Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže sem se po nějaký době s trouchou inspirace z internetu rozhod roztřískat starou ATX skříň (40x40x17 vevnitř) a dát se na nějakou tu úpravu aby v tom mohlo něco žít, růst a aby mě to nestálo majland, což je důležitý kritérium při postupování v upgradu...
jak sem to zatim vyřešil vydíte na fotkách:
- vnitřek sem vyložil nastříhanym kartonem polepenym bílou folií
- na dně "dvojtý dno" z igelitek, aby mi to nezrezlo,
- prostřední fan intake, horní outtake, oba 8x8 pc 12V klasika (zatim provizorně na nějakym 6V adaptéru, jestli bude filtr tak budu muset sehnat nějaký to trafíčko silnější aby to profouklo)
- svítí mě tam 2x 36W, 1800lm, 2700K cfl
- lebedí si tam 3 noname skunky ze semen
- zasazeno ve flašach, quality kompost + perlit
budu rád za každou konstruktivní a inteligentní radu, nebo připomínku... =))
.. jak vidno z photazz zasazeno v cca 0,5l flašach v kvalitnim letitym kompostě s perlitem tři dny. Toť prodnes vše, pravidelný update&upgrade inc.!!!1!!11!!
...no tak to doufam ze to kotlis rovnou na 12/12 jinak ti kity vyrazej strop z toho boxu , mas to hodne natesno si myslim a z seminek to bude hodne vytahle nehlede na to ze nevis jestli svitis na samce nebo ne ??
...no , z urciteho hlediska . plan primo skvely ale , to se nacekas nez si das prda a hlavne musis mit , sakra malou spotrebu pri 2x36W to odhaduji tak na 30g suchyho max , co budes delat dalsi 2mesice ?
to ještě nevím, uvidim jak se to bude vyvíjet, možná přetáhnu větrák jen tim námrdem do digestoří, spíš i kvůli unikajícímu světlu než jako pachovej filtr