Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Peace Groweři - Klikni zde pro originální téma
Pete
Dlouho sem hledal na netu nějaký fóra nebo stránky o pěstování ganji. Většinou, když se chci o MJ něco dozvědět z googlu, tak mě to přesměruje právě sem a proto sem se rozhodl pro registraci. Na netu je toho spousta ale všiml jsem si, že když někdo založí blog nebo stránky, tak mi připadá, že sem ty info už někde četl, to bude asi tím, že každý jen kopíruje a kopíruje a pak to vydává za svoje. Grrrr.
Myslím si, že vy jste originální a opravdu se tomu věnujete, není to jen nějaký špás d:)
No a teď něco z mojí krátké historie pěstování. 2 sezony sem sázel outdoor, první sezona byla v bedýnce na brambory, v té době sem nevěděl vůbec jak vypadá samec nebo samice, něco prostě vyrostlo a já byl rád i za to. Druhá sezona vypadala podobně, ale nic sem nesázel, prostě ty kytky vyrostly na tom místě kde předtím stála ta bedýnka, vypadaly asi nějaký semínka na podzim a na jaře samy kytí vyrostly, nic sem neryl, nehnojil ani neplánoval! Tady je vidět, že konopí je silná rostlina a cestu na svět si sama prodere.
Problém byl ale, že to byli samci nebo hermáči protože to lezlo ven už počátkem dubna. Jako ale i tak sem zkusil hulit toho hermáče, vím, třeba vám to připadá směšné ale normálně mě zhulil, ne na sračky, ale prostě pohodovka na dobrou náladu. Ještě připomenu že semínka byli no name, něco to bylo ale rozhodně ne žádná vyšlechtěná odrůda.
A nyní přichází třetí sezona, ty kytky tam zase vyrostly d:) a znova počátkem dubna, ale na podzim sem to místo zryl a zhnojil do mrtě a nic nesadil a přesto asi 10 silnějších kytek začalo vylézat ven. Teď už vím, že to budou většinou samci a hermáči a že to není moc dobrý hulčo d:) zatím je tam nechám třeba na mlíko a tak.
Tuto třetí sezonu sem se rozhodl pro foliovník a semena sem objednal Durbana a Afghana outdoor, to bude jiný kafčo něž ty moje sena d:)
Samo sebou těm dvoum koupím pořádný substrátek, nějaký lehčí a dohnojovat budu sám, budu pěstovat v květináči tak 6L.
Poprvé prostě do toho vrazím prachy, ať v zimě zaženu dlouhé večery třeba u bedny a pochlubím se kámošům ale až po sklizni, protože se řídím pravidlem, ohledně pěstování nikdy nikomu nevěř. Nevíš kdy kdo se může prokecnout, že na zahrádce máš takový poklad.
Pěstování kytek má jednu výhodu, člověk má koníček, něco si vypěstuje a má z toho radost, rozhodně je to lepší než celé dny sedět u komplu nebo u bedny, a navíc se dozví něco o rostlinách, co potřebují a kolik apod. Vlastně se tím tak troška vzdělávám.
Tak držte mi palce, ať vše dobře dopadne a Peace bratři Groweři d:)
Gucspeed
vitaj..! prelúskal som tieto riadky a poviem ti - dobrý úvod.. tak zdar and peace.. :)
Pete
Opět všechny zdravím, včera sem dal do vaty naklíčit 4x Afghan Outdoor a 4x Durban Poison, kupoval sem je od high-supplies.com a nemůžu si stěžovat, do týdne byla semena doma, stačí bankovní převod, jen mě štve že ČS si účtuje 220Kč jen za to, že Kč převede na Eura grrrr.
Včera mi dorazil balík z greenhome (skvělý levný obchod), budu pěstovat v kokosovém sustrátu od Plagronu a hnojit A+B hnojivy určenými právě pro tento substrát, pak tam mám nějakou ochranu proti plísním cca 100Kč a ještě vitamínky Phyt-Amin na listy.
Foliovník postavím příští týden a jak budou mít rostlinky tak 10cm šoupnu je tam.
Později přidám foto, zatím čus.
MEDICINEMAN
Zdar, do vaty je nedavej, zarostou ti tam korinky a urves je. Hod je do sklenice vody nebo mezi ubrousky.
Pete
MEDICINEMAN: Hloupost, měl sem nedávno klíčky i cm dlouhý a i když se snažil zarůst, dá se to s klidem vytáhnout, nebo stačí počkat až jen semínko pukne a vyleze klíček tak 5mm a pak šup do hlíny, mám snad v prstech nějaký cit ne :)
MEDICINEMAN
Delej jak myslis, hloupost to neni, zkus to vytahnout treba z vatovyho tamponu, zbytecne riskujes.
Pete
Pro začátek nějaká fota kytek no name co pudou do foliáku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma