Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09 - Klikni zde pro originální téma |
Nesss |
jelikož stále více lidí mi píše o semínka PW...tak dám info pro všechny...řízené opylení jedné celé větve se povedlo na 1 tak mam nějakých 100 semen. takže kdo má zájem tak PM. sám si jich chci tak 20 nechat. bonus ke každé objednávce :frog: |
|
|
|
Fakt škoda těch holek venku..:( A jak vypadá ta tipovačka? :teef: Mám možnost se taky dostat k těm semínkům PW nebo máš stejnou podmínku jako na ten pyl? :david: |
|
|
SKUNK211 |
tipujem 75 gecok ale prajem viac |
|
|
Hostage |
Ja si tipnem 41 G :P |
|
|
Poprask |
78,4g :O btw krasa |
|
|
Nesss |
tak zitra bude velké vyhlášení výsledků....nyní aby to nestálo, tak přidávám foto ze sklizně JOCKA HORRORA....krásná to květina s drobnými ale opravdu ocukrovanými květy...... |
|
|
|
JO!ck..:D Kolik měří, ty jo? Vypadá fakt bloombasticky..:) Už jen počkat na duben, najít fajn plac a můžu se opičit..:punk: |
|
|
Lukyn |
ahoj kamaráde,
jock je bílí že nebýt listů není ani vidět u té zdi:)
za něj ti patří můj obdiv, neměl jsem se tydle genetiky vzdát, na nem jsem vyrostl. tak doufám že nekdy ochutnáme.-)
je Tě škoda jen na outdoor, kde jsi mistrem...
a hod uz ten výsledek, sem nedockava jak fena před pářením
na out dobře rozjetá tipovačka:) |
|
|
Pepas |
72,2 G
taky si tipnu, doufám že budu aspoň trochen blízko :-) |
|
|
Nesss |
tramtadadááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ano ano ano je to tady!!!!!!!!!!!
celkový výsledek suchého vysoce zhuloidního materiálu je: 108,2 a to prosím nepočítám jednu darovanou větev kamarádovy a jednu větev zaštíplou na koštovačku. Ano zní to neuvěřitelně ale kdo nevěří........atd.
A nyní k vítězům:
1. kolega Čofér - gratulace
2. tady je to těsné, kolegové Rouss a Celler jsou oba pouze o G od sebe, tak si myslím, že zaslouží seeds oba!
3. Všichni co byli blízko, ale ne dost K za skoro přesné očko :frog:
Jmenovaní prosím PM a domluvíme detaily o převzetí výhry!
Mějte se a těším se u další soutěže!
Nesss
Jinak prosím všechny pokud by bylo možné odstanit příspěvky s Vašimi typy a pomohli mi tu tady z toho udělat opět galerii
moc díky :rasta: |
|
|
.:INDI:. |
Gratulujem....a co nejaky smokereport?aspon taky kratky co je to za hulenie a podobne.....maj sa
PS:smazem |
|
|
|
hmm tipoval sem 66,6 a je toho fest cg !! |
|
|
PLANTER |
čau pěkně to dopadlo chtělo by to eště náký makra a podrobnější smokereport ne? |
|
|
Nesss |
makra nahazim pri zaverecnem hodnoceni....smokereport v tydnu, az provedu prvni ochutnavky...ted prikladam par foto ze sklizne TNR, Monasterie, a KC36...
foto:
1. Mona s Dáblem a pracovní stůl v kuchyni
2. Monasteria - purple ph.
3. KC.36 - proste jako vzdy, neskutečne moc osypaná a ta vůně... :leaf: :bong: |
|
|
Nesss |
Omezenost čorkařů opravdu nezná mezí, už potřetí mi nekdo vniknul na pozemek a hledal....poprvé odnesli 3 krasavice, podruhe hovno protoze jsem byl rychlejší, a včera ty magoři odnesli listnatý samce co jsem si sušil pod kůlnou na mast. IQ techto lidí by me nekdy opravdu zajímalo....seru na to...jdu ven a pokosím vše co tam je...uz proste nebudu riskovat |
|
|
Edmond |
Oznamuji nepěknou zprávu... Nesss měl těžkou nehodu a už je nějaký ten pátek ve FNHK, poprosil mě abych to oznámila zde, jelikož doma nebude dříve než za několik párů dnů. Omlouvá se všem co ještě nedostali svá semínka, ale zpoždění a čekání prý bude kompenzovat královským bonusem. Příp. dotazy nebo vzkazy prosím mě a já budu tlumočit!
Díky! |
|
|
Nesss |
TAKŽE PO DELŠÍ DOBĚ OPĚT ZDRAVÍM!!!
Po několika překvapeních poslední doby, jsem se rozhodl ukončit to zde: níže bude následovat pár posledních foto, smokereportů, a info o jednotlivých odrůdách.
Inteligentní dotazy vítány, taktéž Vaše připomínky.
Takže začněme rovnou vítězem a to:
PurpleWidow F1 od De SJamaan
Velice pěkná kytka, ale tvoří několik různých typů a těch samců :-( to nic moc.
Nakonec se povedlo 8 semen a jen 2 samice, jedna krásná viz. předchozí foto.
Zhulenost a chuť to vynahradila...pěkný výnos z rostliny, absolutně neškrábe a kouř se může krásně vychutnat. Kouření dost HIGH a to je to co mám rád, nenechá vás posedět na jednom místě. Na akce jak dělaný. Pro mě ideální kouř. Na ráno i večer! Viz. zvětšené foto. |
|
|
Nesss |
KC 36. - moje osvědčená, viz. mé předchozí info v encyklopedii odrůd.
Letos ale naposledy, chci zkusit něco nového 2010, ne nepodobného. |
|
|
Nesss |
Tato odrůda, mě přímo neoslovila, ale věřím, že pro spoustu lidí je to určitě vhodná volba.
Pro nás se hodí spíše IN, pro Out by jí slušelo trochu více slunce a hlavně delší léto. Sklízel jsem až na konci října a přečkala i první sněhy. Skoda ze jedine Monasterie ve volne pude, ukoncili zivot corkari, a neukazala co v ni je.
Palice jsou krasne silne a husté. Je zde vidět a cítit vliv indiky, která se projeví nejen nízkým vzrůstem ale hlavně i tvarem celé rostliny. Květina má ráda hodně vody ale méně živin...problém s přehnojením jsem řešíl několikrát a pořádný průplach byl nutnosti i při použití bio hnojiv. Přesto jsou v kouři cítit :/ Rauš je mocný a silný, dostaví se rychle a posadí vás na zadek, já, přestože mám velkou toleranci, jsem se dobře zasekl u TV. Kurivo k filmu, nebo jako zaruka klidneho kratkeho vecera. Mejte pri ruce neco k zakousnutí. Pro me je toto kuřivo proste zbytecne silné, spise pro zpestreni nebo kdyz chci rychle usnout.
Kvetinu bych nedoporucil zacinajicimu pestiteli, nebo nekomu kdo nemá mnoho casu pro svůj grow. |
|
|
Nesss |
Semena tohoto F2 křížence od Nirvany, jsem dostal od kolegy zde z G, proto mu patří můj dík a K+, šak víme.
U zrovna u této generace je znát vliv sativy a to jak stavbou celé rostliny, tak palic a výsledného efektu kouře :frog: Zkouření není příliš silné, jak já s oblibou říkám je to ideální kouř na den nebo pořádného ranního jointa.
Pro info jen dodám, že rostlina byla v květníku 20l a hnojena řadou BioBizz a ve finále Bloombastikem. Sklizeň začátkem října. |
|
|
Čaras |
Zderec growers, Monastérii jsem taky dostal jako bonus seeds od Eastseeds. Před pár lety 4 z 5ti pod 400W účinek 65% chuť 100% mňam. Dobrá banka mám snimi dobré zkušenosti. |
|
|
Nesss |
Tato odrůda, mě letos taky mile překvapila. Díky čorkařům, nakonec ve volné půdě zbyla jenom jedna. Sázená začátkem června, a při sklizni v polovině října měla ke 3m. Výnos byl perfektní...cca. 400g z této jedné rostliny. Palice jsou krásně tvrdé, vonavé a chutné. Stav je čistý high, příjemný veselý bzučení. Roslina má ráda hodně vody a živin. Zkusil jsem, ale vracet se k této odrůdě nebudu. Užíjte si foto! |
|
|
Nesss |
Zdravím, dnes jsem se rozhodl poskytnout jedno foto své sušárny, a to:
místnost kde je absolutní tma a stálá teplota okolo 17°C, lehký průvan celý den.
Rostliny suším takto cca. 3 týdny. Základem je mít palice dokonale odlistěné a očištěné. Pozor ale na zbytečnou manipulaci a osahávání, kdy Vaše milované rostliny takto přichází o drahocenou pryskyřici. Poté co větvičky začínají při ohybu lehce křupat, jsou palice uloženy pěkně do sklenic nebo uzavíratelných sáčků. Pravidelné otevírání každý den, tma a chlad, udělá z každé palice chutný a štavnatý kousek, který je radost si zapálit a poté náležitě vychutnat.
Samozřejmě první palice kouřím už po těch 3 týdnech. Nicméně nejlepší a nejchutnější kuřivo je cca. po půl roce zrání i déle. |
|
|
|
Čauves,
jak tak koukám na ten sušák tak tam vidím jednu extremně luxusně vypadající vrcholovku :D rovnou ji zabalit a vychutnat . Takže jen popřeju mnoho takových do dalšího roku . Fakt vypadají parádně. |
|
|
Nesss |
Zdravím, je to vrcholovka TNR která rostla v 20l květníku, byla to krásná kompaktní palice, která zatím ještě zraje a čeká až příjde její chvíle. Určitě ale bude stát za to! at se daří |
|
|
Lord A. |
čaues, moc hezkej grow... Az na ty podelany corky. Zajimalo by me jak to dopadlo s tim zminovanym kamerovym systemem? ;-) Asi se nepovedl, co? |
|
|
Nesss |
citace: |
Původní příspěvek od Lord A.
čaues, moc hezkej grow... Az na ty podelany corky. Zajimalo by me jak to dopadlo s tim zminovanym kamerovym systemem? ;-) Asi se nepovedl, co? |
zdravim te....urcite to dopadlo dobre...mala kamera zaznamenava na medium 4GB a uplne v pohode, celkove to vyslo na necelou dvojku, jednou za 2 dny to smazes pokud se nic nestane a jedes zase dal, problem je ale v noci, protoze night vision je sakra drahy...ale zase to vklidu vyresis svetlem s cidlem pohybu.
letos uz na to seru, pojedu jen balkon, protoze stejne ti to je k nicemu, kdyz vidis jenom neznami kxichty...
pokud by si chtel podobny zarizeni doporucuji toto:
www.spychest.com
www.chinavasion.com
apod. na netu jsou toho 3 prdele |
|
|
Hy3nA |
Tak jsem měl možnost ochutnat 3 modely, TNR, Purple Widow a KC 36, všechny dovedeny k dokonalosti:) chuť i vůně výrazné a velice příjemné u všech modelů, kouř jemný, neškrábající:)
A krásná stavba palic, hlavně TNR se mi líbilo:)
Gratuluju! :frog: :david: :rasta: :wink: |
|
|
max.xx |
Nazdar mistři mam na letosek semena TNR jestli je neco co bych mel vedet zvlastniho o teto odrude rad si necham poradit. |
|
|
|
|