Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Můj první indoor - Klikni zde pro originální téma
Ati
Zdravím všechny ...konečně jsem se rozhodl ,že si vybuduju svůj první indoor a chtěl bych se zeptat popř. konzultovat svůj postup zda postupuji správnou cestou ...mám k dispozici starý peřináč...vybral jsem ho kvůly tomu ,že se dá otevřít z boku i ze zhora (výhoda při udrždě rostlinek) ...jinak pěstovat se bude venku na verandě...

moje představa prvotních úprav...

1) dodělal jsem jeden otvor...(ten dole v prostřed už tam byl ..) tím horním budu odvádět přes filtr (zatím nevím jaký ale potřebuju aby to "nevonělo" venku) vzduch ven a tím dolním budu přívádět vzduch z venku ...

2) Utěsnil všechny spoje sanitárním silikonem...kvůli vlhkosti ve spárách ...a abych zamezil případnému vniknutí nečistot z venku .

3)jak zaschne silikon tak potáhnu celý vnitřek igelitem z jednoho kusu ...popř. z vícero a utěsním ...

4)chtěl bych vnitřek kromě spodku vystlat 4mm tlustým polystyrénem ...kvůly tepelné izolaci ...

5)polystyrén potáhnu stříbrnou fólii nebo alobalem kvůly odrazu světla....

ohledně dalších bodů jako světlo , kolik rostlinek a jakou odrudu (chtěl bych OrangeBud ale nevim jestli mám pro to vhodné podmínky co se týče velikosti ) atd.. bych se chtěl poradit popř. kdyby ste něco doporučily byl bych rád ..


zatím to vypadá takto ...jsem u bodu 2 :

http://img196.imageshack.us/img196/8306/img1517.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/2628/img1515.jpg


díky za případné rady
Sirus
Čus Ati, jestli můžu poradit, tak bych
Ad1 bych se vy..al na alobal a igelit. Reflexní folie ti bude bohatě stačit Alobal ti časem zešedne a budeš jen nas...ej, že to musíš předělávat. Igelit tam je naprosto zbytečnej. Když to pořádně vyložíš tou reflexní folíí a oblepíš to vesmírnou páskou,tak to bude OK.
Ad2 Polystyren bych tam rozhodně nedával, nádherně hoří a na trhu jsou mnohem lepší materiály na tyhle účely, např. Rockwool, ten ti aspoň neblafne a izolační vlastnosti má taky lepší.
Jak je ten peřiňák velkej? Ohledně odrůdy: koukni sem http://grower.cz/encyklopedie/posledni-reporty, třeba si něco vybereš.
Doufám, že jsem alespoň trochu pomohl a ať to kvete!
band
jestli se můžu zeptat kam budeš zavěšovat světlo? protože nahoře se to otvírá ne? a když budeš chtít mít zavěšenou lampu tak můžeš otevřít jen ten předek a tam se ti to zrovna dvakrat dobře asi dělat nebude nebo už to máš promyšlený? tímhle neradím jen se ptám, zrovna ted sem si veci na skřínku objednal taky akorat skrin si budu skladat sam z drevenych desek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma