Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09 - Klikni zde pro originální téma
Nesss
Zdravím všechny příznivce venkovního pěstování i ty ostatní,

po dlouhém přemýšlění zda letos prezentovat nebo ne, jsem nakonec dospěl k názoru že ano.... Nečekejte žádný monster out, pojedu si svůj balkón, zahradu a s kámošem jedno pole v přírodě.

Hnojiva:

Komplet řada BioBizz + foto

Posádka:

Monasteria - F1 Nectar Premium Seeds
T.N.R. - F1 KC Brains Holland
Purple Widow (dále jen PW) - F1 De Sjamaan
Early Bud - F1 Nirvana
KC36 - F2 KC Brains Holland
PPP x Miguel - pozdravy do jižních zemí......
Jock Horror - F2 Díky Lukyne, loni mě pobavil a doufám že letos tomu nebude jinak

Takže to je pro začátek vše.....první fota a report klíčivosti večer

Doufám že JAH Rasta bude letos stát při mě.....

Peace

Lukyn
zdravím tě hlavo,
jsem rád že je to konečně vidět zas někdo kdo umí svůj out dobře ukočírovat a jehož výsledky jsou okulibé:)
kdyz i Ty tak i ja sem hodim out.
do zacatku ti preji za vsechny hodne zdaru a mrdový kytky.
Jockarum zdar:)
Nesss
také tě zdravím....hoď to sem ti povídám, i když u tebe ve skříni se to taky pěkně zazelenalo....

doufám, že to letos bude lepší než loni, i když čorky kur.. si už teď brousí zuby!

Nyní ke klíčivosti:


PW - 10 seeds ze 12 vyklíčilo, 8 se proměnilo v sazenice...
Monasteria - 5/5 absolutně bez problémů
T.N.R. - 10/10 je to mazec jak to roste...
Early Bud - 4/4 pohoda
PPPx Miguel - díky Aeromane, 2 roky staré seeds a vyklíčily všeci...

ostatní cca. 90% vyrostlo do sazenic, dával jsem rovnou do hlíny...

pro první týdny používám perlit + agro cs substrat pro řízkování (velice jemný a vzdušný)

do květníků: můj mix, tzn. náš domácí kompost, agro cs substrát pro pelargonie ( má velice dobrý obsah živin) a obyč. ornici + písek (ale jen trochu)

zatím se mějte a díky za ohlasy a náměty....diskusím jsem otevřený :frog: ale jen těm na úrovni

Later....
Nesss
Příjemný večer přeji.....dnes do rodiny přibyl phit-amin, tak uvidíme co se po něm bude dít na balkóně a zahradě.
Omlouvám se za spoždění s foto, ale venku je tak hnusně, že tam ani nechci vylejzat, natož fotit.....

at to roste....
Nesss
Tak jsem se donutil vzít foťák a něco málo nafotit....zatím jsou holky ve fázi vývoje počátečního....další foto reporty příjdou časem až to začne být trošku zajímavé....nuže:

1. PW
2. Monasteria - holky mrchy se srostli tak uz jsem je nechtěl oddělovat....každopadně maj 70l květník...takže uvidíme jak se tam poperou....navíc čekám aspon jednoho samce (doufám že jen jednoho)
3. TNR - jedou jak svine a uz ted páchnou ganjovinou.....minimalni rozestupy mezi patry....a roste snad ze dne na den...uvidime
4. Celek Balkon
5. Rastův Truhlík KC36
MTM3
vidim že ideš TNR :) tešim sa na to mne semienka došli ešte len pred tyzdnom cakal som strasne dlho na nich az som už myslel že nebudu proste.. tak som to necpal do zeme lebo to nebude ono už.. ale snad jedno, dva se strati :D

Kazdopadne drzim palce aby to poradne bučilo ked to potom budeš rezat :) vies jaka pada strom a secko praska.. :D

Hlavne rob upgrady temy :)

bless
Nesss
Tak dnes jsem se vratil po 3 dnech domu po prvnim hnojeni a postriku PHIT-Aminem....docela jsem koukal....TNR poskocil o patro a tlačí se do nebe....snad to nebude samec :(

peace
Nesss
Tak dnes mě čekalo nemilé překvapení, z naší zahrady byli vykázáni dva páni Fialoví vdovci a jeden pan T.N.R. je bude následovat zítra......mohlo by to takhle stačit, aby mi tu taky něco zbylo :rolleyes: :david: we´ll see

peace

1. Mr. Vdovec
2. A má to za sebou
3. Rasta truhlík
4. TNR
5. Monasteria
Nesss
zasraný čorkaři.....:-(
Nesss
Zdravím, tak nasrání lehce polevilo.....ty hajzlové mi ukradli 4 květníky s mladými PW, co bylo v hlíně tak nechali...uvidíme, jestli na podzim příjdou....každopádně už s kámošem Ing. instalujeme kamery direct recording do PC....hehe, za tech par stovek se to vyplati,uvidime....nyní následuje lehký foto update...zatím si vše jede v pohodě...na balkone jsem ale musel jsem zřídit malý přístřešek pro kyti...jinak by mi je to chuděry uplně vyplavilo....zasraný počasí...ale co...snad bude líp, nyní už foto....
Nesss
1. Monasteria
2. Rasta KC36 truhlík
3. T.N.R.
4. Jock Horror´s
5, KC36 solo
Smah
první člověk co tu vidím na groweru jet TNR taky o nho mám zajem na příští sezonu budu pilně sledovat a vypadá to hezky k+
Nesss
Zdravím tě Smah,
díky za K, TNR si myslím je dobrá volba...hlavně tedy do volné hlíny, divím se co si ta kytka nechá vše líbit...uvidíme jak to dopadně.
peace
Nesss
Vše T.N.R.

2 jsem zastřihl...jedna jede přírodně :frog:
Nesss
Přidávám pár foto zahrady....a na posledním je prudký hlídač mé zahrady....pozor na něj :vampire:
Nesss
Zdravím po delší pauze....není více méně co dodávat, kyti si rostou svůj svět a já jim dopřávám jak nejlépe umím, už se těším na sklizeň i když ta je ještě daleko a doufám, že to budu já, kdo bude sklízet. tady pár foto pro prředstavu...kyti mají od 130 do 170 volně a do 1m v květníku.

1. TNR
2. Tři Sestry - zprava Early Bud, Miguel x PPP, TNR
3. Monasteria
4. celek balkon
Nesss
Zde jedna již plně kvetoucí PW....
Nesss
.....a pak uviděli velký sloup dýmu, ve vzduchu se mísil pach krve a výkalů, ženy byly do jedné odvlečeny, stanou se z nich děvky a otrokyně pro pobavení jejich majitelů.....a muži? Ti byli bez milosti oběšeni (viz. foto)

......z knih J.E.F


a šalvěj taky :frog:
Nesss
Prosím o radu....nebo spíše o podělení se o zkušenosti....chtěl bych zkusit přivést do květu jednu TNR jak dlouho bych mel zatmívat, aby kvetina uz nepresla zpet na rust? ma nekdo osobni zkusenost? nemyslim tuto odrudu ale spise sativa strain??? podle info tu z G to vidim na minimalne 14 dni, pak uz by nemel byt problem, díky za info, rady a názory...peace
Celller
Cau, logicky zatmivej bud az do sklizne, nebo do doby, nez se zacne zkracovat perioda:)
Nesss
Tak dnes jsem si dovezl do party Bloombastic od ATAMI, je prý jepší než legendární Zelená senzace tak uvidíme....NPK O-20-21 tak jsem zvědav jak holkám prospěje...zatím jsem hnojil jen PW která je již v plném květu.
Nesss
POZOR pole hlídá geneticky modifikovaný pes s integrovanou funkcí night vision :D :D :D
Nesss
Tak takhle vypadá holka jedna :frog: po Bloombastiku jede jako z vody...no a mám jednu otázku pro všechny pravidelné i nepravidelné návštěvníky mého threadu, a to: Kolik jí mám dát ještě času??? Dnes dostala 2ml bloombastiku a osobně bych ji dal ještě tak 10 dní čistou vodu a pak CUT :rasta: :leaf: :chef: :bong:
martyDJ
nechal bych jí zhnědnout blizny...ale jeto na tobě;)
Nesss
Marty, jj pravda pravda...ale ja radsi to energicke koure, takze uvidime...dnes jsem udelal zastipek, tak uvidime....skoda ze nemuzu udelat poradny makro...cca.polovina chloupku uz je zhnedlych....ale dik za nazor ;)
Dwarf Vingette
Ahoj, urcite bych to nechal dozrat at vynikne potencial rostliny...pokud to sklidis nedozrate tak budes mit sice o neco vic energickou sativu ale chut, konzistence palic, obsah THC,CBD.. nebude tak vysoky, tudis te to po par dnech uz tak nezkouri a ucinek bude kratky...Nechej to poradne dozrat :-)

mej se
K+
Nesss
jaj jaj jaj....chlapaci, presvedcili jste me, dnes jsem udelal maly zastipek na chut.

Jeste jeden tyden pojedu boombastic a pak 10 dní průplach....
Lukyn
ahoj kamo, tu pw bych urcite jeste nechal dlouho, 20dni-mesic...
ale kuli chuti klidne uz proplachuj
nenas se ceho bat kdyz je tam pes s NW:D

co jock?
a smokereport salveje bude?
Time
Kdo nikdy nezatmíval a nebo nezkoušel různý varianty ať raději pomlčí . Teorie je jedna věc ,ale praxe druhá ! Mě se už několikrát osvědčilo zatmívat kytku "v tuhle dobu" jen do tý doby dokud neukáže chloupky . Stačí ji prostě nastartovat a perioda už se zkracuje na což ona bude reagovat , kdo venku hlídá periodu 12/12 je .... :))

to nesss: hezký to máš , jsem zvědavey na konečný smokereport T.N.R ;) ať se daří :)
Nesss
Chlapaci, diky za nazory....nakonec jsem se rozhodl nezatmivat...behem par dnu mi vse zaclo kvest, takze ted jsem uplne vysadil rustova hnojiva a jedu jen kvet a to jeste se snizenym obcahem dusiku :leaf: u PW dám jestě 2x bloombastika a pak uz jen průplach pitnou vodou a to min 14 dní, záštipek perfektní, ale az moc high&trippy mam rad vesele koure ale tohle je i na me moc...lital jsem jak prdlej a neslo byt v klidu. A jedna vec me dost zklamala, i kdyz pouzivam pouze BIO hnojky tak jsou v chuti az moc hnusne citit...takze jsem se rozhodl proplachovat min 14 dni. Na přání přítele Lukyna bude večer Salvia smoke report :frog: :bong:
Smah
hoď sem fotky TNR (potom smáznu)
Nesss
foto hodím během zítřka....a nyni k salveji:

sedím s kámošem a že si chvíli zabubnujeme...rikam, mam tu cerstvou salvej...on: tak dáme. já: OK!

brk byl pořádný, pro každého 4 výživný, pak uz jen několika minutový krásny stav....barvy, zvuky, světla...je to sice na chvilicku ale opravdu to stoji za to. človeka polije horko a najednou out of reality...

hehe
Nesss
Tak sice dost opožděně, ale přece zasílám fotos TNR - moc se jim nechce do květu, až na tu jednu kterou mám na balkoně...rostlina tvoří patra opravdu daleko od sebe tak jsem zvedavy jak to s ni nakonec bude...doufam v krasny podzim a v pohode dozravani bez plisni a corek. TNR v kvetinaci se chova uplne jinak....ma krasne mlade palice co se zacinaji poradne cukrovat a jsou doslova nacpane na sobe a tvori obrovske salami...az bude vic casu a svetla poslu i lepsi foto...

nakonec pridavam jedno foto PW, je to prekvapeni roku....masaker, hardcore, den co den vetsi a ten puch a ty pryskyrice....na prani groweru jsem ji dal vice casu a VYPLATILO SE kazdy den je vice fialova a palice vetsi...totalni sisky jak moje pest a jestli to takhle pujde dal tak je to horky favorit na letosni top...ale nepredbíhejme. Skoda jen ze byla jedina samice :-( z 8 semen ale to i diky zasranejm corkam!
Hy3nA
nechápu, proč nemám obejdnaný tohle téma...a pak dyck přijdu na aktualizaci až další den..takže objednávám:)

co sem slyšel, tak říkali, že by mělo bejt až do konce září nadprůměrně pěkně, takže tu PW dojedeš pěkěn za slunce:)

tak hodně štěstí :mutant:
Nesss
ahojahoj kamaráde...však neboj, s PW se utebe urcite zastavím, aby si poznal jak mocná umí být :frog: :bong:

půjde na půdu nejspíše během příštího týdne už 5 dní je bez hnojek jen na čisté vodě a myslím že 10 dní by mohlo být OK...

ps: K VEČERU BIG FOTO UPDATE
Nesss
Začněmě Mrs. HORROROVOU

chudák musí být opřená, protože neunese tíhu svých palic...
Nesss
Truhlík KC36 - krásný macatý šišky plný pryskyřice, vůně se line po celém balkoně...

vidím to ještě tak na 10 dní a první půjdou viset kořeny vzhůru!

:chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef: :chef:
Nesss
Seeds jsem dostal jako bonus k objednávce.... a musím říct, že v eastseeds se překonali...4 holky z 5 semínek.

:leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf:
Nesss
Tak jedeme dále...je to krásný čas dívat se jak květiny dozrávají.....
Na foto je TNR.

doporučuji zvětšit na plnou velikost....
Nesss
PW je opravdu moc krásná, navíc jsem se dozvěděl o jedné sestře která roste u mamky na balkóně, ze 3 semínek které jsem jí daroval byla 1 samička....tahle kráska roste u mě na balkóně, je to opravdu fešanda letošního outu....

stojí za to otevřít plnou velikost :chef:
Nesss
Zbylo mi trochu pylu T.N.R samčí rostlina byla orig. F1 pokud máte někdo zájem tak prosím PM - pošlu prvním 2 growerům, kteří se tu mají trochu jméno a vlastní okulibé, pro komunitu přínosné thready. Náklady hradím já.
Nováčci nepište! Chci mít jistotu, že to nepošlu jen tak někomu u koho to bude roky ležet na hovno.....

at se dari
Hy3nA
čaau ty kmáne, choděj ti PMka? :teef:

hele ta purplewidow jede neuvěřitelně, fakt super strain:) ostatně všechno ti jede pěkně..ale o karmu se mám podělit s někym jinym,tak zatim nic..:)
Nesss
tak pyl pro posledního zájemce......neváhejte s PM
Nesss
TNR - aby téma nestálo a doporučuju plnou velikost
Nesss
Všem moc díky za K....potěší :frog: jinak chystám k TNR udelat pořádný grow report a to i do encyklopedie odrůd...tak sem směřujte své příp dotazy, pokusím se odpovědět dle svých dosavadních poznatků z pěstu mých 4 krasavic
Nesss
Ano, ano...je to tady, po 3 týdnech průplachu, jsem se rozhodl ukončit život fialové wdovy....zde pár foto ze sklizně...je to opravdu kouzelná kvetina a navzdy zaujme své místo mezi mími favority. ted uz pár foto ze sklizně, tak se kochejte.

A nyní zahajuji první malou soutěž...kolik g suchého bude podlé Vás z této krásné květiny? Vítěze čeká 5 semínek z této rostliny a 5 KC36 :frog: pro druhého 5 semínek KC36 a třetí dostane K hehe...tak tipujte tipujte...

doporučuji plnou velikost foto!
Chuck Taylors
46g
Zmerčenej Klon
70g
eniswhs
41g
Rumcajs
Luxusni kyticka :) Videl bych to na 63 :D Sorry za ten omyl, jsem si nevsiml.
Zmerčenej Klon
To Rumcajs: Jestli sis nevšimnul tak tip 66,6g už dal někdo před tebou
Lukyn
86,3:)
Koloušek
Vdova vypadá nádherně, příští rok bych ji rád také jel. Doufám, že podáš podrobnej smoke report. :)
A muj tip 52g
xerk
54 geeee :P
kozmir
vidím to na 54,2g a to jsem ubral po konzultaci s mladou
Celller
Vidim to lip, 100g:)
blackchelicer
Zdarec pěstiteli, ta kraska vypada fakt libůůůstně :-D můj tip je 43g :-) už se těšim na smokereport... .-)
WWW.@.sk
77g presne.
A nadherna kvetinka.
Smoker&Joker
62 gé
Shandy
73 géčkoňů
Pete
77g :)
Anonymer
88.5 , a súhlasim s príspevkom na do mnou :D :D
LemonJelly
Tip 52,5 g.
A samozrejme posielam K+ za piekny grow :smoker:
vetycha
79g
85,6g konopných palic(jestli to někdo psal tak já zato nemužu)
57g.
Fellan
49,9 g
Beethoven
84g
Som zvedavý ako dopadne,za tú cenu vyzerá celkom solídne.
.:INDI:.
73geee ale prajem viaC
mrakoplas
mooc hezka kytka, tipuju 35g
KlasiK
51,1 gé :drools:
zaciatocnik19
48.3 g :D
Ruprecht
...jasných 75 géček (ale přeju i 89 samozřejmě) - víc to nebude :-)
Hurley
58,9 g :)
Přesných 73g muhehe :D
ThaRems
46,24 dží :teef: K+
mentaly
36 g
endy
42g, krasna kytka ;)
čertiskočert
Tak to je chlape líbezně vymazlenej model
To teda smekám...............no ale jinak když tu máš tu super soutěž
tak se taky musím přidat...........71,5g
canabis.for.men
Tipuju 49 g suchyho a mleko :)
Nesss
myslím že foto nepotrebuje vetsi komentar...co mohli odnesli, co nemelo palicky tak aspon zlamali...balkon zustal bez poskvrny. Vubec netusim kdo to mohl byt, ale tak stalo se to jednou a po 2 letech se znovu opakovali. NjN co se da delat a co k tomu rict. Snad jen ze koncim pestovani ve volne pude, nemam cas jezdit nekam na pole a zahrada uz neni bezpecna. Out aka balkon ale nikdy nevzdam :frog: tak at vam chutna 3 dny stara trojtá dávka hnojiva dobytci zasrany zmrdi kurvy....uaaa :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :shooter: :shooter:
:-( skoda jich utrhnout hlavy tem co to ukradli a pak s nema pohnojit koprivy !!!!!! Ale ta balkonova je fakt krasna !!!


jooo a tip davam 66,6 G
Hy3nA
upřímnou soustrast:(
škoda, že nebyl puštěnej hafan:(
Anonymer
Kurvy to sú. A čo neberieme - zničiť. To je myslenie ľudí. Pálky na ne!
Nesss
njn zivot tim nekonci....a nezapominejte hlasovat cas dam do nedele...pak soutez ukoncime, heh
peetr19
Typuji 35g :-)
mr.jamal
64,5:)
H@wK
rovných 40g
janulkap
moj typ - 73 geciek
Shandy
upřímnou soustrast,to s těmi rozlámanými kytkami mě uvádí do lehkého stavu agrese...
tenhle rok se brutálně vykrádá..newím jak u vás,ale v naší vesnici pěstuje kolem 10 lidí a u 75% z nich si někdo přivlastnil cizí květiny...

případ kamaráda- předevčírem za uplně slunečného počasí v 13:00, kdy všichni příslušníci rodiny obědvali, si zamířily dva zmrdečci doprostřed zahrady a vyrvali si 2 nádherný řízky v tag polovině květu...at si hulej hnojky kreténi...
first
to sou kurvy..kdyby ti aspoň nechaly ty nevykvetlý..

jinak tipuju 74,3 Géčů
Nesss
dnes jsem si trosku hral s foto mikroskopem...tady vysledek...jedna se o KC36 :frog:

jedine plná velikost ukaze!!!!
Smah
počkaj a zostalo ti aspon to T.N.R ?
hermelín
84 G
begginer
79,7 G
Darth Sonus
Krásný krásný, hodně mi to stavbou připomíná moji purple star co mi minulou středu čórly nějaký zmrdi, i když ta nebyla takhle hodobóžově nafouklá jsi klikař.A můj tip 137 gramů.Ale doufám že toho budeš mít víc *-)
perfection
74 gramů..
Nesss
citace:
Původní příspěvek od Darth Sonus
Krásný krásný, hodně mi to stavbou připomíná moji purple star co mi minulou středu čórly nějaký zmrdi, i když ta nebyla takhle hodobóžově nafouklá jsi klikař


to vubec neni o stesti kamarade....3 tydny dostavala bloombastik a atami tablety na kvet....a co to predvede s palicema můzete videt sami. pridava cukry do palic a hlavne je to neskutečně nafukuje
D..
93g
Rouss
Typoval bych tak 101 g :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma