Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09 - Klikni zde pro originální téma
Nesss
jelikož stále více lidí mi píše o semínka PW...tak dám info pro všechny...řízené opylení jedné celé větve se povedlo na 1 tak mam nějakých 100 semen. takže kdo má zájem tak PM. sám si jich chci tak 20 nechat. bonus ke každé objednávce :frog:
Tayem de Tox
44 :)
Fakt škoda těch holek venku..:( A jak vypadá ta tipovačka? :teef: Mám možnost se taky dostat k těm semínkům PW nebo máš stejnou podmínku jako na ten pyl? :david:
redyth
58 gramů krása
kripalu
41 g
SKUNK211
tipujem 75 gecok ale prajem viac
Hostage
Ja si tipnem 41 G :P
Poprask
78,4g :O btw krasa
trávníkář
48g
Nesss
tak zitra bude velké vyhlášení výsledků....nyní aby to nestálo, tak přidávám foto ze sklizně JOCKA HORRORA....krásná to květina s drobnými ale opravdu ocukrovanými květy......
66g super kamo...
JO!ck..:D Kolik měří, ty jo? Vypadá fakt bloombasticky..:) Už jen počkat na duben, najít fajn plac a můžu se opičit..:punk:
Lukyn
ahoj kamaráde,
jock je bílí že nebýt listů není ani vidět u té zdi:)
za něj ti patří můj obdiv, neměl jsem se tydle genetiky vzdát, na nem jsem vyrostl. tak doufám že nekdy ochutnáme.-)
je Tě škoda jen na outdoor, kde jsi mistrem...

a hod uz ten výsledek, sem nedockava jak fena před pářením
na out dobře rozjetá tipovačka:)
Kahy
69 .)
Nugget
68
Pepas
72,2 G
taky si tipnu, doufám že budu aspoň trochen blízko :-)
Nesss
tramtadadááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

ano ano ano je to tady!!!!!!!!!!!

celkový výsledek suchého vysoce zhuloidního materiálu je: 108,2 a to prosím nepočítám jednu darovanou větev kamarádovy a jednu větev zaštíplou na koštovačku. Ano zní to neuvěřitelně ale kdo nevěří........atd.

A nyní k vítězům:

1. kolega Čofér - gratulace

2. tady je to těsné, kolegové Rouss a Celler jsou oba pouze o G od sebe, tak si myslím, že zaslouží seeds oba!

3. Všichni co byli blízko, ale ne dost K za skoro přesné očko :frog:

Jmenovaní prosím PM a domluvíme detaily o převzetí výhry!

Mějte se a těším se u další soutěže!

Nesss

Jinak prosím všechny pokud by bylo možné odstanit příspěvky s Vašimi typy a pomohli mi tu tady z toho udělat opět galerii

moc díky :rasta:
.:INDI:.
Gratulujem....a co nejaky smokereport?aspon taky kratky co je to za hulenie a podobne.....maj sa

PS:smazem
hmm tipoval sem 66,6 a je toho fest cg !!
PLANTER
čau pěkně to dopadlo chtělo by to eště náký makra a podrobnější smokereport ne?
Nesss
makra nahazim pri zaverecnem hodnoceni....smokereport v tydnu, az provedu prvni ochutnavky...ted prikladam par foto ze sklizne TNR, Monasterie, a KC36...

foto:

1. Mona s Dáblem a pracovní stůl v kuchyni

2. Monasteria - purple ph.
3. KC.36 - proste jako vzdy, neskutečne moc osypaná a ta vůně... :leaf: :bong:
Nesss
Omezenost čorkařů opravdu nezná mezí, už potřetí mi nekdo vniknul na pozemek a hledal....poprvé odnesli 3 krasavice, podruhe hovno protoze jsem byl rychlejší, a včera ty magoři odnesli listnatý samce co jsem si sušil pod kůlnou na mast. IQ techto lidí by me nekdy opravdu zajímalo....seru na to...jdu ven a pokosím vše co tam je...uz proste nebudu riskovat
Edmond
Oznamuji nepěknou zprávu... Nesss měl těžkou nehodu a už je nějaký ten pátek ve FNHK, poprosil mě abych to oznámila zde, jelikož doma nebude dříve než za několik párů dnů. Omlouvá se všem co ještě nedostali svá semínka, ale zpoždění a čekání prý bude kompenzovat královským bonusem. Příp. dotazy nebo vzkazy prosím mě a já budu tlumočit!

Díky!
Nesss
TAKŽE PO DELŠÍ DOBĚ OPĚT ZDRAVÍM!!!

Po několika překvapeních poslední doby, jsem se rozhodl ukončit to zde: níže bude následovat pár posledních foto, smokereportů, a info o jednotlivých odrůdách.

Inteligentní dotazy vítány, taktéž Vaše připomínky.

Takže začněme rovnou vítězem a to:

PurpleWidow F1 od De SJamaan

Velice pěkná kytka, ale tvoří několik různých typů a těch samců :-( to nic moc.

Nakonec se povedlo 8 semen a jen 2 samice, jedna krásná viz. předchozí foto.

Zhulenost a chuť to vynahradila...pěkný výnos z rostliny, absolutně neškrábe a kouř se může krásně vychutnat. Kouření dost HIGH a to je to co mám rád, nenechá vás posedět na jednom místě. Na akce jak dělaný. Pro mě ideální kouř. Na ráno i večer! Viz. zvětšené foto.
Nesss
KC 36. - moje osvědčená, viz. mé předchozí info v encyklopedii odrůd.
Letos ale naposledy, chci zkusit něco nového 2010, ne nepodobného.
Nesss
Tato odrůda, mě přímo neoslovila, ale věřím, že pro spoustu lidí je to určitě vhodná volba.
Pro nás se hodí spíše IN, pro Out by jí slušelo trochu více slunce a hlavně delší léto. Sklízel jsem až na konci října a přečkala i první sněhy. Skoda ze jedine Monasterie ve volne pude, ukoncili zivot corkari, a neukazala co v ni je.
Palice jsou krasne silne a husté. Je zde vidět a cítit vliv indiky, která se projeví nejen nízkým vzrůstem ale hlavně i tvarem celé rostliny. Květina má ráda hodně vody ale méně živin...problém s přehnojením jsem řešíl několikrát a pořádný průplach byl nutnosti i při použití bio hnojiv. Přesto jsou v kouři cítit :/ Rauš je mocný a silný, dostaví se rychle a posadí vás na zadek, já, přestože mám velkou toleranci, jsem se dobře zasekl u TV. Kurivo k filmu, nebo jako zaruka klidneho kratkeho vecera. Mejte pri ruce neco k zakousnutí. Pro me je toto kuřivo proste zbytecne silné, spise pro zpestreni nebo kdyz chci rychle usnout.
Kvetinu bych nedoporucil zacinajicimu pestiteli, nebo nekomu kdo nemá mnoho casu pro svůj grow.
Nesss
Semena tohoto F2 křížence od Nirvany, jsem dostal od kolegy zde z G, proto mu patří můj dík a K+, šak víme.

U zrovna u této generace je znát vliv sativy a to jak stavbou celé rostliny, tak palic a výsledného efektu kouře :frog: Zkouření není příliš silné, jak já s oblibou říkám je to ideální kouř na den nebo pořádného ranního jointa.

Pro info jen dodám, že rostlina byla v květníku 20l a hnojena řadou BioBizz a ve finále Bloombastikem. Sklizeň začátkem října.
Čaras
Zderec growers, Monastérii jsem taky dostal jako bonus seeds od Eastseeds. Před pár lety 4 z 5ti pod 400W účinek 65% chuť 100% mňam. Dobrá banka mám snimi dobré zkušenosti.
Nesss
Tato odrůda, mě letos taky mile překvapila. Díky čorkařům, nakonec ve volné půdě zbyla jenom jedna. Sázená začátkem června, a při sklizni v polovině října měla ke 3m. Výnos byl perfektní...cca. 400g z této jedné rostliny. Palice jsou krásně tvrdé, vonavé a chutné. Stav je čistý high, příjemný veselý bzučení. Roslina má ráda hodně vody a živin. Zkusil jsem, ale vracet se k této odrůdě nebudu. Užíjte si foto!
Nesss
Zdravím, dnes jsem se rozhodl poskytnout jedno foto své sušárny, a to:

místnost kde je absolutní tma a stálá teplota okolo 17°C, lehký průvan celý den.

Rostliny suším takto cca. 3 týdny. Základem je mít palice dokonale odlistěné a očištěné. Pozor ale na zbytečnou manipulaci a osahávání, kdy Vaše milované rostliny takto přichází o drahocenou pryskyřici. Poté co větvičky začínají při ohybu lehce křupat, jsou palice uloženy pěkně do sklenic nebo uzavíratelných sáčků. Pravidelné otevírání každý den, tma a chlad, udělá z každé palice chutný a štavnatý kousek, který je radost si zapálit a poté náležitě vychutnat.

Samozřejmě první palice kouřím už po těch 3 týdnech. Nicméně nejlepší a nejchutnější kuřivo je cca. po půl roce zrání i déle.
Čauves,
jak tak koukám na ten sušák tak tam vidím jednu extremně luxusně vypadající vrcholovku :D rovnou ji zabalit a vychutnat . Takže jen popřeju mnoho takových do dalšího roku . Fakt vypadají parádně.
Nesss
Zdravím, je to vrcholovka TNR která rostla v 20l květníku, byla to krásná kompaktní palice, která zatím ještě zraje a čeká až příjde její chvíle. Určitě ale bude stát za to! at se daří
Lord A.
čaues, moc hezkej grow... Az na ty podelany corky. Zajimalo by me jak to dopadlo s tim zminovanym kamerovym systemem? ;-) Asi se nepovedl, co?
Nesss
citace:
Původní příspěvek od Lord A.
čaues, moc hezkej grow... Az na ty podelany corky. Zajimalo by me jak to dopadlo s tim zminovanym kamerovym systemem? ;-) Asi se nepovedl, co?

zdravim te....urcite to dopadlo dobre...mala kamera zaznamenava na medium 4GB a uplne v pohode, celkove to vyslo na necelou dvojku, jednou za 2 dny to smazes pokud se nic nestane a jedes zase dal, problem je ale v noci, protoze night vision je sakra drahy...ale zase to vklidu vyresis svetlem s cidlem pohybu.

letos uz na to seru, pojedu jen balkon, protoze stejne ti to je k nicemu, kdyz vidis jenom neznami kxichty...

pokud by si chtel podobny zarizeni doporucuji toto:

www.spychest.com
www.chinavasion.com
apod. na netu jsou toho 3 prdele
Hy3nA
Tak jsem měl možnost ochutnat 3 modely, TNR, Purple Widow a KC 36, všechny dovedeny k dokonalosti:) chuť i vůně výrazné a velice příjemné u všech modelů, kouř jemný, neškrábající:)

A krásná stavba palic, hlavně TNR se mi líbilo:)
Gratuluju! :frog: :david: :rasta: :wink:
cerzyn
tnr
max.xx
Nazdar mistři mam na letosek semena TNR jestli je neco co bych mel vedet zvlastniho o teto odrude rad si necham poradit.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma