Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Feminizace krizenim hermafroditem - Klikni zde pro originální téma
kcb
V minulosti tada probehl clanek o vytvoreni vlasnich feminizovanych semen oprcanim hermafroditem. Docela me to zajimalo, tak jsem se rozhodl to testnout.
Byla to predminula sadba, kdy jsem pestoval od Nirvany Misty, ICE a nejakou sativu z Mexika / thx Cyberhulic/.
Z jedne Misty se vyklubal hermafrodit. Dal jsem ho bokem, pockal az se z neho sypal pyl.

Ted mala odbocka, popisu co se nema delat, kdyz je clovek, tak trochu roztrzity z brka, ktere si dal tesne predtim do pohody.
Ty tri kytky jsem vybral z kazdeho modelu jednu a opravdu ty nejvitalnejsi a nejvetsi. Vytahl jsem si je dopredu a trosku poprasil. V tu chvili mi nejela ventilace v pestirne a ja / palice vyhulena / dal ty tri kytky pred celkem vykonny cirkulacni ventilator, ktery byl v te dobe v klidu, chvilku se kochal, zavrel dvere a sel si uletet na necem jinem. Priblizne za cca mesic jsem si uz pripadal, ze nepestuji ganju, ale nejak geneticky upravenou kukurici. 80 % urody slo do haje, ale zase byla hromada semen, bodejt, vetrak cirkuloval tak dukladne, ze opravdu kazda palice vypadala jak mala kukurice.

Ale zpatky k tematu, nekolik semen jsem nechal naklicit, neco jsem daroval, no a mam tam samce, kolega Balsos ma taky nejakeho samce. Tak si myslim, ze to asi nebude tak uplne pravda s tou snadnou feminizaci.

Jsem zvedav na nejake postrehy k tomuhle tematu, sice uz to asi zkouset nebudu, jelikoz jsem celkem hodne lenivy clovek a vzhledem k minulym zkusenostem se semeny jsem jeste podstatne lenivejsi neco podobneho zkouset.

kcb
To je v pohode, nekdo prece, stejne jako Cimrman musel ukazat cestu - TUDY NE PRATELE . Ja jsem se stim uz smiril, ale v kazdem pripade je dobre vedet, ze to tak nejde, myslim prakticky, nez zaplacavat x teoretickych threadu.
Kripix
podle me je picovina to ze z fem. semen nemuzes udelat matku. (ted jestli jsem to po ranu dobre pochopil.)
clandestino
Z feminizovaných semen můžeš udělat matku, ale pořád u ní budeš mít mnohem větší šanci na zhermáčovatění než u normální samice z normálního semínka.
u4eea
Souhlasim, feminizovani matky jsou problem. Koupila BB feminized- Dutch passion a ted mam BB krizeni se vsim co mam. vlastne casto slysim o pestitelech co maj fem. matku a nejspis mi nabizi seminka. Protoze ma doma HERMika. Hehe


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma