Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
mam moc vysoky kytky - potrebuju radu - Klikni zde pro originální téma
Mazar
mam kytky tejden v květu. všechno v pohode jako vzdy. kdyz jsem prepinal tak tam meli asi 30 cm. ted jsem je tejden zalejval vodou z akvarka a povyrostli jako svine. Rybi sracky jsou fakt hodne vostry :) :) ale uz jsou hrozne velky a jsou az skoro u stropu a neni misto na palice. potrebuju poradit, jak je nejak upravit, aby meli flek. Co takovy ty ohybaci kolinka??? plz help
acid.hack
Zaštipávání by jim uškodilo. Jediný co se dá dělat je to upravovat drátama. Ňákou větvičku stáhnout drátem dolů. Jako u SCRoG. Pozor abys to nezlomil. Jenou se mi stalo že sem tak ve skleníku upravoval, upravoval, až se mi větev urvala. Nezdá se to, ale jde to hned.
Mazar
ja to nejak zkusim, jde mi hlavne o ten hlavni vyhonek. u tech mazaru je tlustej neohebnej a hrozne krehkej - proste sracka nejvetsi. ale dick
nobody4
Pokud se ti zlomí, tak to neva, ohejbej to pomalu, aby se zlomil, ale neulomil. Vypadá to krutě, ale je to f poho. Kytka vytvoří takovej kloub a roste dál. Pokud jsem to zlomil úplně, tak jsem to omotal izolačkou (teda pokud alespoň kus ještě drží) a ono se to zahojilo. Jinak bacha na dřevnatý stonky musíš opatrně a hlavně hodně pomalu!
viridis
Zdar - jestli budes postupovat podle navodu od nobody4, tzn. nalomeni stonku, tak pomaha jej nejdriv mezi prsty (nebo plochymi klestemi) 'namacknout', lip se pak ohyba a nema tak moc velkou snahu prdnout uplne. Funguje to, ale musis byt fakt opatrnej.
labtor
Potrebuju seminki a nejlepsi rizki! Mas ji nebo mas na nekoho kontakt, muzes na tom treba vydelat "par korun". Potrebuju to rychle!
Diki, Labtor
Mazar
2labtor koukni do zahradnickyho bazaru.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma