Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj první homebox , dal jsem ho dohromady tak trochu sam ,nakoupil ty srávní věci a dal jsem se do toho. Nejdříve světlo ,zvolil jsem 250w pak nějaký ty větráky a nakonec hnojivo a par semen . No,uvidíme co stoho bude: white widow.
Rozesaď ty kytky pojedný do samostatnejch květináčů, takhle se budou utlačovat. A co máš za ventilaci? Vidim jen PC větrák, a tim tu 250W neuchladíš, máš něco na odtah? Jinak pěkný
Vím že se budou utlačovat ale už je nechci přendavat aby se jim neco nestalo nebo třeba aby se nespomalili v růstu , větraky pc mam 2 jeden jak je videt jeden za výbojkou a ventylátor 328m čtverečních za hodinu do zdi , ten mam nad výbojkou chladi to perfekt , už jsem si sdím pohrál .
tjn ja ted stavim taky skřínku zrovna sem ve stádiu nakupování akorát se chci zeptat jak to je s pachem když tam mám pachový filtr jak moc to bude ve fázi květu cítit? popř. s tím zastříháváním nevím jak hledám ale nejak nemůžu najít thread o tom jak to vlastně zastříhavat abych z toho měl 70cm keřík místo jednoho stonku našel sem akorat teorii vetvení že se kytka větví do kříže atd.
předem dik za odpověd stačil by mi pm poslat odkaz na thread o tom at ti to tu nezamazavam spamem dík moc a GL.....
Jak zastřihnout? Máš kytku která vyrostla tak do 2-3 patra , hnet jak se objeví mezi listama u stonku takový malí lístečky tak to tam střihni , tak na 3 patře a čekej , měli by ti vyjet malí výhonky ktery postupně budou růst a jak zas uvidíš že se to da střihnout sřihni , hodně štěstí přeju a atˇ to roste zdar.
Na 250W dve kytky ??? ze semínek ??? budou obě samci a akorat prosvítíš keše za elektriku !!!
RADA: větší box a kup řezy !!!
A řešíš nejak vlhkost ??? A tu lampu dej níž nebo dej blíž kytki !!! pak se tolik nepotáhnou !!! FAQ je dobrá věc !!!
A jestě dotaz kolik tomu svítíš ??? Jakej den růstu máš ??? nebo květu bo se mi zdá že ti to kvete ....ale na tak malou kiti ???