Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: [1] 2 
Můj první homebox a co vněm ? - Klikni zde pro originální téma
sketa
Můj první homebox , dal jsem ho dohromady tak trochu sam ,nakoupil ty srávní věci a dal jsem se do toho. Nejdříve světlo ,zvolil jsem 250w pak nějaký ty větráky a nakonec hnojivo a par semen . No,uvidíme co stoho bude: white widow.
sketa
jak správně hnojit ???
sketa
jak správně zastřihávat ???? to neni těžký :-)
IKONE
Rozesaď ty kytky pojedný do samostatnejch květináčů, takhle se budou utlačovat. A co máš za ventilaci? Vidim jen PC větrák, a tim tu 250W neuchladíš, máš něco na odtah? Jinak pěkný :)
sketa
Vím že se budou utlačovat ale už je nechci přendavat aby se jim neco nestalo nebo třeba aby se nespomalili v růstu , větraky pc mam 2 jeden jak je videt jeden za výbojkou a ventylátor 328m čtverečních za hodinu do zdi , ten mam nad výbojkou chladi to perfekt , už jsem si sdím pohrál .
SMOKER
Pekne, ale zbytocne holky oberas o svetlo ked mas vybojku tak ako mas ... bez tienidla a pod nou stvorcovy vyrez?...

Inak ake mas rozmery toho boxu? co to tam mas nafotene za hnojky? a co pachac neplanujes?

Nech sa dari

SMOKER
:smoker:
band
tjn ja ted stavim taky skřínku zrovna sem ve stádiu nakupování akorát se chci zeptat jak to je s pachem když tam mám pachový filtr jak moc to bude ve fázi květu cítit? popř. s tím zastříháváním nevím jak hledám ale nejak nemůžu najít thread o tom jak to vlastně zastříhavat abych z toho měl 70cm keřík místo jednoho stonku našel sem akorat teorii vetvení že se kytka větví do kříže atd.
předem dik za odpověd stačil by mi pm poslat odkaz na thread o tom at ti to tu nezamazavam spamem dík moc a GL.....
sketa
Jak zastřihnout? Máš kytku která vyrostla tak do 2-3 patra , hnet jak se objeví mezi listama u stonku takový malí lístečky tak to tam střihni , tak na 3 patře a čekej , měli by ti vyjet malí výhonky ktery postupně budou růst a jak zas uvidíš že se to da střihnout sřihni , hodně štěstí přeju a atˇ to roste zdar.
sketa
tak jsem dělal co se da a vzniklo stoho , to co vzniklo a svítí to mnohem výc , :-) tak at´ se maj holky .
sketa
:)
sketa
Přikoupil jsem truhliky a přesadil podle rady .
sketa
HAHA, Bud´ rád že to roste ! nejhorší je když ti to někdo ukradne, ale nato ser a chovej se št´asně . :)
band
díky moc za radu
Vyki.
Pěkné, ale na 250ku by mohl být o něco větší box.

-> Good luck..
sketa
už je ve výrobě, svářim , nemam prachy na homebox ,ale tady je další fotečka .
hochůůů
Na 250W dve kytky ??? ze semínek ??? budou obě samci a akorat prosvítíš keše za elektriku !!!
RADA: větší box a kup řezy !!!
A řešíš nejak vlhkost ??? A tu lampu dej níž nebo dej blíž kytki !!! pak se tolik nepotáhnou !!! FAQ je dobrá věc !!!
A jestě dotaz kolik tomu svítíš ??? Jakej den růstu máš ??? nebo květu bo se mi zdá že ti to kvete ....ale na tak malou kiti ???
Zelicko
kdyz se kouknes ke me tak tam by si mohl najit nejaky moje chybky + vyreseni jich .. mame hodne podobnej setup tak i treba tim se inspirovat ;) koukni zatim se mej

Zelí


edit: smazano :)
sketa
:)
sketa
Jej tak sory , měl jsem včera hrozně práce vihodilimě a měl jsem nervy , prostě jsem vybouchnul hele všechno má teprve přijít čekám na to a vlchkost mam tak 60-75 , jsou to samice dělá mi to už blizny ,ale ja ještě zastřích ještě jsem neměnil na kvet tak aš za 14dní mej se a ještě jednou sory.





edit: smazáno :)
pan.smakovicka
Preco tie tie kvetiiny vlastne kvitnu? Ked pises ze budes prepinat na kvet za 14 dni?
sketa
vubec nevym prostě vylesli blizny , přitom svítim 12/12 ale ma to jen blizny jinak to nekvete jak vyrostou posledny větve tak to přepnu
každopádně je to divný i to divně vypadá nic proti ale proste takový pahejlky a nic okolo nic navrchu :) nevim noo preju hodne stěstí ! ! !
IKONE
12/12? To je ale perioda na květ. Pokud maj růst tak - 18/6 :afro:
:faq:
sketa
prosimtě jen se zaměj chcete vidět mojí nejlepší kytku co jsem měl ?
sketa
Už aby přišli ty správný věci abych to moch dat hnet do novýho homeboxu .
IKONE
Kytka je moc hezká, akorát nechápu proč jí sem dáváš... Tady přece vůbec nejde o to, dokazovat někomu, že zvládneš vypěstovat pěkný palice. Vytvořil si tu nějakej pěstební seriál, ve kterém jde předevšim o to nechat si poradit a z těch rad se poučit, ale to už sem tu jednou psal. Pokud svítíš periodou 12/12 na růst, tak ti to ani v novym ,,Homeboxu'' ani s jinejma vychytávkama stejně neporoste. Box máš podle mě pěknej, možná trošku menší, 250W je taky v pohodě, neni důvod to měnit ;) Snad to dotáhneš dokonce...
Pak smáznu.
sketa
Už jsem se poučil už jsem to přetahnul na 18/6 tak díky za rady :)
hochůůů
Kámo dej na mojí radu. Pročti si celej FAQ. Najdes tam všechno co potrebujes. Taky sem si myslel že vipěstovat neco indoor ( outdoor ti viroste i sám ) je hračka a udelal sem si box a proste to samy co ty a pak sem teprv zjišťoval po přečtení FAQ ( a ne jednou sem ho pročet :) ) že sem koliktát delal taki takový kokotiny co ty. Doufám že zase nezačneš hysterčit že ti nekdo radí, chcem ti tu jenom pomoct.
GL a doufam že to dotáhneš do konce.
sketa
Přepnul jsem to už na květ , pak pošlu fotku dal jsem to blíž ke světlu A už jen čekat , dík za všechny rady a doufam že takovy kraviny co jsme řešili včera už nebudou mějte se pjekně a ad´ to roste .:leaf:
cože ?? proč si to přepnul zase na květ když před chvilkou nekdy odpoledne si to přepínal na ruust ?? trošku protiklady ne ?? nechapu tvuj postup...
hochůůů
Hele nech to už bejt na tech 12/12. Na pár špeků tam snad bude. Teď už jenom hlídej teplotu u vršků a vlhkost. A moh bys ještě popsat trochu tu tvojí skřín ??? rozměry atd... a co to je za hnojiva na tom obrázku ?
sketa
40x50x100 , ja jsem to dal na květ protože to stejnak už kvete a necham už to bejt a uvidim , hnojiva mam ( Agro,greengold,biohaven,a nechal jsem tam vylouhoval kopřivy , ještě tam mam HESI HIDRO ale to jsem objednal davno a špatne ale sem tam jim tam taky trošku svrknu . Ja myslim že tam budu mít výc než na pár špeků takovejch 80g tam snat bude?! minule jsem měl jen jednu kytku na okošt ve skříni ani jsem jí nezastříhával a měla 60 g tak uvidíme .
hochůůů
Kamaráde ze dvou kytek nebudeš mít 80 Gé ani prd. Možná mokrýho i z listím. Ani to ne. Ale uvidíme. Jinak hlídáš PH a EC ???
80G :D to možná tak kdyby si an to přidělal závažíčka.... koukám ze v tom asi nemas moc jasno kdyz dokazes tohle napsat.. možna pod 600W by ze dvou kytek ve velký skříni bylo 80G to asi jo nejspíš... ale o tvejch 80 gramech na dvou kytkách pochybuju... no ale delej jak myslíš jestli tam budeš mít 50 budeš moct bejt rád...:bounce: :bounce:
sketa
uvidíme no , ale ja myslim že to tam bude pak dam vedět o dalších změnách zatim cus.
CannabisForMan
Zdar kámo..Myslim si že z techto koštat budeš mít max 25g a budeš skákat..
SMOKER
sketa... ty musis byt fakt divny clovek ... v prvom rade si uvedom ze nejde o gramy, v druhom rade si uvedom ze mas dost medzeri co sa tyka zakladnych znalosti o pestovani a za tretie nehovor hop kym nespravis skok, radsej dufaj ze nic nepokazis a ze to aspon dopestujes ;) 80g je pre teba zatial hudba buducnosti ... a kedze kazda kytka ma cca 4ri vrchloky a 8 trojcipich listov tak bud realista, lebo ani ja si nemyslim ze sa ti to podari...
sketa
Dík
CannabisForMan
to SMOKER:Souhlas..:)..Nejdříve ses měl učit např:220w úsporce..Ale hnedka skočit na 250w..BLBOST:D..Ani sis nepročetl FAQ a hnedka si začal z vlastní hlavy pěstit..Už to nech dojet..Počítej že budeš mít tak 20g..Ale na pár špeků to stačí :)..
palma
hele radim ti toto... VYHOD TO,prestav to, kup normalka stinidlo atd atd.... a kup jak ti radi tdy REZY....omg a HLAVNE nez zacnes neco davat na Grower tak si precti cely :faq: jezisi at to aspon nejak vypada ...... ptze to zacina byt pekna dmnce nektere ty thready tdy............... :banned: GL & HF ve cteni :faq: a priste vic zdaru ..
sketa
bez komentáře :(
sketa
kuli tobě (palma ) to nebudu vyhazovat dal jsem taky neco za semena homebox bude lepší ale taky je dobrej nevym no faQ čtu a zistuji co jsem udál za chyby jsem si toho vědom ale neda se nic dělat když tam bude aspon´ na par špeku budu rad zatim čus .:jerk: :confused:
Celller
Zdar, prosim te, je to uplne stejny jako ty, jak te znam, tak se ani nedivim, jak to vypada, nezlob se na me, ale nejakou kritiku musis zkousnout, podivej se na thready s 250W a hned pochopis, ze to nema smysl, max. tak, aby si se naucil z vlastnich chyb, ale to uz je pomerne zbytecne, kdyz uz se muzes ucit tady z chyb ostatnich groweru, to je jedina vyhoda. Radit ti nebudu, nema to smysl, stejne si nenechas poradit, precti si FAQ a koukni na nejaky jiny thready s 250W a srovnej to s tou hromadkou nestesti co mas ty. A hlavne se nauc psat!!! Tady mas par linku- http://grower.cz/pestovani/navody/? tady jede druhe kolo, vezmi si z nej priklad http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=%22250W%22 , http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=%22250W%22 , a pak muzes kouknout i do sine slavy:) Na tebe je praxe moc, musis mit i nejakou teorii, takze cti, nech si poradit, zkousej a nauc se psat, jinak smitec!:)
sketa
Nakupoval jsem a trošku něco poud´ál , myslím že dobry :)
sketa
,:)
sketa
Až tohle dokvítne , dam druhy kolo a bídu hodím za hlavu , no snad ted´ jen to dobry a všem ad´ to roste .:guitarist :rasta:
SMOKER
Chalan ako ja niesom skodoradostny ale dneska som sa fakt prvy krat dobre zasmial :) uz len za to ti posielam kacko ze sa nehambis a dufam tento thread dokoncis.

