uvidíte co je schopen udělat...Závislost oproti tomu na marihuaně (jestli nějaká je) je doopravdy jen velice vzdálená závislosti která vzniká třeba u alkoholiků, nebo u lidí závislejch na hracích automatech! |
|
|
tobex |
Řekl bych že na marihuaně existuje závislost jen psychická, hulim docela dost a nic nepociťuju. Jediná droga která si mně dokázala získat je tabák. Na tom závislost je a velká. Jinak problémy se spanim jsou, to je pravda, ale je to jenom první den co nehulim, když nehulim dva nebo i více dnů tak se usnout dá. Jo ještě je tu ta vymaštěnost, poslední dobou dávam chleba do ledničky a mlíko s máslem do chlebníku. |
|
|
zmrskank |
ja si taqy rikam ze nejsem zavislej klido pido nehulim treba 10 dnu-sice mam takovy cukani ale ta spravna otazka je: DOKAZALI BYSTE SE NAVZDY VZDAT HULENI???????? ja teda ne aspon ne neska |
|
|
zmrskank |
jak to vidite vy?? myslite ze budete hulit az vam bude treba 40?? ja si myslim ze budu hulit hooodne zridka |
|
|
PiosOne |
zmrskank: doufám že si do té doby našetřím na Volcano Vaporizer :) |
|
|
nozdra |
jsem stejného názoru, že to časem začnu omezovat (nezávisle na tom jestli chci nebo ne) až do stavu nehulení, ale je mi pětadvacet a již se neskutečně strašně těšim, až si dám tu svoji letošní mařenku. Mimochodem doufám, že třeba v 50-ti nebudu chlastat. |
|
|
PiosOne |
to já se spíše těším až si dám se svými dětmi nebo vnuky a budeme vzpomínat nejen na společné zážitky apd. -> prostě taková ta rodinná pohodička a klídek :) |
|
|
nozdra |
samozřejmě bych to taky chtěl zažít a doufám, že ti to a všem ostatním a doufám i mě vyjde |
|
|
PiosOne |
nozdra: díky, nápodobně |
|
|
zmrskank |
to pios : chi .vaporizerem si sice setris plice ale mozek se ti kurfi furt :( |
|
|
PiosOne |
zmrskank: to máš pravdu, ale alespoň tě potom při běhu nebolí plíce :) |
|
|
greentom |
panove musim vam zdelit ze se mi dela spatne z nekterych mych kamosu (se kteryma jsem stravil mladi) prave kvuli huleni.oni jsou totiz zavisli nejen psychicky sami to sobe tvrdi.z hlasek typu:"sakra uz se mi poti ruce ja jsem rikal ze vic jak den bez puca nevydrzim";"potrebuju se zkourit at muzu usnout nebo budu do noci zase cumet na TV " nebo "ja kdyz nehulim nemam chut k jidlu " se mi dela spatne.az vam (byvaly?) nejlepsi kamos rekne:"ja vim ze jsme se domluvili dneska na pivo ale ja nikam nejdu jsem zhuleny a nechce se mi"... co to je? z aktivnich lidi(tj. pred par lety kdyz nehulili) se stali vypatlanci co deli den na pred a po zhuleni a pak se bavi:A)hranim karet B)sledovanim TV C)sledovanim videa D)postavanim u baraku.ale vsimavy clovek mi da za pravdu ze takovy pohled nenajdu jen u nas staci kdyz se kazdy trochu rozhlidne...omlouvam se tem kteri dopadli stejne jako mi kamosi a tenhle prispevek se jich dotkl |
|
|
Sharver |
musím říct že na THC může a nemusí být závislost...jestli chci to dělat a dělám to v soužití s kámoši tak je to něco jínýho než když si dám sám doma sklo, dvě....já osobně si myslým, že závislost na THC nejní..já ju nepocituju....když je dobrá parta a je co hulit a je sobota tak je to optimální.....jinak je chlast hnusná věc co je akorát dobře zdanitelná proto se u nás tak dobře drží!!! |
|
|
Tutti Frutti |
Asi nedokazal. Mozno, s tazkostami. Ja si poviem dost max. na urcite casove obdobie. :frog: |
|
|
PiosOne |
janda: nehulit samozdřejmě jde, ale proč? zvlášť teď po sklizni. :) |
|
|
La Grand |
ne asi :) sklizeno hafo dobrejch modylku paradni high tak proc prestavat kazdopadne ja jsem schopnej nehulit treba kdyz mam zkouskove obdobi tak dva mesice a pak s chuti zase zpatky k teto bozske rostline a po tech 2 mesicich je to ten nejvetsi rachot :) |
|
|
PiosOne |
potvrzuji, když mám zkouškové, tak na pár týdnů vysazuju. ale je to spíše stresem a tím, že na to není nálada. teď mám ještě pár zkoušek a párkrát za týden si dám a to proto, že teď mám pohodové zkoušky. příští měsíc mám poslední dvě masakrozní, takže budu flushovat i já |
|
|
Womitor |
preboha preco prestavat?? to je uplne blba mylsienka. Nerealizovatelna! :) |
|
|
pad |
je to možná zvláštní, ale takováhle věc zatim v mojí hlavě má jasno, hulim, když je a když neni, tak sem schopnej radši nehulit, než abych někomu vehementně říkal vo špeka, ale co ti budu povídat Lg, dyť to přeci víš sám ;) Ale zatim bych to nějak nestresoval, přeci jen sme dost mladý na to, abysme takovýhle přemejšlení nechali na jinejch ne? :) takže až přijedeš, tak za tenhle thread dostaneš pořádnýho špeka do huby ;) peace |
|
|
clothinguntero |
Ne nejde to a teď po sklizni to už vůbec nejde tak dva dny víc asi ne ale až nebude tak co mě zbude než nehulit no ale někdy je potřeba radši alspoň tejden bez docela to pak vymatlává |
|
|
Lora |
nooo.nemyslela jsem si,ze to jde.doma by me to ani ve snu...ale kdyz jsme tady down under dohulili zasoby a kupovat nechcem,tak nic jineho nezbyva.cekame na urodicku,ktera bude dost mala,takze mame toto obdobi i brzy na to zase tady.teda to jsou vyhlidky,sakra. :( |
|
|
Blondacek |
2 Lora : proc porad pouzivas to down under ? co to jako znamena ? |
|
|
Lora |
mrzi me,pokud ti to nejak vadi.pouze tim specifikuji misto - kontinent,kde se nachazim.tento vyraz se pouziva pro protinozce. |
|
|
pad |
Měli ste dávat ve škole při hodinách angličtiny pozor ;) peace |
|
|
Blondacek |
No down under sem nikty neslysel od nikoho a nikde tak sem se zajimal... |
|
|
drinker hulič |
závislej na tom nejsem, takže vydržet nehulit jde - ale pokud se naskytne příležitost, tak samozřejmě neodmítám, protože jsem zatím nenašel jedinej racionální důvod proč přestat napořád. a to brčko dneska před fyzikou (sakra já do školy moc nehulím, ale byl jsem v tomhle předmětu vůbec někdy střízlivej ;) ) bylo docela dobry. kamos dostal na ochutnání letošní sklizničku, krásně ubalenej tlustej spek, tak sme ho dali ve trojce, a vůbec nic brutálního, prostě totálně do klidu a pohody, skvěle sme se ve fyzice pobavili. a když se profesor mě ptal proč jako nepočítám ten příklad tak sem mu ukázal velkej popsanej papír a : já jsem to prosím zbásnil. - aha - víte já se tím budu živit, takže je to důležitější než ten příklad ;) |
|
|
thc_george |
Dokážu nehulit, ale pak mě včecko mrdá, takže maximálně tak den.. |
|
|
Hicks |
No vzhledem k tomu, že naše úroda byla až mooooc štědrá a bohatá (Holubí mambo :D ), tak se mi ani moc přestat hulit nece.... :smoker: .
Ale na druho stranu je fakt, že všeho moc škodí :wink: ...... |
|
|
yTUmama |
AVYJÍMKAPOTVRZUJEPRAVIDLO |
|
|
zmrskank |
neumim si predstavit ze bych uz nigdy nehulil - ALE uz parkrat sem byl hu stej a a nekouril sem treba i 2 tydny. skuste to taky zvysuje to sebevedomi |
|
|
dj dury |
ted jsem dokazal nehulit 5 dni...pekne jsem se procistil...ale dneska si dám..to nejde si v pátek nedat... |
|
|
yTUmama |
WEE,TO JE PĚKNĚ NEVDĚČNÝ A NEVŠEDNÍ TITUL ...:OKRADENÝ PĚSTITEL.
JÁ DOKÁŽU NEHULIT KAŽDEJ OBPŮLDEN |
|
|
Mellian |
Zajímalo by mě, kdy vlastně začíná závislost na hulení. Většina lidí tvrdí, že se na tom závislost vypěstovat nedá. Tak doufám, že nikoho touhle otázkou nenaštvu. Myslím si, že na tom závislost určitě existuje, minimálně ta psychická. Tak mi k tomu prosím písněte nějaký svůj názor. Díky:bandit: |
|
|
Mellian |
hele tak se hned nečil.....jsem tu registrovaná chvíli a koukala jsem se...a nikde jsem to neviděla...tak jsem asi slepá. |
|
|
deno |
2 mell : no tak ti chvíli potrvá než si vychytáš hledání no.. mě to na začátku taky nešlo uplně dobře :)
jinak teda k tematu (přestože to tu je :))
Osobně vim o tom, že sem na brkách závislej a je mi to uplně jedno. Neni to herák a dyž budu chtít přestat, tak přestanu. Nebude to dvakrát příjemný a budu mít chuť na brko jako šílenec,a le dá se to ustát - jednou už se mi to povedlo. Takže závislost - at už je jakákoliv tu je...
a repé : je mi to jedno :D
teď sem si fšim, že se ptaš, kdy to jako vzniká.. - chmm no to fuckt nefim - možná dyž člověk snídá jointa, tak už to je celkem fér... ;) |
|
|
Wouq |
Draha Mell, myslim ze toto tema by mohlo vyborne poslouzit pro jednu adresu kterou sem na G kdesi nasel. http://www.biotox.cz/drogy/ ...
Myslim ze je to vyborna stranky ...
Zatim ahoj |
|
|
Mellian |
dobrý v poho....třeba to bude zajímat nový členy. Příště snad přijdu s něčím originálnějším .....:-) |
|
|
Mellian |
to Bohour: hm, tak to se vynasnažím.....:-) |
|
|
KARone |
ja si to nemyslim ja to VIEM :D |
|
|
Bruce |
Pokud ti tráva dáva víc než bere je to O.K.
Pokuď je to naopak , je na čase přestat.
Pokuď nemůžeš přestat :mad: je to v prdeli .
Z toho vyplývá že člověk je natolik zavislý na kolik je silný jeho charakter.
Osobně si myslím že občas delší pauza neuškodí (dát si brčko po 3měsiční pauze má své neopakovatelné kouzlo) |
|
|
Fawkes |
No nejhorší je že ta závislost není taková jako zavislost ... neni fyzická ale trchu psychická ...
prostě normálně žiju bez trávy ale jak se o ni někdo začne zmiňovat tak si říkám že už sem dlouho nečadil a říkám si že už musím (je to závislost ??) ... nebo třeba když někdo hulí a nabídne mi tak nikdy neřeknu ne :)
Ale myslím si že to není taková ta doopravdická závislost .. kdybych měl prostě přestat tak přestanu ale nemám důvod tak čadím dál a dál a dál a dál :) ..... |
|
|
Kathos |
me to huleni zatim po roce a pul celkem intenzivniho huleni nic nejni!Ve skole si vsechno pamatuju,pohod!Ale to co hulim by mozna par lidi nezvladko!Jednou sem z toho i upad na zem:) :) :) peklo!Jinak nepocituju zadnou zavislost na huleni a nicem jinym! |
|
|
choros |
podle mě je všechno otazkou vůle jestli ta věc ovlada mě a nebo já ji a pokud má někdo problem jinde a snaži se je řešit touhle cestou tak ať se pak nedivi že z toho ma depku ja třeba upřednostňuju pravidlo nehulim když si to nemužu užít:mutant: |
|
|
Mellian |
když je, tak proč nehulit? a když není, tak se svět nezboří. |
|
|
janiiis |
já to beru podle situace. Když můžu a vím, že mě nečeká nic důležitýho, tak proč si nedat brčko? Teď nehulim, protože se blíží zkouškový a potřebuju si trochu pročistit mozek, ale hned jak budu mít po něm....uahhh už se těšim.. |
|
|
killlsmoker |
Vdrzim tak 5 dni max a pak mne to bez hulca prestane bavit.... takze po 5 dnech zase hulim tak 5 dnu a pak si sam 5 dni pazu. Byvaly i casy kde jsem hulil nekolik mesicu bez prestavky kazdy den od rana do vecera :) |
|
|
psilos |
Nehulit? Když ono je furt co. Přestávku mám tak 1 den za půl roku. A to musím usnout, ne že bych si špeka nedal. Jestli je to závislost a jestli můžu přestat to nevím, prostě to neřeším. |
|
|
|
Utrpení je hulit a myslet si že je to špatný,
utrpení je nehulit a myslet si já nechci ale dal bych si,
utrpení je vůbec když je já zmatený a neví čí je ..
tak to neřešte
kdo má sklon k závislostem,
ať už je to hulení, alkáč, cigára, kafe,
žena, děti, prachy, pankáčství
a různý jiný postoje,
ten nemůže bejt svobodnej .. a bez utrpení
tek co stim?
Lepší je furt něco dělat v přítomnosti,
kdo zná úžasnou povídku:
"Muž, který sázel stromy" (http://www.volny.cz/spojeni1/cteni/muz.html) .. tak ví vočem je řeč .. |
|
|
|
Všechno se stejně jednou dostane do rovnováhy,
nelze si jen brát. Čili, já osobně se dobrovolně
poddávám utrpení a snažím se to vyrovnávat
a sledovat četnost hulení a nehulení a kontrolovat to.
Ono, to, že hulíme, hulíme, proč by ne, proč nedat atd,
je super, ono v současnosti se nic neděje,
ale je to normální nákup na splátky.
Myslet si, že si něco pořídím a nebudu muset zaplatit,
je velkou iluzí. Čili, čím déle v jednom kuse hulím
bez toho, že bych to nějak řešil,tak až nadejde ten čas,
tak tím víc zaplatím. A na to vemte jed, že to tak je. |
|
|
Mr.Proper |
imyou - naprostej souhlas a dik za tip na stranky
Myslim, ze to uz jako prvni napsal hh-top, ale budu ho s chuti opakovat: IMU2... |
|
|
ZMonica |
NE NE NE!!Je to muj zivot..ten nudnej a hnusnej svet a jeste ted kdyz je zima..huleni ti doda jiskru do toho zivota..preci...:):flick: |
|
|
|
"Do toho mě nikdy nedostanou", říká pulec žábě.....:) |
|
|
|
Hej tak lidi sakra do pr....
chcete legalizaci teď zas pozor je na tom závislost jste ukecaný jak ty baby koukejte s tím na chvíli přestat a uděláte jenom líp na trávě psychycká závislost je to nepopírám ale když jste blbě zhulení nebo ste se před pár měsícama blbě zhulily tak vám to moc kecá věřte tomu dejte jedno za čas a uvidíte že to bude v pohodě když jsem to vydržel já tak to vydržíte taky PROBERTE SE!!!! |
|
|
|
choros prawwwwddddaaaa moje slova!!! |
|
|
|
FUCK-t kurwwwa nářez piškote to je sado
jáfjlfkj iojk jé=á
já spad ze židle pukám smíchy
fakt good foto!!! |
|
|
|
Zdravíčko pánové a dámy,
Mám k vám všem připomínku. Vy se táhnete jak ty televizní novely, o jedné věci x-sto připomínek, v tomhle případě stránek. Nechápu co ku*va pořád řešíte, napíšu vám to takhle:
každá droga psychická závislost,(i fyzická malá nebo velká ale o tom teď není řeč) každá droga vás psychicky poznamená, věřte tomu nebo ne ale je to tak. Až budete někdy psychicky(v prde..) na dně ať to bude cokoliv, ta droga si řekne to je ten pravý čas, to si dám, to je ono a v tom okamžiku si to tělo tu drogu vyžádá ale vy s tím nic neuděláte je to psychika lidská vlastnost příroda(tu člověk nikdy nemůže přemoci je to tak podobně jako u záplav každý si je pamatuje, není tomu tak daleko-PROTI PŘÍRODĚ JE ČLOVĚK BEZMOCNÝ)ať je to droga jakákoliv tak se vás drží nikdy opravdu nikdy se vás nepustí, to si jen namlouváte a u ganji je tomu taky tak fyzická závislost není prokázaná ale psychická je u všeho ať je to marihuana, cigára, kafe, čaj, čokoláda, alkohol, opium, crack, lysohlávky, LSD, toluen, ronson(plyn do zapalovačů)pervitin, heroin a ty další chemický pos*aný s*ačky (nesnáším chemii nikdy mi doopravdy nepomohla ani nepomáhá jen škodí)Počítač, sex, hudba lidi psychická droga je všechno když bude nuda tak přesedláte automaticky k tomu co je vám nejbližší. Co vám dává aby jste nebyli jak se říká sami. Psychika hraje velkou roli v životě, nikdy psychiku nemůžete odříznout, dostat ze sebe pryč je to asi jako vaše druhé já. Je to dar který nemám rád ale co se dá dělat, někdo má slabou psychiku někdo silnější na tom závisí agrese, pláč, smích, línost, pracovitost všechno závisí na psychice, život máte jeden sice nevím co bude dál až pojdu(: nebo jak to mám říct teda napsat:)co bude dál jak to bude vypadat, nikdo o tom nepřemýšlí a proč taky že asi sem divnej ale někdy přemýšlím moc do hloubky nevím čím to nevím proč tak činím ale jedno vím jistě z žádné drogy to není!!! Abych to zkrátil stejně to nikdo číst nebude a proč taky že, nějaký bláboly. Pod vlivem THC(marihuany) jste desetkrát citlivější lehko vás něco rozesměje, rozbrečí, naštve čím déle to požíváte, čadíte tím více jde na vrch z vašeho těla vaše skrytá lidská vlastnost pro někoho věc dobrá pro někoho věc špatná jak se to vezme proto vás tráva tolik změní záleží na tom jak dlouho to konzumujete a jak často. Určitě jste poznali že se vám líbí věci které se vám nelíbili, přemýšlejte že je to tak, pokud si myslíte že ne lžete sami sobě!!!Marihuana vlivem THC vás změní(změní vás psychicky když vám něco, ať je to věc ať je to droga, dává musím vám taky logicky něco brát ať už trochu nebo moc čehokoli čas, zdraví atd. to je zákon schválnosti a ten taky nezměníte)ale pozor záleží na tom jak často probíhá u vás konzumace konopí a jak dlouho, neříkám že se mílím a taky neříkám že mám čistou pravdu, něco na tom bude. O tuhle věc se zajímám mnohém déle, ještě mnohem déle než ji užívám(čím více o tom vím tím víc o tom přemýšlím). Ještě tohle když se rozhoduji mezi lihem (alkoholem) nebo THC (marihuanou) tak věřte tomu dám si radši ganju. Lepší by bylo v jídle(organizmu ublíží ku*evsky míň) ale kdo se s tím bude babrat. Já teda ne a navíc čekat a ta práce s tím. to se mě fuckt nechce. Naberu to přes dvoj vodárnu a je tak nějak po problému ne úplně ale tak trochu. Je to každého věc do čeho se rozjede co zkusí ale opravdu bych uvítal kdyby ti to lidé(mám na mysli ty poblblé smášky)nenabízeli nebo nějak nedistribuovali před kýmkoliv spíše před dětmi. Tohohle se poslanci(posranci) bojí-ZNEUŽÍTÍ-jak dopadl alkohol cigarety. Alkohol a cigarety zlegalizovali a ještě travičku pak opiátek ještě extázi pak perníček a kde to skončí. Já nevím jestli bych marihuanu zlegalizoval ale určitě bych zmírnil tyhle pitomí postihy povolil bych 6 kytek max. Jednomu člověku to bohatě stačí do další sklizně. Nebo bych navrhl nějaký park(něco podobného jako je myslím v Anglií nevím jestli je to zrovna Anglie)a nebo taky kofeeshop od 18let vstup povolen,(leda blábol a kus k tomu)už patnácti letý by si tam vypalovaly rypáček. A zničil bych narkomany dealery kteří nabízejí různým lidem třeba dětem to jejich svinstvo to asi zatím vše. Znáte Český stát, tady bude legalizace trvat pěkně dlouho a zmírnění postihu za marihuanu nemluvě jestli vůbec se toho někdy dočkáme, musíte přemýšlet do hloubky lehko se říká těžce se plní. Nemám rád prezidenta nemám rád poslance(posrance berou prachy za nic nedělání a ještě mrčí, dostávají prachy od lidí daně a je jím to málo, vykopat je a řvát na ně kdo chce víc nemá nic!!!)nemám rád tenhle totální režim nemá rád nácky(fašistický skinheads)to asi nikdo že??????!!!!!!------- Ještě kdyby to někdo nepochopil tak závislost na trávě dá se říct není, je to chuť to co vás provází u někoho silnější u někoho slabší prostě psychika něco jako sex, hudba, fesťák, počítač. Ale pozor na cigarety fyzická závislost, těžko se jí zbavuje a psychická je samozřejmě jasná schválně kdo tady všechno kouří?a kdo chce přestat?a kdo přestal? a po jaké době? Alkohol neodsuzuji ale nikdy bych do toho už nešel je tu fyzická i psychická závislost a je tu problém tady se dá mluvit o otravě.(či smrti nedej bože udušením tzv. zv*atkama když se to přežene já se s chlastu skoro otrávil tak vím o čem je řeč. Kocovina po THC vyloučenou možná tak špatný spaní. Otrava s thc se stát nemůže, předávkování vyloučeno. I 40x vyšší množství thc sotva zabije myš, podle výpočtu, testy na zvířatech odsuzuji i když mě potkáni a myši štvou ale pokusy na zvířatech i vraždění nevinných bezmocných tvorečků nesnáším!!!Je to můj názor na to co vy tady probíráte a za svým názorem si stojím protože vím že by to tak nějak prospělo*OPTIMUM* Nadávejte, pomlouvejte, klidně mě vyhoďte, uberte karmu ale za tím co jsem napsal si stojím a stát budu!!!Přemýšlejte a zamyslete se nad tím co jsem napsal, něco s toho pravda určitě bude!!!Ještě: VŠEHO MOC ŠKODÍ!!!TEČKA!!!Karmu nechci!!!jen přiznání kdo semnou souhlasí i nesouhlasí chci PRO a PROTI. A chtěl bych jen tohle aby jste tady pořád nerozebíraly závislost, droga je droga se vším všudy co k ní patří. Marihuana droga je a bude nevykládejte si to špatně ale staví se ke drogám jako kafe, čaj, cigarety a alkohol. Marihuana je lehká droga ale někteří nechápavci jsou takoví že si pod pojmem droga představí hned narkomana ale jejich věc časem pochopí, sice ne hned ale jednou to bude možná. Taky jsem byl takoví. Ještě chci poprosit pana vedoucího(mám ten pocit že je to mistr CARLOS)pokud se mu bude těchto pár blábolů k něčemu hodit tak ať prosím napíše co si o tom myslí abych věděl že sem ty bláboly nepotil zbytečně.
!!!Upozornění:!!!Všechno jsem vypotil z mého mozku!!!
Zatím čus moji rádcové GROWEŘI!!! |
|
|
|
neber si to špatně ale to foto je fakt good!!!! |
|
|
cantrell |
viem ze na huleni zavisli nie som ale tak na cigaretach to uz je ina palka.Tie ma vedia dostat do takeho stavu akokeby som bol zhuleny jak pes.Preto viac fajcim ako hulim travu.Ja som v tomto akysi iny pretoze ja sa dostnem do absolutnej pohodicky,t.j. zacnem mat pocity beztiaze, chce sa mi lietat a pod. ked si dam uz prvu cigu a pri huleni sa dostanem do takehoto stavu az tak po 5 az 6 praskoch ked nie viac.To je sila.Ja som v tomto smere nevypocitatelny typek. |
|
|
zmrskank |
to zdeněk.. tak ty mas celkem tuctovy myslenky chlape,sice nejdou moc do hloubky(teda ty o kterejch pises) a docela si troufas tyjo rozebirat obecne psychiku lidi a duvody proc huli.Zni to jak z naky povrchni protidrogovy knihy kterou napsal zatvrzelej odpurce kerej nigdy zadnou drogu neskusil.myslim ze dys takovy lidi delaj podobny veci (treba jako matka miho kamose-varuje pred drogama-nevim jaxe jim rika tadytem-naka drogova prevence-kera nigdy neskusila zadnou drogu takze ma sice nacteno plno teorie ale chybi ji to hlavni) vysledky snazeni tadytech lidi sou vesmes lichy. ale to sem odbocil. myslim ze je nakazdym esi bude hulit as se z nej bude kourit nebo si da jentak pro spestreni vobcas jointika. zalezi to na kazdym jaxi sam sebe vazi. ale ze zkusenosti muzu potvrdit ze z cloveka kerej huli vo 106 se stava srac protoze zanedbava jiny aktivity. |
|
|
merlin |
zdárek - já myslim, že díky odlišnýmu složení kanabinoidů u jednotlivejch modelů se dá tolerance zbavit právě střídáním modelů..
vždycky když mám úrodu, tak mě za chvíli skoro nezhulí, tak měnim a zase hulim :-))
jinak hulim tak 1/2 roku každej den a 1/2 jenom přiležitostně (podzim+outdoor jaro indoor..) a sem rád, že eště nemám matkárnu, takže indoorek sklízim jenom jednou ročně (zatim..)
na matkárně právě pracuju, tak myslim že vod příští úrody už budu zhulenej pořád..
mimochodem s učením zkouřenej nemám problémy (sklízel sem chvíli před maturou a učil sem se jenom vo svatáku a to porád skourenej..podle mě záleží na soustředění a na chuti něco dělat..
(je fakt že teď po 2 letech už si z toho nepamatuju nic, ale to bude tim, že mě nějaký píčoviny co se biflujou na vobchodce vůbec nezajímaj...
ale chuť na brko mám pořád (musim zajet na chajdu pro ganju..- eště sem jí nevochutnal) ne že bych nechtěl ale pred 2 tjdny sem se vratil ze spainu.. a este sem tam nejak nestih zajet .. snad zejtra?
jediný co nemusim zkouřenej je zařizování všemožnejch píčovin potřebnejch pro naše fungování v tý naší podivný společnosti...
přestávat hulit se nechystám (to bych radši přestal chlastat, nebo kouřit..- ale na to se taky nechystám :-))
co mě kouření naučilo je dokonale vypěstěná nechuť něco takovýdleho měnit..
asi callnu kámošovi a pudu na brko
zatial |
|
|
|
Skoro trefa jen jde o to že někdo to rozebírá furt a furt dokola že Smallholder-e
to co jsem napsal je tak!!! Zkušeností mé i jiných když chci do sebe něco narvat tak ať o tom vím co nejvíc. I když je to asi tak stejně každej umře tak nebo onak někoho přejede auto někdo se zdroguje(předávkuje) někdo spáchá sebevraždu atd......
je to o tom udělej si život jak uznáš za vhodný nemá cenu tady rozepisovat něco o drogách stejně to nikdo nikdy nečte!!! lidi si musej vyskoušet aby věděli na čem jsou to co jsem napsal je jen úvod do světa...
každej má své názory a jestli jsi myslí někdo že sem píšu nějaký bláboli který jsem někde vyčet velice se plete s pár lidmama jsem se poradil copak já říkám neberte drogy????!!!!!kdybych měl sem napsat svou úvahu atd. tak bych se upsal!!!Né že bych se tímto chtěl chlubit ale znám jen tak náhodou psychiatra já se neléčím ale znám ho je to dobrej kámoš od něho mám jen takovej pokec co psychická závislost vůbec je a když se to pořád tady rozebírá tak se musí trochu zasáhnout ale pozor když jde o tohle heleď přečti si to co jsem psal ten dlouhý článek ještě jednou a napiš mi co z toho ti nejní jasné pokusím se to vysvětlit polopatisticky a pomalu.A stejně když to tak tady budem rozepisovat a pokoušet se zastavit někoho aby nekouřil, nepil, nekouřil konopí a bůh ví co ještě tak to stejně nemá cenu. Život se musí měnit a každý ví že ho nikdo nikdy nezastaví před drogami. Jen tak náhodou každý dělá svou práci a má své názory tak ať si to každý přebere jak chce zatím se tady mějte čus!!! |
|
|
|
Co tady furt řešíte?
Tráva je jako jakákoliv jiná věc.
Dostáváš něco zadarmo.
Takže je jasný, že si na to zvykneš
a nechce se ti ten režim měnit.
Je samozřejmě lehčí a příjemnější
a lehčí být v pohodě, bavit se atd...
na zmáčknutí pomyslného knoflíku,
než se o to postarat vyvinutím
nějaké vlastní vnitřní energie
k tomu přenastavení psychiky do pohody.
Můžeš si taky navyknout dlouho ponocovat
a ráno, abys byl čilej, tak si dát kafe.
Nebo je ta těžší varianta, použít nějakou vůli,
sebekázeň a chodit spát včas, jak tělo žádá
odepřít si večerní radovánky a ráno být čilejší
bez toho dodání tý energie zvenčí(kafe)
A je nasnadě, která varianta je lehčí a příjemnější,
ale taky která je celkovému rozvoji člověka prospěšnější. |
|
|
|
no fajn Pavlik-u možná sem se blbě rozepsal ale to je ono o čem sem se tu pokoušel psát!!! |
|
|
jestedman |
Znáte to všichni, na trávě podle většiny odborníků i podle mně neexistuje závislost.
ALE sedim doma, v bedně hovno, kámoši mimo a řikám si že si potřebuju zvednout náladu, taxe zhulim, průser je že když sem v depce, taxe v ní utopíííím. Když sem o.k., tak většinou popadnu nějakej nástroj nebo něco co se nástroji podobá a něco vyrobím. Dost často to je fajfka nebo prostě něco hulícího. Ale stejně to den nevyřeší, pak se nažeru a du spát.
- to není každej den (třeba v neděli mám volno):)
Bez debaty je taky nebezpečí ganji pro člověka trpící schizofrenii, ten člověk prožívá můj "normální" den akorát tak desetkrát silněji - nekomunikuje, sedí a třeba hodinu čučí doprdele a samozřejmě maká i v neděli. Nemá práci- kde by ho taky chtěli a celej den tráví tím kde co sehnat nebo se zhulit. Je na něm jasně vidět, že nezhulenej líp vnímá prožívá užívá a prostě žije život. Nepřipouští si že ho to ničí, ani nemůže, žije ve falešný představě, že mu tráva dává to co před deseti lety, ale tehdy to bylo spestření, teď to je nutnost. a to já označuju za závislost
nemáte někdo podobnou zkušenost, poraďte |
|
|
Taker |
Na marihuaně nevzniká fyzická závislost to je jasný, to co popisuješ ty je podle mě hodně drsná psychická závislost kterou můžeš ovlivnit jenom ty sám svým mozgem. Akorát teda nevim jestli tě to sere nebo nás o tom jenom informuješ či co. Každopádně přestat de ale já bych to teda nechtěl zažít. :) |
|
|
|
Nejlepší způsob jak přestat,
je prostě přestat. |
|
|
ewan |
Hmm, Realist to napsal moc hezky.
Koureni ganji ti fakt nedava moc energie delat veci, ktery jsou nutny, jako treba chodit do skoly, prace, na nakup a to je prave na shit. Zahulis si, vezmes kajtru, hrajes hodinu, pak zahulis znovu, pustis bednu, vytuhnes, vzbudis se, zahulis, vychcijes se, vyseres, nazeres se, zase zahulis, jdes zakalit do klubu, 10speku a domu.
Tak to je mozna v pohode, ale na hovno. Clovek timhle spis trne. Delal jsem to tak asi dva mesice, nez mi doslo, co vlastne delam. Pocet speku jsem sice neomezil, jenom jsem do toho vseho vsunul AKTIVITU, nejdulezitejsi vec v zivote hulice(krome ganji, faaji a ohne). mozna ji beru jako neco vnitrniho, hybnou siilu v mysli, kterou rozhejbu to, co potrebuju udelat, nutne zaridit, ale i udelat to, co me bavi, co se mi libi, co chci. . Vyhulte kolik speku chcete, ale neco delejte, koureni by melo obohacovat a ne brat |
|
|
ewan |
Jo a uplne jsem zapomnel dodat- neprestavejte hulit, jenom pauzujte, to nikdy neuskodi
...to jsem vycet v Bibli... |
|
|
|
ja by som povedal som ideal hulic, travy je dost stale, ale fajci sa len vtedy, ked je prilezitost, alebo ked je na to vhodna hvilka:D:D:D |
|
|
drinker hulič |
tyhle ty stavy jestedmane sem taky mival a to se vyresi tak ze se pudes projit ven - a nebudes u sebe mit huleni - me taky vzdycky prvni vec co napadla bylo zahulim a uvidim, ale kdyz nemas co zahulit, tak se v hlave objevi spousta jinejch napadu. docela dobre to vyresi nejaka baba.
realiste neblbni ve zkusebne se huli nejlip!!! ;) no fakt a to co se pak hraje... ty vole, ja nedavno slysel zkourenej blues-rock v podani jednech lidi co sdilej zkusebnu a to bylo neco... my sme taky jednou hrali zhuleni - byla to prdel, vzniklo par napadu na pisnicky co se pak dodelali (treba pisnicku Satan je tady -docela uchylarna a pokus o metal- sme poprve hrali tak pred pulrokem a teprv tedka ma konecnou vychytanou verzi) ale kdyz chces fakt neco nazkouset tak radsi nehulit... ale potom dat jam, neni nic lepsiho...
jo a preju hodne uspechu s kapelou, muzu ti rict ze kapela to je jak manzelstvi, zpocatku nadseni a mysleni si ze my sme ta nejlepsi kapela na svete, a potom to zacne mnohdy vaznout (tomu se zrovna nechce, ten to kurvi az moc atakdal) az to treba skonci.tak at to vyjde!
treba nase kapela, to co sme si na sebe upletli, to je neco. v dobry vire sem rek ze budem hrat na jedny akci, nasli sme si bubenika, zkusebnu, no a pak teprv sme zjistili ze do unoru se nemuzem nejak sehrat. navic mame chabrusáckýho basáka a ten bicák je prostě muzikant na druhou a my s tim svym neopunkem se uplne stydime :) nejhorsi je ze uz je vsude rozkríknuty ze tam budem, navic s kapelama ktery sou kurva dobry...
|
|
|
jestedman |
to Bambulion: nejsou to deprese z trávy, ale pokud hulíš tak tráva zesiluje tvoje vnímání tvoje pocity, tvoje depresee
to Realist: 1) není to můj případ, je to případ hodně blízkého člověka, který odmítá pomoc, Vidím že není o.k., ale on o mou pomoc nestojí, takže 2) díkez za návod z přísp. č.5, je to odzkoušený, sám se to snažím praktikovat
takže 3) otázka zní jak přimět člověka aby přestal, když nejenom já vidím že ho to ničí a umocňuje to jeho "bezmocnost", ten člověk je v takovém stavu, jaxem psal v přísp.č.1 - druhý případ a jeho schizofrenie (je to dost viklavý někoho označit za Schzfrnka) je, podle mně (ať se někdo neurazí) z velké části způsobena Carlosem Castanedou, jestli víte vo koho de.
PS. znám dost lidí kteří CC řeší, ale nikoho kdoho vyřešil, většina z nich končí podobně
díky |
|
|
jestedman |
to davidasi: jestli si myslíš že Matrix je NĚCO, tak zkus CC, to se ti asi zakouří z hlavy a pak vyexploduješ na konec nekonečného Universa |
|
|
luckyBOB |
kdo si myslim ze na miruhuane neni zavislost???
NENI TO PRAVDA... akorat je jen psychicka.. :) jeste ze tak :)
A JAK PRESTAT????
chodit po venku..jen tak..ALE NEBERTE SI HULENI.. :)
nebo proste ZACIT PORADNE HULIT A PROHULIT SE K NEHULENI.. :) |
|
|
luckyBOB |
to sou hovadiny jeeeeeee. Asi to bude jen v tech lidech kolem tebe bych relk.jelikoz ty me asi ovlivnili nejvic..... |
|
|
robos |
dost zalezi aj na psichike:)kto chce, tak je uplne v srackach:(, ale nikto nemoze za to akeho ho boh stvoril:D:D:D |
|
|
luckyBOB |
myslis ze se buch zhulil kdyz te vytvarel?...=)=)
hmm takove bozske huleni...je to musi byt neco :) |
|
|
jumpp |
to jestedman
docela te chapu, me ted take ceka delsi pauza proto se snazim zbavit toho co mam doma tak davam kamosum a ted docela dost hulim mlikuju atd. a proste si uzivam protoze si chci dat tak 4mesicni pauzu a to pak bude neco.
s temi pocity a tou depresi si to napsal fakt dobre a naprosto stebou souhlasim ta pauze to bude poradnej mazec :D |
|
|
Soundsystem |
Jelikoz me ceka maturita tak si davam jen tak jednou za 14dni a je to max. v pohode. Ani vam to tolik nepride. Jen si obcas reknete treba u dobryho filmu nebo podobne "HMm tak ted bych se zhulil to by byla parada", ale aspon se potom vic tesite na vikend a pak si to brko na 100% vychutnate. Pohodicka |
|
|
luckyBOB |
ted prave mohu potrvrdit ze pokud sem ted nehulil 3 dny tak se mi vratili sny. KDYZ JSEM SE PROBUDIL TAK JSEM SI JE PAMATOVAL A TO PO VELICE DLOOOUHE DOBE TAK JSEM BYL DOCELA PREKVAPENY....taky se vam to stalo? |
|
|
ewan |
Jak se odnaucit hulit: ubal si 10 cistejch skunk speku a vykur je |
|
|
shoka |
..už asi od prázdnin sem hulila téměř každej den..poslední dobou mě to začínalo tak trošku nudit...ten stav byl prostě divnej..byl pořád stejnej..byl to každodení program jít si zahulit....
..teď už sem tejden nehulila a sem na to docela pyšná....dneska pudu, ale rozhodně si mezi hulením začnu dávat větší pauzy..... |
|
|
Spoji |
Já se moc chlubit nemůžu.V práci nehulí,protože pracuji s vysokým napětím a musím se na práci soustředit.Přijdu domů,máma me naštve,tak jdu do dílny a tam si utočím foukačku,zakouřím,poslouchám Vltavu,něco bastlím.Tak je to skoro každej den.Všechno to ze mě spadne.Vím,že jsou lidé,kteří si ujedou na kole 20km a spsdne to z nich taky.Já to mám rád tak.Skoro každý den vytáhnu špeka.Moje sestra jich deně vykouří 7.Ona cíga nekouří,já tak 20.Nekdo si ho honí dvakrát za tejden a já dvakrát za den.Každému dle jeho chuti.Trávu mám na chlupě,protože,kdybych jí měl doma,tak ji všechnu hned vyhulím,rozdám .........S tím co mám vydržím ještě tak dva měsíce.No a pak?Za 250 mi to fakt nechutná tak mi nezbude,než vydržet do sklizně a občas si dat,když mě někdo pozve.Za hoďku jedu na chalupu,ubalím špeka,jé,těším se.Vy co také hulíte denně,nebuďte ve schýze.Až po práci práci půjdete pro děti do školky,nakoupit,uvařit,melouchy,povinosti,zodpovědnost,myslím,že na nějaké vyhulování nebude čas.tak já jedu.Zatím Spoji |
|
|
Aware7 |
jo na špeka se oprawdu najde příležitost wždycky,
ale neni dobrý to přehánět,jen občas......:smoker: |
|
|
Aware7 |
___myslel sem jen občas to fuckt přehnat:)-pokud třeba druhej den neni nic důležitýho,nebo že víš,že budeš potřebowat hlawu___,je to hodně individuelní.
já hulim furt a myslim že dost,a když vidim,že už mě to moc nebaví,že na to neni ta správná chvíle,prostě nehulim,sem rád i nezhulenej:)
to je třeba teď poslední dobou když mam zkouškový___musim se doma učit,fucka
....ale stejně si wetšinou večer zajdu s kámošema na jedno žváro_____8) :smoker: :beer: :jumper: |
|
|
armaggedon |
zdravicko, vsetkym growpeoples. uz dlho si kladiem tuto otazku,co je vacsia zavislost, pestovanie alebo hulenie? pre mna osobne asi pestovanie. neviem ci sa najde na growery typek co nehuli a pestuje, chcem vediet vas nazor................. |
|
|
robos |
2 all:
takuto anketku som uz rozbehol skor, cize 1+1=2 thready. Ale ked tu je, tak som viac pestovatel nez fajciar:D
2 Hugila:
a to potom predavas? |
|
|
armaggedon |
to robos ,sorry ale nevedel som o tvojom trejde,to ma rano len tak napadlo,mal som v sebe asi liter tequily,tak som uz nevedel ani pisat ani citat |
|
|
bioafgan |
to armaggedon:
mohol by si si obcas pozriet postu
heaven nice day |
|
|
Bamboo |
Pestovani je krasa, ted ale nevim jestli me bavi vic pestovat nez kourit, asi oboje tak nastejno je krasny si neco vypestovat a pak to zkourit :)
2 hugila: beres objednavky??? vzal bych si 100g za 550 i s DPH :D |
|
|
enis |
Ahoj..kourim rok denne nekolik jointu.Samozrejme stavy po trave uz nejsou jako driv.Ma nekdo zkusenosti "za jakou dobu se ucinek opet alespon castecne vtrati?Dik Tereza |
|
|
Pan Kóča |
to enis, zkus tak na 14 dni prestat hulit a pak to bude lepsi stav, proste nech telo chvili odstat a pak... jinak to asi nelze provest |
|
|
Zogar_Saag |
No, mě ani tak nevadí hulit každý den. Když je co. Zlaté časy sklizně přeci nejsou po celý rok a, s prominutím, kupované mi přeci jen chutná o trochu méně než vlastní. Proto když je co, HULIT KAŽDÝ A CELÝ DEN. Jo |
|
|
lordWilliam |
Jak často hulit? No tak to je otázka naprosto zbytečná, prostě kdykoliv a kdekoliv (pokud něco je). Dost jsem slyšel o pdychycký závisloti a dokonce o absťáku při přerušení hulení. Nevím jak ostatním, ale mě se to nikdy nestalo. Po úrodě jsme hulili každej den až do úplnýho konce (což bylo včera :-°(( ) No a teď si uděláme maturu a budem hulit novou úrodu :-°) A taky třeba po Amstru celej tejdem jsme a v Amstru jenom hulili a vejkend potom bych snad nějakej absťák měl mít ne? No ale neměl jsem a že by mi to hulení nějak chybělo, tak že bych si prostě musel dát dalšího špeka? Ne, prostě je to úplně v pohodě a všechny keci o závislosti a abstáku bych zařadil do kategorie Výmysli (nebo Falešné argumenty)
Jo a promiňte mi za kostrbatost tohoto příspěvku :-°) |
|
|
Zogar_Saag |
Jo, tak to máš pravdu. I když nemůžeš přesně definovat slovo závislost. Závislosti jsou a budou, jde jen o to jak si to kdo podá a jak to každý sám za sebe cítí. Můžeš hulit každý den a klidně třeba 10 špeků a když si to ty sám o sobě nemyslíš, tak bys měl sám vědět, jak to je ( nebo by aspoň být mělo ). Naonec však zjistíš, že jsi závislý na věci, o které bys ani nepřemýšlel... |
|
|
|
|