|
zastříhnutý sou, rozjížděj to pěkně. na nirvaně píšou čím delší veg, tím pro ně líp, navíc jedu zas semena.. no vidim to tak na další tejden až dva a pak přepnout |
|
|
Klamath |
jj i tomhle sem taky cet ze cim dyl nechas veg fazi tim lepsi to bude.jak casto hnojis? a kolik? vypadaj celkem zdrave az na par listecku. mi prijdou trosicku nazloutly al zatim nic co by se nedalo zpravit :D |
|
|
|
tak těch pár lístečků de dycky do <->, to sou ty spodní, jinak sou kytky super. Zatim dostávaly 1x tejdně, prvně 2ml/L, a pak už full 4ml/L. Teď už asi budu dávat v každý zálivce, z hlíny už to určo vycucaly šechno a pijou jak divý.. takže tak 4-6x eště grow, pak už asi přepnu a nasadim bloom, ale nic nepředbíhat, já se při tom starání neřídím nijakým harmonogramem, nebo plánem, všechno dělám vod voka a spontáně, podle toho jak to ve skříni vypadá.. žádnej stress! |
|
|
|
pro představu, mám tu tolikero místa eště, cca 30cm. dneska další zálivka s alga grow, pijou jak blázni, každý dva dny. |
|
|
|
zdařbuh. takže po tejdnu takhlenc... jak si to tak zatim roste, tak to vypadá že do tejdne by se dalo přepnout, no uvidim, ale líbí se mi :-D . pýz |
|
|
|
v růstboxu je celkem rušno takhle na jár :) |
|
|
|
tohle mi vylezlo z free semene... technickej název - triple-kriple :D pokud bude takhle růst dál a bude to holka tak to by to mohlo bejt zajímavý |
|
|
Klamath |
mas to fakt hezky. holky rostou jako z vody. co ph meris?
a pouzivas neco jak ozvlhcovani boxu? uz se tesim domu. tohle mi budes muset dat ochutnat :O |
|
|
|
jasně že zvlhčuju :) manuálně rozprašovačem... ale stačí to, neroustou sice tak jako s automatickou závlahou, ale myslim že si nestěžujou... ph občas změřim, mám akvaristickej set, voda mi tu teče kolem ph 7, ale z květináčů vytejká 6,2-6,5 takže ideál, víc to neřešim. no s ochutnávkou uvidíme, to bych to nesměl vyhulit než přijedeš :D ale klony máš jistý =o) |
|
|
|
eště tak 4cm a přepínám to, už se to nedá vydržet :-D |
|
|
|
zezhora, ta se čtyrma vrcholkama je favoritka =o) |
|
|
|
eště takhle, abych tu něco měl :) |
|
|
Klamath |
spis bych tipnul ze favoritka bude ta se trema vrcholkama. min vrcholu=vetsi sisky......... mas je hezky touny. ted sleduj jak se zacne vytahovat po prepnuti.. to by me zajimalo, protoze mame stejnyho rodice. |
|
|
Stunt |
No panečku na 2x36w super čumím jen na to jak ti to ze semen během 3 tydnů tak pěkně vyrostlo kdys zastřihoval???? |
|
|
|
2klamat: jen ať se vytahujou, místa maj furt hafec :), kdes vyčetl co to má za rodiče? na nirvaně to nepíšou, top44, nebo ta early a ..??
2stunt: kámo tak ty si ryba... :-D:-D dřív čti pak něco piš ju? dikyčau.. |
|
|
Klamath |
Nemuzu to ted najit. jak najdu co to je tak ti to sem hodim. nekde mam pocit sem cetl ze ak 48 je top44 x neco a nevim co.
a ja mam top44xearly special. takze pokud se nepletu tak stejny rodice |
|
|
Stunt |
to sem myslel k 1.st grow sry že sem nepoznamenal..... :) |
|
|
|
abych tu neměl jen bullshit spam, spam, spam, spammitty spam... :D tak sem dám pic >.< |
|
|
|
od dneska počítám 12/12, leju bloom a čekám... jen tak pro sebe, abych věděl odkdy, znáte to, člověk jeden den něco udělá a druhej den už neví... =D |
|
|
Klamath |
jj znam to. musel sem si vsechno zapisovat. jakmile sem si treba hned nenapsal jaky micham hnojky, tak druhej den uz sem nevedel ze sem vubec zalejval..... |
|
|
|
pokračujem v krasojízdě
pheno n1 - "indika" |
|
|
|
pheno n2 - "sativa" or "the male" :D:D |
|
|
Klamath |
musis delat update castejc. zajimalo by me jak se vytahly od ty doby co si prepnul? |
|
|
|
no zatim se zdvyhly tak vo 3-4 cenťáky třebas, vrcholky sou v 28mi cm od hlíny a stále je kam růst :) jinak se nic převratnýho neděje, ukazujou blizničky, ale to mobilem nevyfotim, až tak za tejden bude něco vidět :P |
|
|
|
takže po dnešku se maj věci tak.. šecko až na jedno mateční ak, přišlo pod 600w sodíka, takže do tý doby než mamkoid vyhodí víc výhonů na zástřih, tak bude case zít prázdnotou... ty dvě co nakvejtaj dostanou věčí květináče, ať si můžou pořádně užít novej neomezenej prostor a a nahodit nějaký pořádný palice =)) tak zatim ciao |
|
|
humus flusus |
Prosim Te co je to za usporky...jako vyrobce atd...dik moc |
|
|
benycute |
Hej tak skok z 2x 36w na 600w je dost hustej progress =D...samozrejme ze dobrej! Drzim palce |
|
|
|
hele kluci od stránky 6 je to novej grow se 125w úsporkou na květ od firmy elektrox, když tě to tak zajímá.. |
|
|
Klamath |
tak to sem na to zvedavej. doufam, ze bude pokracovat fotodokumentace. At vim pod cim mi porostou kytky. |
|
|
|
no po dlouhym čase vám ukážu aspoň tu ak48 maminu co mám furt doma, páč ta teď každym dnem čeká kadeřníka. dostává alga grow, tak jednou do dvou tejdnů, pýejč na 6,3, LST jaxviň :) |
|
|
|
dlouho dlouho sem sem nic nedal, páč fotit to mobilem stojí za hoven... až teďka je tam jakžtakž něco vidět, sou to 3 řezánky z maminy ak48. Sou tak v 5 tejdnu květu a páč sou to rychlovky, tak jim zbejvá tak další dva tejdny a šlus. Buhužel to neni vidět ale sou krásně posypaný :) |
|
|
|
dýtejl nejvypovýdající fotka |
|
|
|
tak sem se pokusil vo pár rádoby "macro" fotek, abyste věděli, že tam fakt je nějakej ten trichrom :D |
|
|
Klamath |
uz budes pomalinku sklizec co? sem zvedavej kolik tam das z tech dvou kytek, doufam, ze zlkidis a ususis driv nez se potkame :D. protoze bych to chtel vochutnat |
|
|
|
no budu, ale ty tu budeš nějak 14 dní odteď ne? no to asi nevyjde, tyhle prcci do tý doby nebudou sušený.. ále mám eště ždibec sušenýho minulýho, tak až to přijedeš vomrknout, něco nadrolíme :) btw sou tam 3 :D
ty jo a teď sem si všimnul, na tý poslední fotce jak rozkládaj trichromy krásně spektrum na R/G/B, když se koukne člověk pořádně na krystalky |
|
|
BaRl0Q |
Pekne pekne tiez sa nieco podobneho chistam vlastne to iste xDDD |
|
|
|
tak sem si pučil foťák, ale moje zkušenosti s digi sou v podstatě nulový, takže to tak taky vypadá :D no a kytky, ty sou tak tejden a půl o vodě, krystaly sou tak 50 na 50 čirý/mléčný, takže to vidim tak, že středa nebo čtvrtek je voškubu, strčim do tmy a konec :) pýs |
|
|
|
ende šlus, mám tam další slečny z klonů hnedka, tak až zas bude digi někdy, tak možná upnu. fly save \o |
|
|
|
ende šlus, sem pěkně ulepenej :) ... mám tam další slečny z klonů hnedka, tak až budou palice a digi zas někdy, tak možná upnu. fly save \o |
|
|
BaRl0Q |
Cav pocuj co tak smoke report ?:P |
|
|
|
smoke report? zhuluje to... neškrábe to... to je tak jediný co ti můžu říct, já nejsem žádnej degustátor |
|
|
Kubikcekcz |
Bude další grow? :) Taky pěstuju v PC boxu. Tady na G moc lidi v pc skriních nepěstuje, tak až pojedeš příští kolo tak dej vědět :) |
|
|
|
abyste nemysleli že zahálim, mám tu keřík, tak v pátym tejdnu kvetení |
|
|
|
abyste si nemysleli že zahálim, mám tu keříček, tak v pátym tejdnu kvetení.. |
|
|
|
byl to dost nakvetlej klon, měl sem ho asi dva měsíce za oknem, pak sem to šoupnul vykvýst do boxiku |
|
|
|
teď už bude jen o vodě, jinak lil sem jen algabloom normálně. počítám tak deset až čtrnáct dní a bude to mít za sebou :) |
|
|
Klamath |
vypada trosicku nasrane :D. mel by sis s ni priste vic pohrat. za voknem je to na pytel ja vim :(. ale mohl si vic vyuzit misto+vetsi kvetinac. jinak dobry. se pak domluvime a prijdu na ochutnavku :D
nejdulezitejsi je kvalita ne vzhled. |
|
|
|