Inak taka otazka ze ktory den kvetu to je? a preco si oholil komplet vsetky listy? mas tam priestoru dost a aj ked listy tienia tak rastlina bez listov v podstate nema cim fotosyntetizovat a teda nema odkial brat energiu :)

Hold dufam ze druhe kolo uz bude vyzerat ako sa patri, hlave ako ti tu radil kolega Celller, prejdi si thready ludi, hlavne tych co nieco vypestovali a uc sa z ich chyb.

:smoker:
SMOKER
Mr.MEN
Tak to je síla:). Normálně já byl dokonce o něco lepší než ty v mém prvním in:D. A to je co říct. Ale já měl ještě 400W:D. Když si na to vzpomenu tolik propálených peněz:D. Ale to jsem byl taky mladý v 16 co bych chtěl:D.
Ty oholené kytky vypadají opravdu bídně.
Když tak ti držím palce ať se ti to aspoň příště povede, a z tohoto in tlustého jointa:).
sketa
Další fotečky , příprava na druhy pokus.
sketa
:jumper: :bravo:
sketa
A ted´ jen čekat , objednal jsem řísky Džeka herera,do semínek už nejdu. Kolik byste radili? Přemíšlím o 4řech.:confused: :flamer:
Zelicko
Ahoj, ja ted jedu pod 25Otkou 6 klonu ale ty mas o hodně menší prostor .. klidně bych se nebál tam ty 4 hodit .. ale jestli mužu poradit tak je den do květináčů ne do truhlíků... vím o čem mluvím s truhlíkama se hodne blbe hejba a nemuzes je zvedat aby byly kytky ve stejny výšce :). ps: taky mam 3 herery :D

Zelí
Loopuch
Zdarec
já bych tam dal 2 max.4klony-- na tvůj prostor akorát...mám též 250 a prostor vetší bouchnu tam 4řezany budou mít více místa...jinak Zelec má pravdu truhle jsou dost nepraktické....
sketa
Tak už to je , byl jsem obědnat sklo do stínildla abych přihryl výbojku a perfektně to chladilo .. zítra to tam dam .:satan: :rolleyes: :girl: :winner:
sketa
Tak.. sklo je na světě a max teplota v boxu 25 , za tyden řízky a pak jen čekat ,,,
SMOKER
kade ti to vlastne nasava vzduch do toho tienidla ? :)
sketa
Kolem objímky , tam ze zadu jak tam není vidět , je tam otvor . O průměru asi 3cm.:guitarist
sketa
2 řízky v levo Džek Herer
v pravo Ais .
sketa
n
Tomcek
Jo no vypada to jak kdyby to kvetlo, z kama mas semena?
xpapousek
Cus sketa, ja ti napisu co se mi nezda jo? Ta dira na pritah kolem vyboky neni dostatecne velka, mela by asi byt stejne velka jako ta roura. V lete bys mohl ocenit...Pak taky napis co mas za hlinu. Vypada to na somotnou hlinu pro pokojovky, lepsi si namichat, nebo koupit namichanou... Jo a vlhkost resis?, postavil bych parenicky. A taky vetsi kvetinace bych jim dal, jesi mas dost mista nahoru, nebal bych se 20-ti litrovejch. Jak tak na to koukam, tak ty se ti tam asi nevejdou:D Cus :rasta:
sketa
Díru udělam vědší a květníky zatim měnit nebudu včera jsem dovez a dal je do větších neš byly, jo chci se zeptat , kde vydíš že to kvete ? Tomcek ????? . Včera dovezeny a není vcelka ani možny že by to kvetlo příště lépe koukej .:flamer: :megafon: :jumper: :faq:
Rives22
hoooochu, kokám že seš horkej adept do síně zmaru, takový mrzáký sem neměl ani pod dvouma 21W úsporkama a to sem taky začínal, o pěstění nevěděl zhola nic, jen to že růst = 18/6 a květ 12/12 , žádný hnojiva a dalo to 30G :-).....ono je nejdřív lepší se informovat a studovat, a potom zkoušet něco vypěstit, ušetříš tím svůj čas i peníze
sketa
Hele , ja myslím že to je uplně zbytečny sem něco davat : člověk se snaží aby to měl fajn a když už ztoho ma aspon´ trochu radost tak někdo příde napíše kravynu , třeba že to kvete ........ no nic tady další fotečka , jo a myslím že až na takový mrzáky to nevipadá , koupil jsem je včera a maj za sebou 300km dálku než se dostali do skříně , to byly fotky hnet co jsem je tam dal , 2 DEN A ZAČÍNAJ SE CHYTAT ........


MÁM ZNICH RADOST A NIKDO MI TO NEZKAZÍ ... :winner: :driver:
@jdam
preju ti hodne stestí kamo...plno věcí poprvý zkazil jsem,po druhý nemusim....:D peace :D
Tomcek
Nenapsal jsem že to kvete, ale že to tak vypadá...na příspěvku 11 a 12 mě příjde, že už tam raší blizničky. Když tě taková kritika tak rozhodila, nevím jesi bys tady v tom měl pokračovat. čekals samou chválu?
.....každopadně GooD LucK with this....
sketa
Hele sory Tomcek ale myslel jsem že píšeš o tych řízkách ,,,,, tamty kytky z přízpěvku 11,12 už nejsou ted´ jedu řízky:flower: :o
sketa
Tu je další fotečka ..... :)
sketa
Koupil jsem zvlhčovač a hned ho tam dal a do stínidla menší větráček.
sketa
jen tak dál :)))
repa(outdoor)
no nerikej ze ti to nikdo nezkazi pac to pred tim sis docela dobre skazil sam nvm chlape chce to vic cist a pozorovat a 250 na takovou malou"bedynku je docela hodne vydel bych tam 150 usetris a holky se aspon nebudou tak parit dys tam mas jen 2pc vetracky
sketa
Tak už jsem zase tu a přináším dalších pár foteček .:jerk: :heart: :leaf:
sketa
:)
sketa
Přesadím co nehdříve díky .
Celller
Cau, jak to vypada, aktualizuj:)
@jdam
pěstuj dál!!!!!!!!!!!
q*BerT
Zdravim tě, když si to tady tak pročítám, tak mi v souladu s tímhle napadají dvě věci. První je ta, jak ti tady už někdo psal, v počtu kytek. Já osobně mám pod 70 W sodíkem 3 kytky v prostoru 40x40x80 a to je už fakt strop v počtu pro tyhle parametry boxu. Na 250 W bych volil, tak 6 kytek úplně v pohodě. Chápu, že poprvý jsi nevěděl kolik, ale na podruhý jsi tam zase dal jen dva. Z mého pohledu je to takový děsně zabitý, když by jsi z toho mohl v klidu vyvařit mnohem víc. A nemyslim jen výnosem, ale taky v tom, že ty kytky budou vypadat líp a měl bys z toho každopadně větší radost než teď. Druhá věc je s tímhle spojená. Proč tak malej box???? Radim ti: zaštipuj, lámej, ohýbej, hraj si s tim, udělej pořádnou hlínu...atd.. Vůbec se neboj, že tomu něco uděláš. Tyhle kytky jsou nesmrtený! V tomhle je přeci ta krása ne? Ne v tom kolik budeš mít g. O tom se může maximálně kecat, ale ten výsledek zaleží prostě jen na tobě, jak moc se tomu budeš věnovat:)
A poslední věc: Zvhčovačka, kterou sis pořídil je bez debat suprová věc, ale suprovější by byla, kdybys tomu udělal fakt bomba podmínky. Dej se do toho!

Každopádně ti držim palce a doufám, že tě občas nějaká kritika neodradí od práce;)

měj se zdaar
sketa
díky
sketa
Tk jsem zde a přináším dalších pár foteček .
sketa
.
@jdam
vypada to hodne suše....
Mr.MEN
By mě zajímalo co děláš pořád špatně, že ty kytky pořád vypadají tak bídně.
Taky by mě zajímalo od koho si měl řezi protože tohle vypadá jak na nějakého jeblého hermafrodita:D.
martyDJ
jjn máš tam vůbec nějakou vlhkost,aspoň trochu by to těm kytkám bodlo,řekl bych,nejsem zrovna odborník na In,ale jsou jak kdyby spálené a částečně uschlé,zkus to pokropit...
mari
hojj, co takhle poladit ph ec , vis aspon zhruba jaky mas hodnoty ? Cim ted hnojis, priste bejt tebou tak koupim naky jedno jednoduchy hnojivo treba naky od hesi complex atd a neexperimentovat s ruznejma dohromady ahojjj m.
kouba
zdravím sketa
nechápu co tady pořád někdo hučí za kyčoviny, box máš celkem v klidu akorád jsem se chtěl zeptat na teplotu ?
co se počtu kytek týče tak rozhodně se víc kytek nerovná větší výnos. aby jsi měl větší sklizeň musíš kytky nechat vyrůst tak aby zaplnily ten prostor. aby se jim dařilo tak ty květináče kup raci hranaté a rozhodně větší.jak už tu někdo říkal ta hlína je základ na té nikdy nešetři. Ty dvě kytky to vyplní , takže bud to příště srovnej pod pletivo nebo to nech narůst na jungli.

další co jsem si všiml je že sis postavil box koupil řezy a dodal neco v tom smyslu : a tet už jen čekat. to je přesně ta doba kdy se musís o kyti pruběžně starat. kontrolovat všechny hodnoty jestli jsou jak mají být.Umět zacházet s hnojivama se taky docela vyplatí. chce to jen zkušenosti a trpelivost
peace koubis
sketa
Už jsem zas tu a semnou fotečky.
sketa
:)
sketa
ještě !!!
strejdaa
Zdravim,
myslím že to vypadá ted v květu docela solidně, jen je škoda že jsi si stím nevyhrál a fakt nezaštípl a nenaohýbal určitě by se to vyplatilo.
Jen se neboj, člověk se chybama učí a příště to bude zas o něco lepší :)
Měj se
Celller
Cau, jak pise strejdaa, jinak sem si vsiml zase ostrihanych listu, na to se vyprdni, listy kytka potrebuje k fotosynteze k poradnemu kvetu:). Strihani listu je omyl, nekdy ano, ale ne v tem pripade, kdy maji malo listu a dost svetla.
sketa
Tak a jeto .... konečně se mi to povedlo , děuji vsem co dali nějaky komentář .:jumper: :frog: :rip:
sketa
a po .
money5
kolik toho teda bylo? 40g?:-)))
sketa
Celkem 52g :)))))))))
krasus
priste to bude zas o 20g vic chce si to trochu vychytat a s tou watazi bych nevidel spatne koukni na muj grow co sem nacpal do skrine a taky to zilo pestu zdar. Pamatuj na heslo "Nesaziš zaplatiš"
http://grower.cz/forum/showthread.p...4523#post624523
Tak ted si to natřel i profikum!!!
Další kolo musí být!!
sketa
Stavym novou skřín 2metry na vyšku ,1metr na šířku a 3 na délku, tak do měsíce budu svítit . Pak dodám fotky ze stavby .
sketa
nejřív prace a pak odměna ... má 2 skřín .
sketa
postupně to roste .
sketa
:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma